Ecola LED-lampen

Ecola is een Russisch bedrijf dat lampen en verlichtingsarmaturen produceert. Het werd opgericht in 2006 en werd een van de marktleiders op het gebied van verlichtingsapparatuur. De belangrijkste doelstellingen van de organisatie zijn producten van hoge kwaliteit, een breed scala aan productmodellen en de kosten van goederen die voor elke klant beschikbaar zijn.

Ecola werkt zijn assortiment constant bij. Het volgt niet alleen de nieuwste technologieën, maar brengt ook zijn innovatieve modellen naar de Russische markt.

Voor- en nadelen

Het bedrijf Ecola houdt zich bezig met de productie van LED- en energiebesparende lampen en armaturen. LED-lamp Ecola werkt op basis van LED's en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Deze producten zijn erg populair in de moderne wereld en worden beschouwd als efficiënter en veiliger dan conventionele lampen.

Er zijn de volgende belangrijkste voordelen van deze producten:

 • Laag stroomverbruik. Vergeleken met conventionele verlichtingsarmaturen verbruiken LED-lampen 10 keer minder energie. Omdat deze eigenschap aanzienlijke energiebesparingen oplevert, is dit een van de belangrijkste voordelen van het product.
 • De afwezigheid van ultraviolette stralen. Deze modellen zenden geen ultraviolet licht uit, dus ze veroorzaken geen schade aan het gezichtsvermogen, terwijl gewone producten oogweefsel kunnen beschadigen.
 • Duurzaamheid. LED-lampen gaan zeer lang mee. Ze kunnen meerdere jaren worden gebruikt, terwijl gloeilampen slechts enkele maanden kunnen meegaan.
 • De samenstelling van het product. Dit type product is een milieuvriendelijk product. De basis van deze modellen bevat geen kwik en andere giftige stoffen die het milieu vervuilen.

tekortkomingen

Ondanks alle voordelen van Ecola LED-lampen, zijn er een aantal nadelen die echter niet zo significant zijn als in vergelijking met de positieve eigenschappen van het model:

 • Price. Het grootste nadeel van dergelijke modellen is hun hoge kosten. Ze zijn veel duurder dan andere soorten producten, zoals gloeilampen of spaarlampen.De prijs van het product rechtvaardigt echter de kwaliteit ervan en laat kopers geen medelijden hebben met dure aankopen.
 • Gevoeligheid voor hoge temperaturen. Ecola LED-lampen verdragen geen hoge temperaturen, dus ze kunnen niet worden gebruikt in ruimtes zoals baden en sauna's.

lineup

Het assortiment van Ecola is zeer breed en biedt u de mogelijkheid om voor elke smaak een koper van goederen te vinden. Het bedrijf vertegenwoordigt verschillende soorten LED- en energiebesparende lampen en armaturen.

De meest populaire modellen zijn de volgende producten:

 • armaturen op wasknijper;
 • LED-lampen;
 • dimbare lampen;
 • Ecola Light-lampen;
 • gouden lampen;
 • led strip.

Elk model heeft zijn eigen kenmerken en onderscheidende kenmerken.

De lamp op de wasknijper

Het belangrijkste kenmerk en het onbetwiste voordeel van de lamp op een wasknijper is het ontwerp. In tegenstelling tot conventionele tafellampen, kan het armatuur op de Ecola wasknijper in elke positie en op elk oppervlak met een wasknijper worden geïnstalleerd. Hij zal stevig blijven en zal niet toegeven.

Dit model is ook handig bij het regelen en is zowel geschikt voor onderzoeken als voor extra verlichting in de kamer. De kleur van de goederen gepresenteerd door het bedrijf is wit.Deze kleur is geschikt voor elk interieur en ontwerp.

LED-lampen

Ecola LED-lampen zijn LED-lampen die in plafondlampen en in dunne Ecola-lampen kunnen worden geïnstalleerd. Ze hebben de vorm van een wasmachine. De samenstelling van het product is metaal en glas.

Dergelijke lampen kunnen gemaakt zijn van matglas en ook transparant zijn. Het product wordt gepresenteerd in twee kleuren: wit en chroom. Ze hebben een levensduur van meer dan drie jaar. Ecola LED-lampen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en bruikbaarheid. Als u de lamp van dit merk plaatst, kunt u de problemen met elektriciteit voor meerdere jaren vergeten.

Dimbare lampen

Dimbare Ecola-lampen zijn LED-lampen met een speciale dimmer die de lichtintensiteit aanpast. Met dimmers kunt u de helderheid aanpassen. Met name voor LED-apparatuur biedt Ecola de volgende dimmeropties:

 • met radiobesturing;
 • op de draad met een knop om te bedienen;
 • op de draad met een handvat om te regelen;
 • muur touch panel.

Dankzij dit apparaat kunt u met dimbare lampen een helder licht gebruiken om te werken of lezen en gedempt voor een romantische avond of diner.

Ecola gloeilampen

De Ecola Light-collectie omvat LED-lampen in verschillende vormen en modellen, maar dan tegen gereduceerde prijzen. Desondanks is hun kwaliteit net zo goed als die van andere producten.

Hier zijn de modellen van de volgende vormen: bal, maïs, kaars. Ze zijn erg in trek bij kopers. Bovendien zijn er modellen die zelfs bij temperaturen onder de veertig graden kunnen werken. Ze zijn perfect voor straatverlichting en kunnen zelfs bij strenge vorst dienen.

Gouden lampen

Golden lampen is een nieuwe collectie producten van Ecola, een LED-lamp met een ongewone gouden gloed. Het licht dat afkomstig is van de producten, lijkt op de kleur van dit vuur, gloeit in de open haard. Het geeft een gevoel van feest en comfort in de kamer. De verlichting zelf lijkt te verwarmen en te ontspannen.

Het is perfect voor een kamer of woonkamer, uitgevoerd in gouden en bruine kleuren.

Modellen worden gepresenteerd met mat en helder glas. Hier vindt u producten van verschillende soorten en vormen: reflectoren, ballen, kaarsen, kaarsen in de wind.

LED-strip

Het bedrijf is vrij recent begonnen met het produceren van LED-tapes, maar heeft al een goede reputatie en veel vraag gekregen. LED-strips worden gebruikt voor buitenverlichting.Ecola presenteert verschillende kleuropties voor deze modellen: wit, blauw, groen, rood, geel en veelkleurig.

Zo'n tape zal dienen als een uitstekende verlichting voor de contouren van een winkel of café uithangbord, het is zeer helder en zal zelfs van verre de aandacht trekken.

Ook zal deze tape perfect dienen om een ​​nieuwjaarsstemming te creëren. Nadat je het hele huis buiten hebt ingericht, voel je het gevoel van een sprookje en een vakantie. Het zal de ogen van niet alleen de eigenaars van het product, maar ook van hun buren verrukken.

Productkenmerken

Ecola-producten hebben een aantal onderscheidende kenmerken en kenmerken. Dit maakt de producten van het bedrijf uniek en maakt het mogelijk om klanten iets te bieden dat andere bedrijven die verlichtingsapparatuur produceren niet hebben. De belangrijkste kenmerken van een Ecola-product zijn de volgende indicatoren:

 • Groot assortiment. Het bedrijf biedt meer dan 1000 verschillende soorten verlichtingsproducten. Ze hebben verschillende samenstelling en structuur en hebben verschillende vormen. Dankzij dit is het mogelijk om een ​​productmodel te kiezen voor elk interieur van een appartement of huis.
 • De kosten van goederen. De prijs van Ecola-producten varieert van zeer dure en geavanceerde modellen tot producten die betaalbaar zijn voor elke koper. Ondanks een dergelijk prijsverschil hebben alle producten een goede kwaliteit en uitstraling.
 • Productkwaliteit. Ecola is een vrij jonge organisatie, maar ondanks dat is het al bekend in het hele land vanwege de hoge kwaliteit van zijn producten. Ze onderscheiden zich door hun duurzaamheid en slijtvastheid.

toepassingsgebied

Ecola-verlichtingsapparaten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit zijn zeer praktische producten. De enige plaats waar deze producten niet kunnen worden gebruikt, zijn baden en sauna's, omdat deze modellen niet kunnen werken onder hoge temperaturen. De meeste verlichtingsproducten van het bedrijf zijn gebaseerd op Ecola LED-lampen, die zich onderscheiden door hun hoge mate van veiligheid en een laag stroomverbruik.

Straatverlichting

Vanwege de weerstand tegen koude LED-lampen zijn perfect voor het verlichten van trottoirs en wegen. Ze zijn bestand tegen vocht en temperatuur en hoeven niet vaak te worden vervangen. Ze kunnen meerdere jaren dienen en tegelijkertijd zullen ze de straat nog steeds helder verlichten.

In het huis

Interieurverlichting van huizen en appartementen bevindt zich ook op een hoog niveau.Bovendien moet worden opgemerkt dat de huidige Ecola-lampen de populairste modellen zijn voor verlaagde plafonds. Dit komt door het feit dat LED-lampen Ecola in vergelijking met conventionele apparaten geen verwarming van het plafondmateriaal veroorzaken, dus zijn ze erg populair. Bovendien hoeven ze niet zo vaak te worden vervangen, omdat deze producten lang meegaan.

Onder water

Naast de gebruikelijke verlichtingsarmaturen voor op straat of thuis, produceert Ecola speciale apparatuur die de functie van verlichting onder water kan vervullen. Dit zijn speciale LED-schijnwerpers en armaturen. Ze kunnen worden gebruikt voor fonteinen en zwembaden. Ze hebben eigenschappen als vochtbestendigheid en slijtvastheid.

Waar te kopen?

Ecola heeft over de hele wereld grote bekendheid verworven. Er is veel vraag naar haar producten, waardoor het bedrijf sneller groeit en een nog groter aantal partners en vaste klanten krijgt. Vandaag de dag is het vrij eenvoudig om Ecola-producten te kopen, dit kan worden gedaan zonder uw huis via internet te verlaten.Bovendien kunt u de producten van het bedrijf in veel winkels in het land en in het buitenland bekijken.

beoordelingen

Het bedrijf ontvangt tal van positieve recensies over zijn producten. Dit suggereert dat de producten van het bedrijf echt van hoge kwaliteit en betaalbaar zijn. Iedereen kan een beoordeling achterlaten en een foto van de gekochte goederen bijvoegen. Dit zal toekomstige kopers helpen om een ​​keuze te maken en vertrouwen te hebben in de kwaliteit van het gekochte product.

Als u vragen heeft, kunt u eenvoudig contact opnemen met de beheerders van de Ecola-organisatie via een gratis nummer. Ze zullen alle aandachtspunten uitleggen en de problemen oplossen die zich hebben voorgedaan. Ecola zorgt voor haar klanten en in geval van een huwelijk of problemen met de producten, zal de organisatie de goederen onmiddellijk inwisselen of het geld terugstorten.

Dankzij deze zorg heeft het bedrijf een goede reputatie en positieve feedback van zijn klanten en klanten.

U zult meer leren over Ecola LED-lampen in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer