Tegel "chebbi chic" in het interieur

In onze tijd is het erg moeilijk om mensen te verrassen. Maar de nieuwe richting "chebbi chic" trok onmiddellijk de aandacht van huisvrouwen. Dit is de meest originele en romantische stijl waarmee je in je eigen huis comfort kunt creëren. Het belangrijkste ding - om de tegel correct te gebruiken in de stijl van "chebbi chic" in het interieur.

Een beetje geschiedenis

Deze stijl verscheen ongeveer twintig jaar geleden in het oude Engeland, dankzij de onschuldige rommelmarkt-hobby van Rachel Asheville. Ze vond verschillende oude dingen en creëerde een nieuwe richting in de designwereld, die ze de 'glamour van de oudheid' noemden.

Blijkbare fans hebben deze stijl naar een van de hoogste niveaus gebracht. Een van de redenen is dat dingen in deze stijl met uw eigen handen kunnen worden gedaan. De gastvrouw kreeg de mogelijkheid om zelfstandig een sprookje in het huis te maken.Men moet niet vergeten dat overmaat alleen spreekt van de afwezigheid van smaak. Deze stijl is populair geworden bij moderne ontwerpers, die het in het ontwerp van slaapkamers, woonkamers, eetkamers en badkamers begonnen te gebruiken.

Speciale functies

Tegel in de stijl van "chebbi chic" ziet er bijna precies hetzelfde uit zoals gewoonlijk. Het enige verschil is dat zelfs het nieuwe materiaal versleten lijkt, alsof het al meer dan een decennium in gebruik is.

Het belangrijkste kenmerk van deze stijl is dat de tegel kunstmatig is verouderd. Dit geeft de kamer comfort en buitengewoon. Bij het decoreren creëren lichte tinten een romantische sfeer, dus bij het versieren van het pand in deze stijl worden tegels zoals wit, melkachtig en perzik gebruikt. Helder, ze zijn geschikt voor kleine accessoires en individuele meubels, die het uiteindelijk vullen met een karakteristieke sfeer van deze stijl.

Met een groot aantal tegels kunt u een prachtig interieur creëren. Voor wanden geschikt bekledingsmateriaal gemaakt in donkere kleuren dan op het plafond, evenals beschilderde patronen in de vorm van complexe ornamenten of delicate bloemen.Deze tegel is goed te gebruiken in de keuken, omdat hij gemakkelijk en snel schoon te maken is. Nadat u een vloertegel met een patroon heeft uitgegeven, creëert u een gezellige sfeer in elke kamer. Het zal niet alleen het effect van de oudheid creëren, maar ook verfijning toevoegen.

Waar wordt het gebruikt?

Shabby chique stijltegels worden in veel kamers gebruikt. De meest voorkomende optie - het gebruik van dergelijke tegels in de badkamer en in de keuken.

keuken

De keuken is altijd een gebied geweest waar vrouwen regeren, daarom moet men bij het uitspreken rekening houden met de mening van de gastvrouw. De keuken is een gezellig nest waar je zowel een meisjesbijeenkomst bij een kopje koffie als een etentje in de familiekring kunt regelen. Met deze instelling kunt u een warm kleurengamma en ongewone omstandigheden creëren in de stijl van 'chebbi chic'.

Gerechten maken ook deel uit van het ontwerp. De sets versierd met patronen van bloemen zullen er erg mooi uitzien. Een oude samovar vindt een plaats in het midden van de tafel.

Eetkamer

Het leggen van de vloer met dergelijke tegels kan ook in de eetkamer zijn. Dit is een interessante ontwerpbeslissing, die de laatste jaren overwegend positieve recensies heeft gekregen.

Het creëren van het interieur van de eetkamer, is het niet nodig om dure meubels te kopen in antiekwinkels. Vintage meubels die je hier weg wilde gooien, zullen er goed uitzien. Antieke dressoirs, stoelen, tafels, gerestaureerd en behandeld met anti-corrosiemiddelen, zullen het centrum van uw interieur helemaal gratis worden.

Je kunt ook rieten stoelen, met de hand gebreide tracks en servetten gebruiken die gemaakt zijn met behulp van macrame-techniek. Antiek van je grootouders roept prachtige warme herinneringen op en geeft het interieur een nieuwigheid. In de stijl van "chebbi chic" meest gebruikte keramische tegels, die geschikt zijn voor zowel de vloer als de wanden. Dit geeft de eetkamer een originele uitstraling. Bovendien is deze tegel langer dan andere materialen.

Het Perzische tapijt zal perfect passen en comfort toevoegen bij het creëren van het interieur van de eetkamer in een klassieke of vintage stijl. Het plafond kan worden versierd met gipskarton of eenvoudig worden gestuukt en wit geverfd.

badkamer

De badkamer in de stijl van "chebbi chic" verschilt van andere kamers met zijn hoogtepunt. Het is geschikt voor een grote muurspiegel in een verguld, kunstmatig verouderd frame. Een kroonluchter met kaarsen zorgt voor een romantische sfeer.Een dergelijke ontwerpbeweging is alleen geschikt in de stijl van "chebbi chic", in andere gevallen is het ongepast. In zo'n interieur zou er idealiter een bad komen met metalen uitgesneden poten.

De vloer kan worden versierd met tegels "onder de boom" met speciaal uitgevoerde gebreken in de schilderkunst, maar tegelijkertijd van uitstekende kwaliteit. Bij het versieren moet je lichte pastelkleuren gebruiken om een ​​gezellig interieur te creëren. Op de oude boekenkast kunt u kunstbloemen, shampoos en douchegels aanbrengen in oude flessen. Om het interieur toe te voegen hang linnen handdoeken

Zoals u kunt zien, is de tegel in de stijl van "chebbi chic" een geweldige decoratie voor elke kamer. Hoewel een dergelijke ontwerpbeslissing op het eerste gezicht te extravagant lijkt, kun je er met de tijd zeker van zijn dat het effect van de oudheid het interieur echt veredelt.

Zie de volgende video voor het ontwerp van een chebby chic spiegel.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer