Bruin mozaïek in het interieur

 Bruin mozaïek in het interieur

Bruin is niet zo saai als het op het eerste gezicht lijkt, hoewel het wordt geassocieerd met schooluniform. Dit is een veelzijdig kleurenpalet met een rijk palet aan warme en koele kleuren, dat vooral populair is bij gebalanceerde en praktische persoonlijkheden. Het wordt evengoed gebruikt in make-up, kleding en interieurontwerp. De bruine kleur in het interieur is het meest natuurlijk, omdat het de natuurlijke schaduw van hout imiteert, wat lange tijd het belangrijkste gereedschap voor decor is geweest.

Materialen en functies van de combinatie van kleuren

Ondanks het feit dat moderne designerlekkernijen de bruine kleur op de achtergrond hebben geduwd, verpersoonlijkt hij nog steeds degelijkheid, stabiliteit, adeldom en geeft hij ook een warm gevoel van omhelzing.

Mozaïek als een origineel alternatief voor de gebruikelijke keramische tegels kan het interieur van elke kamer diversifiëren.

Nadat u een mozaïeksamenstelling van adellijke chocoladetinten hebt gekozen, voegt u eenvoudig een hoogtepunt toe aan het meest strikte ontwerp.

Ondanks tal van voordelen, begon mozaïek pas sinds kort populairder te worden als afwerkingsmateriaal, omdat er niet zo veel mensen bereid waren om te werken met elementen (chips) met afmetingen van 5x5 cm en zelfs 2x2 cm. Mozaïekelementen werden niet lang geleden gemaakt op stevige netten. Nu worden nabewerkingen tot een minimum beperkt - u moet het oppervlak voorbereiden en dan het rooster gewoon met de chips lijmen.

Voor dergelijke "mesh" -producten werden verschillende materialen gebruikt:

 • Glass. Dergelijke opties zijn bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen en temperatuurschommelingen, zijn betaalbaar en hebben ook verschillende ontwerpen.
 • keramiek Het heeft een groot potentieel in het imiteren van texturen, bijvoorbeeld hout, terwijl het een aanzienlijke vochtbestendigheid bezit.
 • hout Er is weinig vraag naar omdat de natuurlijke textuur vatbaar is voor zwelling en barsten, hoewel het de kamer onvoorwaardelijk comfort geeft.
 • steen - sterk en duurzaam materiaal met uitstekende antislip eigenschappen, dus wordt het actief gebruikt om de vloer te bedekken. Het grootste nadeel is de hoge kosten.

Het is belangrijk om de juiste combinatie van bruin mozaïek te kiezen, waarna een speciale sfeer in uw interieur verschijnt:

 • lichte tinten dragen bij aan de gewaarwordingen van lichtheid;
 • donkerder - ontspanning;
 • roodbruin voegt kracht toe;
 • en in kamers zonder ramen en zonnige kleuren is glans van lichtbruine en gele tonen noodzakelijk;
 • in elke kamer zou een combinatie van wit en bruin geschikt zijn.

  Het monochrome beige-bruine interieur is een harmonieuze en mooie combinatie die warmer en gezelliger in witbruin lijkt, dus past het perfect in het ontwerp van een kleine woonkamer of slaapkamer.

   De energieke en positieve tandem van de geelbruine schaal is ideaal voor country- en retro-stijlen, hoewel hij er organisch uitziet in elk interieur.

   Traditioneel is het oosten een bruin-oranje combinatie. Het is vaak te vinden in het ontwerp van slaapkamers en boudoirs, maar zowel in de badkamer als in de keuken ziet het er geweldig uit.

   Mooie opties in verschillende interieurs

   De keuken is de plek waar alle gezinsleden het vaakst samenkomen. Om een ​​sfeer van comfort en rust te geven (evenals een spectaculair accent), kunt u veilig mozaïektegels van de hele bruine schaal gebruiken. Het zal in harmonie zijn met het witte, zwarte, groene meubilair van de keuken, ideaal voor het decoreren van het schort, en in grote kamers zal het ook het tafelblad versieren.

   Bad, ingericht in warme luxe bruine tinten, ziet er zeer indrukwekkend uit. De combinatie van bruin en goud is erg populair - het ziet er aristocratisch maar ongewoon uit.

   Gouden mozaïek zelf ziet er uitzonderlijk uit. Daaruit zijn geen ingewikkelde patronen nodig.

   Gemengde mozaïeken van verschillende groottes met een combinatie van verschillende tinten bruin die er fris uitzien zijn erg populair: er zijn modellen met goud, glitters, parelmoer, imitatie van barnsteen en natuursteen.

   Mozaïek is een geweldige oplossing voor binnen. De esthetiek en functionaliteit ervan vindt u in elke hoek van uw huis. Nadat je de keuze hebt gestopt op een mozaïek van nobele schaal van bruine tinten, zul je elegantie en foutloosheid van smaak tonen.

   Bekijk het mozaïek in het interieur, zie de volgende video.

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer