Matrassen "Sarma"

Matrassen

Matrassen "Sarma" - producten van binnenlandse producenten, die gedurende meer dan 20 jaar succesvol werk het geavanceerde niveau in de productie van hoogwaardige matrassen met opmerkelijke prestatiekenmerken kunnen bereiken. Merkproducten vallen op tegen hun tegenhangers, hebben een aantal voordelen en karakteristieke verschillen.

Speciale functies

De matrassen van het bedrijf zijn uniek. Ze zijn gemaakt op moderne apparatuur waarmee u hoogwaardige assemblage van de nieuwste technologie kunt uitvoeren, rekening houdend met de vereisten en normen voor hygiëne.

Het gepresenteerde modellenassortiment heeft een groot aantal voordelen, merkproducten:

 • Gericht op mensen van verschillende leeftijden, rekening houdend met de eigenaardigheden van de groottegroep en de menselijke samenstelling.
 • Ze verschillen in de structuur van het blok, verschillen van elkaar in de mate van stijfheid, hoogte, soort vulmiddel, de maximaal toelaatbare belasting op de ligplaats. Sommige producten worden aangevuld door het Aero Line-systeem rond de omtrek van het blok, zodat ventilatie mogelijk is.
 • Uitgevoerd op een massieve manier, met een individuele benadering van de klant - volgens de nodige metingen, binnen twee dagen. De fabrikant biedt zowel standaardafmetingen als niet-standaardmaten.
 • De fabrikant werkt het assortiment voortdurend bij, waardoor de stijfheid van het blokoppervlak wordt verbeterd (voor maximaal gebruiksgemak).
 • Producten worden gemaakt met de toevoeging van hypoallergene vulstof zonder schadelijke gifstoffen die de huid niet irriteren. Dergelijke modellen zijn geschikt voor mensen met allergieën en astma.
 • Ze onderscheiden zich door de elasticiteit van de componenten, de weerstand van de matten tegen vervorming bij dagelijkse belasting, waardoor matrassen aantrekkelijk blijven gedurende een vrij lange tijd (tot 10-15 jaar of langer - met de juiste werking).
 • Stil als de belasting op het blok is, dus maak een persoon niet wakker als je aan de andere kant aan het draaien bent of bij het zoeken naar een comfortabele houding.
 • Het is erg handig om te kiezen, alle modellen hebben interessante namen.
 • Uitgevoerd in de klassieke en orthopedische versies - met de juiste ondersteuning van de achterkant op elke zone van de mat.
 • Uitgevoerd met gewatteerde gebreide covers - met antibacteriële impregnatie met zilverionen, wat de vorming van een omgeving die optimaal is voor micro-organismen uitsluit.
 • Verschillen in de aanvaardbare kosten, de koper kan kiezen model rekening houdend met het beschikbare budget en smaak.

Het voordeel van merkmodellen is het extra effect van sommige modellen. De fabriek produceert bilaterale producten met een verschillende mate van stijfheid van de zijkanten, waardoor gebruikers de meest comfortabele slaapplaatsen kunnen kiezen.

Maar er zijn een aantal nadelen.

 • Niet alle matrassen van dit merk zijn goed genoeg voor de dagelijkse slaap. Modellen met afhankelijke veren (met een klein aantal veren op hun plaats) hebben bijvoorbeeld een zachte basis, dus er is geen correcte verdeling van de belasting op de ruggengraat - zelfs als er extra lagen zijn.
 • Bovendien zijn de zandloperveren met grote diameter zwak en vervormen ze snel met een groot gebruikersgewicht. Gewichtscontrole is vereist.

types

Sarma-matrassen zijn gemaakt op basis van een veer of veren.

De eerste modellen zijn onderverdeeld in twee categorieën: afhankelijke en onafhankelijke typen. Ze verschillen in de opstelling en verbinding van de veren. Bonnel veren (afhankelijk) zijn verticaal gerangschikt en hebben een spiraalvormige verbinding met elkaar, en maken ook verbinding met de boven- en onderkant van het frame (zijelementen).

Elke onafhankelijke veer is ingesloten in een stoffen bekleding van ademend textiel. Dergelijke elementen zijn aan de onderkant van het frame bevestigd en verbinden zich daarmee onderling met behulp van stoffen hoezen. Deze functie bepaalt de juiste positie van het lichaam onder belasting - ongeacht de hoogte van de matras en het gewicht van de gebruiker. Met druk zal de wervelkolom altijd vlak zijn.

Springless-modellen handelsmerken zijn onderverdeeld in verschillende types:

 • Monolithic. Dit is een laag vulmiddel, verpakt in een gewatteerde hoes gemaakt van ademende stof.
 • Gecombineerd. Een dergelijk product is een dichte kern, aan beide zijden aangevuld door een pakking met een verschillende samenstelling en dichtheid.
 • Bladerdeeg - in de vorm van meerdere lagen van dezelfde grootte, maar verschillend in dichtheid en compositie.

Vullen eenheid

Bij het maken van matrassen gebruikt de fabrikant verschillende soorten vulling.

De meest populaire en hoogwaardige soorten grondstoffen voor Sarma-matrassen zijn onder andere:

 • Natuurlijke latex - pakking van natuurlijk sap van rubberachtige boom Hevea, gebruikt in de vorm van een dichte geperforeerde laag met hoge indicatoren van elasticiteit en elasticiteit.
 • Kokos kokos - massieve bruine vulling van de vrucht van de kokosnoot, gedrenkt in een klein percentage latex.
 • sisal - de speciale vezel verschilt in de hoge duurzaamheid, en accumuleert niet de statische elektriciteit die het hittegevoel voorkomt. Biedt uitstekende ventilatie.
 • Halcon - de dichte vulling stabiel tegen vocht en verbranding. Verschilt in goede luchtdoorlaatbaarheid, hoge warmte-regulerende eigenschappen.
 • sintepon - een extra volumelaag die wordt gebruikt voor het geven van volume en waarmee de mate van stijfheid van het blokoppervlak kan worden gevarieerd.
 • Orthopedisch schuim - een visco-elastisch materiaal met een geheugeneffect dat in staat is om de comfortabele positie van de gebruiker te accepteren en te onthouden, en terug te keren naar zijn oorspronkelijke positie tijdens het koelen.

model

De matrasserie van het bedrijf bestaat uit verschillende series: Comfi, Emotion, Hit, Maestro, Multiflex, Olympia, Calvera.Modellen zijn onderverdeeld in veermatrassen op afhankelijke veren, producten van het onafhankelijke type, een rij kinder- en tienermatrassen, springloze matrassen.

Producten met onafhankelijke veren omvatten modellen met vier graden van hardheid (van zachte tot harde oppervlakken). De serie omvat matrassen met het systeem "Micropackage" en "Multipackage" - met het aantal veren van 500 tot 2000 stuks per vierkante meter.

De matrassen van de liniaal zijn bestand tegen zijdelingse vervorming, dienen tot 15 jaar, elimineren het "hangmateffect", bieden correcte en uniforme ondersteuning voor het lichaam van de gebruiker, orthopedisch effect.

De groep veerblokken van het afhankelijke type is ontworpen voor 10 jaar dienst - met een maximaal toelaatbare belasting op een ligplaats van 70 tot 140 kg. Het omvat modellen "Comfy", "Olympia", "Strong", "Aero". De producten gebruikten biconicale veren - van 100 tot 200 elementen per vierkante meter.

De nieuwigheid van de lijn zijn de varianten met een meerlagige structuur van het blok, die een metalen rooster aan de basis vertegenwoordigt met het aantal veren van 240 elementen per vierkante meter, aangevuld met een geperforeerde laag latex, kokoskokos en versterking rond de omtrek.

Producten voor kinderen en tieners zijn twee series: "Kinderdromen" en "Sonya". De liniaal bestaat uit budgetmatrassen van gebruikelijke en gewalste types (opgerold in een rol veerloze matten met een kleine dikte - voor eenvoudig transport). Meestal bestaat een blok uit een combinatie van latex en kokos (springloze matrassen), in sommige producten zijn de afhankelijke en onafhankelijke veren het midden van het blok.

afmeting

Het groottebereik van Sarma-matrassen is handig omdat de standaardafmetingen van de matten hen in staat stellen om perfect in de bedparameters te passen, zonder te buigen of te verzwakken.

Alle modellen zijn verdeeld in vier lijnen:

 • kinderen en tieners - met de parameters 60 × 120, 70 × 140, 80 × 180 cm;
 • Enkele modellen met een lengte en breedte van 80 × 180, 80 × 190, 80 × 200, 90 × 190, 90 × 200, 120 × 190, 120 × 200 cm;
 • polutoraspalnye producten met een grotere ligplaats: 130 × 190, 140 × 190, 140 × 200, 150 × 190, 150 × 200 cm;
 • dubbele matten met de mogelijkheid om twee gebruikers op een bed van 160 × 190, 160 × 200, 180 × 190 of 180 × 200 cm te plaatsen.

De hoogte van de fabrieksmatrassen is afhankelijk van de structuur van het blok en bereikt 26 cm. De kleinste dikte van de modellen is 7 cm (in een veerloze uitvoering).

beoordelingen

De Sarma-matrasfabriek ontvangt verschillende klantrecensies. In zeldzame gevallen merken gebruikers op de aanwezigheid van vreemde doordringende voorwerpen in het vulmiddel en op een slechte montage van blokken.Let vaak op de duurzaamheid van de mat (meer dan drie jaar) en een aantrekkelijk uiterlijk.

Gewoonlijk herkent matrassen een goede aankoop. Hoewel ze niet te lang dienen, kun je in de verzameling altijd een goede optie vinden - dit is hoe ze worden vermeld in de opmerkingen. Bovendien is de fabrikant altijd tevreden met de actie en kunt u een duurder model met betere prestatiekenmerken kopen.

Meer informatie over het bedrijf "Sarma" leren van de volgende video.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer