Hoe een jacuzzi te kiezen voor op straat?

 Hoe een jacuzzi te kiezen voor op straat?

Met het begin van warmte wil ik zoveel mogelijk in de frisse lucht doorbrengen. Zachte zonneschijn, warme lucht en water - dat was wat er in de winter zo ontbrak. Helaas is het niet altijd mogelijk om naar de zee te gaan of in de rivier te gaan zwemmen. Je kunt dit probleem oplossen door een jacuzzi te installeren in het land of in een landhuis en je kunt het ook niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis zetten.

Geschiedenis van

Velen geloven dat de Jacuzzi is uitgevonden in Japan, te oordelen naar de naam, maar dit is niet waar. De jacuzzi-broers uit Italië vonden de hot tub uit. In 1943 werd een klein kind ziek met een van de broers, waarna Candido Jacuzzi besloot om hem zelf te genezen.Voor de behandeling van reumatoïde artritis had de baby massage- en waterbehandelingen nodig. De Italiaan begon aan de uitvinding van het apparaat te werken, waarvan het gebruik de pijn kon verlichten en de ontsteking kon verminderen.

Dit apparaat kan een prototype-bubbelbad worden genoemd. Na enige tijd, na de aanpassingen, begonnen ze de eerste modellen van bubbelbaden te produceren. Veel mensen kwamen op de hoogte van de nieuwigheid dankzij een televisieshow in Amerika, waar beroemdheden werden uitgenodigd, en een bubbelbad werd gespeeld als een aanmoedigingsprijs. Na de show begon dit product dankzij beoordelingen en reclame enorm populair te worden.

In het begin werd de jacuzzi geïnstalleerd in de spa- en fitnesscentra, waar bezoekers ze konden gebruiken. Voor thuisgebruik hebben alleen de eigenaren van dure privé-eigendommen een bubbelbad gewonnen. Meer recentelijk, een jacuzzi werd beschouwd als een luxe-item dat weinigen zich konden veroorloven. Gelukkig is de situatie veranderd en nu kan bijna iedereen zo'n bad kopen.

Speciale functies

Met behulp van de jacuzzi kunt u:

 • verlicht vermoeidheid;
 • de algemene toestand van het lichaam verbeteren;
 • ontspan het zenuwstelsel;
 • pijn verminderen;
 • Verbetering van de gezamenlijke mobiliteit.

Aanzienlijke populariteit is vooral recent begonnen met het model van bubbelbaden, die op straat zijn geïnstalleerd, dit komt door het feit dat Buitenzwembaden hebben de voordelen:

 • zorg gewoon voor hen;
 • kan worden uitgerust met audio- en videosystemen;
 • mogelijkheid om het hele jaar door te werken;
 • compact en ruim;
 • hebben verschillende vormen, een groot aantal kleuren.

Veel kopers zijn geïnteresseerd in modellen die niet alleen in het warme seizoen, maar ook in de winter kunnen worden gebruikt. Mee eens, het is heel ongebruikelijk om een ​​bad te nemen als er sneeuw ligt op een afstand van een uitgestrekte hand, daarom bieden fabrikanten modellen die zelfs in zeer barre klimatologische omstandigheden kunnen worden gebruikt.

Te oordelen naar de beoordelingen geven veel eigenaren van de jacuzzi de voorkeur aan het hele jaar door, maar ze hebben speciaal plezier van het baden in de winter. Een wervelend bad met stijgende stoom lijkt erg verleidelijk, en ik wil in het warme water van de kou duiken.

Wanneer u in de winter spabehandelingen uitvoert, moet u de optimale watertemperatuur in de jacuzzi kiezen.Moderne modellen hebben een speciale isolerende beschermhoes, die een belangrijke rol zal spelen bij buitenshuis gebruik. Als het niet is gepland om een ​​jacuzzi te gebruiken bij koud weer, moet deze worden voorbereid op overwintering buiten.

Het onderhoud van de apparatuur bestaat uit het regelmatig reinigen en desinfecteren. Voor het reinigen van het bad moeten niet-schurende reinigingsmiddelen worden gekozen. Vetvlekken en kalkaanslag worden verwijderd met eetbare zuren. Desinfecteer het bad minstens één keer per maand.

Product selectie

Zet een jacuzzi in het land of op een perceel van een landhuis is een eitje. Bovendien kunt u kiezen als de eenvoudigste optie, bestaande uit een conventioneel metalen bad met een kachel en verwarmd, en een multifunctioneel verbeterd ontwerp.

Momenteel bieden fabrikanten een enorm assortiment producten voor elke smaak met verschillende prijzen. Een grote selectie van jacuzzi's geproduceerd door zowel binnenlandse als buitenlandse fabrikanten. Whirlpoolbaden uit China zijn bijvoorbeeld van goede kwaliteit en hebben een betaalbare prijs. Aanzienlijke vraag zijn producten van Italiaanse en Spaanse fabrikanten, die zijn ontworpen om er één, twee of meer mensen in te vinden.

U kunt spa-behandelingen uitvoeren in de jacuzzi van verschillende soorten en maten, gemaakt van verschillende materialen. Een groot aantal kopers kiest voor acryl- of polypropyleenproducten.

De grootte van het ontwerp moet worden gekozen afhankelijk van het aantal mensen in de jacuzzi. Als het gezin groot is of als er veel vrienden zijn die niet wars zijn van warm water met bubbels, is het beter om modellen te kiezen voor 4-5 zitplaatsen.

Bij het kiezen van een model moet u op thermische isolatie letten, omdat dit bepaalt hoe comfortabel de temperatuur van het water in het bad zal zijn.

Het is de moeite waard om modellen te kiezen met een bodemdikte van 3-5 cm met een dikte van een energiebesparende hoes van 5-7 cm, en met deze parameters blijft de warmte zo lang mogelijk behouden.

Baden voor de straat kunnen twee zones combineren: in één is een kunstmatige tegenstroom geïnstalleerd die als een simulator dient, de tweede is uitgerust met een hydromassagesysteem. Buitenjacuzzi kan worden gebruikt voor krachttraining, het lesgeven aan kinderen zwemmen, aquarobics-training, enz. De hot tub is de beste plek om vermoeidheid te verlichten en helpt bij het herstel.

Moderne fabrikanten bieden modellen aan waarin verschillende soorten massage beschikbaar zullen zijn:

 • turbo;
 • jet;
 • bubble.

Als u een jacuzzi kiest, moet elke gebruiker zich laten leiden door zijn voorkeuren. Voor grote liefhebbers van spa-behandelingen, kunt u een model kiezen dat functies biedt zoals:

 • aromatherapie;
 • aëromassage;
 • whirlpool;
 • rug- en voetmassage;
 • volledige lichaamsmassage;
 • lichten.

Dankzij de achtergrondverlichting kan de hele structuur een nogal ongebruikelijk en spectaculair beeld krijgen.

Bij het installeren van een jacuzzi op de datsja kunt u het landschapsontwerp aanzienlijk verbeteren. Met de succesvolle plaatsing van het product, kunt u niet bang zijn dat de buren u vanaf de straat zullen bekijken.

Interessante ideeën voor het installeren van een jacuzzi in het land, kunt u zien in de volgende video.

installatie

Bubbelbaden voor de straat zijn eenvoudig te installeren, er is geen extra constructie of ander werk voor nodig. Bij het installeren van een verwarmde jacuzzi, is het belangrijkste om het correct op de voeding aan te sluiten. Aansluiting, installatie en aansluiting moeten worden uitgevoerd door een gekwalificeerde technicus.

Je moet het niet opslaan en het zelf niet doen of onervaren meesters vragen, omdat de verkeerde verbinding gepaard gaat met een storing in het systeem, kan er een sluiting optreden.

Voor de installatie van de structuur moet een speciale plaats voorbereiden. Het platform voor het installeren van een jacuzzi met een hydromassage moet stevig en vlak zijn, een betonnen basis van niet minder dan 10 cm dik zal beter zijn.Een speciaal antislipplatform moet in de buurt van de jacuzzi worden gemaakt, wat zal voorkomen dat het valt na het verlaten of het betreden van het zwembad.

Als het de bedoeling is om een ​​structuur groter dan 3 meter te installeren, is het noodzakelijk om gemakkelijke toegang te bieden voor het transport ervan, vaak met behulp van een vrachtwagenkraan voor transport. Als de aankoopoptie niet geschikt is, kunt u uw eigen persoonlijke pool maken. Om dit te doen, moet je een grote kom installeren waarin je zou kunnen drijven en massagestraalmonden installeren.

Jacuzzi constructie-opties zijn erg veel. Sommige vakmensen bieden verschillende ideeën, bijvoorbeeld om een ​​apparaat te gebruiken met een slang waaraan gaten zijn geboord. Bij het neerlaten in het water, wordt een soort massagebad gecreëerd.Jacuzzi body kan worden gemaakt van verschillende materialen, ongeacht de grootte of vorm. Je kunt de container installeren met een begraving in de grond of zonder begraven.

In plaats van zelfgemaakte apparaten, kunt u een opblaasbaar zwembad kopen, wat een uitstekende optie is voor recreatie. Je kunt het verwarmde zwembad gebruiken van april tot oktober, ze worden in de winter niet gebruikt. Pomp het zwembad op met behulp van de pomp, die moet worden meegeleverd.

Met de juiste bediening kan het buitenzwembad maximaal genot opleveren. Hoewel het zwembad een dichte stof heeft, is het minder praktisch dan stationair, dus u moet oppassen dat u het materiaal niet per ongeluk snijdt of het product niet hevel terwijl het wordt opgeblazen.

Prachtige voorbeelden

Overweeg voorbeelden van het gebruik van een jacuzzi, die de site volledig zal transformeren en het een hemelse plek zal maken voor een goede nachtrust.

 • Een geweldige plek om te ontspannen, weg van de drukte van de stad.
 • Spectaculaire en originele versie - een jacuzzi op het dak.
 • Ontwerp van spabaden op straat.
 • Jacuzzi - een geweldig idee voor een romantische avond.
 • Een verlicht bad in de nacht ziet er echt magisch uit!
Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer