Kenmerken van Konkord-matrassen

Banken, boeken, sofa's, accordeons, eindeloze uitrolbanken ... Als je rug niet meer in staat is om dergelijke opklapbare meubels te verdragen, wil je misschien aandacht besteden aan een volledige bedbodem, samen met een orthopedisch matras.

Tegenwoordig zijn er op de markt van vergelijkbare slaapproducten veel aanbiedingen, zowel van buitenlandse als van een binnenlandse producent. Bovendien betekent de keuze van dit laatste helemaal niet dat er goedkope, dure, onhandige aankopen worden gedaan. En zelfs, in tegendeel, een voorbeeld hiervan is het bekende bedrijf Yekaterinburg dat matrassen en andere orthopedische producten produceert, Konkord.

Over het bedrijf

In 1997, in Rusland, in de stad Yekaterinburg, werd een bedrijf opgericht onder de naam "Concord". Aanvankelijk was het een kleine winkel met een bescheiden personeel.Het bedrijf was een van de eersten in de regio, waar zij orthopedische matrassen begonnen te produceren. Twintig jaar later werd het omgedoopt tot "Concord International" en kreeg het de status van een van de toonaangevende bedrijven in de regio's Oeral en Siberië voor de productie van deze producten, die nu in 70 Russische steden kunnen worden gekocht.

Het bedrijf "Concorde" onderscheidt zich door de aanwezigheid van een complete productiecyclus onder constante bewaking en een kant-en-klare grondstofbasis.

Het fabricageproces in de fabriek omvat zowel de vrijgave van veerblokken voor matrassen en de implementatie van stikweefsels voor overtrekken. Als gevolg hiervan verschijnt het eindproduct in een kwestie van tijd - letterlijk in 3 dagen.

Naarmate het bedrijf zich ontwikkelde, kon het bedrijf zijn productlijn aanzienlijk uitbreiden. Dus, op dit moment heeft het meer dan 60 modellen van matrassen met orthopedische eigenschappen, verschillend in verschillende vormen, maten en functionele kenmerken. Voor de vervaardiging van producten van het merk Yekaterinburg worden buitenlandse componenten en materialen gebruikt.

Vervolgens zijn niet alleen Konkord orthopedische matrassen in de verkoop gegaan, maar ook:

 • orthopedische bases;
 • matrasbeschermers;
 • kussens;
 • nachtkastjes (voetenbankjes, kasten).

Dergelijke producten kunnen een goede aanvulling zijn voor diegenen die niet alleen de slaapplaats willen verbeteren, maar ook om slaapruimte op een vakkundige manier te organiseren.

producten

Het innovatieve idee van het bedrijf was de ontwikkeling genaamd Double Support (dubbele ondersteuning). Dit is een speciaal veerblok waarin de bovenste delen roteren, waardoor de sensorische gebieden zich aanpassen aan het gewicht van de persoon en het werkgebied tegelijkertijd toenemende ondersteuning biedt. Dit systeem is ontworpen om de belasting te verhogen en heeft ook een hoge veerweerstand tegen buigen, wat de levensduur van de matras verlengt.

Het bedrijf "Concord" biedt de klant de mogelijkheid om precies het model van zijn producten te kiezen dat het beste aansluit bij zijn persoonlijke voorkeuren. Dus, onder de reeks orthopedische matrassen zijn te onderscheiden:

 • Classic;
 • modern;
 • ultra;
 • Princess.

Dit laatste is precies de vertegenwoordiger van de unieke ontwikkeling van de Oeral, waar het veerblok met drie zones bijdraagt ​​aan de maximale ontspanning van het menselijke spiersysteem als gevolg van flexibiliteit en een speciale verdeling van de stijfheid vanuit het midden.

Speciale functies

Klassieke reeks vrij populair bij kopers vanwege de betaalbare kosten. Het is gebaseerd op veren van Bonnel die met elkaar zijn verbonden en die een integraal elastisch systeem vormen. Ze zijn gemaakt van hoogkoolstofdraad, dat een speciale warmtebehandeling ondergaat. Hierdoor heeft deze veerunit een hoge sterkte en kan het product langer worden gebruikt dan normaal.

Moderne matrassen hebben een hoge mate van gemak, samen met de mogelijkheid om ziekten te voorkomen zoals scoliose, osteochondrose, ischias.

Deze modellen bestaan ​​uit veren die onafhankelijk van elkaar werken, omdat ze zich in afzonderlijke weefselcellen bevinden. Dus ze zorgen voor verschillende delen van het lichaam en passen zich aan aan de beweging van een persoon in een droom.

Soortgelijke kenmerken hebben en Ultra-modellen. Ze passen zich ook aan de vorm van het lichaam aan en herhalen de fysiologische rondingen van de slaper. Dit draagt ​​bij aan het belangrijkste verschil van de serie - veerloos. In plaats van een mechanisch blok, wordt een natuurlijke vulstof gebruikt:

 • kokos vezel;
 • latex;
 • paardenhaar.

Deze optie biedt een extra "ademende" functie van de matras, plus het stelt u in staat om de mate van stijfheid voor een individuele benadering te bepalen: van matig zacht tot middelhard.

beoordelingen

Volgens klanten zijn de kenmerken van het merk "Concord" de betrouwbaarheid en het comfort. Matrassen zijn ontworpen voor een lange levensduur (tot en met 15 jaar) vanwege veren met een hoge dichtheid of natuurlijke vulstoffen met verhoogde slijtvastheid. Het vermogen om het niveau van stijfheid en dikte te kiezen, heeft op zijn beurt een gunstige invloed op het hoge comfortniveau en de juiste positie van de wervelkolom.

Orthopedische producten Konkord beschikt over alle nodige kwaliteitscertificaten en behaalt ook diploma's op internationale tentoonstellingen, waaronder grootschalige Euroexpofurniture. Het merk blijft zich ontwikkelen en heeft veel positieve evaluaties weten te vinden, vooral van degenen die op zoek waren naar een gezonde, goede nachtrust.

Zie de volgende video voor een overzicht van de matras van Konkord Princess.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer