Kindermatrassen Ormatek

Ormatek wordt beschouwd als een van de beste in de productie van orthopedische matrassen voor kinderen en volwassenen. De producten van het bedrijf worden vervaardigd volgens de nieuwste technologieën en van milieuvriendelijke materialen, rekening houdend met internationale kwaliteitsnormen. Sinds 2001 heeft het bedrijf met succes meer dan honderd modellen van orthopedische matrassen met een verscheidenheid aan eigenschappen en eigenschappen op de markt gebracht. Een speciale plaats wordt ingenomen door de categorie kinderproducten om te slapen. Kindermatrassen (evenals producten voor volwassenen) verschillen in soort vulstoffen en mate van stijfheid.

Speciale functies

Voor de kleinste worden matrassen met verhoogde stijfheid gemaakt, rekening houdend met bepaalde kenmerken. Voor oudere kinderen wordt het niveau van stijfheid verminderd - op basis van de leeftijdskarakteristieken van het skelet van het kind.

Een van de belangrijkste kenmerken van de matras Ormatek is het verschil in de mate van stijfheid van verschillende kanten. Dit bespaart ouders de extra kosten van het aanschaffen van een nieuw product en dient ook als een ideale optie wanneer je om wat voor reden dan ook de mate van stijfheid moet aanpassen.

Speciale aandacht wordt besteed aan hygiëneproducten. Voor ventilatie in de productie van Ormatek zijn er speciale gaten - beluchters (zowel in poreuze vullers van matrassen, als in hygiënische hoezen voor hen). Alle materialen worden getest op milieuvriendelijkheid en kwaliteit.

Tips om te kiezen

De gezondheid en de goede ontwikkeling van het kind zijn niet alleen afhankelijk van hoe hij zijn dag doorbrengt, maar ook van de kwaliteit van rust en slaap. Vaak denken ouders dat kinderen voldoende slaap kunnen krijgen voor een goede nachtrust, maar dit is een misvatting. Tijdens de slaap stopt het lichaam de processen van groei en ontwikkeling niet, wat betekent dat kinderen de meest comfortabele omstandigheden voor slaap nodig hebben.

Met deze aanpak van de kwestie in de eerste plaats is niet de schoonheid en het ontwerp van de wieg, maar de aanwezigheid van een modern orthopedisch bed.

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk om aandacht te schenken aan de leeftijdscategorie. Gezien de duur van de slaap van jonge kinderen draagt ​​het bed bij aan de vorming van het lichaam van baby's.

Conventioneel kan de leeftijdscategorie worden verdeeld in fasen:

  • Van geboorte tot drie jaar. De beste keuze zou zijn starre producten gevuld met natuurlijke vezels.
  • Tot zeven jaar. Zo'n kind blijft actief groeien, maar een rigide bed alleen voor rechtheid en fixatie van de wervelkolom zal niet langer een geschikte optie zijn. Het kind ontwikkelt zich snel, draait, springt en speelt op het bed. Er is een geweldige optie matras van gemiddelde hardheid, lente of niet - naar eigen goeddunken.
  • Jongere studenten. Orthopedische modellen van het bilaterale type komen volledig overeen met het groeiende organisme, ze passen zich aan de snel veranderende vormen van het kinderlichaam aan.

types

De matrassen van de kindercategorie Ormatek zijn onderverdeeld in drie soorten producten. Elke soort verschilt qua eigenschappen en doel.

voorjaar

Dit type is afhankelijk van het type veerkoppeling:

  • Veerblok, waarbij de veren met elkaar zijn verbonden of zijn ingesloten in vaste blokken, wat maakt het product duurzamer. Beschermende bumpers voorkomen de val van het kind. Het nadeel van deze methode van koppeling van de veren zit in het mogelijk "uitzakken" van bepaalde plaatsen van het matras, hetgeen de wervelkolom nadelig beïnvloedt.
  • Veereenheid, waarbij elke veer in een afzonderlijke container wordt geplaatst of "zak" en is niet in contact met aangrenzende veren. Dit ontwerp elimineert verslapping van de matras. Het minpuntje van het model schuilt in het zware gewicht: de meeste kindermeubels zijn eenvoudigweg niet ontworpen voor dergelijke zwaarte.

veer

In deze modellen is filler van primair belang. Het is van verschillende typen en elk heeft zijn eigen kenmerken:

  • Kokos (of kokosvezel). Natuurlijke vulstof met een hoge hardheid, ideaal voor baby's, maar niet voor oudere kinderen. Koyru worden ook gebruikt voor springmatrassen met dubbelzijdige stijfheid.
  • Schuimrubber. De meest voorkomende en goedkope vulstof. Niet bedoeld voor langdurig gebruik, gemaakt van synthetische vezels. De belangrijkste voordelen zijn lage kosten en transportgemak.
  • Latex. Flexibel en aangenaam om aan te raken, milieuvriendelijk en hypoallergeen. Het wordt vaak gebruikt voor het opvullen van matrassen, omdat het orthopedische eigenschappen heeft: het heeft de vorm van het lichaam van een slapend persoon, maar zakt niet door. Het voordeel van de latexvuller is de porositeit van de structuur, die zorgt voor de thermoregulatie van het product.

gecombineerde

Dergelijke matrassen voldoen aan meerdere vereisten tegelijk en combineren perfect de beste eigenschappen van meerdere vulstoffen in één keer. Veerloze matrassen kunnen bijvoorbeeld bestaan ​​uit lagen van stijve kokos en zachte latex. Bilaterale springverenmatras aan één zijde heeft een kokosvuller.

Deze dubbelzijdige matrassen zijn functioneel en kunnen duren van de geboorte tot de volwassenheid. Ze zijn het meest populair - volgens beoordelingen van klanten van matrassen Ormatek.

De keuze voor matrasvuller is de eerste belangrijke stap bij de aanschaf van een product, maar niet het laatste. Wanneer een persoon wordt bepaald met de keuze van de vulstof, rijst de vraag over de grootte van de matras en het materiaal van de hoes.

In de regel worden fabrikanten van matrassen geleid door de standaardafmetingen van bedden voor kinderen.

Het is echter noodzakelijk om het bed zelf te meten - de maat van de matras moet bij haar passen.

De matrashoes verdient speciale aandacht. Het moet dicht zijn, ademend, gemaakt van moderne materialen. De beste optie is een afneembare hoes, waarmee u de aanwezigheid van de geclaimde plamuur kunt controleren en het schoonmaken en de ventilatie kunt vereenvoudigen.In sommige modellen zijn de hoezen geïmpregneerd met een speciale antibacteriële samenstelling, ze zijn geweldig voor kinderen die gevoelig zijn voor allergieën.

Matrashoezen zijn belangrijke en functionele accessoires voor kindermatrassen. Ze kunnen worden gebundeld met het model of afzonderlijk worden verkocht of op bestelling worden gemaakt. Waterafstotende matrasbeschermers zijn onmisbaar voor de bedden van jonge kinderen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk in de wasmachine te wassen en zorgen ervoor dat u de matras langer kunt bewaren.

Noodzakelijke formaliteiten

Bij het kopen van een baby matras, is het raadzaam om zo veel mogelijk te weten te komen over het productiebedrijf en het certificaat voor het product te bekijken om niet het slachtoffer te worden van oneerlijke verkopers. Dit is niet altijd een absolute garantie, maar het is een goed vangnet.

Voor elk product moet een garantiekaart worden uitgegeven. Als het gekochte product niet voldoet aan de vereisten, worden technische gebreken aangetroffen, hebt u het recht om het te ruilen of vraagt ​​u de verkoper om het geld voor de goederen terug te sturen. Dit moment wordt geregeld door de wet op de bescherming van consumentenrechten en moet worden voorgeschreven in de garantievoorwaarden.fabrikant.

Matrassen kunnen rechtstreeks in verkooppunten of via internet worden gekocht. Als je gaat betalen, vraag je de verkoper naar de beschikbaarheid van kortingen, voorkeursvoorwaarden voor bezorging en verschillende promoties.. Grote productiebedrijven brengen hun klanten niet voor verrassingen in de vorm van kussens of matrashoezen (een bonus voor de aankoop van kindermatrassen).

Hoe steviger de fabrikant, hoe groter de kans om niet misleid te worden in verwachtingen en om goederen te kopen die lang meegaan en aan alle vereisten voldoen. Er wordt van uitgegaan dat alleen buitenlandse fabrikanten producten van hoge kwaliteit kunnen maken. De moderne Russische markt is echter vol vertrouwen bezig met overzeese concurrenten in productkwaliteit, die gunstig afsteken tegen de prijzen.

Een van deze fabrikanten is Ormatek, wiens verkooppunten zich in bijna alle regio's van Rusland bevinden. Materialen ondergaan verplichte tests voor kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Ormatek-producten worden als betrouwbaar beschouwd.

Natuurlijk, om niet teleurgesteld te zijn in de gemaakte keuze, is het natuurlijk noodzakelijk om de aankoop van een matras zo serieus mogelijk te benaderen.Zorg ervoor dat het product aan al uw eisen, wensen voldoet - en pas dan een aankoop doet. Dus je kunt de optie krijgen die perfect is.

Dr. Komarovsky zal je vertellen hoe je de juiste kindermatras kiest in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer