Orthopedische springmatrassen

Om volledig te ontspannen, moet u een comfortabele en comfortabele orthopedische matras kopen. Op zo'n bed kan een persoon volledig ontspannen en 's morgens zal hij alert en opgewekt zijn.

Rassen en kenmerken

Leveranciers bieden twee soorten matrassen: met veren en zonder veren. Elk van de categorieën heeft zijn voordelen, maar nadelen moeten niet worden uitgesloten. Iedereen moet zelf bepalen welke matras hij moet kiezen om een ​​goede rust te krijgen.

Om de juiste matrassen te kiezen, moet u in eerste instantie de coëfficiënt van de stijfheid ervan bepalen, met de algemene parameters van het bed en alle kenmerken van het vulmiddel opzoeken. Kwalitatief geselecteerde orthopedische matrassen zorgen voor een volledige nachtrust, een goede gezondheid en energie voor de hele dag.

Veel fabrikanten vertegenwoordigen een breed scala aan producten. Elk van de soorten producten verschilt volgens classificatiecriteria:

 • lente orthopedische producten;
 • veerloze modellen.

Het opvulproduct is:

 • latex;
 • kokosnoot;
 • wol;
 • van paardenhaar.

De algemene afmetingen van een orthopedisch product worden individueel geselecteerd, rekening houdend met de groei van de eigenaar. De meest populaire en grote matrassen hebben een afmeting van 160x200 mm. De dikte van het product is sterk afhankelijk van de vulstof.

Het moderne modellengamma is gemaakt met onafhankelijke veren voor grote bedden, evenals producten zonder veren, die worden geselecteerd op basis van het gewicht van de lading op de matras. In de hedendaagse markt zijn producten met een opvulmateriaal gemaakt van natuurlijke materialen meer in trek: latex, kokos of paardenhaar. De beste optie zou zijn om een ​​matras te kopen gevuld met paardenhaarvezel en een kleine bovenste latexlaag.

Er zijn drie categorieën van hardheid: zacht; medium en moeilijk

 • Stijve producten worden toegewezen aan mensen met spinale problemen.
 • Zacht - een geweldige optie voor oudere mensen.
 • Gemiddelde hardheid wordt beschouwd als een veelzijdige keuze die geschikt is voor elke gebruiker.

Het textielgedeelte van het product moet zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en hebben een goed geventileerd oppervlak, absorberen perfect vocht en worden geventileerd. Een geweldige optie - natuurlijke jacquard, die een mooie structuur en een verscheidenheid aan kleuren heeft. Het matras met dubbelzijdige bekleding is erg populair, het helpt om op te warmen in het koude seizoen en om koel te blijven op zomerse warme dagen.

Goede eigenschappen hebben producten met een onafhankelijk veerblok, die onafhankelijk van elkaar zijn en in afzonderlijke gevallen worden geplaatst. Elke veer wordt afzonderlijk gecomprimeerd en biedt de matras uitstekende orthopedische eigenschappen. Zulke modellen zijn in staat om de vorm van een menselijk lichaam aan te nemen.

Modellen van orthopedische matrassen zonder veren hebben goede prestaties door het coir en latex beddengoed.

Springblokken zijn verdeeld in twee soorten:

 • doorlopende weefafhankelijke veren;
 • onafhankelijk, gescheiden van elkaar.

Afhankelijke veereenheden geplaatst in budgetmodellen van matrassen.Hun orthopedische kenmerken zijn laag, elk van de veren is aan de ander bevestigd. Wanneer een belasting op één wordt toegepast, buigen de aangrenzende. Het ondersteunende effect is volledig afwezig. Voortdurend is het onmogelijk om op zo'n product te slapen, want nadat de tijd is verstreken, wordt het gedwongen.

Een modernere matras - met veren die onafhankelijk van elkaar zijn. Elk van de veren bevindt zich in een afzonderlijke behuizing en is verbonden met de volgende met behulp van dezelfde behuizing. Dit ontwerp sluit alle trillingen volledig uit. De matras wordt geperst onder het gewicht van een persoon. De belangrijkste voordelen van dit model: geruisloze en uitstekende ondersteuningskwaliteiten.

In een onafhankelijke eenheid zijn de veren klein, maar ze hebben een groter aantal windingen. Onder belasting wordt het gewicht van een persoon gelijkmatig verdeeld over het hele oppervlak. Dit product is van orthopedisch. Het is milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur. De stijfheid van de matras wordt individueel gekozen.

Producten met onafhankelijke blokken zijn:

 • Gedessineerd, waarbij één vierkante meter 100 metaalkrullen vertegenwoordigt.
 • Met een kleine diameter van de veren, is voor een vierkante meter het aantal delen 500.Als de grootte van de onderdelen klein is, moet hun aantal groter zijn.

Volgens alle kenmerken prevaleert een matras met onafhankelijke veren over afhankelijke bronnen. Hierop voelt de persoon zich meer op zijn gemak. Het apparaat "Real Home" of "Bonnel" wordt beschouwd als een van de modellen van orthopedische matrassen met een klassieke veereenheid. Er zijn veel verschillende soorten banken met verschillende transformatiemechanismen, een daarvan is een euro horloge met orthopedisch terraswerk gemaakt van springblokken.

Kinderorthopedische matrassen met veren

Kinderen groeien snel en hoe ouder het kind, hoe comfortabeler en productiever zijn slaap zou moeten zijn. De rug van een driejarige baby is al gevormd, dus je moet zorgvuldig een matras uitkiezen. Koop voor kinderen een eenpersoonsmatras met afmetingen van 140x190 mm. De stijfheid en elasticiteit van het model moeten gemiddeld zijn. Het moet ook milieuvriendelijk, hypoallergeen, goed passeren lucht en warmte. Al deze kenmerken zijn afhankelijk van de productvuller.

Spring-matrassen bestaan ​​uit blokken veren. Deze eigenschappen geven de matras orthopedische eigenschappen. Ze houden lichte lichaamsdelen perfect vast en kunnen buigen onder zware lichaamsdelen.

Kinderen wegen minder dan volwassenen, dus een kinderorthopedische matras moet correct worden gekozen om de wervelkolom van de baby niet te beschadigen.

De hoogte en stijfheid van de veren moeten optimaal zijn. De samenstelling van de plamuur voor producten voor kinderen omvat natuurlijke latex. Hij is niet allergisch en veroorzaakt geen individuele intolerantie.

Kenmerken van orthopedische veerproducten

Spring-matrassen hebben de volgende kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van:

 1. De leegte van het veermodel trekt stof door de hoes, die zich onder een laag bovenstof nestelt.
 2. Het veerproduct accumuleert statische spanning vanwege de aanwezigheid van metalen veren in het model.
 3. Een matras met veren brengt de trillingen van een persoon over zijn oppervlak over.
 4. Lente Italiaanse producten gemaakt door beproefde fabrikanten verdelen het gewicht van een persoon gelijkmatig.

Hoe te kiezen?

Bij het kiezen van een bepaald model, is het noodzakelijk om alle kenmerken en eigenschappen te vergelijken, focus op fysieke gegevens en persoonlijke wensen.

 • Voor oudere mensen is een matras van gemiddelde hardheid perfect.Voor een persoon met overgewicht is het beter om een ​​product met hoge stijfheid te kiezen, maar dan voor een dun product - veerloze modellen met latexvuller of veren, maar zonder kokosnootkokos.
 • Met een gemiddelde lichaamsbouw is het de moeite waard om een ​​product te kiezen met onafhankelijke veren uit tussenlagen van latex en kokos.
 • Een stijf orthopedisch verenbed is geschikt voor een persoon die lijdt aan spinale aandoeningen. Als de aanwezigheid van een wervelhernia wordt bevestigd, moet het verenbed zacht zijn.
 • Elk van de modellen van orthopedische producten heeft zijn eigen positieve of negatieve feedback van mensen die er misbruik van hebben gemaakt en veel emoties hebben opgedaan. Consumenten kiezen het product op basis van comfort en de afwezigheid van pijn, geur, natuurlijke vulstof. Kopers geven de voorkeur aan latexvuller.
 • Bij het kiezen van een orthopedisch matras, moet u de beste fabrikant kiezen. Het product gaat dus lang mee en zal niet vervormen. De grootste en meest populaire op de Russische markt van orthopedische matrassen, de fabrikant is het bedrijf Askona.

Hoe u een matras kiest, leer van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer