Maten kussenslopen

In de droom brengen we het derde deel van het leven door. Onze slaap hangt af van het creëren van comfort tijdens rust, en daarmee van onze gezondheidstoestand in het algemeen. Een van de factoren van kwaliteitsontspanning is de grootte van het kussen.

Maten kussenslopen

Bij het kiezen van een kussensloop voor een kussen, is het belangrijk om te overwegen voor wie het kenmerk van het bed specifiek is gekocht. U moet de parameters van deze persoon kennen, evenals de voorwaarden voor het gebruik van kussenslopen. Voordat u gaat kiezen, moet u het kussen in hoogte en breedte (verticaal en horizontaal) meten, waarbij u twee centimeter van elke kant optelt, omdat ze met lage nauwkeurigheid worden genaaid voor gratis onderhoud en extra luchtuitwisseling.

Standaard vierkante kussensloop 70x70 cm is ontworpen voor een kussen van 68x68 cmwat geschikt is om op de rug van de meeste mensen te slapen.Ze zijn gericht op anatomische kenmerken: de afstand (lengte) van het begin van de schouder tot de rand van het kussen. Mensen met een brede schoudergordel kiezen modellen met grote maten.

Kussenslopen 60x60 cm dichter bij de standaard, goed ondersteund door de nek en het hoofd, zal hoogstwaarschijnlijk worden gebruikt op kussens voor volwassenen en kinderen die liever op hun rug rusten.

Buitenlandse fabrikanten hebben het concept 'euro' geïntroduceerd op de Russische markt voor slaapcomfort. Dit kenmerk is van toepassing op elk land, zijn kenmerken, waar het textiel werd vrijgegeven. De rechthoekige Europese standaardmaat van 50 tot 70 cm voor een kussen van 48x68 cm is geschikt voor mensen die op verschillende posities slapen.

Afmeting 40x60 cm gebruikt in kinderbeddenDe kussensloop is geselecteerd met een marge van 3-4 cm zodat het kussen tijdens het slapen of rusten niet verdwijnt.

Maten 40x40 en 35x35 cm zijn geschikt voor bedden in babybedjes en kinderwagens. Volwassenen kunnen ze gebruiken zoals ze dat willen of als decor, vooral voor de transformatie van het interieur van het huis, appartement.

Selectie kussenslopen

Bij het kopen van linnen, moet je je eerst concentreren op de grootte van de beschikbare kussens. De functie van de kussensloop is om ons lichaam te beschermen tegen vuller.Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de naden en de uitvoering ervan: ze moeten niet worden verzameld, zelfs niet dun, niet door de gaten van een naald steken of dunne steken van vezels, dons, veren, stof enzovoorts.

Voor de kwaliteit rest is een belangrijke manier om de kussensloop te sluiten. De meest voorkomende is wanneer de ene rand van een kussensloop in de andere wordt gestoken. De rits is handig, als hij van goede kwaliteit is, netjes dubbel gestikt genaaid, zonder uitstekende draden. Tegenwoordig is het zeer zeldzaam om een ​​gesp in kussenslopen gemaakt met het gebruik van knoppen te zien. Dit is een meer verschillende bedtijdkwaliteit van het merk of op maat gemaakt.

Designer details van kussenslopen in de vorm van franjes, randen, ruches, linten, borduurwerk mogen het gezicht niet beïnvloeden en hun bruikbaarheid beïnvloeden.

stoffen

Materiaal voor bedlinnen wordt geselecteerd op basis van zijn eigenschappen: de natuurlijkheid van de vezels, vochtopname, lichtheid, ademend vermogen, duurzaamheid.

Kussenslopen van calico zullen de meest betaalbare en goedkope zijn. Na verloop van tijd, na het gebruik van producten gemaakt van deze stof, treden nadelen op: na het wassen krimpt het product en bij frequent gebruik wordt het patroon gewist.

Satijnen ondergoed is duurder, maar laat een aangename tactiele sensatie achter - de stof is glad, bijna niet gerimpeld, lang dient de eigenaar, houdt de kleur.

Linnen stof is begiftigd met uitstekende natuurlijke eigenschappen, maar zo'n kussensloop heeft een ruw oppervlak, het lijkt hard, vooral na het wassen, het is moeilijk te strijken.

Moderne technologieën bieden microvezels, kussenslopen waarvan bijna alle kwaliteiten van katoen zijn. Bovendien hebben ze een zachte structuur en houden ze de warmte goed vast.

Een kussensloop gemaakt van natuurlijke materialen of materialen ernaast creëert alle voorwaarden om te genieten van de slaap, recuperatie.

Hoe je de juiste bedding kiest, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer