Creatieve vliegtuigluchters

 Creatieve vliegtuigluchters

Het ontwerp van de kinderkamer is niet alleen ontworpen om voor het kind een comfortabele en interessante omgeving voor zijn leven te creëren, maar ook om bij te dragen aan de ontwikkeling van zijn creatieve verbeeldingskracht en esthetische smaak.

Het aansteken van een kamer voor een kind (op welke leeftijd dan ook) speelt de rol van een trigger voor het denken aan zowel de ouders als het kind zelf over hoe een harmonieuze, gezellige woning eruit zou moeten zien. Het lijkt voor volwassenen dat het belangrijkste is de kwaliteit van verlichting, en de vorm van de lamp is secundair. Maar de vlucht van verbeelding is eigen aan een kind, en soms kan hij naar de kroonluchters-vliegtuigen vliegen.

types

Kroonluchters in de vorm van vliegtuigen, zoals vele anderen, zijn onderverdeeld in twee categorieën:

  • plafond;
  • opgeschort.

Als u een lichtbron voor de kamer kiest, moet u op de afmetingen van de ruimte zelf bouwen.

  • In een kleine ruimte zou een passende plafondversie van de kroonluchter zijn. Om deze apparaten te bereiken is moeilijk, dus worden ze vaak opgehangen in de kamer voor kinderen van voorschoolse leeftijd, of als er dieren thuis zijn.
  • Hoge plafondversiering hangende lamp-vliegtuig. Hiermee kunt u de lengte van de lamp aanpassen zodat deze harmonieus in de ruimte past. De afmetingen van een dergelijke lamp zijn vaak vrij groot, zodat deze niet onopgemerkt in het interieur zal blijven. Er zijn zowel pretentieloze kinderversies van het vliegtuig, als een eenvoudige dubbeldekker en krachtige jagerontwerpen.

Hangende modellen worden met dunne koorden aan het plafond bevestigd, waardoor het effect ontstaat van een denkbeeldige zweeft van een vliegtuig in de lucht.

Waar is de verlichting gemonteerd?

Als verlichting van de unieke kroonluchters worden ronde of cilindrische witte plafondlampen gebruikt, die meestal onder de vleugels van een vliegtuig op een metalen frame worden gemonteerd. Omlijst de volledige structuur van de spectaculaire lichten rond de omtrek.

Het is niet uitgesloten de optie wanneer de lampen in de neus op de plaats van de motoren van het "vliegtuig" -apparaat worden geïnstalleerd. Krachtige vleugels kunnen worden uitgerust met een lange reeks halogeen- of diodelampen.

Gebruik in glasontwerpen vaak een zachte led-achtergrondverlichting, die een gedempt licht afgeeft. Het bespaart energie en kan ook dienen als nachtlampje.

Plafondkroonluchter in de vorm van een vliegtuig is optimaal voor een kinderkamer: er is veel licht voor zowel de speelruimte als de zithoek.

Hoe te kiezen?

Als u in de kinderkamer een kroonluchter met een soortgelijk ontwerp kiest, moet u enkele punten in overweging nemen:

  • Als de kamer een stapelbed heeft, is het beter om de geschorste modellen te verlaten. Niet alle ouders nemen dit feit serieus. Maar voor kinderen kan een lamp gemaakt in een dergelijk spelontwerp een verlangen veroorzaken om erbij te komen.
  • Het ontwerp moet harmonieus in de kinderkamer passen, benadrukken de algemene stilistische beslissing. Kroonluchterafmetingen zijn recht evenredig met de grootte van de kamer.
  • Wat betreft de kleurenoplossing: het is noodzakelijk om te focussen op de standaardkleuren van de ruimte. Als de kinderkamer niet vol staat met felle kleuren, kunt u een kroonluchter van verschillende kleuren toestaan. Anders moet u de voorkeur geven aan het product in een rustig kleurenschema.
  • Eigenlijk zal het muurkandelaars of tafellampen zijn, gemaakt in dezelfde spelstijl. Dit zorgt voor harmonie en comfort in het interieur van de kinderkamer.
  • De kroonluchter moet de kamer goed verlichten, zodat er voldoende licht is om te oefenen of om te spelen. Open lampen in het ontwerp zijn gekozen met een matte coating, het zal de ogen van het kind beschermen.
  • De lichtbron moet voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, met name voor hangende modellen.

Opties in het interieur

Modelvliegtuig kroonluchters kunnen het belangrijkste hoogtepunt van het interieur zijn. Dit design ding is uniek op zichzelf en zal altijd het oog aantrekken. Veel naïef geloven dat zo'n lamp alleen goed past in de kamer van de jongen - dit is slechts vooroordeel.

Afhankelijk van de interesses van het kind, kan een uniek stuk interieur in de kamer van een jong meisje zijn. Verslavingen van moderne tieners zijn niet beperkt tot ruches, luifels en een verscheidenheid van roze tinten in het interieur van de kamer van het meisje. Soms zijn hun hobby's heel creatief, laconiek en jongensachtig hard.

De verscheidenheid aan moderne decoratie-oplossingen stelt u in staat om een ​​interessant en praktisch accessoire te gebruiken in verschillende stijlen van interieur en kamers met verschillende doeleinden.

Een handgemaakt product in een houten versie zou bijvoorbeeld geschikt zijn in een rustieke, rustieke stijl, in een landelijke stijl, in een land of in een jachthuis.U kunt de kroonluchter in de woonkamer of ruime eetkamer hangen - dit geeft de dynamiek van de kamer.

Monochrome metaalstructuren in zwart en wit zijn bij uitstek geschikt voor een hightech of moderne stijl. Een keuken of kantoor met zo'n lamp ziet er fris en modern uit.

Ouderwetse modellen van vliegtuigen als kroonluchters zullen worden gewaardeerd door liefhebbers van het decoreren van hun huizen "semi-antiek".

Een sneeuwwit vliegtuig kan de ruimte van een ruim kantoor of andere werkruimte versieren.

Je kunt het interieur met de vliegtuigkroonluchter voltooien door een lamp "cloud" met je eigen handen te maken. Lees meer in de video hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer