Kenmerken van Luntek-matrassen

Kenmerken van Luntek-matrassen

Een gezonde en gezonde slaap hangt af van de juiste matraskeuze. Veel kopers zijn op zoek naar hoogwaardige modellen tegen een betaalbare prijs. Een prominente vertegenwoordiger van Russische bedrijven is het merk Luntek, dat relatief recent is op de markt, maar al veel fans heeft.

Weinig over de fabriek

Het Russische bedrijf Luntek houdt zich bezig met de productie van hoogwaardige orthopedische matrassen tegen een betaalbare prijs. Hoewel de fabriek nog erg jong is, hoort het bij het dynamisch ontwikkelen van bedrijven. De oprichters van het merk analyseerden de voor- en nadelen van veel binnenlandse en buitenlandse fabrikanten van matrassen om hun eigen productie te creëren.

Orthopedische modellen van matrassen Luntek worden gekenmerkt door een optimale verhouding van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.Het bedrijf maakt gebruik van een individuele benadering van elke klant en biedt een breed scala aan producten voor elke smaak. Het biedt een hoog serviceniveau en levert in korte tijd de goederen af. Het management van de fabriek bewaakt zorgvuldig de kwaliteit van de gefabriceerde producten en maakt daarom de controle in elke fase.

producten

Het bedrijf Luntek produceert een breed scala aan matrassen, variërend van economische opties en eindigend met stijlvolle, exclusieve modellen. Elk product heeft een certificaat van kwaliteit en voldoet ook aan de hygiënische normen. Het bedrijf biedt een garantie voor alle producten een jaar. Bij de vervaardiging van orthopedische Luntek-matrassen worden hoogwaardige materialen van binnen- en buitenlandse fabrikanten gebruikt. Het bedrijf werkt nauw samen met leveranciers uit Polen, Duitsland, België en Maleisië.

De productie van alle producten wordt uitgevoerd door het gebruik van unieke technologie Handcraft. Het is ontwikkeld door Luntek. Zijn essentie ligt in het feit dat matrassen met de hand worden gemaakt, maar elke productiefase wordt uitgevoerd onder de controle van elektronica.Met deze ongebruikelijke aanpak kunt u de productie van elk product afzonderlijk benaderen. Elke matras is uniek en uniek.

Populaire collecties

Hoewel het bedrijf Luntek nog jong is, weet ze al precies welke matrassen nodig zijn voor moderne klanten en biedt ze een zeer groot assortiment voor elke smaak. De fabriek in Luntek biedt verschillende reeksen orthopedische matrassen:

  • Grand. Deze collectie bevat veel modellen met orthopedisch effect, ze zijn gebaseerd op een onafhankelijke veerblok met twee niveaus. Sommige modellen vanwege het gebruik van kokos kokos en meubels schuimrubber worden gekenmerkt door gemiddelde hardheid. Latex-gebaseerde matrassen trekken de aandacht met zachtheid. Het materiaal met memory-effect memorix stelt u in staat snel de productvorm van het lichaam aan te nemen;
  • Luntek-18. Deze lijn bevat matrassen met een veerblok van 18 cm hoog Verschillende materialen worden gebruikt als vulstof - natuurlijke en kunstmatige latex, kokosnootkokos, polyurethaanschuim en andere. Deze regel bevat veel opties voor kinderen. Het medium hard econom Baby-model is bijvoorbeeld vrij elastisch.Het is gemaakt van kunstmatige latex en kokosnoot kokos. Luntek-18 veerblok biedt een comfortabele hoogte zonder gebruik van extra materialen, omdat hun aanwezigheid het orthopedisch effect kan verminderen;
  • Patriot. Deze serie orthopedische matrassen is ontwikkeld op basis van een verbeterd onafhankelijk veerblok Multipocket. Bij de vervaardiging van deze orthopedische matrassen maakt de fabrikant gebruik van een verscheidenheid aan materialen. Veel modellen hebben als vulstof kokoskokos en kunstlatex. Deze vullers garanderen comfort, zachtheid en elasticiteit;
  • Revolutie. De Revolution-collectie omvat orthopedische modellen met onafhankelijke veren. Deze serie is erg populair omdat de fabrikant hoogwaardige en stijlvolle modellen biedt.

Model Medium mix Revolution Micro is gebaseerd op onafhankelijke veerblokken. De belangrijkste eenheid van deze variant is de dunne micro-veer. Hun aanwezigheid stelt je in staat om volledig te ontspannen en te slapen in je favoriete pose. Deze optie is bilateraal, omdat aan de ene kant van de matras natuurlijke latex wordt gebruikt en aan de andere kant kokosnootkokos.

Matrasbeschermers

Luntek gebruikt innovatieve technologie om matrashoezen te maken. Ze zijn afneembaar, voorzien van een handige ritssluiting. Met deze aanpak kunt u de samenstelling van elk product bekijken. De afneembare hoes wordt gekenmerkt door praktische bruikbaarheid. Bij langdurig gebruik kan het worden verwijderd en gereinigd in een stomerij of worden vervangen door een nieuwe.

Matrashoezen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen-jacquard, dat in samenstelling 85 procent katoen heeft. Dit materiaal passeert perfect lucht, is milieuvriendelijk en is ideaal voor betrouwbare bescherming van matrassen.

beoordelingen

Het bedrijf Luntek is vrij beroemd, dus er is veel vraag naar orthopedische matrassen van zijn productie. Kopers laten verschillende beoordelingen achter, maar het aantal positieve overschrijdt significant het negatieve. Klanten houden van de uitstekende kwaliteit van de producten van het merk voor een betaalbare prijs. Het bedrijf gebruikt verschillende vulstoffen om een ​​breed scala aan producten te maken. Elke koper kan de ideale optie kiezen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren.

Orthopedische producten hebben een lange levensduur. Matrassen worden niet vervormd, waardoor tijdens het slapen of rusten een anatomisch correcte positie van de wervelkolom wordt verkregen. Veel klanten houden van een model met verschillende stijfheid. Met deze optie kunt u aan de zijkant van de matras slapen, waarvan de hardheid volledig voldoet aan de behoeften van de koper.

Als we het hebben over negatieve beoordelingen, richten veel kopers zich op de onaangename geur van orthopedische producten. Als de matras wordt gelaten om te luchten, verdwijnt deze geur.

Als de kwaliteit van het product niet geschikt is voor de koper, voert het bedrijf een onderzoek uit om de gebreken van het product vast te stellen. Als er een is, wordt het model vervangen door een ander.

Hoe te kiezen?

Aanbevelingen voor het kiezen van een matras van de fabrikant Luntek die u kunt zien in de volgende video.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer