Kerama Marazzi-tegels: kenmerken en variëteiten

Brand Kerama Marazzi biedt keramische tegels van een uitstekende kwaliteit, een stijlvol ontwerp en advies aan alle moderne normen tegen een betaalbare prijs. Elk jaar bieden de ontwerpers van het bedrijf nieuwe luxe collecties waarmee u unieke, verrukkelijke en ongewone interieurs van het pand kunt creëren. Elke koper zal een optie kunnen kiezen afhankelijk van persoonlijke wensen en voorkeuren.

Speciale functies

Brand Kerama Marazzi is een bekende wereldleider in de bouwmarkt, een expert in keramische productie. Het bedrijf werd in 1935 in Italië opgericht en is al meer dan 80 jaar een klant met uitstekende kwaliteit, een breed scala aan producten en een aantrekkelijke prijs.

In 1988 trad het Russische bedrijf Kerama Marazzi toe tot de Italiaanse onderneming Kerama Marazzi Group. De productie van het bedrijf is gevestigd in de regio Moskou en Orel.Het werkt door het gebruik van uitsluitend Italiaanse apparatuur. Het merk past innovatieve technologieën toe om hoogwaardige, duurzame en duurzame tegels te maken.

De basis van de creatie van keramiek is de technologie van droogpersen, waarmee u de textuur van natuurlijke materialen zeer nauwkeurig kunt overbrengen.

Kerama Marazzi is een bedrijf van wereldklasse met een schat aan ervaring en geschiedenis. Voor vele jaren van ontwikkeling heeft ze haar eigen unieke stijl ontwikkeld, waarbij ze volmaakte kwaliteitsproducten heeft gemaakt volgens haar eigen tradities. Het bedrijf ontwikkelt zich met de tijd en biedt nieuwe en ongewone collecties keramiek voor de belichaming van modieuze stijlen.

Voor- en nadelen

Keramische tegels van het bedrijf Kerama Marazzi zijn in veel landen over de hele wereld erg gewild, omdat Het heeft veel voordelen:

 • Hoge kwaliteit komt tot uiting in de kracht en duurzaamheid van het product. Zelfs na langdurig gebruik verliest de tegel zijn oorspronkelijke uiterlijk niet.
 • Elke collectie trekt de aandacht met een unieke en originele ontwerpprestatie. Hiermee kunt u een harmonieus interieur creëren.De collectie omvat wand- en vloertegels, maar ook decoratieve elementen, randen en andere elementen.
 • Tegels leggen is eenvoudig en gemakkelijk. Zelfs zonder speciale vaardigheden is het mogelijk om de installatie van het materiaal zelf uit te voeren.
 • De tegel kan niet alleen worden gebruikt voor binnenshuis, maar ook voor extern gebruik. Het wordt gekenmerkt door weerstand tegen verschillende bedrijfs- en weersomstandigheden.
 • Het bedrijf richt zich op de consument met een gemiddeld inkomensniveau en trekt daarom klanten aan met een betaalbare prijs voor keramiek. Natuurlijk is deze tegel duurder dan andere Russische tegenhangers, maar meerdere malen kleiner dan Italiaanse monsters.
 • Met een breed scala aan collecties kunt u de beste optie kiezen voor de uitvoering van een bepaalde stilistische richting. Sommige collecties zijn gemaakt in verschillende kleuren om de klant een keuze te geven.
 • Het merk produceert tegels voor verschillende doeleinden. Onder de grote verscheidenheid van keramiek worden gepresenteerd voor wand-en vloerdecoratie, met name voor de keuken of badkamer.
 • Keramische tegels van Kerama Marazzi vallen op door zijn verfijnde en rijke uiterlijk.
 • Verhoogde slijtvastheid van tegels zorgt voor een lange levensduur. Meestal begint de vloertegel na enkele jaren gebruik te worden bedekt met een raster van scheuren, en de Kerama Marazzi-tegel zelfs na 5 jaar gebruik verliest zijn uiterlijk niet.
 • Sommige collecties imiteren perfect de natuurlijke textuur. U vindt een fatsoenlijke optie voor natuurlijk hout, laminaat of parket. Dergelijk materiaal is bijna niet te onderscheiden van natuurlijk.

Kerama Marazzi keramische tegels heeft veel voordelen, maar het is de moeite waard om te onthouden over de tekortkomingen. Het grootste nadeel is de kwetsbaarheid van de tegel. Als de tegel erg hard is, gaat er bij het leggen een grote hoeveelheid afval verloren.

Het is vermeldenswaard dat de geometrie onnauwkeurig is, dus soms zijn er problemen bij het installeren van tegels. Het is noodzakelijk om de juiste tegels te kiezen, zodat de onderlinge afstand identiek is.

Ook ten nadele van keramiek is de prijs van decoratieve artikelen. Hoewel de achtergrondtegel goedkoop is, zijn de kosten van het decor verschillende keren hoger dan de prijs voor de hoofdtegel.

types

De Kerama Marazzi-fabriek houdt zich bezig met de productie van keramische tegels, porseleinen tegels, mozaïeken en decoratieve elementen.Keramische tegels, hoofdzakelijk bedoeld voor gebruik aan de wand, hoewel het kan worden gebruikt om een ​​vloerbedekking te maken, maar in dit geval moet het zorgvuldig en zorgvuldig worden behandeld.

Keramisch graniet wordt gekenmerkt door een verhoogde sterkte en slijtvastheid omdat het is gemaakt bij zeer hoge baktemperaturen. Deze soort heeft geen verzorging nodig en is niet bang voor vocht en vorst, dus het kan zelfs worden gebruikt voor voering onder de blote hemel.

Bij het kiezen van een keramische graniet moet rekening worden gehouden met de tekortkomingen:

 • Als er water op komt, krijgt het glij-eigenschappen. Het is beter om dit materiaal niet te gebruiken om een ​​vloerbedekking in de badkamer te maken.
 • Als porseleinen aardewerk wordt gebruikt voor de vloer van een slaapkamer of kinderkamer, dan moet het worden gebruikt met een verwarmingssysteem, omdat het afzonderlijk erg koud is.
 • Keramisch graniet is duurder dan tegels.

Met Mosaic creëer je een ongewoon interieur, maak je de meest spectaculaire en onvergetelijke ideeën werkelijkheid. Het wordt vertegenwoordigd door een miniatuurversie, heeft een reliëf of een glad oppervlak.Decoratief mozaïek laat je toe een prachtige muurschildering op de muur te maken, om prachtige vloeren met patronen te maken. De keuze is volledig individueel.

Toevoeging van elke verzameling zijn decoratieve elementen, waaronder randen, plinten, inserts en andere.

Tegel "hog", dat wordt voorgesteld door het formaat van een langwerpige baksteen, is erg populair. Dit element is onmisbaar in veel moderne stijlen. Hiermee kunt u de exclusiviteit en originaliteit van de ruimte naar binnen brengen. Tegel "hog" is te vinden in de Provence, loft, country en Scandinavische stijl.

vorm

Standaardtegels worden gepresenteerd in de gebruikelijke indeling - in de vorm van een vierkant of rechthoek. Achtergrondkeramiek wordt meestal aangevuld met decoratieve elementen die in dezelfde vorm worden gepresenteerd. De serie kan producten van dezelfde vorm bevatten, maar van verschillende grootte.

Zeshoekige tegel ziet er erg aantrekkelijk uit. Het kan worden gebruikt om een ​​muur- of vloercanvas te maken dat op een honingraat lijkt. De vorm van de zeshoek ziet er ongewoon, spectaculair en interessant uit.Dergelijke keramiek zal zeker de aandacht trekken, een verfijnde decoratie worden van het interieur van de kamer.

afmeting

Het bedrijf Kerama Marazzi biedt een breed scala aan formaten, waarbij afzonderlijke collecties worden gecreëerd in miniformaat of in de vorm van grote tegels. Met miniformaten kunt u verschillende vormen gebruiken, terwijl u verschillende lay-outs creëert. Met hun hulp kun je accenten maken, de belichaming van het originele interieur.

De wandtegel wordt niet alleen standaard gepresenteerd, maar ook grote formaten. Het kan 30x89,5, 30x60 of 25x75 cm zijn.Deze afmetingen worden als universeel beschouwd, omdat dit formaat meestal eenvoudig te installeren is, zonder dat het nodig is de tegels te trimmen. Een grote tegel wordt gekenmerkt door een snelle installatie en het minimumaantal naden heeft een positief effect op het onderhoud van het oppervlak.

Het bedrijf biedt maxi-formaten aan waarin keramisch graniet wordt gepresenteerd. Het kan steen, marmer, hout of betonoppervlak imiteren. Platen van steen, marmer of beton worden meestal gepresenteerd in de vorm van een enkele plaat met een afmeting van 120x240 cm. Maxi-formaat tegels voor natuurlijk hout worden gepresenteerd in de vorm van een langwerpig bord en hebben een afmeting van 30x179 cm.

Het maxi-formaat is universeel omdat dergelijke tegels kunnen worden gebruikt voor wand- of vloerinstallatie, voor meubelproductie of decoratieve interieurdecoratie.

kleur

Kerama Marazzi-tegels zijn gemaakt in een grote verscheidenheid aan kleuren. U kunt een stijlvolle en geweldige optie kiezen om verschillende stijlen te maken in de indeling van de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken, hal en andere kamers.

Het is onmogelijk om een ​​schaduw te vinden die niet door de ontwerpers van het bedrijf zou worden gebruikt. Ze worden gebruikt als monochrome varianten of in combinatie met andere kleuren. Voor de belichaming van het maritieme thema van de collectie worden beige, blauwe, witte of turquoise tegels gepresenteerd.

Voor liefhebbers van heldere interieurs ideale keramiek heldere kleuren. U kunt de decor rode, paarse of roze tint gebruiken. Tegels in groene kleuren harmoniëren prachtig met bloementhema's. Met oranje keramiek kunt u de helderheid van het interieur vergroten en een boost van energie geven.

Rustig en helder, rijke kleuren en halftonen, natuurlijke en exotische tinten. Bij het kiezen van een kleuroplossing voor uw badkamer en het gebruik van Kerama Marazzi keramische tegels, zal uw fantasie niet beperkt zijn tot iets anders dan uw eigen smaak.

Veel collecties zijn gebouwd op het contrast van kleuroplossingen. De klassieke optie is zwart en wit tegels. Je kunt deze achtergrondtegel combineren met het decor in rood. Zo'n ensemble ziet er stijlvol, spectaculair en aantrekkelijk uit.

stijlen

Moderne collecties keramische tegels worden gepresenteerd in verschillende moderne richtingen. Hiermee kunt u het interieur in verschillende stijlen decoreren. Om de verfijning van de Provence-stijl te benadrukken, zijn tegels in blauw en blauw ideaal.

Om de klassieke stijl te belichamen, kunt u wit en zwart keramiek gebruiken met een minimale hoeveelheid decor. Gouden tinten zullen bijdragen aan het binnenhalen van luxe en rijkdom.

Omdat er veel vraag is naar de patchwork-techniek, biedt Kerama Marazzi een stijlvolle reeks keramische tegels om dit decor te belichamen. De quiltstijl bood de gelegenheid om te experimenteren met prints en kleuren. Deze stijl bevat elementen van alle culturen, dus het kan internationaal worden genoemd.

verzamelingen

Het bedrijf Kerama Marazzi biedt een brede selectie collecties om de meest ongewone, interessante en originele ideeën te vertalen naar de realiteit.Merkontwerpers laten zich inspireren door hun reizen, bewonderen de natuur, architectuur en iedereen om ons heen. Ze creëren luxe collecties die voldoen aan de behoeften van elke klant.

Voorbeeld 2018

Je ziet vandaag al de nieuwe collectie van 2018, die zes unieke series bevat, en nieuwe items koopt om je huis te versieren.

Serie "Antique Wood" is gemaakt onder de boomharmonieus combineren van geometrische, florale en florale ornamenten. Het lijkt erop dat de coating bestaat uit natuurlijke platen, verschillend van kleur en bedrukt.

De Color Wood-serie is een stijlvolle keuze voor parketvloeren, omdat tegels heel subtiel de textuur van natuurlijk hout weergeven. Het gestructureerde oppervlak wordt vertegenwoordigd door verschillende kleurschakeringen. Het effect van "veroudering" geeft de tegel elegantie en luxe. Decoratief paneel "Forest" geeft het interieur een perfecte combinatie met de natuur.

Voor liefhebbers van moderne trends, zullen tegels uit de Rustic Wood-serie een ideale keuze zijn voor interieurinrichting. Het is gemaakt onder de vloerplaat. De shabby laag verf wordt in verschillende decors in verschillende kleuren gepresenteerd.Modern design en verfijnde stijl zijn zeer fraai gepresenteerd in deze serie.

Meer ingetogen, maar ook een interessante serie - "Brush Wood". Tegel brengt heel nauwkeurig de textuur van natuurlijk geborsteld hout over. Het effect van "kunstmatige veroudering" geeft de materiële elegantie en luxe.

Tederheid, romantiek en lentegevoel vonden hun belichaming in de serie 'Country Chic'. Verbluffende decors zullen de keuken versieren, het interieur warmte en comfort geven. Met deze serie kunt u de ruimte van een kleine keuken visueel vergroten.

Voor thuis warmte en comfort, zal de Home Wood-serie onmisbaar worden. De tegel draagt ​​de textuur van de geknipte kersenboom. Met de tegel kun je de tijdloze klassiekers benadrukken en tegelijkertijd het moderne interieur van de ruimte realiseren.

"Twee Venetië"

De collectie Two Venice is nieuw in 2017 en omvat tegels, graniet en mozaïek. Deze collectie geeft iedereen de kans om op een spannende reis naar St. Petersburg en Venetië te gaan.

Het bevat 52 series prachtige, stijlvolle en aantrekkelijke keramische tegels. Onder deze variëteit kunt u de ideale optie kiezen voor de realisatie van een ongewoon, origineel interieurontwerp.

De "Contarini" -serie ziet er bijvoorbeeld heel romantisch en plechtig uit.Het decor met grote bloemen benadrukt de zachtheid van de witte en crème kleur van de achtergrondtegel. De tegel is gemarmerd, ziet er spectaculair en helder uit.

Keramisch graniet

Keramisch graniet wordt gepresenteerd als een afzonderlijke verzameling, omdat het veel beter presteert dan keramische tegels en onderscheidt zich door hoge slijtvastheid, vorstbestendigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Deze collectie bevat verschillende series - "Tree", "Marble", "Stone", "Concrete", "Fantasy" en "Carpets". Keramisch graniet onder beton wordt gepresenteerd in de serie "Beton". Elke tegel draagt ​​zeer nauwkeurig de textuur van dit bouwmateriaal over.

Een breed scala aan texturen en kleuren stelt elke klant in staat om een ​​oplossing te kiezen voor de belichaming van een stijlvol en uniek interieur.

"Napolitaanse"

Deze verzameling is ontstaan ​​dankzij de geweldige architectuur en de aard van de Italiaanse stad Napels en haar omgeving. Om de badkamer te versieren, kunt u de serie "Ischia" gebruiken, die een naam heeft ter ere van een van de mooiste eilanden van de Golf van Napels. Ontwerpers bieden verschillende kleuren, fantastische panelen van het zeeweer en de vegetatie.

De Nizida-serie is verschenen dankzij een klein eiland waarvan de diameter slechts een halve kilometer is. Het ligt in de buurt van de Napolitaanse wijk Posillipo. De tegel is gemaakt in gereserveerde grijze tonen. De decoratie van de collectie is een florale decor in grijs en bruin.

"Engels"

De geschiedenis, tradities en beroemde plaatsen van Engeland zijn prachtig vertegenwoordigd in de verschillende reeksen van deze collectie. Ze zijn hoofdzakelijk gemaakt in pastelkleuren, aangevuld met onopvallende prints en bloemmotieven.

De Windsor-serie geeft bijvoorbeeld perfect de textuur van marmer weer, rekening houdend met alle onnauwkeurigheden, onregelmatigheden en scheuren. De tegel is gemaakt in twee kleuren: wit en grijs. De combinatie van deze kleuren stelt je in staat om verbluffende combinaties te maken.

"De Indiase"

Keramische tegels worden gepresenteerd in oosterse thema's. In de collectie gebruikten ontwerpers zachte kleuren en prachtige afdrukken in de nationale stijl. Onder de gepresenteerde series kunt u de ideale opties kiezen voor zowel badkamerinrichting als keuken.

De "Gamma" -serie is gemaakt van baksteen, maar verrast door de schoonheid van de kleurprestaties.Ontwerpers bieden rechthoekige tegels met afgeschuinde randen van wit, grijs, zwart, bruin en pistache. Door verschillende tonen te combineren, is het als componist mogelijk om een ​​koud, warm of gemengd kleurenbereik samen te stellen.

De tegel uit de Pink City-serie trekt de aandacht met tederheidzachtheid en natuurlijke schoonheid. Ontwerpers gebruikten pastelkleuren voor de achtergrondtegel en voegden een fantastisch decor toe aan een bloementhema. De combinatie van de gepresenteerde elementen zal het mogelijk maken om rust en ontspanning in het ontwerp van de badkamer te brengen.

De "Varan" -serie wordt onder de huid gepresenteerd, omdat deze zeer nauwkeurig de textuur van de huid van reptielen weergeeft. De achtergrondtegel is gemaakt in wit en zwart en de decoratieve elementen zijn aangevuld met spiegelgemetalliseerde effecten.

"Italiaanse"

Deze collectie bevat prachtige series, gemaakt in rustgevende kleuren. Ontwerpers gebruiken vaak bruin en beige. Sommige varianten worden gepresenteerd in klassieke zwart-witte kleuren.

De Lazio-serie is bijvoorbeeld gemaakt in wit en zwart. Het laconieke geometrische ornament dient als een hoogtepunt van deze tegel.

Hoe te kiezen?

Ontwerpers van het bedrijf Kerama Marazzi bieden kant-en-klare series keramische tegels, inclusief opties die zijn ontworpen voor wand- en vloergebruik. Tegel voor muren en vloeren ziet er harmonieus en mooi uit. Maar deze verscheidenheid aan ontwerpoplossingen houdt niet op, want het is mogelijk om tegels uit verschillende collecties en series met succes te combineren, waarbij de meest ongewone en originele ideeën werkelijkheid worden.

Alle producten van Kerama Marazzi zijn van hoge kwaliteit, maar Het moet voorzichtig zijn bij het kiezen van een tegel en rekening houden met verschillende aanbevelingen van experts:

 • Voordat u koopt, moet u het aantal tegels correct berekenen om de benodigde hoeveelheid onmiddellijk te kopen. Onthoud dat tegels uit dezelfde verzameling, maar uit verschillende batches in kleur kunnen verschillen. Om ervoor te zorgen dat de producten identiek zijn, vergelijkt u de tegels met elkaar uit verschillende vakken, let daarbij op de maat en kleur.
 • Het materiaal moet zorgvuldig worden geïnspecteerd, omdat het geen spaanders of scheuren bevat die kunnen verschijnen tijdens onjuist transport of opslag.
 • Bij de berekening van het materiaal moet worden toegevoegd aan het bedrag van nog eens 10%.Als tijdens de installatie van de tegel beschadigd raakt, kunt u deze door een andere vervangen.

Kerama Marazzi biedt een breed scala aan vormen en maten. bij het kiezen welke moet worden gebouwd op de afmetingen van de kamer waarin deze zal worden geplaatst:

 • Bij het kiezen van kleuren voor de badkamer of keuken, zou u die tinten moeten gebruiken die zelden in het leven worden gevonden, maar geen stress veroorzaken, omdat ze vele jaren aangenaam zullen zijn voor het oog.
 • Voor een kleine ruimte is het gebruik van een tegel van klein formaat of licht mozaïek met een kleine afdruk. Met deze optie wordt de ruimte visueel breder en ruimer.
 • De klassieke keuze voor een kleine kamer is een witte tegel, die het beste kan worden verdund met heldere kleuren. Wees voorzichtig met de zwarte tegel, want deze kleur is duidelijk zichtbare vlekken, waterdruppels, scheuren en verschillende fouten. Grote kamers kunnen worden ingericht met witte en zwarte tegels. Deze combinatie ziet er spectaculair en mooi uit.
 • Om de ruimte een effect van grenzeloosheid te geven, is een spiegeltegel ideaal, maar je moet begrijpen dat de zorg voor zo'n materiaal veel moeite kost.
 • Om de situatie met een laag plafond te corrigeren, moet u een rechthoekige tegel gebruiken, terwijl het tegelijkertijd verticaal leggen is.
 • De tegel met een mat oppervlak zal de ernst introduceren. Glanzende tegels laten de tegel schijnen en reflecteren het licht van de lampen, maar onthoud dat bij dergelijke belichting de afdruk wazig lijkt.
 • Voor de treden van de trap, de vloer in de badkamer of in de keuken, kunt u grote borden gebruiken. Als het wordt voorgesteld door gladde keramiek, dan is het noodzakelijk om extra tapijten te gebruiken om de mogelijkheid van uitglijden te voorkomen.
 • Binnenshuis met ongelijke wanden, is het ideale type installatie de diagonale richting.
 • Het keukenschort moet een paar tonen lichter zijn dan de vloertegels.

beoordelingen

Er is veel positieve feedback te vinden op het stijlvolle ontwerp en de uitstekende kwaliteit van keramische tegels van de beroemde fabrikant Kerama Marazzi. Maar als we het hebben over de prijs, dan klagen alle kopers in feite over de te hoge kosten, vooral keramisch graniet en mozaïek zijn duur. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat een reparatie van hoge kwaliteit niet goedkoop kan zijn.

Kopers van keramische tegels zoals prachtige designproducten, een brede selectie aan texturen en kleuren. Tegelzetters wijzen op gemak en gemak van installatie, en ook op verwerking van een tegel. Betrouwbaarheid en hoge duurzaamheid zijn van invloed op de lange gebruiksduur. Zelfs na meerdere jaren gebruik ziet de tegel er als nieuw uit.

Kopers zoals die officiële winkels hebben altijd kortingen op bepaalde reeksen keramiek, en u kunt ook een gratis ontwerp van een ontwerpproject met Kerama Marazzi-keramiektegels bestellen bij officiële vertegenwoordigingen. U kunt zelfs merkproducten bestellen via de officiële website van het bedrijf. Als na het leggen de tegel in het gesloten pakket is blijven staan ​​en er een cheque en factuur voor is bewaard, kan deze worden teruggebracht naar de winkel.

Negatieve beoordelingen zijn zeer zeldzaam en meestal gerelateerd aan het huwelijk. Maar in de winkel kun je absoluut vrij om het defecte keramiek te vervangen door een nieuw exemplaar.

Zie de volgende video voor meer informatie over de functies van Kerama Marazzi-tegels.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer