Mozaïek Artens in het interieur van het appartement en huis

 Mozaïek Artens in het interieur van het appartement en huis

Met behulp van een mozaïek in de decoratie van verschillende kamers, kan men een vrij origineel interieur creëren. In de bouwmarkt wordt dit gevelmateriaal vertegenwoordigd door een enorme keuze. Een van de vrij populaire producten is een mozaïek van het merk Artens. Wat het is en hoe het eruit ziet in het binnenland, laten we eens kijken.

Over de fabrikant

De merkproducten van Artens worden vervaardigd door het beroemde Franse bedrijf Adeo Group, dat eigenaar is van een groot netwerk van hypermarkten voor bouwmaterialen Leroy Merlin. De fabrieken waar de producten van het bedrijf worden vervaardigd, bevinden zich over de hele wereld, ook in Rusland. Onder het enorme assortiment geproduceerd onder dit merk, is mozaïek vooral populair.

types

Op de markt van afwerkingsmaterialen is het mozaïek van Artens in verschillende vormen te vinden.

 • Coconut. Het is gemaakt van kokosnoot. Milieuvriendelijk afwerkingsmateriaal dat elke kamer tot een hoogtepunt brengt. Zo'n coating op de muren zal een uitstekende geluidsisolator zijn, bovendien zal het uw woning extra beschermen tegen het binnendringen van kou. Kokosfragmenten worden samengevoegd in een tegel van 30x30 cm, wat het leggen van dit materiaal vergemakkelijkt. De coating is gemaakt in natuurlijke bruine tinten, het oppervlak is mat. De kosten van het materiaal zijn vrij hoog. Eén artikel kost u meer dan 400 roebel. Maar de originaliteit van dit tegenoverliggende materiaal is dit geld waardig. Bij het kopen van deze coating is het de moeite waard om te overwegen dat het kokosmozaïek water goed absorbeert en kan worden vervormd, daarom is het nodig om het te exploiteren in omstandigheden met constante temperatuur en vochtigheid.
 • Wood. Dit mozaïek is gemaakt van natuurlijke houten balken. Het unieke is dat het is gemaakt van hout van oude schepen, dat een unieke kleur heeft, en ook veel dichter is qua structuur dan een gewone boom.Perfect voor het maken van een luxe vloer in uw huis. Het kan ook voor muren worden gebruikt. Hout is altijd in de trend en past in bijna elke interieuroplossing. Het unieke patroon van een dergelijke vloer maakt uw kamer uniek. Staven in een houten mozaïek gestapeld in een run, vormen een imitatie van parket. De kosten van houten mozaïek zijn ook hoog. Eén artikel 30x30 cm kost 620 roebel.

Ook is deze coating al gepresenteerd in de vorm van gelegde tegels. De prijs is iets lager en bedraagt ​​590 roebel. De bedrijfsomstandigheden van deze coating zijn dezelfde als in kokosmozaïek.

 • Mineral. Als een materiaal voor de vervaardiging van dit type mozaïek gebruikt marmer of leisteen. Dit zijn vrij persistente mineralen. Je kunt ze zelfs op straat zetten. In de collectie van dit type mozaïek zijn er zowel basiselementen als decoratieve panelen waarmee je niet alleen de vloer, maar ook de wanden van de woning kunt versieren. De kosten van dit bekledingsmateriaal bedragen ongeveer 280 roebel voor een basiselement van 30x30 cm en 2800 roebel voor een paneel van 1 vierkante meter. m.
 • Keramiek. Dit type bestaat uit kleine keramische tegels. De productietechnologie maakt het mogelijk om het bekledingsmateriaal niet alleen mooi, maar ook duurzaam te maken. De kosten van elementen van dit type bedragen ongeveer 200 roebel voor een paneel van 30x30 cm.
 • Glass. Dit type is ontworpen voor het afwerken van werkbladen, schorten in de keuken en muren in de badkamer. Dit mozaïek is niet bang voor hoge luchtvochtigheid en temperatuurdaling. De panelen van dit afwerkingsmateriaal zijn samengesteld uit kleine tegels, gemonteerd op een spiraalbodem. Ze neerleggen is vrij eenvoudig. Zelfs een beginner kan het aan. De kosten zijn redelijk betaalbaar: het meest goedkope paneel 33x33 cm kost ongeveer 70 roebel. Het kleurengamma van glasmozaïek dat wordt aangeboden door het handelsmerk van Artens is vrij uitgebreid. Hier vindt u basiskleuren, bijvoorbeeld wit en beige. Maar je kunt heldere en veelkleurige tinten oppakken, bijvoorbeeld blauw, maar ook zilveren en gouden elementen.

Naast diverse kleuren wordt het Artens-mozaïekglas en het keramische mozaïek gecombineerd met een ander type afwerklaag. U kunt artikelen kopen met zowel glanzende als matte glans.

Interessante modellen

Onder het vrij brede bereik van glasmozaïek Artens zijn er vrij eenvoudige monochrome modellen en vrij complex, met een originele overgang van kleur en vorm. Hier zijn enkele van hen.

 • Zilver mozaïekglas. Het is samengesteld uit vierkante elementen van twee kleuren die bergkristal en onyx imiteren. Zo'n coating is in staat om chique en luxe naar elk interieur te brengen, glitter en glamour eraan toe te voegen.
 • Glasbruin mozaïek met ovale elementen. Deze coating maakt het ontwerp van uw kamer vrij origineel. Sommige details van het mozaïek hebben een parelglans. De bekleding imiteert perfect de kust na een storm, waarbij de schelpen van de zeebewoners worden gemengd met stenen die door water worden gedraaid.
 • Beige glasmozaïek, combinatie van elementen van glas en marmer. Details van het paneel zijn gestapeld in een razbezhku, waardoor het oppervlak, versierd met dit materiaal, een vrij originele uitstraling heeft.

beoordelingen

Beoordelingen van het Artens-mozaïek zijn meestal positief. Kopers zeggen dat de coating er rijk uitziet, het is gemakkelijk om het te leggen, hoewel sommigen klagen over de te hoge kosten van individuele collecties.

Prachtige voorbeelden

Ontwerpoplossingen die mozaïek gebruiken voor interieurdecoratie zien er altijd fantastisch uit. Hier zijn enkele voorbeelden van het gebruik van dit afwerkingsmateriaal van het merk Artens.

 • De muur op het balkon is versierd met panelen uit de collectie afwerkingsmaterialen van Artens. Stijlvol en beknopt.
 • Het houten mozaïekpaneel in de kamer, ingericht in etnische stijl, lijkt heel toepasselijk en geeft kleur aan de kamer.
 • De zilveren mozaïekrand in de badkamer in zwarte kleur verfrist de sfeer en voegt glamour toe.

Hoe u vellen mozaïek plaatst, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer