Een kinderspelcomplex kiezen met een dia om te geven

Moderne sport- en spelcomplexen voor kinderen hebben veel eigenschappen, die functionaliteit, entertainment, fysieke ontwikkeling, behendigheid, moed en andere zeer belangrijke eigenschappen van kinderen bieden. Tegelijkertijd wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid van dit soort complexen. Veel kinder sportcomplexen worden niet alleen geïnstalleerd in de binnenplaatsen van appartementsgebouwen, maar ook in zomerhuisjes.

species

In de moderne markt vindt u verschillende opties voor sportfaciliteiten die worden gekocht voor kinderen. Er zijn de volgende hoofdtypen kindercomplexen.

  • Outdoor en indoor. Uit de namen van de complexen zelf wordt duidelijk dat ze zijn bedoeld voor installatie op verschillende plaatsen.Dienovereenkomstig zijn de eisen die aan hen worden gesteld anders. Voor ruimtecomplexen die worden gekenmerkt door een klein gebied van accommodatie, functionaliteit en 'lichtgewicht'-vereisten voor de materialen waaruit ze zijn gemaakt.
  • Volgens het materiaal van vervaardiging. Er zijn houten, metalen, plastic en gemengde modellen. Het materiaal waaruit het apparaat is gemaakt, moet de eigenschappen van sterkte en aantrekkelijkheid hebben. In dit geval zijn de voorwaarden voor het maken van structuren de stabiliteit, duurzaamheid en veiligheid van verwondingen.

Kenmerken van de complexen

Een van de meest voorkomende sportcomplexen voor kinderen zijn apparaten die op straat zijn geïnstalleerd. Ze worden meestal gekocht voor landhuizen en cottages. In de regel hebben ze een groter oppervlak in vergelijking met 'appartementsgebouwen', het is mogelijk om verschillende apparaten te realiseren, zoals schommels, glijbanen, verschillende ladders (verticaal en horizontaal, met hoogteverschillen), horizontale balken en tralies.

Gebruikte sportuitrusting moet in felle kleuren worden geverfd om de aandacht van kinderen te trekken. Een andere belangrijke vereiste is de ontwikkeling van specifieke kwaliteiten bij kinderen en adolescenten, namelijk: behendigheid, moed, lichamelijke ontwikkeling, reactievermogen, het vermogen om de juiste beslissingen te nemen in de kortst mogelijke tijd.

Tips om te kiezen

Bij het kiezen van een kindercomplex voor een dacha-plot of een landhuis, is het noodzakelijk om de plaats van installatie te bepalen en het gebied van deze plaats te achterhalen. In de regel worden de complexen geïnstalleerd op een oppervlakte van 2,5x2,5 m. Dit is de optimale grootte, omdat de constructie eigenlijk weinig ruimte in beslag neemt, wat een beslissend moment is in de datsja. Het is ook belangrijk om het materiaal te kiezen waaruit het product is gemaakt.

Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de externe verwerking en kleurkwaliteit. Het complex van apparaten bevindt zich op straat en wordt respectievelijk blootgesteld aan zonlicht, regen, sneeuw en andere temperatuurschommelingen. Betrouwbaarheid is een van de componenten waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen. Daarom is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de accessoires en methoden om de structuren aan elkaar te bevestigen.

Het is noodzakelijk om kindercomplexen alleen te kiezen in gecontroleerde winkels die deze producten jarenlang voor baby's en tieners hebben verkocht.

De samenstelling van het complex is individueel en hangt af van de leeftijd van het kind, zijn fysieke, psychologische ontwikkeling, zijn interesses. In de regel bestaat het uit een schommel, "muurbalken", een zandbak en een horizontale balk. Het complex moet leuk zijn voor het kind om interesse te tonen, en voor een lange tijd.

In het gamingcomplex voor het geven met een dia, moet speciale aandacht worden besteed aan de dia. Het kan van hout, metaal, kunststof zijn, ladder kan ook worden gemaakt van de bovengenoemde materialen. Bij de keuze moet men eerst beslissen op welk tijdstip van het jaar het apparaat zal worden gebruikt, omdat het ongemakkelijk is op een metalen glijbaan bij lage temperaturen en dit kan bijdragen aan de verslechtering van de gezondheid van het kind. Leeftijd is niet onbelangrijk bij het kiezen van de grootte van de dia.

Omdat kinderen snel groeien en aankomen, kun je een complex kiezen dat de mogelijkheid heeft om de grootte en conversie te vergroten. In de regel zijn straatcomplexen ontworpen voor iemands gewicht van niet meer dan 100 kg.

Een van de apparaten waarop je goed moet letten, zijn schommels. Het is belangrijk om het materiaal waaruit ze worden gemaakt te kiezen, de bevestigingsmethoden, het gewicht van de stoel zelf. Bij de installatie moet rekening worden gehouden met zowel de hoogte van de aarde als met letselpreventie.

Dit artikel heeft alleen de belangrijkste kenmerken van sportgames voor kinderen besproken. Dergelijke producten hebben een grote verscheidenheid, prijscategorieën, maar voor zelfassemblage zijn er zeer belangrijke vereisten die niet kunnen worden genegeerd, omdat de ontwerpen door kinderen worden gebruikt.

Hoe je een kindersportcomplex "Bogatyr" kunt samenstellen om te geven, zie de video hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer