Venis-tegels: materiële kenmerken

Keramische tegels van Venis worden in Spanje geproduceerd. Producten verschillen in nieuwheid van ontwerp en ongewone verschijning. Dit alles stelt u in staat om een ​​uniek, onnavolgbaar interieurontwerp te creëren. De fabrikant van tegels Venis heeft een geweldige ervaring en een goede reputatie.eerlijk verdiend voor vele jaren werk. De Spaanse fabriek produceert alleen producten van hoge kwaliteit die met behulp van speciale technologieën zijn gemaakt.

Populaire collecties

De keramische tegels Venis worden gepresenteerd met een reeks opties en modellen:

Alaska

De Alaska-collectie is een vloertegel in de vorm van een boom en heeft een langwerpige vorm. Met een keuze aan kleuren kun je de beste optie voor jezelf kopen. Alaska is perfect voor een landhuis, een terras en voor een stadsappartement. Het kan niet alleen in een privéwoning worden gebruikt, maar ook op openbare plaatsen.

Aqua

Om de perfecte badkamer te creëren of het zwembad te regelen, zou u de voorkeur moeten geven aan de collectie keramische tegels Aqua. Het is speciaal ontworpen voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Adequate prijs, hoge kwaliteit en onpretentieuze zorg maken deze Venis tegel een wenselijke acquisitie voor kopers. Door het interessante ontwerp en kleurenschema kunt u de badkamer ruim, licht, comfortabel en schoon maken.

Onderscheidende kenmerken van de collectie: het ontbreken van tekeningen, afdrukken en texturen, de tegel heeft een glad wit glanzend oppervlak.

Artis

Artis is het absolute tegenovergestelde van de vorige collectie qua ontwerp en uiterlijk. Deze keramische tegel wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mozaïekelementen, ongebruikelijke textuur, grootte en origineel kleurenschema. Een dergelijk afwerkingsmateriaal maakt de ruimte verfijnd, verfijnd en elegant, licht en ruim.

De Artis-collectie combineert zwarte en witte kleuren, aangevuld met bronzen elementen. Het assortiment is perfect om te versieren als een woonkamer, studeerkamer, eetkamer en badkamer.

Austin

Austin is de verzameling keramische tegels uit 2017 voor vloeren en wanden.De Spaanse fabrikant heeft zich gericht op uitvoerbaarheid, bescheidenheid en elegantie. De hoofdkleur van de verzameling is grijs. Maar het is belichaamd in alle verschillende tinten: van de helderste tonen tot bijna zwart. Het oppervlak van de producten is bedekt met een afdruk die het natuurlijke patroon van de steen imiteert.

Dit alles creëert een uniek, individueel interieurontwerp. Een dergelijke "stenen" tegel past perfect in klassieke stijl, industrieel of stedelijk. De tegel heeft vrij grote maten: 45 bij 120 centimeter - muur; 59,6 bij 120 of 40 bij 80 centimeter - buiten. Hiermee kunt u de afwerking vereenvoudigen en versnellen. In dit geval zijn de naden minder, wat ook het berekeningsproces vereenvoudigt.

Baltimore

Baltimore vloer- en wandtegels hebben een eenvoudige en praktische uitstraling. Maar hij is onvoorspelbaar. In deze collectie zijn producten gestileerd als een cementcoating die niet uniform is qua kleur, textuur en uitvoering.

Aanvankelijk lijkt een dergelijk afwerkingsmateriaal saai, streng en somber. Dit is slechts een eerste indruk, het is misleidend. Het is de moeite waard een beetje dichterbij te kijken en begint een ongewone opluchting te tekenen, overgangen van kleurschakeringen.Deze tegel wordt perfect gecombineerd met moderne, zachte leren meubels.

Textuur en patroon tegels laten je spelen met het ontwerp van de kamer. Het interieur kan in een vergelijkbaar kleurenschema worden gemaakt en heeft heldere accenten.

kosmos

Porseleinen tegels uit de Cosmos-collectie worden geproduceerd met behulp van de enkele bakmethode. Hiermee kunt u een gestructureerd oppervlak creëren dat lijkt op cement. In deze serie worden zowel vloer- als muurmodellen gepresenteerd.

Met de plaat kunt u een naadloze oppervlakteafwerking uitvoeren. De breedte van de naad in dit geval is niet groter dan 2 mm, snijkanten maken dit mogelijk.

De tegel uit de Cosmos-collectie kan zowel binnen als buiten op de gevels worden gebruikt. Het is gemaakt met behulp van high-tech, bestand tegen extreme temperaturen, strenge vorst, niet gewist en niet geëffend.

Brazilië

De Brazil-collectie is een vloertegel die lijkt op natuursteen. De fabrikant biedt verschillende kleurvariaties, dus er is veel om uit te kiezen. Deze natuurlijke versie van de stijloplossing voor interieurontwerp zal zeker liefhebbers van ecostijl en hightech trends aanspreken.

Dit keramische model zal tientallen jaren meegaan en zal altijd relevant zijn, omdat natuurlijke materialen nooit verouderd raken en niet uit de mode raken.

Bekijk de keramische tegels van Venis in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer