Verwarmde matrassen

 Verwarmde matrassen

In de koele tijd van het jaar hangt de nachtrust en de dagrust af van de aangename temperatuur in de woonkamer. Zonder warmte is het onmogelijk om je comfortabel te voelen, zelfs in het meest chique interieur. Het is vooral belangrijk om de warmte 's nachts te voelen om voldoende slaap te krijgen en wakker te worden met nieuwe krachten en in een goed humeur.

Een van de oplossingen voor het probleem van opwarming in bed is om het lichaam in een deken te wikkelen, zoals in een cocon. Maar er is een kans dat er gelijktijdig ongemakken zullen zijn in de vorm van benauwdheid, terughoudendheid van bewegingen, zweten en algemeen ongemak. Het is veel handiger en aangenamer om de ontspannende warmte onder je te voelen, en niet in de buurt van je lichaam.De beste optie voor rust na een werkdag of een actieve vrije dag ligt op een verwarmde matras.

Kenmerken van de verwarmingsmatras

Dit verwarmingsapparaat is ontworpen voor gebruik als een bed. Het verspreidt zich op de hoofdmatras of -bank. Het heeft het uiterlijk van een dikke strooisel van een speciaal materiaal dat in staat is om warm te blijven vanwege de elektrische verwarmingscomponent.

Een ongewone kachel, verspreid onder een laken, werkt in een comfortabele tijd voor de lichaamstemperatuurmodus gedurende een bepaalde tijd.

Het onmiskenbare voordeel van een werkend product is het feit dat het beddengoed bij hoge luchtvochtigheid of vochtigheid droogt. Het is vooral belangrijk om een ​​verwarmingsmatras in het land te gebruiken.

Elektrische matrassen hebben twee werkingsmodi - verbeterd (~ 37 graden) en matig (~ 28 graden). Door de aanwezigheid van een schakelaar van het elektromechanische type kunt u de temperatuur onafhankelijk regelen of de verwarming uitschakelen. Naast het standaardmodel is het product uitgerust met infraroodverwarming voor een uitgesproken therapeutisch effect.

Elektrisch matras is bovendien een kosteneffectieve manier van verwarmen in het laagseizoen en het koude seizoen.'S Nachts is het niet nodig om andere elektrische apparaten te gebruiken om een ​​comfortabele temperatuur te creëren. Het is genoeg om alleen je bed op te warmen.

toepassingsgebied

Een warme matras kan niet alleen dienen om het bed te verwarmen, maar ook worden gebruikt in fysiotherapeutische ruimtes. Dergelijke modellen hebben een speciaal ontwerp en ontwerp. Het therapeutische effect wordt bereikt door zachte opwarming en lichte massagemanipulatie. Verlicht spier- en gewrichtspijn, pijn bij osteochondrose en radiculitis.

Het slapen op zo'n matras helpt ook bij het verlichten van stress en is geïndiceerd voor een aantal vrouwelijke gynaecologische aandoeningen.

Slechts een paar "sessies" op zo'n matras en er komt een merkbare opluchting. Tijdens het proces verbrandt het matras geen zuurstof en verbetert het de slaapkwaliteit aanzienlijk, waardoor het helpt ontspannen en tot rust te komen.

Perfect verwarmde matras om op de sofa in de woonkamer te slapen. Vanwege het gemak van vouwen en de lichtheid van het product kan worden opgeslagen met de rest van het beddengoed op de plank van de kast of in de lade van het dressoir.

functionaliteit

De populariteit van het originele bedaccessoire is te danken aan het onmiskenbare gebruiksgemak en gebruiksgemak.Een aantal voor de hand liggende voordelen en verschillende opties voor ontwerp en constructie kunt u een model kiezen op basis van individuele voorkeuren. De volgende indicatoren van zijn functionaliteit spreken ook in het voordeel van het verwerven van het apparaat:

 • duurzame en betrouwbare stoffering;
 • gemakkelijk transporteren;
 • de aanwezigheid van een lang snoer;
 • laag vermogen (tot 80 W);
 • snelle verwarming van het productgebied;
 • vormt geen elektromagnetische velden;
 • verbranden geen zuurstof;
 • vervangt huishoudelijke elektrische kachels;
 • volledige veiligheid van het apparaat.

types

Om te weten welk product u moet kopen, moet u vertrouwd raken met de lijst met bestaande typen en modellen. Ze verschillen in grootte, ontwerp, doel en zelfs de kleuren van de stoffen bekleding.

Verwarmde matrassen zijn:

 • anderhalf slapen;
 • dubbel;
 • kinderen.

Kleuren om uit te kiezen in een groot assortiment: van gewone producten tot patronen.

De onderkant van de matras is een hittebestendige stof die lange tijd warmte vasthoudt. Door de rationele indeling van interne elementen kan warmte gelijkmatig over het hele gebied worden verspreid.

Een afneembare hoes is voorzien op kindermatrassen om de stof gemakkelijk te wassen.De maten zijn geschikt voor gebruik in wiegjes en commodes. Er zijn geen tienermodellen, het is beter voor een volwassen kind om onmiddellijk een volwassen versie te krijgen.

model

Het modellengamma wordt weergegeven door de volgende matrassen:

 • Universeel product, begiftigd niet alleen met de verwarming modus, maar ook met de functie van het koelen van de matras Dit maakt het gebruik het hele jaar door mogelijk;
 • Apparaat "Inkor", ook bekend als een elektrische huishoudverwarming met infraroodverwarming EEN 2-60 / 220. De afmeting van het product is 50x145 cm, waardoor het niet rendabel is om het te onderscheiden in de lijn van verwarmde matrassen. Bovendien is het alleen bedoeld voor tijdelijke verwarming, omdat het geen stroomonderbreker heeft.
 • Elektrisch massage model - de perfecte manier om te ontspannen bij koud weer. In dit segment de massa opties voor een lichte massage met verschillende effecten. Superioriteit in populariteit is jade matras, gekenmerkt door een hoge warmtecapaciteit. Het verlicht pijn, heeft een gunstig effect op de bloedsomloop en het zenuwstelsel.
Universele matras
"Incor"
Massagemodel
 • Mommypum - een betrouwbare Koreaanse matras met waterverwarming en een kap die natuurlijk hout imiteert.De matras werkt volgens het principe van een elektrische elektrische verwarming door slangen met water in de kap.
 • "Goede warmte" - een matras waarin het verwarmen wordt uitgevoerd ten koste van koolstoffilamenten. Ze hebben ook een gunstig effect op de elasticiteit van het product en voorkomen schade aan de geleidende delen tijdens mogelijke vervormingen.
 • Het duurste model voor vandaag - vinyl watermatras met verwarmingsfunctie. De kosten zijn meer dan 100.000 roebel, wat wordt gerechtvaardigd door het split-systeem, dat het mogelijk maakt om een ​​onafhankelijke verwarmingsmodus in te stellen op elke afzonderlijke helft. Dit model is alleen geschikt voor bedden met een frame.
Mommypum
"Goede warmte"
vinyl watermatras

Werkingsprincipe en veiligheid

Om te werken moet de matras op het lichtnet worden aangesloten. Het is gemakkelijk, gezien de lengte van de draad, voldoende, als de uitlaat niet meer dan drie meter is. Het belangrijkste element van de meeste niet-waterachtige producten is een interne draadkabel ingekapseld in een siliconenmantel. De kabel is gemaakt van hoogwaardig chroom en nikkellegeringen, wat een lange levensduur van de matras garandeert. De bovenklep is gemaakt van vochtbestendig polikotton.

Fabrikanten hebben bescherming geboden voor het verwarmingselement, zodat de matras zonder angst kan gooien en draaien, actief kan bewegen en zelfs kan springen. Siliconencoating en thermische bescherming garanderen perfecte isolatie en brandveiligheid. De coating voorkomt ook oververhitting.

beoordelingen

Eigenaars van prachtige apparaten voor een warme en comfortabele slaap reageren erop dat ze in staat waren om zich te ontdoen van slapeloosheid, chronische vermoeidheid en stress. Massagemodellen zijn effectief gebleken in zaken in schoonheidssalons, sanatoria en gezondheidscentra.

Velen prijzen het elektrische type watertype, maar veel bewonderaars van modellen met kabelverwarming. Alle consumenten zeggen dat slapen in een warm bed veel aangenamer en nuttiger is. Verwarmde matrassen zijn vooral geliefd bij bewoners van de zomer. Transport van een dergelijk apparaat vereist geen kracht en ruimte in de kofferbak. Het kan opgerold worden als een gewone deken en met je worden meegenomen in een tas of eenvoudigweg worden opgevouwen op de achterbank van een auto.

Verwarmde matrassen kunnen niet alleen in de winkel worden gekocht, maar ook met uw eigen handen worden gemaakt. En hoe je dit kunt doen, kun je zien in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer