Slingers in de vorm van pony: soorten en tips bij het kiezen

 Slingers in de vorm van pony: soorten en tips bij het kiezen

Tegenwoordig is het assortiment slingers zo groot dat je erin kunt 'verdwalen'. De consumentenkeuze presenteerde een grote variëteit aan producten, van eenvoudig tot niet-standaard. Een van de meest populaire en esthetische zijn moderne slingers in de vorm van franje. Het is de moeite waard om te overwegen in welke soort ze zijn verdeeld en hoe ze op de juiste manier moeten worden geselecteerd.

types

Garland-fringe is anders. Het is verdeeld door verschillende tekens. U moet ze lezen om te begrijpen welk product geschikt voor u is. Allereerst kunnen alle slingers worden verdeeld per soort voedsel in soorten als:

 • op zonne-energie;
 • verbonden met conventionele batterijen;
 • werken vanuit een huisnetwerk in 220V.

Producten aangedreven door zonnepanelen en eenvoudige batterijen zijn volledig autonoom. Ze hoeven geen verbinding te maken met het netwerk. Tegenwoordig zijn zonne-energieopties erg populair, die overdag met behulp van speciale fotocellen een lading van de zon verzamelen en 's nachts beginnen te gloeien.

Soorten glow

In de regel zijn dergelijke decoraties uitgerust met duurzame en zuinige LED-lampen. Deze items zijn duur, maar ze betalen gemakkelijk voor de hoge kosten van hun prestaties. LED's in een decoratieve pony kunnen statisch, dynamisch of flikkerend zijn. Het is meer waard om de soorten gloed te overwegen.

 • In populaire gevallen met fonkelende (flash-slingers) alle lichten gaan aan en uit met een bepaalde afwisseling, bijvoorbeeld elke 5 van een tak. Dit lichteffect wordt bereikt met een speciale microcontroller zonder dat er hulpcomponenten in het elektrische systeem moeten worden geïnstalleerd.

Ongeveer 15% van de lichten in zo'n slinger gloeit afwisselend.

 • De eenvoudigste zijn de standaard. statische opties. In hen gloeien alle lichten constant - er zijn geen extra lichteffecten. In de regel worden deze producten gekocht voor thuisinstallatie. Ze worden gebruikt om het interieur te verlichten.
 • Producten waarin verschillende modi worden toegepast, worden opgeroepen Multi-chasing. Meestal zijn ze in de set controllers waarmee je bepaalde modi kunt schakelen.
 • Modus genoemd kameleon Het is een kleurenspel van lichten. Dit effect lijkt sterk op de kleurverandering van de huid van de kameleon, vandaar de naam van de modus.

Toepassingsgebied

Slingers in de vorm van rand en verschillen in reikwijdte. Ze worden zowel als interne als externe apparaten gebruikt.

straat

Garland-fringe wordt heel vaak gebruikt om stedelijke gebouwen te versieren. De brede verspreiding wordt niet alleen veroorzaakt door het verbluffende uiterlijk, maar ook door de hoge betrouwbaarheid en installatiegemak. Veel mensen wenden zich tot dergelijke verlichtende decoraties bij het ontwerpen van hun huizen. Natuurlijk spelen meestal vergelijkbare producten de rol van nieuwjaarsartikelen. Straatmarge bestaat uit een lange draad, gekenmerkt door hoge flexibiliteit. Het staat erop en de LED's bevinden zich.

Zo'n garland wordt vorstbestendig - noch neerslag noch lage wintertemperaturen zijn er verschrikkelijk voor. Elke LED-verlichtingslamp voor de straat is uitgerust met een reflecterende kap, die niet alleen de lichtbronnen beschermt, maar ook hun helderheid verhoogt. In de regel is de schaal van buitenproducten gemaakt van rubber, transparante siliconen of PVC - deze materialen zijn niet bang voor negatieve externe factoren. Straatslingers in de vorm van pony kunnen ook in verschillende modi werken. Statische modellen worden vaak bij de ingang van het huis gefixeerd.

huishouden

Garland-fringe kan worden gebruikt om het huis te versieren. Meestal wordt hun installatie aan de vooravond van verschillende feestdagen geadresseerd. Dankzij de heldere glans van de LED's wordt een unieke feestelijke sfeer in de kamer gecreëerd.

Home lighting-systemen worden ook geleverd met een kleine controller. In een statische toestand gloeien ze eenvoudig en in de omstandigheden van een bepaalde modus kunnen ze flikkeren, knipperen of flikkeren.

Kleur oplossingen

Te koop kunt u twee varianten van lichtgevende pony vinden.

 • Monochrome optie is uitgerust met LED-zaklampengloeiend in één kleur.Zulke opties zien er niet slechter uit dan veelkleurig. Vaak hangen ze aan verschillende gebouwen, waardoor hun gevel letterlijk tot leven komt. Opties voor enkele kleuren kunnen heel veel zijn, maar de meest voorkomende zijn blauw, roze, wit, groen, blauw, rood en geel.
 • Multi-gekleurde producten worden aangevuld door een verscheidenheid aan diodes van verschillende kleuren. Vergelijkbare producten zien er ook erg indrukwekkend uit en trekken veel aandacht. Combinaties van kleuren kunnen verschillen. Ze kunnen 2 of meer kleuren combineren. In combinatie met prachtige lichteffecten zien dergelijke slingers er gewoon fantastisch uit.

Hoe te kiezen?

Ondanks het feit dat de slinger in de vorm van een franje een gebruikelijk en betaalbaar product is, moet deze nog steeds zeer zorgvuldig worden gekozen om geen product van lage kwaliteit tegen te komen (en er zijn tegenwoordig veel van dergelijke producten te koop). Op zoek naar geschikte verlichting is het wenselijk om aandacht te schenken aan verschillende belangrijke criteria.

 • Kies alleen producten gemaakt van hoogwaardige materialen. Dus, de plastic behuizing van het landschap moet betrouwbaar en sterk zijn,vooral als het gaat om koudebestendige outdoor-opties. Als we dit criterium verwaarlozen, kan het plastic in de krans de LED's scheuren en vernietigen.
 • Een belangrijke parameter van de selecteerbare guirlande is de lengte. Maten van 5 tot 20 m zijn standaard. In sommige winkels vindt u nog indrukwekkendere exemplaren waarvan de lengte 50 meter is.

Om de keuze voor een geschikte optie te stoppen, moet u de basis meten waarop u een gloeiende pony wilt ophangen. Het is raadzaam om verlichting te kopen met een kleine marge.

 • Als u een slinger kiest voor installatie op straat, moet u zeker weten wat de vochtweerstand is. Modellen die goed werken bij lage temperaturen en neerslag zijn gemarkeerd met de letters G en R. Meestal zijn deze aanduidingen aangegeven op de originele verpakking met verlichting. Als de doos de letter N bevat, betekent dit dat de decoratie niet is bedoeld voor gebruik buitenshuis.
 • Inspecteer alle draden en aansluitingen van de guirlande voordat u het koopt. Deze onderdelen mogen niet worden beschadigd of gedeukt. LED's moeten op het geweten aan de basis worden bevestigd.Als je merkt dat de lichten op de slinger verspringen en niet erg strak zitten, is het beter om te weigeren te kopen - deze decoratie blijft lang hangen.
 • Het is belangrijk om met een slinger aandacht te schenken aan de merkverpakking. Het moet niet worden verpletterd en zwaar beschadigd. Dergelijke defecten kunnen wijzen op onjuiste opslag en transport van het product. Onder dergelijke omstandigheden zou niet alleen de verpakking, maar ook de krans zelf kunnen hebben geleden. Om niet te riskeren, zou u dergelijke modellen niet moeten kopen.
 • Bepaal van tevoren welk soort lichteffect je wilt krijgen van de lichten die je koopt. In de winkels vindt u een verscheidenheid aan opties - van statisch tot knipperend. In dit geval is de keuze aan u. Men hoeft er alleen voor te zorgen dat de gekozen optie geen irritatie veroorzaakt.
 • Probeer alleen merkslingers te kiezen in de vorm van franje. In dit geval zal het risico van het verkrijgen van producten van lage kwaliteit en kortlevende producten tot een minimum worden beperkt. Natuurlijk zal dit model hoogstwaarschijnlijk meer kosten, maar het zal geen problemen veroorzaken en zal anderen nog lang tevreden blijven met het heldere licht.

Prachtige voorbeelden

De effectieve guirlande in de vorm van een pony is tegenwoordig een van de meest populaire ornamenten.Het is geïnstalleerd aan de vooravond van verschillende feestdagen, opgehangen aan de muren van verschillende instellingen bij de opening of het jubileum. Opmerkelijk is dat deze opties geschikt zijn voor het versieren van appartementen en privé-huizen. En je kunt ze zowel buiten als binnen ophangen. In beide gevallen komt het huis tot leven en begint het met nieuwe kleuren te spelen. Het is de moeite waard enkele esthetische instellingen te overwegen, waarin deze prachtige verlichting voorkomt.

Garland-fringe - dit is de perfecte oplossing voor het decoreren van een privé-huis gemaakt van hout. Tegen de achtergrond van een natuurlijk materiaal lijkt een dergelijke verlichting bijzonder aantrekkelijk en helder, en dit kan een monochroom of een meerkleurenmodel zijn. In de regel hangen de lampen aan de rand van het dak. Sommige gebruikers gaan verder - ze bedekken het hele dak met LED-verlichting. Zodat het stuk grond niet saai en leeg lijkt tegen de achtergrond van het huis, wordt het ook aangevuld met guirlandes. Ze kunnen worden opgehangen aan hekken, hekken en kleine bomen (indien aanwezig).

LED-rand ziet er goed uit als interieurdecoratie. Een dergelijke verlichting is niet altijd een groot product met lange vallende delen.Deze slinger is misschien compact en netjes - deze opties zijn perfect voor kleine ruimtes. Ze kunnen bijvoorbeeld ramen, hoge meubels (dressoirs, kasten) versieren. In dergelijke situaties is het ook toegestaan ​​om zowel monochrome warme als gekleurde motieven op te hangen. Meestal wordt de pony aan de vooravond van de jaarwisseling opgehangen, maar het kan natuurlijk zonder enige reden worden geïnstalleerd - het hangt allemaal af van de wensen van de eigenaars.

Origineel en fris in het interieur zien vallende slingers, versierd met sterren van verschillende groottes. Ze kunnen zowel klein als groot zijn. Asterisken kunnen worden toegevoegd met sneeuwvlokken. Meestal wordt deze interessante verlichting opgehangen aan de ramen en over de gordijnen. Dankzij deze inrichting is het interieur meer licht, ontspannen en elegant gemaakt.

In de volgende video vindt u een bespreking van straat-LED-guirlande "Fringe".

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer