Mozaïek Caramelle: kenmerken en voordelen

Onlangs is de decoratie van huizen in toenemende mate veranderd in ontwerpkunstwerken. De man op straat probeert ook zijn huisstijl en elegantie te geven, om moderne designtrends te volgen. Glasmozaïek is een uitstekende oplossing geworden voor het versieren van verschillende delen van het huis. Wat is de schoonheid van de producten van het bedrijf Caramelle, zal in het artikel worden besproken.

Speciale functies

Het Chinese merk Mozaïek Caramelle is relatief jong. Omdat het bedrijf snel aan populariteit won, betrad het bedrijf de Aziatische keramiekmarkt. Maar de fabrikant stopt daar niet. Het Caramelle-mozaïek maakte indruk op de wereldmarkt en werd populair in veel Europese landen en Rusland. Dit alles komt door de niet-standaard benadering van Chinese ontwerpers, het volgen van modetrends in de wereld en hoogwaardige productietechnieken.

De fabrikant positioneert zijn goederen als milieuvriendelijk, van hoge kwaliteit en alleen gemaakt van natuurlijke materialen en natuurlijke kleurstoffen.

Bij het vormen van de gebruikte tegels natuursteen, marmer, glas, kwartszand. Dit geeft de uitstraling van de mozaïek-adel en esthetiek. De aanwezigheid van verschillende modieuze en mooie variaties in tegelpatronen maakt het populair en wordt veel gebruikt in huisdecoratie. Producten zijn gemakkelijk te vinden in online winkels. Hun prijs is vrij hoog, maar voor deze categorie goederen in combinatie met de kwaliteit blijft dit acceptabel.

Wat is glasmozaïek?

Glasmozaïek wordt geproduceerd door kwartszand en verschillende componenten te smelten. Dientengevolge, wordt de samenstelling van de producten zo gelijkaardig aan bergkristal mogelijk. Uiterlijk bestaat het product uit veel kleine stukjes. Kleurinhoud kan bijna alles zijn, afhankelijk van uw smaak.

Positieve kenmerken bij de toepassing van glasmozaïek zijn enkele belangrijke categorieën.

  • Waterbestendigheid door de afwezigheid van poriën in het oppervlak van producten. Onvervangbare kwaliteit voor natte ruimtes.
  • Tegels zijn veel sterker dan gewoon glas.
  • Eenvoud bij het verlaten - het mozaïek wordt gereinigd met huishoudelijke afwasmiddelen.
  • Weerstand tegen grote temperatuurschommelingen. Glastegels zijn hittebestendig en bestand tegen temperaturen tot 150 graden. Aan de andere kant heeft een vorst van ten minste 30 graden ook geen invloed op de afwerking.
  • Niet vervagen in de zon, verandert het uiterlijk niet onder de actie van ultraviolet.

Al deze kwaliteiten spreken over de meest uiteenlopende glasmozaïektoepassingen. Het kan worden gebruikt voor het afwerken van de gevels van gebouwen, vloeren, trappen, decoratieve elementen van het interieur, in de badkamer en de badkamer, in de keuken voor het afwerken van het schort, het bekleden van zwembaden, fonteinen en open haarden.

De vernietiging onder invloed van zuren - het enige negatieve, maar met de juiste zorg, het is onbeduidend.

Collecties en ontwerp

De fabrikant biedt een mozaïek voor elke smaak die zelfs de meest veeleisende klant tevreden kan stellen.

  • Serie van Caramella pietrine biedt producten gemaakt met natuurlijk marmer. Duurzaamheid en kwaliteit van tegels houdt in dat ze zowel als wandafwerking als voor vloeren worden gebruikt. De onderwerpregel - natuurlijke marmeren motieven in het bereik dicht bij de natuurlijke tinten van steen: grijs,bruin-beige, groenig. Dit decor ziet er strak en tegelijkertijd spectaculair en elegant uit.
  • mozaïek Naturelle verschilt een onverwachte combinatie van glas en natuursteen in producten. Bovendien hebben de glasoppervlakken een matte en glanzende textuur. Deze optie is ongetwijfeld geschikt voor verschillende stijlen, en verschillende soorten materialen in combinatie geven interessante hoogtepunten in het licht. De tinten in deze collectie zijn ook meestal natuurlijk.
  • heerser Acquarelli Volledig gemaakt van glas, heeft een glanzende textuur en een verscheidenheid aan kleuren. De namen van tonen worden geleend van bloemplanten en geven hun natuurlijke tinten goed weer. Je kunt dergelijke tegels niet alleen versieren met de vloer en wanden, maar ze ook gebruiken als accentpaneel of decoratief inzetstuk.
  • collectie La passion geschikt als u op zoek bent naar radicale oplossingen en felle kleuren. Verzadigd malachiet, rood, paars en turkoois zullen niet onverschillig laten en dynamiek in het interieur brengen.

Voor fans van premium-producten worden de regels gepresenteerd. Impressioni, Classica, Arlecchino. Voor de voorgestelde poel lijn Sabbia.

Impressioni
Classica
Arlecchino
Sabbia

Mooie voorbeelden in het interieur

De ruime badkamer is ingericht met een lila scala aan mozaïektinten. Om de ruimte niet te overbelasten, werd voor de vloer gekozen voor een gelijkmatige glanzende coating. De inrichting vormt een aanvulling op de kroonluchter in neoklassieke stijl.

Bruine tinten voegen comfort en warmte toe, horizontale strepen vergroten de ruimte visueel. Chromen interieurdetails onderstrepen het huidige ontwerp.

Blauwe tinten zijn ideaal voor warme kleine kamers. Een vleugje koelte en frisheid geeft troost en herinnert u aan de zee.

Over hoe u het mozaïek goed legt, leert u van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer