Kastontwerp op de loggia

 Kastontwerp op de loggia

Elk meisje wil dat haar appartement gezellig en origineel is. Een van de plaatsen die iedereen vaak vergeet en gebruikt als bewaarplaats voor overbodige dingen is de loggia. Het is echter deze kamer die handig kan zijn als je droomt van een apart kantoor, en de grootte van het appartement niet toelaat. Overweeg in dit geval het ontwerp van de kast op de loggia - de beste oplossing.

Speciale functies

Een studie op een loggia is gewoon een uitkomst voor degenen die isolatie, warmte en comfort op prijs stellen. Deze kamer is vrij privé, er is geen doorgang door, dus u zult zich altijd op uw gemak voelen. Er is ook niets afleidend van werk, en zelfs als je moe bent, kun je altijd opstaan ​​en genieten van het goede uitzicht vanuit het raam.Bovendien, de loggia - het is altijd de aanwezigheid van frisse lucht, en problemen met luchten zullen niet ontstaan. Natuurlijk zal zonlicht de activiteit stimuleren.

Het lijkt veel meisjes dat het creëren van een dergelijk werkgebied overwerkt is. Dit advies is echter fundamenteel onjuist: de opstelling van het kabinet neemt minder tijd in beslag en er zijn geen significante financiële kosten. Een ideaal kabinet kan worden gemaakt zonder de hulp van ontwerpers - de plek zelf is nogal ongebruikelijk. Niemand zegt dat het creëren van een kast gemakkelijk zal zijn, maar het resultaat is het waard. In deze afgelegen hoek kunt u uw meest creatieve ontwerpoplossingen realiseren.

We ontwikkelen een ontwerpproject

Als je gaat beginnen met het ontwikkelen van het ontwerp van je toekomstige kabinet, is het noodzakelijk om een ​​aantal verplichte werken uit te voeren. Het eerste dat u moet doen, is de vensters beglazing. Het is beter om drievoudige beglazing van de hoogste kwaliteit te gebruiken, zodat geluiden van de straat en van het huis niet binnendringen en het werk niet hinderen. Goede vensters voorkomen ook dat de temperatuur daalt en u hoeft niet te bevriezen of oververhit te raken. Vergeet muskietennetten niet - iedereen weet hethoe irritant sommige insecten kunnen zijn.

De volgende fase is de algemene opwarming van de muren, het plafond en de vloer, waardoor de scheuren worden opgevuld. Als er geen elektriciteit is, is het de moeite waard om deze te verzorgen en naar het werkgebied te brengen. Een goede optie - spotverlichting, die zich direct bij de werkplek zal bevinden. Verwarming is ook vereist en het beste idee is een warme vloer. De financiën hiervoor zullen echter aanzienlijk zijn, dus de keuze voor een goede convector of kachel zal een praktische oplossing zijn.

Als je een lang of breed balkon hebt, kun je het perfect in de vorm van een hele kamer rangschikken. Aan de ene kant kun je een werkgebied plaatsen en aan de andere kant een comfortabel bed of stoelen.

Dit ontwerp is perfect voor zakelijke dames die niet alleen werk, maar ook vrije tijd waarderen. Het is ook noodzakelijk om de inrichting van het meubilair in overweging te nemen, zodat het de ruimte visueel vergroot in plaats van "steelt". Behang en afwerking kiezen in warme neutrale kleuren - ivoor, beige, perzik.

Het smalle balkon vormt helemaal geen obstakel voor de indeling van een stijlvolle kast. Zelfs de smalste kamer is geschikt voor een minimale set meubels - een tafel, een stoel, planken.Een uitstekende keuze is om een ​​bloempot, een kleine stoel of een zachte fauteuil te plaatsen. Op de balkons van dit type is veel ruimte gestolen vensterbanken, dus het beste is om ze gewoon te verwijderen. Je kunt de loggia ook verbinden met de kamer via een scheidingswand - een zachte meubelmuur of een aquarium.

Hoe het meubilair te plaatsen?

Het plaatsen van meubels is een van de moeilijkste fasen, omdat je ervoor moet zorgen dat de kast visueel meer verschijnt en niet verplettert. Het eerste dat u moet installeren, is de tabel. Zorg ervoor dat u het bij de ingang wegzet en bestel dit model zodat het perfect past bij de grootte van uw loggia. Een goede oplossing voor smalle balkons zal worden gemonteerd of hoekwerkbladen met extra ruimte aan de onderkant (voor het toetsenbord). De computer moet zich in het werkgebied bevinden - zorg ervoor dat deze goed geplaatst is en niet te veel ruimte in beslag neemt.

Om het kantoor een werkende uitstraling te geven, kunt u verschillende planken installeren. Vergeet niet dat dit allemaal in één kleurenschema moet gebeuren. U kunt de benodigde papieren, briefpapier en andere werkaccessoires in de schappen leggen.Het is interessant om te kijken naar de planken die in de scheidingswand tussen de kamer en de loggia zijn gemonteerd. Deze oplossing is niet alleen praktisch en functioneel, het vergroot ook de ruimte.

In de aanwezigheid van een grote en grote loggia is het werkgebied verre van het enige dat hier kan worden geregeld. De hele kamer is heel goed mogelijk te maken, als u een bed of een sofa aan de overkant plaatst. In de smalle balkons ziet er goed uit - stoel drop, evenals kussens op de vloer of een krukje voor rust. Bloemen en planten in stijlvolle potten zullen nooit overbodig zijn. Je kunt ook een salontafel plaatsen met kranten, tijdschriften of fruit.

Als de zithoek op het balkon geen noodzaak is, is een meer complete verbetering van de werkplek de beste keuze. Probeer een leeszaal te regelen. In de buurt van de muren kunt u kleine planken met boeken of een grotere boekenkast plaatsen. Gebruik planken niet alleen voor boeken, ze zijn ook perfect voor tijdschriften, cd's en kleine beeldjes.

Wanneer u de entourage voor uw werkgebied selecteert, probeer het dan niet te overdrijven. Meubilair is iets dat een beetje moet zijn, maar met smaak. Thuiscomfort zal helpen om een ​​zacht tapijt te geven, er zullen geen onnodige bloemen in de schappen liggen.Maar met grote vazen, enorme beeldjes en andere decoraties moet je voorzichtig zijn - ze overbelasten de ruimte. Bij het plaatsen van meubels probeer je de kamer volledig in te nemen - een lege kant zal er raar uitzien - en binnenkort zal het weer een toevluchtsoord worden voor onnodige dingen.

Voorbeelden van succesvolle beslissingen

Het witte kantoor is een zeer creatieve oplossing. Het wordt afgeraden om witte tinten te nemen, een melkachtig of ivoorkleur te kiezen. Een smalle tafel zonder zweem van massiviteit, een comfortabele leren stoel en een paar planken om een ​​sfeer te creëren - dat is alles wat u nodig heeft voor een ideale werkplek. Het is wenselijk om dikke gordijnen of jaloezieën op de ramen te hangen. Het ziet er interessant en wit balkon met een contrasterende muur, versierd met een baksteen.

Het zijn altijd voordelige en spectaculaire kijkruimtes, met verse bloemen. Het maakt niet uit of het een palmboom of viooltjes is. Planten verversen de kamer en produceren zuurstof, waardoor de lucht wordt opgeruimd. Klein kan op de planken worden geplaatst, groot - op de vloer. Als er verschillende kleuren zijn, probeer dan de potten in dezelfde kleur te houden, dit zal uw kantoor stijlvoller maken.

Een smalle loggia ziet er het beste uit met een scheidingswand die op de kamer is aangesloten. De scheidingswand kan worden gemaakt in de vorm van meerdere glazen planken, waar bloemen, kleine beeldjes of foto's te zien zijn. Tafel haalt de hoek op, met een lange uitstekende plank, wat handig is voor documenten en boeken. Boven het bureau passen de planken voor papieren en cd's. De scheidingswand kan worden gekozen voor een brede loggia - een grote plank ziet er passend en veelzijdig uit.

Je moet er niet van uitgaan dat het werkgebied alleen een bureau en een computer is, omdat beroepen anders zijn. Creatieve meisjes kunnen de hele salon op de loggia's plaatsen. Zo'n balkon in romantische stijl laat niemand onverschillig. Het kan bovendien worden versierd met foto's, eigen schilderijen of kaarsen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer