Couches merk Ikea

Op dit moment, wanneer winkels een ongelooflijk groot assortiment aan meubels bieden, is het heel moeilijk om voor één ding te kiezen en de voordelen van een bepaald type te begrijpen.

Als je een bed in de kamer wilt organiseren, maar tegelijkertijd ruimte wilt besparen, moet je aandacht besteden aan het bankmerk Ikea.

voordelen

De bank is een klein bed met een hoofdeinde. Door zijn compactheid kan de bank niet alleen in de slaapkamer, maar ook in de woonkamer en zelfs in de keuken worden geplaatst. Veel moderne banken zijn uitgerust met laden voor linnen en kunnen worden weergegeven, en er zijn zowel tweepersoonsbedden als eenpersoonsbedden. Ikea biedt een groot assortiment banken voor elke smaak tegen betaalbare prijzen.

De Ikea-bankencatalogus bevat modellen met verschillende stijlen, ontwerpen en frames gemaakt van verschillende materialen.Het feit dat het meubilair op de website kan worden besteld, als u niet vindt wat u nodig heeft in uw stad of als u gewoon geen tijd hebt om te gaan winkelen, spreekt ook in het voordeel van het merk. Dit is een belangrijke factor voor de moderne koper.

Als u in Ikea een bank kiest, koopt u niet alleen stijlvol en multifunctioneel meubilair tegen betaalbare prijzen bij een bekend merk, u krijgt ook kwaliteit. Het Nederlandse bedrijf controleert zorgvuldig al zijn producten. Bovendien zijn de banken van dit merk praktisch en gebruiksvriendelijk. Nog een voordeel: de montage van de bank kost u niet veel tijd. Het bedrijf hecht aan een van haar producten een duidelijke instructie over het monteren van meubels, die zelfs een onervaren assembler aankan.

Modellen en hun beschrijving

Zoals eerder opgemerkt, biedt Ikea een breed scala van banken met verschillende ontwerpen. Een van de meest populaire modellen zijn frames met extra laden voor het opslaan van linnen "Hemnes", "Flekke", "Brimnes".

Laten we elk model in meer detail bekijken.

  • "Brimnes" - witte glijdende bank met twee laden voor linnen. De belangrijkste onderdelen zijn gemaakt van spaanplaat, films en ABS-plastic. De bank moet worden aangevuld met twee matrassen.Leg de een op de andere, als je de goederen als een eenpersoonsbed gebruikt en ze naast elkaar legt, als een dubbel bed. De breedte van het bed bereikt 160 cm in de verlengde vorm en 205 cm lang. Dozen kunnen maximaal 20 kg bevatten.
  • "Flekke" - Een andere versie van de glijdende bank met twee laden voor linnen en een frame van hout. Er zijn twee kleuren om uit te kiezen - wit en zwart. Het bed moet ook worden aangevuld met twee matrassen. De lengte is 207 cm, de breedte in de verlengde vorm is 176 cm. Op zo'n bank passen twee volwassenen gemakkelijk. Spaanplaat, vezelplaat, ABS-kunststof - de belangrijkste gebruikte materialen.
  • «HEMNES " - een witte bank met drie laden en een rugleuning. Het frame is ook gemaakt van hout. Het bed wordt aangevuld door twee matrassen. Lengte - 200 cm, breedte reikt - 168 cm.

Elk van de drie modellen ziet eruit in een kleine slaapkamer en past perfect in het interieur.. De aanwezigheid van dozen, compacte afmetingen en gebruiksgemak suggereren ook dat deze opties kunnen worden beschouwd als een bed in de kinderkamer.

Als u op zoek bent naar iets eenvoudiger, dan kunt u op modellen zonder dozen letten. Onder die modellen zijn "Firesdal" en "Tarva".

  • "Firesdal" - glijdende bank met een metalen frame. De lengte is 207 cm, de breedte is 163 cm en er zijn ook twee matrassen nodig voor het bed. Het klassieke frame van gepoedercoat staal heeft een slank ontwerp.
  • "Tarva" - Een budgetversie van de bank met een frame van massief grenen. De lengte van het bed - 214 cm, breedte - 167 cm. Zo'n bed zonder franje ziet er eenvoudig en smaakvol uit. Beide gepresenteerde opties zien er geweldig uit in de slaapkamer, maar passen vooral in de zomerkamer.

Deze modellen zijn perfect gecombineerd met andere meubels uit de bijbehorende serie. Met behulp van extra volumetrische kussens kan de bank gemakkelijk in comfortabele banken worden veranderd.

Hoe te kiezen?

Elk model is uniek en goed op zijn eigen manier, maar om de juiste keuze te maken, moet u bepalen wat u nodig heeft. De bank moet worden gekozen afhankelijk van de doelen die worden bediend, de plaats waar je hem gaat plaatsen en de financiën die je hebt:

  1. Vraag jezelf hoe vaak je de bank gaat opvouwen. Vouwmodellen zijn erg praktisch, vooral als je nergens anders de resterende gasten 's nachts kunt regelen. Stationaire modellen zijn echter handiger en compacter.
  2. Bepaal of u extra opslagruimte nodig heeft voor wasgoed of andere dingen. Banken met laden zijn ideaal als u ruimte wilt besparen of op zijn minst een plek in de kast wilt.
  3. Misschien is het interieur het belangrijkste om op te letten. Kies de kleur en het materiaal van het bankframe op basis van het ontwerp van de kamer waarin u het gaat plaatsen.

beoordelingen

Van de beoordelingen overheerst de meerderheid van de positieve beoordelingen. Bijvoorbeeld, volgens de site is het aan te bevelen. ru couch "Hemnes" kopers schatten op 4,3 punten. Het model "Brimnes" heeft een gemiddelde score van 5 punten op 5. Modellen met laden worden aanbevolen als een bed voor een kind. Consumenten zien over het algemeen het gemak, de functionaliteit, de capaciteit en het moderne ontwerp. Het feit dat de IKEA-bank echt gemakkelijk te monteren is, ziet de volgende video.

Een van de nadelen van het merk Ikea kopers beschouwen de beperkingen van individualiteit en uniciteit in de geest van massaproductie. Een dergelijk nadeel kan echter nauwelijks als significant worden beschouwd.

Ideeën in het interieur

De selectie van meubels in Ikea-winkels is vrij groot. Vanwege de veelzijdigheid van de goederen zijn ze eenvoudig in het interieur te plaatsen. Zoals hierboven vermeld, kan elke Ikea-bank worden gecombineerd met andere producten van de overeenkomstige lijn.Als u een model zonder laden voor linnen kiest, let dan op de afzonderlijke bedladen.

Als je meer comfort wilt creëren en de bank meer op een kleine, opgeruimde bank wilt laten lijken, moet je kussens inpakken en deze als steun voor je rug gebruiken.

Kies meerkleurige kussens als u helderheid wilt toevoegen. en concentreer je op het meubel, of monochroom, dat overeenkomt met het kleurenschema van de kamer, zodat je je niet op de bank concentreert. U kunt het meubilair ook versieren met een stijlvolle sprei.

Modellen "Hemnes" en "Fyresdal" kunnen als een bank in een grote keuken worden geplaatst, omdat ze zijn uitgerust met achterruggen en er niet "slapend" uitzien. Als ze gemonteerd zijn, zullen ze dienen als een stoel aan de tafel, maar de gasten zijn naar je toe gekomen en kunnen, nadat ze de tafel hebben verplaatst, gemakkelijk een extra bed plaatsen. In de laden kunt u bijvoorbeeld extra gerechten verbergen.

In de kinderkamer ziet de bank met laden er goed uit. Voor comfort in plaats van kussens, kun je knuffels erop plaatsen en kubussen en auto's in dozen verbergen.

Vergeet het huisje niet. Elk van de banken is een geweldige oplossing.De "Tarva" -bank is geschikt voor een ruimte met houten wanden (een blokhut of een rail). Pine array - wat je nodig hebt voor het interieur in de stijl van de Provence, boho of het land. Hemnes, Brimnes of Flekke zijn geschikt voor interieurs in een meer moderne of neutrale stijl. Witte banken zien er goed uit in lichte kamers.

Welke optie u ook kiest, wees niet bang om te experimenteren en details toe te voegen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer