Bed Swing: modellen en tips voor het kiezen

 Bed Swing: modellen en tips voor het kiezen

De meubelwereld lijkt alleen maar conservatief en blijft decennialang stabiel. In werkelijkheid treden er veel vaker veranderingen op dan het lijkt. En een van de meest aangename nieuwe producten is nu draaischijven geworden.

Speciale functies

Vergelijkbare ontwerpen verschillen in een aantal voordelen, waaronder vier:

  • schoonheid;
  • externe aantrekkingskracht;
  • gebruiksgemak.

Het klassieke type hangmat, dat traditioneel wordt gebruikt om te geven, is niet gemakkelijk genoeg. Na een paar uur erin te hebben doorgebracht, ervaren veel mensen ongemak in de rug. Maar dankzij de uitvinding van John Huff kan dit probleem binnenkort verdwijnen. Bovendien zullen deze producten iedereen aanspreken die graag een kleine, maar constante schommeling wil.Een geïmproviseerd bed is niet alleen geschikt voor nachtrust, maar ook voor korte pauzes gedurende de dag.

U kunt een bedschommel gebruiken voor buitenactiviteiten in de zomer, ook aan de kust. En u kunt het voor permanent gebruik in kleine appartementen en huizen plaatsen. Een hangende ketting is ideaal voor dit doel. Het helpt overdag de ruimte te sparen, terwijl er 's nachts maximaal comfort wordt geboden. Belangrijk: het oorspronkelijke ontwerp van Huff in Rusland is niet officieel verkocht, maar u kunt soortgelijke producten kopen.

Een andere optie

Het is heel goed om je in de rieten onder de lucht te voelen Nestrestontwikkeld door Franse ontwerpers op basis van gerecycleerde materialen. K

Het bed met een luifel naar boven wordt gemaakt door het bedrijf. Dedondie al lang een leidende positie heeft veroverd in het segment van elite rieten meubels. Maar het is niet nodig om vergelijkbare structuren buitenshuis te gebruiken. Voor rust na saai werk in de tuinpercelen, kan een schommelingsbed nuttig zijn, geplaatst op de veranda met een stevig plafond.Je kunt het in een tuinhuisje van het pergola-type plaatsen, dat ondanks zijn geringe bruikbaarheid steeds populairder wordt.

Tips om te kiezen

Naarmate de door straat en thuis ontworpen schommelpalen steeds populairder worden, beginnen nieuwe fabrikanten ze te beheersen. En nu is het begrijpen van het voorgestelde bereik vrij moeilijk. Het probleem zal betrouwbaar worden opgelost als we rekening houden met de basisaanbevelingen die experts kunnen geven. U kunt het risico minimaliseren als u de producten van bedrijven lange tijd gebruikt, bijvoorbeeld, het volgende:

  • Ranger;
  • TimeEco;
  • Garden4You.

Maar zelfs in de trant van deze fabrikanten zijn niet alle modellen even nuttig en praktisch. Sommige zijn misschien niet erg handig en het ergste is dat de feedback van andere mensen waarschijnlijk niet de uiteindelijke keuze zal zijn. Immers, veel hangt af van persoonlijke voorkeuren en omstandigheden, waar een swingend bed zal zijn. In elk geval is een must voor tuinmeubilair niet alleen een duurzame metalen behuizing, maar ook een speciale coating die de intensiteit van corrosie vermindert. Afhankelijk van de intentie van de ontwerper, kan meubilair worden ontworpen voor 1 tot 4 personen.

Een handige optie in sommige gevallen is de lay-out met de achterkant van de achterkant. Dan blijkt het plat, zij het hangend in de lucht, een bed. Op tuingrond is een stoffen dak vaak een zeer waardevolle toevoeging. Dankzij haar kun je vredig slapen, zelfs overdag, wanneer de zon vol vuur alles vult met zijn stralen. Het banktype is goed vanwege de grote capaciteit en de aanwezigheid van een muskietennet standaard.

Het ontwerp kan echter alleen dwarse bewegingen maken; daarnaast moet je een keuze maken tussen zware modellen en bedden met dunne kussens

Sferische opties, beter bekend als hangende stoelen, zijn altijd geschikt voor 1 persoon. In landhuizen worden ze meestal op boomtakken opgehangen met behulp van de kettingen die in de kit zitten. Naast een lage capaciteit is het probleem het gebrek aan bescherming tegen neerslag. Maar de betrouwbaarheid van gehechtheid en de mogelijkheid van gebruik in appartementen, in stedelijke huizen zal veel mensen verrukken.

Producten uitgerust met rechte steunen kunnen alleen op een vlakke ondergrond worden geplaatst. Maar de kromlijnige elementen zijn duidelijk stabieler en u kunt zelfs op een met gras begroeide weide een bed op hen laten rusten.Tuinwerk gaat, zelfs bij de meest voorzichtige mensen, gepaard met de vorming van een aanzienlijke hoeveelheid vuil. Daarom moet de voorkeur worden gegeven aan producten met afneembare hoezen die gemakkelijk te wassen en opnieuw te gebruiken zijn na het drogen. Voor individuele doeleinden zijn modellen geschikt waarvan het frame is gemaakt van pijp met een wanddikte van 1 mm en een totale diameter van 3,8 - 4,5 cm.

Zie hieronder hoe je een bed-schommel kunt bouwen om te geven.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer