Golden Tile-tegels: onderscheidende kenmerken en voordelen

 Golden Tile-tegels: onderscheidende kenmerken en voordelen

Sommige kopers besteden veel tijd aan het zoeken naar de tegel die hun huis versieren. De tegel uit de Oekraïense bedrijvengroep Golden Tile verdient speciale aandacht, omdat deze niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook erg stijlvol. Het is echter de moeite waard om er enkele onderscheidende kenmerken over te weten.

Over het merk

Golden Tile is een populair Oekraïens bedrijf dat keramische tegels produceert. Producten van het merk worden aangeboden tegen zeer concurrerende prijzen, ondanks het feit dat kwaliteit zelfs de meest veeleisende klanten tevreden kan stellen.

Keramische producten Golden Tile neemt al vele jaren een leidende positie in op de markt van bouwmaterialen laten niet alleen amateurs, maar ook professionals uit de bouwsector veel positieve feedback over.

Opvallende kenmerken

Golden Tile-producten worden zeer gewaardeerd, en dat allemaal omdat unieke technologieën worden gebruikt bij de productie en materialen die in de loop van de tijd zijn getest, worden gebruikt. Dankzij de innovatieve single-firing-technologie kunnen tegels klanten verrassen met uitstekende functies, waaronder een hoge dichtheid en hardheid van producten en duurzaamheid en slijtvastheid.

Het merk heeft zijn eigen productie van afzonderlijke componenten om een ​​verscheidenheid aan tegels te creëren. Dit verbetert en vereenvoudigt het productieproces van producten aanzienlijk. Vanwege het feit dat echte professionals werken aan het maken van producten, kunnen veel klanten het eersteklas ontwerp van keramische producten van Golden Tile waarderen.

Alle producten zijn gecertificeerd, het voldoet volledig aan de Europese kwaliteitscriteria. De mate van afwrijfbaarheid van producten behoort tot de tweede en vierde graad, met als resultaat dat producten veel gevraagd zijn bij eigenaren van openbare instellingen die deze tegel kiezen om unieke interieurs te creëren in cafés, restaurants, hotels en zakencentra.

Onder het brede assortiment van merken vindt u vloer- en wandopties. Alle producten worden gepresenteerd in een enorm kleurengamma, uit de collecties van het merk kunt u tegels kiezen voor de keuken, badkamer en zelfs de woonkamer.

Het grote pluspunt is dat Golden Tile-tegels perfect in elk modern of klassiek interieur passen. Producten zijn ideaal voor het afwerken van huisjes, privé huizen, villa's en appartementen.

Van jaar tot jaar produceert het bedrijf meer geavanceerde en verbeterde tegels die voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitscriteria. Collecties verbeteren ook. Klanten krijgen ongebruikelijke versies van keramische tegels met de huidige ontwerpen. Daarnaast wordt het assortiment periodiek geproduceerd en exclusieve collecties die elk luxueus interieur kunnen transformeren.

Je kunt meer te weten komen over alle productiefasen van keramische tegels van Golden Tile door de volgende video te bekijken.

Assortiment

Onder het bereik van het merk Golden Tile vindt u de volgende collecties:

  • Laminat. Deze serie is zeer ongebruikelijk omdat het keramische parket presenteert. Zo'n vloer is uniek op zijn eigen manier, het zal zeker bijdragen aan elk ruimtecomfort en -esthetiek;
  • Dune-verzameling het is onwaarschijnlijk dat iemand zonder aandacht weggaat, vooral kenners van luxe. Het presenteert een tegel in crème en bruine kleuren. Ideaal voor het afwerken van de badkamer;
  • collectie Gortenzia Biedt een tegel met luxueuze en frisse afdrukken die u elke dag zeker een lading van vitaliteit, energie en gemoed zal geven;
  • Glanzende keramische tegels onder natuursteen zijn te vinden in de collectie Coliseum van Savoieen tegel onder natuurlijke mineralen - in een reeks Travertijn mozaïek.

Natuurlijk zijn dit niet alle verzamelingen, waaronder u materiaal kunt vinden voor de decoratie van uw huis. Elk van de series wordt echter als uniek beschouwd, het presenteert ongebruikelijke tegelopties die een beroep zullen doen op vele kenners van het mooie.

Hoe te kiezen?

Het is de moeite waard om een ​​tegel te kiezen die voortkomt uit eigen voorkeuren en ook rekening houdend met het toekomstige ontwerp van de kamer.

Lichte, witte en melkachtige tinten zijn perfect voor kleine ruimtes. Met hun hulp kun je de ruimte zelfs visueel uitbreiden.

Golden Tile heeft een enorme selectie tegels in verschillende kleuren. Zo zijn zachtgroene opties ideaal voor mensen die willen ontspannen.Meer donkere tegels onder steen en marmer zullen gemakkelijk de verfijning van moderne appartementen benadrukken.

Klantrecensies

Veel kopers waren tevreden met de aankoop van Golden Tile-tegels. Ze zeggen dat het echt voldoet aan alle verklaarde kenmerken van de fabrikant. Een breed assortiment bevalt zelfs de meest veeleisende klanten, omdat hierin opties met verschillende ontwerpen in ongewone prestatiekleuren te vinden zijn.

Over het algemeen is het veilig om te zeggen over de producten van het merk Golden Tile, dat het onwaarschijnlijk is dat je dit teleurstelt.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer