Plitex-matrassen

 Plitex-matrassen

Zorg voor de gezondheid en de goede ontwikkeling van het kind begint met de eerste dagen van zijn leven. Zeer goede helpers moeders en vaders in dit geval - orthopedische matrassen Plitex, speciaal gemaakt voor kinderen en rekening houdend met alle anatomische kenmerken van het onvolgroeide lichaam.

De garantie van zoete dromen voor gezonde kinderen

Al meer dan 10 jaar ontwikkelt het Wit-Russische bedrijf Plitex verschillende orthopedische matrassen voor kinderen. Gezien de "specificiteit" van de consument, besteedt de fabrikant veel aandacht aan de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van alle gebruikte materialen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door:

 • toepassing bij de productie van nieuwe uitvindingen en technologieën;
 • gebruik van natuurlijke hypoallergene materialen;
 • modern systeem voor kwaliteitsbeoordeling;
 • naleving van de aanbevelingen van vooraanstaande orthopedisten.

Van groot belang is het feit dat bij de vervaardiging van kinderproducten geen lijm wordt gebruikt. Het orthopedische effect in Plitex-producten wordt bereikt door de juiste combinatie van materialen en de hoogte van de matrassen.

Voor het vullen van kinderproducten maakt de fabrikant gebruik van:

 • zeewier. 100% natuurlijke component, die niet alleen orthopedische, maar ook aromatische, therapeutische eigenschappen bezit. Rustend op zo'n matras, inhaleert de baby constant jodiumdamp, wat de immuniteit verhoogt;
 • Koyru Coconut. Latexgebonden vezels en stevig geperst;
 • latex. Hevea sapschuim;
 • Visco Memory Foam. Vullen met een "geheugeneffect". Aanvankelijk werd het Memory Foam-systeem ontwikkeld voor astronauten om de belasting te verminderen die zij hebben ervaren, en vandaag wordt het met succes gebruikt bij het maken van beddengoed.

Dankzij de vuller past de matras zich gemakkelijk aan de vorm van het lichaam aan en ondersteunt het tijdens de rust.

Daarnaast worden de volgende innovatieve ontwerpen en materialen gebruikt in Plitex-matrassen:

 • 3D Spacer Fabric. Een van de nieuwste materialen, gemaakt van hoogwaardig polyester en bestaat uit een verscheidenheid aan microscopische veren;
 • Airoflex. Elastisch polyurethaanschuim;
 • Kunstmatige latex. Volledig veilig voor de gezondheid van kinderen (ondanks zijn kunstmatigheid) en zo dicht mogelijk in kwaliteit voor zijn natuurlijke tegenhanger;
 • Hollcon Plus. Verticaal gerangschikte kleine spiralen van polyestervezels;
 • De wollen stof ( «Hollcon-Coat"). De combinatie van merinowol (60%) en thermisch gebonden siliconenvezel (40%);
 • sisal. Natuurlijk materiaal gemaakt van agave bladeren;
 • Airoflex-Cotton. De combinatie van microscopische polyester spiralen en organisch katoen;
 • Airotek non-woven stof (igloprobivna sintepon). Een materiaal waarin polyestervezels samen worden gehouden met speciale naalden met inkepingen;
 • Katoenen batting. Gemaakt van katoenen garen. Meestal gebruikt als een dempingsmateriaal;
 • Spunbond (Spunbel). Polypropyleen met hoge dichtheid dat wordt gebruikt als pakking tussen veerblokken en andere materialen.

Bovendien gebruiken de kindermatrassen van Plitex verschillende veerbloksystemen. Om de pakkingen te beschermen tegen mechanische schade en vuil, worden vinkje, vlas, grof calico, bamboe, innovatief stressvrij materiaal en biologisch katoen gebruikt.

heersers

In het Plitex-assortiment zijn er verschillende series orthopedische matrassen voor de jongste en oudere kinderen.

organisch

Deze lijn staat voor exclusieve producten met vulling uit natuurlijke materialen. De serie bestaat uit drie modellen. Twee daarvan zijn gebaseerd op samengeperste kokosvezels met latexadditieven die 20% natuurlijk Hevea-sap bevatten (volgens Europese normen geeft deze hoeveelheid natuurlijke component het recht om natuurlijk te worden genoemd). Een ander model in de serie is 100% natuurlijke latex van hoge kwaliteit, die wordt geleverd vanuit Sri Lanka.

Eco

De Eco-serie is een lijn die op een harmonieuze manier innovatie en de geschenken van de natuur combineert. Bovenste lagen zijn gemaakt van natuurlijke componenten en moderne materialen Airoflex-katoen en Hollcon Plus worden gebruikt als interne vulstoffen.

evolutie

Evolutie is een nieuw woord in de productie van beddengoed. Dankzij het gebruik van 3D-Spacer Fabric, Visco Memory Foam, Airoflex en een speciaal 3D beluchtingsrooster, hebben dergelijke producten goede ademende eigenschappen en zorgen ze voor een goede warmteoverdracht.

bamboe

Orthopedische matrassen van de Bamboo-lijn hebben de nieuwste prestaties verwerkt.Als basis kunnen ze worden gebruikt als blokken met onafhankelijke veren en kokos- of latexvullers. Tegelijkertijd is de stof die voor de hoezen wordt gebruikt, erg zacht en aangenaam om aan te raken. Het heeft antibacteriële eigenschappen.

"Comfort"

"Comfort" - matrassen, gebaseerd op het veerblok van Bonnel (tijdloze klassiekers bij de vervaardiging van slaapproducten). Het veerblok wordt aangevuld met natuurlijke materialen: kokos kokos, katoenen batting, zeewier.

"Junior"

Series "Junior" - veerloze producten voor pasgeborenen. Ze zijn gebaseerd op kokosnoot-kokos vermengd met latex. Dit is de perfecte optie voor de kleintjes. In de lijn zijn matrassen die in hoogte verschillen, zodat u de meest geschikte optie kunt kiezen.

Ring en ovaal

De collecties matrassen Ring en Oval - voor bedden met afwijkende vormen. Dit product is gevuld met aloë vera, wat een gunstig effect heeft op de gezondheid van het kind, helpt de immuniteit te versterken.

model

Het assortiment Wit-Russische matrassen Plitex wordt voortdurend bijgewerkt. Op dit moment zijn moderne modellen uit verschillende series in de speciale vraag:

 • Leven van organisch. Een volledig natuurlijke latexmatras waarover een gewatteerde biologisch katoenen hoes is aangebracht;
 • Magic Season (Evolution-serie). Bilateraal product met het "winter-zomer" -systeem. Basis - elastisch orthopedisch schuim. Aan de ene kant zijn ze bedekt met kokos kokos, aan de andere - zachte, warme hollcon-wol. Aan de randen is de matras versterkt met polyurethaanschuim blokken en uitgerust met een 3D-mesh. De buitenste laag wordt vertegenwoordigd door een stressvrije behuizing;
 • Lux (Eco-lijn). Matras met verschillende mate van stijfheid van de zijkanten. Bestaat uit airoflex-katoen en kokosnootkokos met toevoeging van latex. Uitgerust met een verwijderbare hoes van stressvrij;
 • Natuur (bamboe). Het is een combinatie van kokosnootkokos en natuurlijke latex. Door de verschillende stijfheid van de zijkanten kan het product zowel voor pasgeborenen als voor kinderen vanaf 3 jaar worden gebruikt. De basis wordt beschermd door een bamboe kast;
 • "Klassiek" (vanuit de regel "Comfort") . Lente model. De basis is een klassieke Bonnel-veerblok, aan beide zijden bevindt zich een vloer van gecomprimeerde kokosvezel met latex. Katoenen batting wordt gebruikt om te verzachten. De hoes is gemaakt van grof calico, gewatteerd op de hal;
 • Waterdicht ("Junior"). Een van de nieuwste innovaties met een hoes van waterdichte stof.De basis van het model bestaat uit Hollcon Plus-materiaal met kokosvlokken;

afmeting

Een van de belangrijkste criteria voor het kiezen van kindermatrassen is hun maat - deze zou idealiter in het slaapgedeelte passen en geen overlast veroorzaken. De ontwikkelaars van het Wit-Russische bedrijf benaderden dit probleem met de grootste verantwoordelijkheid. Met het groottebereik van Plitex-matrassen kunt u een product kiezen dat niet alleen geschikt is voor elk kinderbed, maar ook voor rolstoelen en wiegen. Bijvoorbeeld:

 • Voor pasgeborenen in een wandelwagen of wieg Er zijn matrassen van 30 x 65, 34 x 78 en 40 x 90 cm, de maat van 81 x 40 x 3 cm, ook geschikt voor de bakermat van de Simpliciti, is ook in trek;
 • In de wieg voor pasgeborenen U kunt kiezen voor een standaardmatras van 120 × 60 × 10, 125 × 65 of 140 × 70 cm - afhankelijk van de grootte van het bed;
 • Voor oudere kinderen (vanaf 3 jaar) de fabrikant biedt matrassen van 1190 × 600, 1250 × 650 en 1390 × 700 mm. Bovendien wordt elk van de formaten gepresenteerd in verschillende versies in hoogte - bijvoorbeeld 119 × 60 × 12 cm of 119 × 60 × 11 cm.

beoordelingen

Talrijke beoordelingen helpen om de hoge kwaliteit en functionaliteit van Plitex-matrassen te verzekeren.

Jonge ouders wijzen op de duurzaamheid van dergelijke matrassen - door de eigenschappen van de gebruikte materialen verliezen ze na verloop van tijd hun vorm en elasticiteit niet. Zorg voor hen is ook vrij eenvoudig - dankzij verwijderbare hoezen.

Een groot voordeel van de Wit-Russische producten van mama en papa is de volledige veiligheid voor de gezondheid van het kind en hypoallergeniciteit. Op dergelijke matrassen slaapt een kind dat gevoelig is voor allergieën, de hele nacht zoet.

U kunt zien hoe het Plitex-matras er precies uitziet door de volgende video te bekijken.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer