Kenmerken van het AMK-gevelsysteem: voor- en nadelen

Elke eigenaar wil zijn huis van binnenuit van binnen vullen en van buiten aantrekkelijk maken, want als het boek aan de omslag wordt beoordeeld, dan wordt het huis beoordeeld op zijn gevel. Het AMK-gevelsysteem maakt het niet alleen mogelijk om wanden prachtig te versieren, maar ook om ze te beschermen tegen de externe omgeving. Overweeg de functies, voor- en nadelen van het systeem, evenals de nuances van de installatie.

Functies en voordelen

AMK is ontworpen voor de implementatie van decoratieve en beschermende bekleding als de buitenmuren van het huis, en intern. Het past perfect in elk interieur en imiteert op effectieve wijze baksteen of metselwerk. Het systeem is een plaat in de vorm van een baksteen van marmer chips en waterige acryl dispersie. Het is een analogon van marmerpleister of flexibele steen, maar het is veel goedkoper.Dergelijke gevels hebben hoge prestaties, ze zijn duurzaam en zeer duurzaam.

AMK bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten die de verhoogde weerstand tegen de natuurlijke verschijnselen en praktisch tegen externe invloeden bezitten. Het grote voordeel van het systeem is brandwerendheid, het ontsteekt niet. Ook hebben de tegels een hoge dampdoorlatendheid. Naast de hoge kwaliteit heeft het systeem een ​​zeer esthetisch uiterlijk.

Het AMK eenvoudig en snel monteren, reparatiewerkzaamheden vereisen geen professionele vaardigheden. Dit artikel bevalt mannen die nog nooit eerder een reparatie hebben gedaan. Een van de belangrijkste voordelen van dit type afwerking is onderhoudbaarheid. In geval van schade aan een van de platen, kan deze eenvoudig worden gedemonteerd en vervangen door een nieuwe.

Assemblage proces

Aangezien de installatietechniek vrij eenvoudig is, zullen reparatiewerkzaamheden heel weinig kosten. Meestal nemen meesters 250-300 roebel per vierkante meter in beslag. Je kunt de installatie ook zelf doen. Er moet rekening worden gehouden met temperatuurvoorwaarden, aangezien de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd bij + 5 ° С (niet lager), die nog een week moet worden volgehouden om problemen met de bekleding te voorkomen.

Alvorens verder te gaan met de directe lay-out van de platen op het oppervlak, moeten voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd. Het is noodzakelijk om de basis te vullen, alle scheuren en onregelmatigheden te herstellen en deze vervolgens grondig te reinigen van stof en vuil.

Vervolgens wordt de markering aangebracht, waarna een uniforme laag lijm op de muur wordt aangebracht met een spatel met tanden 4-6 millimeter. Het lijmmengsel moet strikt worden verdund volgens de instructies van de fabrikant. Het wordt aanbevolen om de samenstelling in delen te bereiden, zodat deze niet uitdroogt in de tank en zijn eigenschappen niet verliest. Hierna wordt het AMK zelf toegepast. Het moet sterk worden ingedrukt, het wegwerken van overtollige lucht en het verwijderen van overtollige lijm uit onder de platen.

Nadat het mengsel is uitgehard, worden ook de naden overschreven. In dit geval kunt u zich geen zorgen maken over de toestand van het oppervlak van de platen, omdat op elk detail een beschermende film is aangebracht die na 48 uur gemakkelijk kan worden verwijderd.

Productoverzicht

Gevelsystemen van AMK worden gepresenteerd in een tamelijk breed assortiment. De materiaalkosten variëren van 500 tot 650 roebel per vierkante meter, afhankelijk van het geselecteerde model. Producten hebben twee vormen: baksteen en blok.De eerste afmetingen zijn 250 * 65 millimeter, de tweede - 400 * 195 millimeter.

Het kleurenpalet bestaat uit drie hoofdkleuren: grijs, bruin en zandig, elk op zijn beurt heeft drie tonen met de overgang van licht naar donker. De muur kan worden bijgesneden als een monofonisch materiaal en alle drie de tonen worden gebruikt (deze optie wordt een mix genoemd).

De mix van bruin AMK ziet er op een voordelige manier uit en herinnert de "Beierse legging". Sandy zal het huis een heel zachte en elegante uitstraling geven. De grijze versie ziet er strenger uit, maar is tegelijkertijd niet minder "rijk".

beoordelingen

De meningen over het AMK-gevelsysteem, achtergelaten door gebruikers in het netwerk, zijn buitengewoon positief. Eigenaren van particuliere huizen zijn erg blij met de analogie van marmerpleister en zijn democratische prijzen. Producten zijn duurzaam en bestand tegen eventuele veranderingen in vochtigheid en temperatuur.

Er is een lange levensduur van het materiaal, het gemak van vervangende platen. Het installatiegemak voor sommige klanten is een doorslaggevend voordeel ten gunste van dit gevelsysteem. Zelfs beginners in reparatie installeren AMK, zonder hun toevlucht te nemen tot de hulp van professionele vakmensen.

De fraaie uitstraling van de gevels is al van ver zichtbaar, het trekt meteen de aandacht van passerende mensen. Een enorm voordeel is ook de mogelijkheid om het materiaal en interieur in te korten, zoals een keuken of hal. Dit decor geeft de originele originaliteit. De meeste gebruikers bevelen het AMK-gevelsysteem ten zeerste aan aan hun vrienden en familieleden.

Voor de voor- en nadelen van het AMK-gevelsysteem, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer