LED-kroonluchter met bedieningspaneel

 LED-kroonluchter met bedieningspaneel

Op dit moment wordt overal automatisering van ons leven geïntroduceerd. De natuurlijke behoefte van elk is het bestaan ​​van comfort, en wat is handiger dan de vervulling van kleine verlangens door op een knop te drukken. Het is noodzakelijk om klein te beginnen en aandacht te besteden aan innovatie zoals de LED-kroonluchter met afstandsbediening. Dit apparaat zal een aangename aanvulling zijn op de situatie in de woonkamer, in amusementsbedrijven en zelfs op kantoor.

Speciale functies

Het LED-systeem is een verlichtingsapparaat. De belangrijkste verlichtingselementen daarin zijn LED's of diodelampjes. LED-apparaat met afstandsbediening heeft verschillende voordelen.Een voor de hand liggend en belangrijk voordeel is dat het mogelijk is om het licht vanaf een bepaalde afstand te besturen. Je hoeft niet op te staan ​​en naar een schakelaar te zoeken.

Het is mogelijk om de waardigheid van de afstandsbediening volledig te voelen, als u op een koude ochtend in een warm bed plotseling wilt lezen. Of als ze verkouden is of als er geen mogelijkheid is om los te komen van het werk, en het lampje oplichtte bleek een noodzaak.

Ook onder de leuke opties van dergelijke lichte apparaten is het vermeldenswaard Alle modellen hebben verschillende verlichtingsmodi. Hierdoor blijft de verlichting in de ruimte altijd onder controle. Immers, soms is het felle licht vervelend, maar je wilt er helemaal niet zonder zitten. Dan kunt u met gemak de stralingsintensiteit op de gewenste waarde instellen, dat wil zeggen, slechts een klein deel van de LED's inschakelen. Het is ook veel gemakkelijker om de kinderen naar bed te brengen met de resulterende gedimde verlichting. Naast alle voordelen zal het LED-accessoire een veiliger en minder energieverslindend apparaat voor thuis zijn.

Helaas hebben "slimme" kroonluchters een minpuntje. De LED's in het ontwerp van het apparaat kunnen niet eeuwig zijn,en de vervanging van deze componenten heeft een aanzienlijke prijs.

De kroonluchters met een afstandsbediening zijn veel duurder dan gewone lampen. Maar het zou vreemd zijn als u niet voor het gemak had moeten betalen.

model

En omdat we besloten hebben om de gewoonlijke persoon te verfijnen met LED-apparatuur met afstandsbediening, moet je weten dat er een groot aantal van hun verschillende variaties zijn. En elk van hen heeft zijn eigen unieke eigenschap, die er waarschijnlijk opnieuw voor zal zorgen dat het niet tevergeefs is voor het geld dat wordt uitgegeven. Door de manier van installeren van het LED-systeem zijn onderverdeeld in twee soorten:

  • plafond;
  • suspensie.

Een populair model vanwege de lage kosten, is uitgegroeid tot een plafond LED kroonluchter. Vaak wordt het gebruikt om de stijl van het interieur te benadrukken. Daartoe bieden winkels lampen van verschillende vormen. Dit type is ook inherent aan kamers met lage plafonds, omdat de bevestiging van dergelijke eenheden dicht bij het plafond wordt uitgevoerd. Normaal aangeboden opties zijn rechthoekig of rond.

Het is de moeite waard ook aandacht te besteden aan het hangende type, dat verfijning en gratie aan elke kamer kan toevoegen.De hangende versie is meer geschikt voor ruime en brede ruimtes, omdat het gecontroleerde blok zelf is gemonteerd met behulp van een aantal kettingen of snaren.

In een miniatuurkamer lijkt een dergelijk apparaat omslachtig, maar het zal ongetwijfeld aantrekkelijk zijn. Een handige functie is de mogelijkheid om de lengte van de kettingen te regelen.

Ongeacht het type armatuur dat u bevalt, alle LED-apparaten zijn verenigd door de aanwezigheid van diodes die in staat zijn om helder licht uit te stralen. De lichtemissie van dergelijke elementen overschrijdt soms de verlichting van de gebruikelijke gloeilampen. Ook kunnen LED's van LED-lampen worden gebruikt om accentverlichting te creëren, omdat ze je toestaan ​​om de stroom van licht te focussen. Ze kunnen in de badkamer worden gemonteerd, omdat de diodes niet gevoelig zijn voor vocht.

Een belangrijk onderscheidend kenmerk van LED's is dat ze in staat zijn om licht uit te zenden dat anders is dan gewoon wit. Dat wil zeggen, je kunt het verveelde wit veranderen in een informeel rood of een andere schaduw. En de kleurverandering kan soepel plaatsvinden, wat erg belangrijk is voor de kameratmosfeer.Deze functie wordt in veel LED-kroonluchtersmodellen gebruikt.

Onder de klassieke vormen van LED-kroonluchters met afstandsbediening, zijn er onder meer:

  • "Plate";
  • "Cake."

De kroonluchterplaat heeft, zoals de naam al aangeeft, een zekere gelijkenis met een conventionele plaat. Aanpassing van dit formulier helpt de binnenruimte te vergroten. De kroonluchtertaart komt ook overeen met de naam en is een soort gebakaart die aan het plafond hangt. Vele wijzigingen in deze vorm kunnen werken met energiebesparende diodes en met gloeilampen met beperkt vermogen. Kroonluchters van beide vormen kunnen zowel worden opgehangen als aan het plafond. Ongeacht de vorm en het type montage zijn ze verkrijgbaar met een diode-achtergrondverlichting die van kleur verandert.

7 foto

Meerkleurige lampen helpen om de weldadige delen van het interieur te benadrukken of juist om wat gebreken te verbergen. Kleurenverlichting laat gasten zich tijdens de vakantie niet vervelen. En zal ook een onmisbaar onderdeel van de kinderkamer zijn, gemaakt in de vorm van een taart.

Maar de meer ongewone en interessante eigenschap van de nieuwe LED-accessoires is de ingebouwde muziekspeler.Ja, dat gebeurt ook! Vanwege hun uniekheid zullen dergelijke modellen geen goedkope aanschaf blijken te zijn. Maar als u het hele voorgestelde functionele bereik van dergelijke LED-automatisering begrijpt, zal de populariteit ervan behoorlijk begrijpelijk worden.

Verbaast dat muzikale variaties met afstandsbediening Absoluut niet verliezen in ontwerp aan andere modellen. Dienovereenkomstig om muziek af te spelen in het ontwerp van de ingebouwde luidsprekers, bluetooth-module of een slot voor een flash-kaart.

Als het mogelijk is om de intensiteit van het uitgestraalde licht te kiezen en er aangename muziek voor op te pikken, zal absoluut de hele atmosfeer in de kamer door de gebruiker op afstand worden aangepast.

Om deze unieke verlichtingsarmaturen volledig te begrijpen, moet u rekening houden met verschillende varianten van de montage van deze modellen die beslist de moeite waard zijn.

Plafond kroonluchter cake met een afstandsbediening en MP3-module maakt het gebruik van gloeilampen en energiebesparende diodes mogelijk. Het model bevat een radio en stereoluidsprekers. Dit is een geweldige aanvulling op elk verfijnd interieur. Meerkleurige lampen, zelfs op bewolkte dagen, bevrijden je van grijze, sombere gedachten.Verander kleuren door een magisch, vloeiend verloop.

Maar ondanks de soepelheid, is het ook niet moeilijk om een ​​show met lichte muziek tijdens een vakantie te regelen.Toegang tot alle opties wordt geboden door de afstandsbediening of op de modulaire eenheid van het diodepaneel, dat wil zeggen, schakelcomposities en de verlichtingsmodus zullen zo gemakkelijk mogelijk zijn. Naast de gebruikelijke sleuf voor een flash-kaart, kunt u een USB-stick van een telefoon gebruiken. Dus de gebruikelijke kroonluchter zal concurreren met het muziekcentrum of andere apparatuur in het huis.

Plafondkroonluchter met afstandsbediening en led-verlichting "Sterrenhemel." Deze ijsarmatuur is uitgerust met een groot aantal LED's. Dankzij de verlichtingsmodi en de specifieke kenmerken van de locatie van de structurele details probeerde de fabrikant het effect van de sterrenhemel na te bootsen.

Het is noodzakelijk om te erkennen dat het fatsoenlijk is geworden, omdat je zo'n lichtstel hebt ingeschakeld, je je ogen er niet van af kunt houden. Het spektakel is zo geweldig dat je daarnaast nog een andere telescoop wilt kopen.

Accessoires en bedradingsschema

Ondanks het feit dat de markt een groot aantal verschillende wijzigingen van LED-systemen met afstandsbediening biedt, zijn ze allemaal van hetzelfde type samengesteld uit elektrische eenheden.De belangrijkste en verplichte onderdelen zijn het radiogestuurde relais, het bedieningspaneel en het LED-systeem. Afhankelijk van het model kan het pakket ook een halogeenlamp bevatten, een dimmer die is ontworpen om de lichtentint te regelen, enzovoort.

LED-apparaten met afstandsbediening zijn in de eerste plaats een geautomatiseerd systeem. En zo'n systeem kan niet bestaan ​​zonder een speciale controller, wiens taak het is om signalen van de console te ontvangen. De controller zelf is een elektrisch relais dat bestaat uit een voeding, software en schakelende elektrische circuits.

Vaak vindt de volledige besturing van de automatisering plaats met een elektrisch paneel of een wandschakelaar. In sommige modellen kan het worden gebruikt om een ​​verloren afstandsbediening te detecteren. Het bedieningspaneel bevat het hoofdbedieningselement van het relais - het is een radiozender. Afhankelijk van het model kan het signaal het relais beïnvloeden van op een afstand van 30 tot 100 meter.

Als het van hoge kwaliteit is, blokkeren de muren het signaal niet. Het licht kan worden uitgeschakeld vanuit elke aangrenzende kamer.

Nu is de afstandsbediening niet langer een noodzaak.De technologie van afstandsbediening is immers niet nieuw. En ontwikkelaars van telefoontoepassingen verbeteren hun projecten. Gebaseerd op IR-poort, een bekende optie voor smartphones, creëerde applicaties om apparaten vanaf je mobiel te bedienen. Dus, in het geval van het ontbreken van knoppen voor de headset bij de hand, kunt u altijd de toepassing op Android gebruiken, de console voor de kroonluchter vervangen en het licht via de telefoon aanzetten.

Nadat de componenten zijn behandeld, zou het goed zijn om het principe van het verbinden van de kroonluchter te begrijpen. Er zijn vrijwel geen fundamentele verschillen in het bedradingspatroon van het LED-systeem met een afstandsbediening en een conventionele armatuur. De LED-armatuur wordt ook aangesloten op de bedrading in de kamer, maar het verdient de voorkeur dat de bedrading is gemaakt van een driekernige kabel. Dan is het systeem stabiel en loopt het geen risico op brand.

De schakelaar is via een kabeldoos met de flatbox verbonden. Verder moet de fase die wordt uitgevoerd vanuit de schakelaar worden verbonden met het besturingsrelais. De neutrale draad moet ook via een aansluitdoos met de controller worden verbonden.Verder, in de werkvorm door op de schakelaar of het signaal van het elektrische paneel op de antenne te drukken, wordt het elektrische relais gesloten en geopend. Dat wil zeggen, het in- en uitschakelen van het licht vindt plaats en het apparaat repareert het niet, waardoor het licht werd ingeschakeld.

Tips om te kiezen

Als u een LED-systeem met afstandsbediening wilt kopen, moet u precies weten in welke kamer het moet worden gebruikt. Als u op zoek bent naar een model in een grote vrije woonkamer met hoge plafonds, aarzel dan niet om een ​​hangende kroonluchter met afstandsbediening te nemen. Als het ontwerp van uw gastenkamer in een verfijnde stijl is gemaakt, passen prachtige kristallen modellen met kleurmuziek daar ongetwijfeld in.

In de lounge voor de receptie van gasten zal nooit overbodige achtergrond rustige muziek zijn. Omdat de kamer van behoorlijke omvang is, wordt het aanbevolen om de kroonluchter te kiezen, die een afstandsbereik van de afstandsbediening heeft.

In het geval dat u magische verlichting wilt toevoegen aan de kinderkamer, waarvan u de ruimte niet zult toestaan ​​om uzelf de vrije hand te geven, zal een kroonluchter aan het plafond u helpen. De lage constructie van verlaagde plafonds en bescheiden kwadratuur zal op voordelige wijze worden gecombineerd met een miniatuur,de lichtplaat die niet is toegewezen met overmatige details. De resterende opties voor geavanceerde armaturen zullen worden overgelaten aan je discretie.

Als u een lichtbron op kantoor kiest, is het beter om de voorkeur te geven aan strakke, maar niet inferieure schoonheid, kroonluchtersplaten. In dit scenario is het niet nodig om te veel te betalen voor extra functies. Let ook op de kracht van de LED's. Voor ruime kamers heeft u minstens 200 L nodig. Voor kleine gangen is 100 voldoende.

Accommodatieregels

Je moet serieus nemen en rekening houden met een paar nuances die een probleem kunnen zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van halogeenlampen of gloeilampen uitgesloten als u spanplafonds gebruikt. Oververhitting van dergelijke elementen heeft een negatief effect op de PVC-coating. De minimale afstand van het plafond tot dergelijke lichtbronnen moet 40 centimeter zijn.

Wees voorzichtig bij het kopen van een verlichtingsarmatuur in de slaapkamer. Je zult te maken krijgen met een groot aantal perfect uitgevoerde opties. De slaapkamer is de ruimte waaraan speciale aandacht wordt besteed.Het lijkt iets persoonlijks te zijn en mensen benaderen het met een eerbiedige houding. Probeer de voorstellen zorgvuldig te overwegen met de zogenaamde achtergrondverlichting "sterrenhemel".

Dergelijke LED-kroonluchters hebben dezelfde functionele kenmerken als andere. Maar het vermogen om een ​​model van de sterrennacht boven je hoofd te creëren, zal charme aan je vrede toevoegen. Een dergelijk spel van contrasten zorgt voor een goed humeur voordat je naar bed gaat. In zo'n atmosfeer is het veel comfortabeler om te rusten. Maar 's ochtends zul je waarschijnlijk nog minder willen opstaan ​​om te werken.

Beoordeling van populaire fabrikanten en beoordelingen

Natuurlijk kunt u bekende merken die al lang hun naam op de markt hebben, onmiddellijk adviseren. Maar dergelijke Europese vakmensen als Duitse maytoni of Amerikaanse led cree ontworpen voor de relevante normen, die enkele verschillen van de Rus hebben. Als je de tijd en het geld niet erg vindt, neem dan eens een kijkje op Maytoni. In Duitsland gefabriceerde machines stonden altijd bovenaan.

Iedereen wil kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarom winnen Chinese merken aan populariteit. Producten van beroemde Chinese merken zijn niet van minder goede kwaliteit, omdat ze gebruik maken van fatsoenlijke componenten in hun assemblages, evenals hun productie certificeren.We zijn gewend om meteen "nee" te zeggen als we leren dat het land van productie China is.

Fabrikanten uit China hebben lang geleerd om hoogwaardige producten te maken, ze hebben ook bekende merken die terecht als waardige concurrenten van Europese fabrikanten kunnen worden beschouwd. Om bij het kopen niet in een goedkope kroonluchter van lage kwaliteit terecht te komen en niet teveel te betalen voor het merk, let dan op de volgende fabrikanten:

  • Jazzway;
  • Feron;
  • Navigator;
  • camelion;
  • Gauss.
navigator
Jazzway

Niemand komt in de verleiding om fouten te maken. Iedereen wil leren van de fouten van anderen, dus de meest krachtige motivatie voor het kiezen van een bepaald merk zijn zonder twijfel recensies van andere kopers. Laten we een paar van hen analyseren. Systeemeigenaren van Mayoni Duitse kroonluchters worden beschouwd als een uitstekende stijl, uitstekende prestaties, duurzaamheid, evenals warme, volledig niet-belastende lichtemissie. Onder de tekortkomingen noteren de hoge kosten van apparaten van dit merk.

Op hetzelfde moment, degenen die Chinese kroonluchters kochten JazzwayZe benadrukken hun onbeduidende verbruik van energie, de helderheid van de verlichting, die niet onderdoen voor gloeilampen, evenals de afwezigheid van flikkering.Maar ze merken ook de kwetsbaarheid van het gebruik. Sprekend over de producten die door het merk Feron op de markt worden gebracht, zijn consumenten tevreden met een aangenaam, helder licht, gemak, compactheid. Maar er werd ook een zaak geuit wanneer een jaar later de LED's niet meer aansloegen en de garantieservice weigerde om toepassingen te accepteren.

Eindelijk de binnenlandse vertegenwoordiger Elvan. Een van de voordelen is dat gebruikers gemak van installatie, de aanwezigheid van gedetailleerde instructies onderscheiden, evenals functionele overeenstemming met de beschrijving van het apparaat. Sprekend over de nadelen van de Russische LED's zijn de meningen verdeeld. Sommigen hebben klachten over het flikkeren van het licht, anderen hebben helemaal geen klachten.

Bekijk de video-evaluatie van de LED-kroonluchter met het bedieningspaneel in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer