Philips-lampen

Betrouwbaarheid, lange levensduur, helderheid - deze Philips-lampen zijn populair geworden bij consumenten. Het merk biedt een ruime keuze aan modellen voor thuis, openbare plaatsen en auto's, garandeert producten van hoge kwaliteit. Vanwege de verscheidenheid aan lijnen is het mogelijk om producten voor alle gevallen te selecteren.

Weinig over het merk

Bedrijfsgeschiedenis Philips is meer dan 100 jaar geleden begonnen. In 1891 verscheen een kleine fabriek in Nederland, waar slechts 10 mensen werkten, met een productie van 100-200 elektrische lampen per dag. Een paar jaar later werd het merk bekend in het hele land en in 1916 verwierf de fabriek een koninklijke status. Het motto van het bedrijf was de uitdrukking "Nummers zijn belangrijk, maar mensen zijn belangrijker"ter illustratie van de attitudes van de consument. De oprichters van het merk, broers Gerard en Anton Phillips, laten zich direct leiden door de behoeften en eisen van de echte consument.

over de tweede helft van de twintigste eeuw heeft het bedrijf zich gevestigd als een fabrikant van huishoudelijke apparaten.Ze bracht een compacte cassette uit die de standaard werd en kwam toen, samen met Sony, met een CD. De volgende pagina in de geschiedenis van het bedrijf was het maken van dvd-spelers en mobiele telefoons. De zorg is vertegenwoordigd in meer dan 60 landen van de wereld en wordt erkend als een leider in het aantal gepatenteerde uitvindingen.

Vandaag de dag is in de collecties van het merk veel aandacht besteed aan verlichting voor het huis en auto's. Het bedrijf introduceert regelmatig nieuwe oplossingen in de productie en wijst ongeveer 8% van de winst toe aan onderzoek en innovatie. Voor de productie van lampen gebruikt kwartsglas, dat zeer duurzaam is en bestand is tegen extreme temperaturen, omdat de producten niet zullen exploderen wanneer ze de vloeistof of sneeuw raken.

Unieke lampen Philips blokkeert ultraviolette stralen volledig die een schadelijk effect hebben op de optiek van de auto. Ze verminderen ook het verlies aan lichtstroom door de hoge transparantie van gloeilampen, terwijl ze minder elektriciteit verbruiken en zorgen voor een toename van de lichtstroom. Bovendien zijn de goederen compact, hebben ze een lange levensduur.

species

Het bedrijf biedt verschillende soorten lampen, verschillend in de gebruikte materialen en functionele kenmerken. Het merk besteedt aandacht aan de meest duurzame en duurzame modellen, waarmee de status van een fabrikant van betrouwbare verlichting wordt bevestigd. Welke lampen zijn er in de Philips-opstelling:

  • Gloeilampen. De oudste en meest gebruikte krachtbron. Het is gebaseerd op de werking van twee filamenten die de werking van elektrische stroom omzetten in lichtenergie. Ze moeten regelmatig worden vervangen en hebben een relatief kleine efficiëntie.
  • LED- of LED-lampen. Ze bestaan ​​uit veel dioden en zijn slijtvaste geleiders. Modellen verbruiken minder energie en het licht dat ze uitzenden is zo dicht mogelijk bij daglicht, wat verblinding voorkomt. Diodelampen zijn duurzaam, hebben kleine afmetingen en kunnen een ongebruikelijk ontwerp hebben.
  • Halogeen. Het prototype van alle autolampen, gemoderniseerd en verbeterd om aan de moderne eisen te voldoen. Ze worden gekenmerkt door een hoge productiviteit en werken efficiënter dan gewone modellen met een spiraal. Gevuld met halogeengas, dat het zwart worden van de basis voorkomt.Verbeterde luxelampen zijn ook uitgerust met wit licht en verlengen het perifere zicht tijdens het rijden.
  • LED-capsulelampen met kap. Analoog van halogeenlampen met vergelijkbare basissoorten, gebruikt in lampen met een spanning van 160-220 V. Ze kunnen zowel warme als koele of neutrale kleuren hebben. Producten worden niet warm, worden gekenmerkt door een aanzienlijke levensduur, hebben kleine afmetingen.
  • Xenon. HID-lampen ze onderscheiden zich door stralen met hoge intensiteit en worden actief gebruikt voor installatie in autokoplampen. De modellen zijn verstoken van een helix en de luminescentie verschijnt onder de werking van een inert gas in contact met een krachtige elektrische ontlading. Voor de installatie van producten zijn gespecialiseerde apparatuur en optica vereist, ze hebben ook een relatief hoge prijs. In plaats daarvan dienen de lampen verschillende jaren gestaag.

Merkaanbiedingen zijlichtendie ook wel parkeren worden genoemd en ze zijn bedoeld voor auto's. Producten bevinden zich aan de zijkanten en moeten tijdens het rijden 's avonds en' s nachts ontbranden, evenals tijdens stops op de rijbaan of in de stoeprand.Modellen worden gebruikt om de aandacht van andere bestuurders te trekken, omdat ze zorgen voor de stabiliteit van de lichtstroom.

Innovatieve ontwikkeling van Philips is het model Hoofd LEDbuld Designer, dat is een LED-lamp met een vervangbare kap. Het unieke van het product is de mogelijkheid om elk ontwerp te kiezen in overeenstemming met de persoonlijke voorkeuren van een persoon en het interieur van een bepaalde ruimte. Bovendien kunt u met de producten de intensiteit van de verlichting aanpassen, afhankelijk van de grootte van de kamer.

Een ander populair model is Ess LED bulddat 86% minder energie verbruikt, een klassieke vorm heeft en bijdraagt ​​aan het creëren van een gezellige sfeer. Producten moeten veel minder vaak worden gewijzigd, waardoor er minder afval is.

Tips om te kiezen

Van de juiste selectie van lampen hangt af van de efficiëntie van de verlichting. Te zwakke modellen kunnen de stralen niet door de kamer verspreiden of een ongeluk op de weg veroorzaken, omdat de bestuurder het deel van de route dat voor hem ligt niet kan bekijken. Je moet ook rekening houden met de kenmerken van de installatie van producten. Kies ze voor koplampen van auto's, onthoud het merk en het model van de auto.Een reeks lampen bespaart en voorkomt de noodzaak om naar de winkel te gaan bij elke breuk van verlichtingsapparatuur.

Waarop moet u letten bij het kopen?

Bij het kiezen van het juiste model, wordt aanbevolen om op sommige factoren te letten.

Toepassingsgebied

Het merk biedt producten voor thuis, auto's, technische gebouwen en heeft in elk geval modellen met verschillende diameters, prestaties en installatiemethoden nodig. Met name voor woonkamers en grote keukens zijn krachtige producten nodig en bij het kopen van lampen voor auto's houden ze rekening met waar ze zich bevinden. Modellen voor achter- en voorkoplampen zullen anders zijn, ze wijzen ook op directionele, zijwaartse, algemene hoeken.

Lamp type

Emitteren LED-, halogeen- en gloeilampen, verschillend verlichtingsbereik. Conventionele modellen zijn uitgerust met een of twee draden, ze worden steeds minder gebruikt. Voor appartementen worden energiebesparende producten vaak gekocht omdat ze een lange levensduur hebben en minder vaak hoeven te worden vervangen. Er zijn ook xenon-producten die een verhoogde helderheid en intensiteit van de stralen garanderen.

macht

Het hangt af van hoeveel licht het apparaat produceert, terwijl de parameter wordt beïnvloed door het gebruikte glas.Lampvermogen gemeten in lm / sq. m en in zijn selectie afstoten vanuit het gebied van de kamer. Voor de gang, een lamp van 50 lm / sq. m, hetzelfde bedrag is vereist voor een badkamer of slaapkamer. Het kantoor heeft 250 lm per vierkante meter nodig en het moet helderder zijn dan alles in de hal of woonkamer: het wordt aanbevolen om een ​​product te nemen met een capaciteit van minimaal 431 lm / sq. m.

Kleurtemperatuur

De lichtstroom kan verschillende kleuren hebben: het kan zowel warm als koud zijn. Temperatuur is verantwoordelijk voor deze eigenschap, waarvan de keuze grotendeels afhangt van iemands persoonlijke voorkeuren. Er zijn echter algemene tips: een zacht licht is bijvoorbeeld geschikt voor de slaapkamer en koude lampen kunnen worden gebruikt voor een kast, badkamer of toilet. Producten met een kleurtemperatuur van 1800 tot 3400 K geven een gelig, rustig licht dat geschikt is voor eet- of zitgedeelten.

3400-5000 K - een universele versie, dicht bij de natuurlijke kleuren, resulterend in natuurlijk licht. Geschikt voor elk lokaal, gebruikt in staande lampen, plafondlampen, minimaliseert mogelijke vervorming. Blauwachtig licht wordt verkregen bij gebruik van lampen met een temperatuur van 5000-6600 K.Het wordt als stimulerend beschouwd en wordt vaak op openbare plaatsen gebruikt.

plint

Fabrikanten bieden twee soorten bases die worden gebruikt in lampen voor huishoudelijk gebruik. De schroef (E) wordt in de gebruikelijke patronen geschroefd, de meest voorkomende modellen zijn E27 en E14. Voor puntverlichting, neem pin (G) lampen, een kenmerk van deze is dat ze niet zijn vastgeschroefd, maar vastzitten. Modellen gekocht voor schijnwerpers, bekende versies omvatten GU 10 en GU 5.3.

Als de lampen bedoeld zijn voor een auto, zal de classificatie anders zijn. Fabrikanten bieden modellen met plastic en keramische doppen. De laatste worden beschouwd als de meest duurzame en betrouwbare, bovendien kunnen ze grotere hitte weerstaan. Als de verlichtingsinrichtingen echter een kleine capaciteit hebben, kunt u de keuze op kunststof plinten stoppen.

Stralingshoek

De parameter is verantwoordelijk voor het vermogen van het model om een ​​lichtstraal te verdelen. Kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van LED-lampen. Producten zijn voorzien van markeringen. VNSP en NSP, ze betekenen dat het model slechts een klein deel van de ruimte kan verlichten. De gerichte straal wordt gemaakt door lampen met SP-markering; het blijkt een vlekomvangrijk met een klein bord.

Voor het verlichten van kasten en krappe ruimtes geschikte producten, waarvan de stralingshoek 34-50 graden (FL) is. En voor een middelgrote kamer zal dit cijfer 50-60 graden (WFL) zijn. De krachtigste zijn de lampen met het label VWFL: ze creëren een stabiele brede lichtbundel en verdelen deze gelijkmatig in de ruimte.

beoordelingen

Consumenten zeggen producten van hoge kwaliteit Philips. De hogere prijs is te wijten aan de lange levensduur en de prestatiekenmerken van de producten. Merklampen schijnen sterker dan standaardlampen, waardoor de koplampen helderder worden, de kijkafstand op de weg toeneemt en de bermen beter zichtbaar worden. Producten worden gekocht voor zowel binnenlandse auto's als voor buitenlandse auto's. Ze worden gekozen door diegenen die vaak in het donker moeten reizen en moeilijke delen van de route moeten oversteken.

Automobilisten zeggen dat Philips-lampen andere weggebruikers bijna niet verblinden, daarnaast is het mogelijk om de kracht van producten aan te passen en dit nadeel te minimaliseren. Producten garanderen een goed overzicht, zelfs bij nat weer, mist en andere ongunstige klimatologische omstandigheden.De collecties bevatten producten met een zacht licht dat aangenaam is voor het menselijk oog.

Bestuurders waarschuwen dat je nep tegen kunt komen - in dit geval zullen de producten de weg slecht verlichten en relatief snel uitvallen.

Het licht van de lampen is niet verspreid in de loop van het werk, de stralen zijn strikt naar voren gericht, ze zijn wit. Het installeren van producten kost slechts een paar minuten, omdat u na het begin van het werk bijna meteen weer kunt vertrekken. Zelfs beginners zullen in staat zijn om de lampen te veranderen, omdat dit geen speciaal gereedschap vereist. Stijlvol ontwerp is een ander voordeel van de producten, die wordt opgemerkt door de eigenaars van auto's. Met lampen wordt het uiterlijk van de auto veranderd, auto's beginnen meer conceptueel te lijken en trekken de aandacht.

Test nieuw Philips LED H4 X-treme Ultinon 12953bwx2 zie in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer