Nachtverlichting Tiny Love

Met de komst van de baby in huis verandert het leven van de ouders. Het is volledig verbonden met een klein wonder, zijn behoeften en ontwikkeling. Het kind heeft meer aandacht nodig, dus ouders moeten belangrijk speelgoed aanschaffen dat helpt bij de ontwikkeling en de eerste favoriete helpers zijn. Een competente keuze van speelgoed dat helpt bij de ontwikkeling van een baby is een van de belangrijke beslissingen die door ouders worden genomen in de periode dat het kind de wereld begint te leren.

Een van de eerste speelgoedbenodigdheden voor het leven en de ontwikkeling van een kind zijn nachtlampjes en mobiele telefoons. Er zijn veel merken die producten maken voor de allerkleinsten. Maar in dit artikel kijken we naar het merk Tiny Love. Dit is een Israëlisch merk dat streeft naar innovatie en niet-standaard.

In de allereerste maanden reageren de baby's op de geluiden en objecten om hen heen, beginnen ze de wereld te verkennen met al hun zintuigen, luisteren ze naar de geluiden, proberen ze aan te raken wat ze voor zich zien. Dat is de reden waarom de eerste mobiele telefoons en nachtverlichting zo belangrijk zijn.Het bedrijf Tiny Love maakt zowel afzonderlijke nachtlampjes als universele transformatiemodellen.

"Magische lamp"

Dit universele mobiele nachtlampje heeft de volgende voordelen:

 • Eenvoudige montage en handige instructie. Ouders zullen niet moeilijk zijn om alle details van de mobiel te verzamelen en op het bed te installeren.
 • Security. Hoogwaardige en betrouwbare bevestigingen helpen om de mobiel op het bed stevig vast te maken, zonder bang te zijn voor zijn val.
 • Functionaliteit. Deze mobiel is tegelijkertijd een nachtlampje, projector, muzikaal speelgoed en een klassieke mobiele telefoon.
 • Vakmanschap. Heldere details en velcro-speelgoed van hoge kwaliteit met de mogelijkheid om ze te veranderen zijn aanwezig. Het zal aangenaam zijn om baby te raken en ze achter zich te laten slepen.
 • Melody. Dit apparaat heeft 3 beltonencategorieën gemaakt. Er zijn slaapliedjes, geluiden van de natuur en klassiekers. Totaal ongeveer 30 melodieën.

Dit model is handig, want de eerste keer, terwijl het kind heldere bewegende objecten voor zich ziet, ze zal in een complete assembly werken. Wanneer u de mobiel gebruikt, kunt u de muziek uitschakelen, maar de projector inschakelen met de sterren,Het speelgoed zal dus bij weinig licht draaien en de baby doen sussen.

Wanneer een kind niet langer geïnteresseerd is in mobiel, het kan worden omgevormd tot een comfortabel kindernachtlampje. Dit model verwijdert de boog en de dome wordt rechtstreeks op het apparaat geïnstalleerd. De projector van dit model gooit op het plafond projecties van sterren, evenals foto's van dieren die worden gebruikt in de decoratie van de mobiele telefoon. Dit zijn apen, uilen en paarden. Een groot pluspunt is het spelen van alle melodieën op rij gedurende 30 minuten. Ouders hoeven niet eindeloos melodieën te veranderen en de slapende baby te storen.

Het grote voordeel van dit educatief speelgoed is de veelzijdigheid. In de eerste maanden zal het de baby verheugen als een muzikaal mobieltje, en dan zal het een favoriet nachtlicht worden met favoriete dieren.

De voordelen van mobiel nachtlicht:

 • De ontwikkeling van het gehoor.
 • De ontwikkeling van motorische vaardigheden.
 • Geeft het concept van dag en nacht, waarbij de baby naar bed gaat.

"Dag en nacht"

Dit nachtlampje is geschikt voor kinderen vanaf zes maanden en wordt gepresenteerd in de vorm van een kleurrijke kinder-tv, waarbinnen zich een wereld vol dieren en planten bevindt. Het nachtlampje werkt in twee modi.In de "dag" -modus verschijnt de zon aan de hemel en de magische vijver licht op, waaruit kleurrijke vissen tevoorschijn komen. Wanneer de nachtmodus is ingeschakeld, lichten de sterren in de lucht op. In beide modi verplaatsen de dieren zich binnen en trekken de baby aan.

"Kit Cody"

Deze draagbare nachtlamp projector is ontworpen in de vorm van een walvis blauw of roze. Kitenok omringt het kind met het onthullen van beelden en geluiden. Het nachtlampje is op het bed gemonteerd of op het nachtkastje geplaatst. In zijn arsenaal is dat zo 2 geluidsmodi zijn melodieën en "witte" ruisdie kalmeren en ontspannen. "Wit" geluid is het geluid van de branding, het geluid van golven, uitbarstingen van water en het geschreeuw van pelsrobben en zeemeeuwen.

Dankzij het ontwerp van het nachtlampje kunt u het draaien en kantelen, waardoor de projectie op verschillende oppervlakken wordt gericht. De projector toont afbeeldingen van zeepaardjes, schildpadden, zon, vissen, zeilboten en krabben. De combinatie van beelden en melodieuze melodieën ontspant en kalmeert, waardoor het kind niet alleen een zoete droom krijgt, maar ook tijdens zijn wakkere uren wordt vermaakt.

Kenmerken van gebruik:

 • Afbeeldingen en projecties ontwikkelen observatie.
 • Geluiden en melodieën ontwikkelen het oor.
 • Het kind leert in slaap vallen zonder ouders.
 • Het kind krijgt de eerste ideeën over de verandering van dag en nacht.

"Boom Box"

In de eerste maanden zal dit speeltje de baby vermaken als een klassieke muziekmobiel met verlichting en een projector, waardoor het zicht en de motoriek van de baby worden ontwikkeld. Als de baby een beetje opgroeit, verandert het speelgoed in een favoriet nachtlampje met zachte verlichting en een zachte melodie die de baby doet wennen en escorteren naar de wereld van dromen.

Maar het meest interessante is dat wanneer de baby begint te lopen en te spelen, je hem de eerste in zijn leven "Bum-box" zal presenteren met toetsen en 15 melodieën. Zo'n bandrecorder kan al worden gebruikt voor een wandeling op de binnenplaats en naar muziek luisteren met vrienden.

Door een van de genoemde nachtlampjes te kopen, help je de ontwikkeling van je kind en implanteer je hun eerste muzikale smaak.

In de volgende video ziet u een gedetailleerd overzicht van het nachtlampje van Tiny Love.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer