Ontwerp van een eenkamerwoning: voorbeelden van interieurontwerp

Een appartement met één kamer heeft een goed doordachte indeling nodig, anders is er geen manier om voldoende vrije ruimte te besparen voor alle noodzakelijke dingen. Zelfs het kleinste appartement kan zo worden ingericht dat alle gezinsleden er comfortabel kunnen wonen.

Kenmerken van planning

Geavanceerde planning maakt een appartement comfortabel. Het hangt af van het aantal vierkante meters dat je hebt.

Khruschovka

Chroesjtsjov-huizen zijn verschenen in de landen van de voormalige Sovjet-Unie, ze zijn een woning van het kleine type en bestaan ​​uit een minimum aantal lokalen dat noodzakelijk is voor het menselijk leven. Dit is een keuken, hoofdkamer, gecombineerde badkamer, balkon, in sommige gevallen ook een pantry.Al deze kamers samen bezetten minder dan dertig vierkante meter. Maar zelfs hier kun je alles regelen wat je nodig hebt.

Bij de ingang van deze appartementen is er meestal een kleine gang. Vaker is er geen plaats om een ​​dressoir of een kast te plaatsen, er is alleen vrije ruimte waar het mogelijk is om schoenen uit te trekken. Alles wat hier gedaan kan worden is om een ​​spiegel op te hangen en planken voor schoenen of een hanger te plaatsen. Als er een kast in de buurt is, kun je er schoenen of bovenkleding in bewaren. Je kunt een multifunctionele poef naast de ingang plaatsen, waarin een plek is om dingen op te bergen (een paraplu, een boodschappentas). Dezelfde gevoerde kruk kan worden gebruikt als een zachte stoel om van schoen te veranderen.

Hall in Chroesjtsjov of "brezhnevka" kan rechthoekig, vierkant zijn. Kies de meubels die je het leukst vindt, afhankelijk van de geometrie. In één ruimte kunt u verschillende functionele zones regelen die u nodig heeft.

Van al het teveel zal moeten opgeven. Decoratieve details en planken met ongebruikte dingen in het interieur van een klein appartement zijn overbodig.

Bijna elke gastvrouw droomt van een ruime keuken.Ik zou graag willen dat er een koptelefoon in past, een eethoek, terwijl er ruimte is voor vrije beweging. In een kleine Chroestsjov-belichaming is een interessant project heel goed mogelijk, als je de technieken van ervaren ontwerpers gebruikt. De keukenruimte is meestal slechts 6 vierkanten, dus u moet multifunctionele meubels en inbouwapparatuur gebruiken. hier Transformeren van tafels, vouwen van werkbladen, opknoping planken en comfortabele ontlasting zal nuttig zijn.. Gebruik alle mogelijke ruimte. Indien nodig kunt u zelfs een vensterbank gebruiken (deze kan bijvoorbeeld worden omgezet in een eethoek of een plaats om gerechten op te slaan).

Een studio

Een modernere optie is een studio-appartement. De afmetingen zijn groter en de open lay-out is handiger. De grootte van moderne studio's is 33 - 37 vierkante meter. m. Als u een appartement met een dergelijk plan kocht, zouden problemen met de inrichting ontstaan. Eigenaren van gewone odnushek zullen blij zijn met het feit dat een eenvoudig appartement kan worden omgezet in een studio. Het is voldoende om een ​​van de muren te slopen, wat geen drager is, dus je kunt de keuken en de hoofdruimte combineren.

De studio's zijn functioneel en modern. Ze kunnen op verschillende manieren worden gedecoreerd en profiteren van deze indeling.

De woonkamer met keuken kan worden gecombineerd met een eethoek. Het is logisch om een ​​eettafel met stoelen of een bar als scheidingsteken voor twee zones te gebruiken.

De hoofdruimte is onmiddellijk een slaapkamer en een woonkamer. Het bed kan altijd worden gescheiden met een scherm of een lage scheidingswand die in de stijl past. Je kunt je rug naar haar bank draaien. Het zal tegelijkertijd worden gebruikt voor het ontvangen van gasten, het scheiden van de ene zone van de andere.

In het gastenverblijf naast de bank is het aangewezen om een ​​paar stoelen of zachte poefen te plaatsen. Ze nemen niet veel ruimte in beslag, maar ze kunnen worden gebruikt om een ​​paar gasten te plaatsen. Extern kan het gastenverblijf vanuit de slaapkamer worden gescheiden en een gekleurd tapijt op de vloer worden gebruikt. Het kan rond, vierkant of rechthoekig zijn. Omdat de vloer geschikt is voor eenvoudig parket.

In de studio kunt u ruimte voor het werkgebied toewijzen. Dit is vooral belangrijk als u thuis werkt of zich bezighoudt met elke vorm van creativiteit. De beste optie is om de vensterbank in een alternatief voor de desktop te veranderen.Op de muur naast de vensterbank is er een plaats voor het ophangen van planken of gesloten kasten.

Vergeet de aansluitingen niet die nodig zijn als u een laptop op de vensterbank hebt geïnstalleerd.

Vaak worden de projecten van nieuwe gebouwen met een studio-appartement aangevuld met een kleine loggia. Als je zo'n huis hebt, gebruik deze ruimte dan verstandig. In de ruimte van de loggia kunt u ski's of hengels opslaan, een wintertuin of een werkgebied inrichten. Om dit te doen, moet je de loggia isoleren en goede ramen op de ramen plaatsen.

Studios - appartementen die voor het eerst in Europa zijn verschenen. Daarom is hun ontwerp anders dan wat we vroeger in de post-Sovjet-ruimte zagen. Meestal in dergelijke ruimtes lichte muren, grote ramen en veel lichtbronnen. In hun ontwerp wordt de voorkeur gegeven aan dergelijke stilistische richtingen als minimalisme, loft, grunge.

Middelgroot appartement

Het is veel handiger om met ruime kamers met een slaapkamer om te gaan. Appartementen op 38 vierkante meter. m. genoeg zal zijn voor een comfortabel leven. Als u eenvoudige tricks gebruikt, de juiste kleuren en decoratieve elementen selecteert, zal het appartement visueeler lijken.

Als er nissen in de muur zijn gemaakt bij het plannen van het appartement, kunnen deze worden gescheiden door een scherm of scheidingswand, dat wordt gebruikt als een plaats voor ingebouwde meubels.

Gastvrouwen zullen dol zijn op het idee om een ​​nis in een kast te veranderen en daar voedselvoorraden op te slaan. Fashionista's kunnen hun droom waarmaken en extra vierkante meters gebruiken als nieuwe kleedkamer. Hoewel het vrij klein zal zijn, is hier een plek voor kleding en schoenen. Als je een nis scheidt van de hoofdruimte met behulp van een deur en geen scherm, zou je er een spiegel aan moeten hangen, kijkend naar welke, kun je je uiterlijk evalueren.

De keuken van een dergelijk appartement is groter dan de klassieke Chroesjtsjov. Daarin kun je een complete keukenset en alles wat je nodig hebt om je culinaire meesterwerken te maken tijdens het koken, regelen. Dit kan een oven, magnetron, multi-fornuis, verschillende maaidorsers zijn. Het hangt allemaal af van je kookbehoeften.

In het nieuw gebouwde paneelhuis kan de badkamer gescheiden zijn. Veel mensen geven de voorkeur aan de gecombineerde kamers, gezien ze praktischer zijn. Als u alleen woont of met uw partner, is de optie met gecombineerde badkamer veel handiger. Je kunt een breder bad plaatsen, een douchecabine plaatsen.In de ruime badkamer, gecombineerd met een toilet, is er een plek voor wasmachines.

Er zijn ruime appartementen met een zolder of een breed balkon. In dit geval kan de extra vrije ruimte zelfs als slaapkamer worden gebruikt. Daarin kunt u ontspannen, plaats uw kind of gasten indien nodig. In zo'n eenkamerwoning kan een gezin van drie of vier personen comfortabel wonen.

losse jas baby

Een ander type appartementen met één slaapkamer die aandacht verdienen, zijn de zogenaamde undershirts. De grootte van zo'n odnushek overschrijdt in de regel niet meer dan 38 vierkante meter. Het vest is een smal appartement waarin de ene kamer de andere binnenkomt. Bij de ingang is een gang, waarvan de deuren van de ene naar de woonkamer leiden en van de andere naar de keuken of badkamer.

Alle kamers in dit appartement zijn vrij smal. Daarom is het noodzakelijk om de juiste meubels te selecteren die de doorgang niet zullen bezetten en de vrije ruimte verbergen. Kies smalle kledingkasten, compacte bedden, inklapbare werkbladen. Je kunt de hele muur bezetten, bijvoorbeeld hangkastjes of planken boven de tafel en bank hangen, en het bed op het podium zetten met holtes erin.In deze loopbrug kun je het beddengoed, kleding en andere dingen die je nodig hebt vouwen in het dagelijks leven.

In de kinderkamer kun je een bed met meerdere verdiepingen of een hoogslaper plaatsen, waaronder een plaats is voor een tafel of een doos met speelgoed. Als een volwassene alleen woont, kan het hoogslaper gebruikt worden in plaats van het klassieke model. Het neemt minder ruimte in beslag. Het belangrijkste is om duurzame modellen te kiezen die niet voor een kind zijn ontworpen, maar voor een volwassene die zijn gewicht kan weerstaan.

Het appartement is 45 vierkante meter. m

Als je geluk hebt en je woont in een redelijk ruime kamer, hoef je geen gratis meters te sparen. In zo'n appartement kan een persoon wonen, of het hele gezin. Als je bij een kind of bejaarde ouders woont, kun je een extra muur bouwen en een kamer in twee delen.

Ruimtelijke zonering

Ongeacht de grootte van uw appartement, verdelen de kamer in zones is altijd winstgevend. Je kunt dit op verschillende manieren doen.

Gebruik licht

Allereerst kunt u afzonderlijke zones selecteren met behulp van licht. Heldere verlichting wordt gebruikt in werkruimten, bijvoorbeeld in de keuken, naast een computer, of waar u zich bezig houdt met handwerken. Op plaatsen waar je kunt rusten, kun je een zacht diffuus licht gebruiken dat je niet zal ontspannen.In elk appartement moet u voor uw gemak verschillende soorten verlichting gebruiken.

Kleurscheiding

Een andere populaire techniek die door veel ontwerpers wordt gebruikt, is het gebruik van verschillende kleuren en hun tinten. In kleine appartementen met een slaapkamer vaak gebruik van lichte kleuren: tinten van beige, blauw, roze, grijs of wit. Verzadigde heldere of donkere kleuren worden gebruikt voor het plaatsen van accenten. U kunt bijvoorbeeld de slaapplaats voor ouders van het slaapgedeelte van de baby scheiden door de muur naast de wieg te markeren met helder behang met een originele en kleurrijke afdruk.

Niches en partities

Een handigere manier om de ruimte op te delen in afzonderlijke zones is het gebruik van verschillende niches en partities. Het scheiden van een deel van een appartement of kamer van een andere kan een doorschijnende nis zijn, een massieve bank of een brede plank. Schermen en scheidingswanden zijn gemaakt van verschillende materialen. Het meest interessante opties zijn gemaakt van glas, hout, metaal en textiel. Wat te kiezen, hangt af van voorkeuren, maar ook van de stijl waarin het interieur van de kamer is gemaakt, welke details ontbreken.

Meubelplaatsing

Voor een gezin met een kind of twee kinderen is het belangrijk om het meubilair op de juiste manier in te delen. Als meerdere generaties in een eenkamerappartement wonen, moet je alles vermijden wat overbodig is, inclusief scheidingswanden en schermen, en de voorkeur geven aan een eenvoudige zonering van de ruimte met behulp van functionele meubels. U kunt bijvoorbeeld experimenteren met een kinderruimte door een deel van de kamer te omringen met een kinderbedje met zacht speelgoed. Ze zullen tegelijkertijd het ene deel van de kamer van elkaar scheiden en dienen als decoratie voor de kamer. Gebruik kabinetten om het ene deel van de kamer van het andere te scheiden. Dit kunnen kisten met kleding, boekenplanken of andere noodzakelijke dingen zijn. Een dergelijke scheidingswand zal niet alleen de ruimte verdelen, maar ook dienen als een plaats om dingen op te slaan die gewoonlijk de omringende ruimte omringen.

Populaire stijlen

Om een ​​eenkamerappartement te ontwerpen, kun je één gemeenschappelijke stijl kiezen en je er in elke kamer (keuken, badkamer, hal, gang, kamer) aan houden, of experimenteren, in een poging elke kamer in een andere richting te rangschikken.

minimalisme

Degenen die in kleine appartementen wonen, kunnen de stijl van minimalisme waarderen.Het is goed omdat het vrije ruimte in het appartement bespaart. Als je de regels van deze stijl volgt, zal er in het appartement alleen dat noodzakelijke minimum aan dingen zijn dat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Eigenlijk vandaar de naam van de stijl.

Op deze manier ontworpen appartementen zullen geen gretige verzamelaars aanspreken. Ze worden zeker gewaardeerd door degenen die graag in de kamer willen in plaats van een enorme hoeveelheid meubels en decoratieve snuisterijen, er waren alleen nuttige dingen. In de keuken in deze stijl is het genoeg om een ​​set, een tafel met stoelen en de benodigde apparatuur te plaatsen. En in de woonkamer - een bank of een bed, een ladekast en een salontafel.

In de minimalistische stijlkamer het is zinvol om praktisch en comfortabel meubilair te gebruiken (allerlei soorten transformatoren, inklapbare werkbladen). Tegelijkertijd is meubilair vaak een meubelstuk. Het kan bijvoorbeeld een salontafel zijn in de vorm van een aquarium of een bank, met planken ingebouwd in de achterkant ervan. De verbeeldingskracht van ontwerpers is onbeperkt, dus moderne appartementen kunnen worden ingericht met nieuwe dingen die alleen maar meer praktisch en functioneel worden.

Scandinavisch

Een andere mooie stijl is Scandinavisch.Hij heeft veel overeenkomsten met minimalisme: het gebruik van lichte kleuren in de decoratie, natuurlijk hout en glas in alle kamers, een minimum aan meubilair. Deze richting verschilt van minimalisme doordat er meer details in zitten die gezelligheid creëren. De stijl kwam tot ons vanuit het koude Scandinavië, dus in de grote zaal, hal, keuken, gang Er moet veel natuurlijk licht zijn. Om de gewenste sfeer over te brengen, moet u tapijten gebruiken die gestileerd zijn als dierenhuiden, levende planten in kuipen, tafels en dressoirs gemaakt van natuurlijk hout. Deze eenvoudige details zullen u toelaten om een ​​eenheid met de natuur te voelen.

klassiek

Elementen van klassiek, neoklassiek, classicisme kunnen worden gebruikt bij het ontwerpen van een eenkamerappartement. Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van massief meubilair met een elegante inrichting en decoratie, gipspleister op het plafond, kristallen kroonluchters. Je moet dit niet vermijden, als de oppervlakte van het appartement dit toelaat. Kies de meest interessante en noodzakelijke details die je kamer zullen versieren. Bijvoorbeeld een breed bed en nette tafels voor de slaapkamer, een massieve eikenhouten tafel voor het werkgebied, zacht tapijt, een spiegel in een vergulde lijst.

Provence

De Provençaalse stijl die ons vanuit Frankrijk kwam, kan licht en luchtig worden genoemd. Dit is een interessante richting, een combinatie van elementen van klassieke en Scandinavische stijl. Het wordt gekenmerkt door het gebruik van lichte kleuren, zacht licht en bloempatronen. Veel mensen geloven dat de Provence-stijl alleen geschikt is voor landhuizen, maar u zult aangenaam verrast zijn als u de elementen ervan gebruikt in een modern appartement met één slaapkamer. Het wordt comfortabel, ruim en licht. Provence stijl is geweldig voor het verfraaien van de keuken en bed, badkamer en gang. Overal kunt u de standaard stilistische technieken gebruiken. Het wordt gekenmerkt door lichte meubels, de zee van de zon.

zolder

Deze richting kwam vanuit Amerika, waar het vooral in het midden van de vorige eeuw populair was. Om een ​​hok in een interieurstijl te creëren hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken. Appartementen in deze stijl lijken op leeg, semi-verlaten industrieel gebouw. Binnen zijn vaak kale muren van ruwe baksteen, beton, nonchalant opgehangen kroonluchters en bedrading steken uit de muren. Dit alles kan geen fout worden genoemd, omdat deze details de sfeer in de ruimte geven.

Loft-stijl is het meest geschikt voor moderne studio's, hoewel u in gewone appartementen enkele basisideeën kunt plaatsen. U kunt bijvoorbeeld lederen meubels, zelfgemaakte planken of salontafels plaatsen, de kamer inrichten met moderne apparatuur, metalen lampen en andere dingen die geschikt zijn in stijl. Meubels moeten duur zijn, terwijl wanddecoratie er enigszins verwaarloosd en slordig uit kan zien. De vensters zijn anders omdat ze groot zijn: de prioriteit is panoramisch, geen gordijnen.

Natuurlijk zijn dit niet alle bestaande stilistische trends, maar de hierboven genoemde stijlen worden het vaakst gebruikt bij het ontwerpen van eenkamerappartementen om ruimte te besparen en een gezellige sfeer te creëren.

Reparatie en interieurontwerp

Om de hal gezellig te maken, moet je de lay-out correct bedenken, meubels kiezen die geschikt zijn voor de grootte en reparaties uitvoeren: de ruimte moet aan al je behoeften voldoen. Als het appartement in orde is en alles bij u past, kunt u een facelift doen. Denk anders na over meer wereldwijde reparatie. Dit proces begint met het vervangen van oude berichten.In dit stadium zou je het project al moeten hebben uitgedacht, zodat je weet waar je de sockets en kroonluchters moet plaatsen. Je moet comfortabel en helder zijn in je appartement.

De volgende fase is de uitlijning van de vloer en muren. Alleen door alle oppervlakken goed te prepareren, kunt u het behang lijmen of de muren versieren met andere materialen om tevreden te zijn met het eindresultaat. Als u niches nodig heeft, kunt u ze in dit stadium maken. Hetzelfde geldt voor alle soorten partities. Behandel alle wanden en oppervlakken met plamuur, zodat u perfect gladde wanden kunt bereiken.

Dan kunt u doorgaan met de cosmetische reparatie. Het bestaat uit het afwerken van muren, plafonds, ramen en andere oppervlakken. Deze fase is de belangrijkste, het bepaalt wat het interieur van uw appartement zal zijn. Overweeg het ontwerp tot in het kleinste detail, rekening houdend met het feit of de door u gekozen kleuren en materialen met elkaar worden gecombineerd, of u erin slaagt om uw ontwerpidee werkelijkheid te laten worden. Wanneer alles klaar is, kunt u verder gaan met het schoonmaken en meubels rangschikken. Het moet een organische toevoeging aan het interieur zijn en niet alleen de bestaande ruimte vullen.

Kleur oplossingen

De kleurkeuze voor de ontwerpruimte - een individuele beslissing. Geselecteerde tinten die u zou moeten waarderen en met elkaar worden gecombineerd. In een klein appartement met één kamer mag u niet te donkere kleuren gebruiken. Hetzelfde geldt voor de overvloed aan felle kleuren. Opvallende tinten kunnen het beste als accenten worden achtergelaten. Traditioneel is de kamer licht gemaakt. Het kan beige, koffie, lichtbruin, roze of andere pastelkleuren zijn.

Kamers in heldere kleuren kunnen worden aangevuld met donkerdere meubels, textiel of decoratieve details. Het is niet nodig om deze regels te volgen als u geen bijzonder klein appartement heeft. Het interieur in donkere kleur ziet er ongewoon en vaak luxueus uit. Vooral als je met stilistische richtingen werkt zoals klassiek of barok.

Ontwerpideeën

Als je er nog steeds aan twijfelt dat je in een eenkamerwoning een plek kunt vinden voor alles wat je nodig hebt, kunnen voorbeelden van gemaakte foto's je helpen om gedag te zeggen.

Voor een jong gezin

De eerste optie is een licht en gezellig appartement voor een jong stel met een kind. De kamer is verdeeld in twee hoofdzones: een volwassene, die tevens dienst doet als slaapkamer, als gast, als kinderkamer, waar een nette wieg is gevestigd.Beide delen van de kamer zijn uitgevoerd in witte en groene tinten en gescheiden door een dun gordijn. Hoewel de kleuren en materialen hetzelfde zijn, verschillen de zones van elkaar. Kinderkamer is versierd met schattige schilderijen die de aandacht trekken van de baby en iedereen die de kamer binnenkomt. In het grootste deel van de woonkamer is er een comfortabele slaapbank, ingericht met kussens en tafels.

Alle decoratieve items bevinden zich op de planken, tafels kunnen in het dagelijks leven worden gebruikt, er worden dienbladen, kopjes koffie, thee of vouwapparatuur op gezet. Het decor op de planken is niet zozeer, alle details helpen om de kamer een eigen karakter te geven. Eén blik op de planken is voldoende om te begrijpen hoe mensen in dit appartement leven. De centraal hangende kroonluchter wordt gebruikt als verlichtingsapparaat. Omdat er stopcontacten zijn bij de hoektafel, kunt u altijd een nachtlampje aansluiten, dat naast de bank zal plaatsvinden. Groene gordijnen en verse bloemen op de vensterbank verlevendigen het interieur.

Contrasterend interieur

Het tweede voorbeeld lijkt meer geschikt voor een vrijgezel of een kinderloos paar. De hoofdkleuren die worden gebruikt in het ontwerp van de kamer zijn vrij agressief. Het is rood en zwart.Maar de kamer lijkt niet somber, dankzij de witte achtergrond en de lichte keuken. Alle gebruikte kleuren zijn klassiekers die niet verouderd zijn en perfect harmoniëren met elkaar.

Meubilair is zo modern mogelijk. Het zitgedeelte onderscheidt zich door een comfortabele brede bank, aangevuld met een donkere tafel. Niets overbodig, maar er is ook alles wat u nodig heeft voor een comfortabele nachtrust of een gezellig samenzijn met vrienden. De keuken heeft werkruimte en ruimte om te dineren. In het midden staat een tafel omringd door comfortabele stoelen. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd en neemt geen vrije ruimte in beslag.

Gezellig nest

Het derde voorbeeld is een appartement, van waaruit het met warmte en comfort blaast. Ontwerpers wisten zo'n sfeer te creëren dankzij het gebruik van een warme bruine tint. De toon wordt goed gecombineerd met donkere elementen van de situatie, evenals met de lichte achtergrond van de stijl. De kamer is verdeeld in twee zones met een lage plank met veel compartimenten.

Dichter bij het raam en de batterij is een bed - een comfortabel breed bed. Het is gemaakt van hetzelfde materiaal als de boekenkast. Op de top van het bed is een geruit tapijt. De tweede zone is kouder.Het belangrijkste detail dat meteen de aandacht trekt, is een brede, lichtgekleurde sofa. Het is versierd met decoratieve kussens en neemt bijna alle vrije ruimte in beslag. Inbegrepen is een tafel-poef van dezelfde kleur.

Het comfort van deze zone voegt een kleed toe in grijszwarte diamant met witte inzetstukken. De kamer heeft veel natuurlijk licht, omdat het raam breed is en de gordijnen licht zijn. Daarnaast zijn er bronnen van kunstlicht: de centrale centrale kroonluchter en de bureaulamp in minimalistische stijl. De achtergrondverlichting bevindt zich op de boekenkast en kan indien nodig in verschillende richtingen worden geroteerd, waardoor de ruimte waarin u zich bevindt wordt verlicht.

In de woonkamer

Bij het ontwerp van dit appartement lieten de ontwerpers zich inspireren door de Scandinavische designstijl. Dit is niet verrassend, want de kamers zijn vrij klein, je moet hard hun best doen om ze visueeler te maken. Maar de ontwerpers zijn geslaagd. De hoofdkleur is wit. Hij is aanwezig op de muren, de vloer, het plafond. Slechts een van de wanden is versierd met houten panelen, maar dit zal de algehele indruk niet bederven. Integendeel, het maakt het interieur eenvoudiger en comfortabeler.

Het is een muur versierde muur die de keukenruimte van de woonkamer verenigt. Aan de andere kant is er onder dezelfde muur een werkruimte met een houten tafel en een stoel op wielen. Onder de tegenoverliggende muur staat een donkere bank. Het onderscheidt zich op een lichte achtergrond en kan, indien nodig, worden gebruikt als een comfortabel bed. Naast de bank op de vloer ligt een tapijt met geometrische vormen in verschillende tinten bruin. Het is praktisch en mooi.

Scheidt de twee hoofdgebieden van een kleine scheidingswand, die wordt aangevuld door een gordijn. Koffie gekleurde gordijnen zijn een andere interessante ontwerp te vinden, omdat ze er geweldig uitzien tegen de achtergrond van houten panelen van een soortgelijke schaduw. Er zijn veel verlichtingsapparaten hier. Deze diodebollen door het plafond en een wandlamp. Het brede venster is verborgen achter een dunne laag doorschijnende tule.

Door het gebruik van lichte kleuren in combinatie met felle verlichting lijkt de ruimte visueel veel groter en mooier.

Als u in een eenkamerappartement woont of er net in wilt gaan wonen, kunt u de voorgestelde tips gebruiken of u laten inspireren door kant-en-klare interieurs bij het ontwerpen van uw huis.Een goede planning, selectie van geschikte kleuren en goede verlichting maken je odnushku-appartement, dat leuk is om terug te komen en gasten te brengen.

Kies materialen die overeenkomen met één status. Bij het kiezen van aandacht besteden aan uitvoerbaarheid en duurzaamheid.

Lees meer over het ontwerp van een eenkamer appartement in de "Scandinavische" stijl, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer