Citruspers: tips voor het kiezen en bedienen

Citrusvruchten hebben een enorme variëteit aan nuttige sporenelementen die het immuunsysteem versterken. Daarom zijn er veel fans van vers sap. Je kunt nu veel modellen en variaties van verschillende apparaten vinden waarmee je het sap kunt persen, maar om te bepalen welke handiger en geschikter is, is vrij moeilijk. Voordat u een dergelijk apparaat koopt, moet u meer te weten komen over de typen en kenmerken van elk model - alleen dan kunt u een fatsoenlijke optie kopen die de eigenaar lang plezierig en smakelijk zal maken.

species

Er zijn veel fabrikanten die een enorme selectie van dergelijke apparaten aanbieden. Sapcentrifuges zijn enorm populair en worden veel gevraagd, omdat in het vers geperste sap, dat persoonlijk is bereid, alle noodzakelijke mineralen en vitamines bewaard blijven, omdat het drankje niet opwarmt.

Het eenvoudigste en niet te dure apparaat vergt veel inspanning om een ​​drankje uit fruit te halen. Hieronder zijn enkele varianten van apparaten voor sapproductie.

Mechanisch model - het populairst. Het heeft een vrij eenvoudig en handig ontwerp en mechanische controle, daarom is het persen van het sap zeer eenvoudig. Het is bedoeld voor citrusvruchten, maar je kunt sap halen uit tomaten, granaatappels en andere groenten en fruit.

De draagbare versie of mini-pers doet zijn werk redelijk snel. Hij kan het drankje persen van citroen, sinaasappel en grapefruit. Het ontwerp lijkt op het ontwerp dat is ontworpen voor de druk van knoflook.

Om het sap te krijgen, moet je de helft van de citrus tussen twee metalen of plastic borden leggen. Vrijgekomen sap komt de voorbereide container binnen door te baggeren. Na ontvangst van de drank moet het apparaat onder stromend water worden gespoeld. Deze optie is handig als u een kleine hoeveelheid sap nodig hebt (een salade bijvullen of een cocktail maken).

Het spuitapparaat is ontworpen met hetzelfde doel als draagbare modellen.Met het fruit moet een beetje schil worden gesneden. Een spiraalvormige buis wordt in het gat geplaatst. Op het apparaat zit een sproeikop, waarop wordt geklikt dat vers sap uit de dispenser komt.

Een handpers die op een boor lijkt, is een kegel. Een soortgelijke optie kan worden gemaakt van metaal of kunststof. De vrucht wordt in de kegel geschroefd en de drank komt de kom binnen met een groef.

De schroefsapafzuiger - de echte universele assistent voor hostesses. Dit ontwerp heeft een soortgelijk ontwerp met het vleesmolenapparaat. Fruit moet worden gesneden en in de nek worden geplaatst. Daarna worden ze gescrold met behulp van de vijzel en aan het rooster gevoed in de vorm van aardappelpuree. Daarna drukt de pers de resulterende massa samen, resulterend in een sap.

Het apparaat kan niet alleen citrusvruchten, maar ook granaatappels en bessen persen. De pers heeft een adequate prijs en is een betrouwbare optie. Maar er zijn ook nadelen: het wordt vrij snel vervuild, daarom moet het na gebruik worden gewassen.

Hoe te kiezen?

Bij aanschaf is het belangrijk om een ​​aantal aspecten te overwegen die hieronder worden beschreven.

  • Het lichaam kan van metaal en plastic zijn. De eerste optie is betrouwbaarder en duurzamer, maar is problematisch tijdens het gebruik, vooral als het apparaat moet worden gewassen. Het tweede materiaal is vrij fragiel, maar gemakkelijker schoon te maken.
  • Het is noodzakelijk om de apparatuur zorgvuldig te onderzoeken. Het zal beter zijn als het een aantal soorten bijlagen bevat voor een verscheidenheid aan groenten en fruit.
  • Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het materiaal waaruit de rotator is gemaakt. Roestvrij staal is ideaal.
  • Het is noodzakelijk om rekening te houden met de grootte - want als de keuken klein is, is het beter om een ​​klein model te kopen dat een beetje ruimte in beslag neemt en gemakkelijk kan worden verwijderd.
  • Als het apparaat een hoge prijs heeft, is het niet altijd van hoge kwaliteit, dus je moet de kenmerken ervan bestuderen en begrijpen of het de moeite waard is om ervoor te betalen.
  • Om te weten hoeveel een vers geperste drank een apparaat kan afleveren, moet je kijken naar het volume en de vorm van het lichaam.
  • De beste apparaten hebben een langwerpige tuit, zodat het handig is om de drank in te schenken.

Om een ​​praktisch iets te kopen, moet u eerst beslissen voor welk doel een juicer nodig is. Als je het nodig hebt om een ​​kleine hoeveelheid sap voor sinaasappelsap bij het ontbijt te persen, koop dan een kegelvormig model.

Er zijn veel populaire conische structuren die een speciaal filter hebben dat de drank schoonmaakt.Ook speelt dit filter de rol van een deksel voor de kom, dat is gegoten sap. Het is buitengewoon handig en praktisch, dus deze modellen zijn populair.

Je kunt natuurlijk de voorkeur geven aan een elektronisch apparaat dat niet veel moeite doet om het sap te krijgen, maar de handmatige versie behoudt de heilzame eigenschappen van vers fruit, wat een positief effect heeft op de gezondheid. Als u grote hoeveelheden drank wilt bereiden, moet u een elektrisch model kopen.

Sommigen geloven dat hoe complexer het filterontwerp is, hoe beter het sap zal zijn. Dit is echter niet het geval. U kunt een minder complex filter kiezen, een dubbel gaas met verschillende gatenvormen. De bovenste maas zal grotere stukken fruit bevatten, en de onderste - wat er nog over is. Als de eigenaar het sap uit vruchten van verschillende groottes (limoen of grapefruit) moet persen, moet u een apparaat met verwisselbare uiteinden gebruiken dat op elk van de vruchten past.

Beoordelingsmodellen

De meest populaire en comfortabele bedieningsopties worden hieronder weergegeven.

Handmatige Ucsan-sapcentrifuge heeft een volume van 600 ml.Bij de productie wordt schokbestendig voedselplastic gebruikt dat absoluut veilig en betrouwbaar is. Het apparaat heeft een klein formaat. Er zijn veel variaties in kleuren. U kunt bijvoorbeeld een geel of groen apparaat aanschaffen.

Het is gemakkelijk om voor een dergelijk apparaat te zorgen: het kan zonder problemen in de vaatwasser worden gewassen. Lichtgewicht, ruim ontwerp dat lang meegaat, een stijlvolle en esthetische uitstraling heeft.

Citrus zinger - een klein, comfortabel model dat u gemakkelijk mee kunt nemen voor een wandeling of een baan. De fles is gemaakt van plastic of siliconen van voedingskwaliteit.

Het heeft een origineel, aantrekkelijk ontwerp. Aan de hals en onderkant zit een schroefdraadaansluiting. Inclusief kleurrijke verpakking, fles, dop met gat. Het is een ideale optie voor mensen die een actieve en gezonde levensstijl leiden.

Sana citruspers - Druk op sapcentrifuge, meestal gebruikt in een café, bar of restaurant, want het produceert behoorlijk wat drank.

De materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging van - gietijzer en roestvrij staal. Verschilt in stabiliteit in werk en stabiliteit. Hieronder zijn speciale sukkels.Het is zeer eenvoudig schoon te maken, werkt al geruime tijd. Het handvat is comfortabel, heeft een verticale richting. Het model is bestand tegen verschillende mechanische beschadigingen.

Het is gemakkelijk om een ​​goede optie te kiezen - u hoeft alleen rekening te houden met tips en aanbevelingen, evenals de beoordelingen te bekijken van de apparaten die de eigenaars van de sapcentrifuges verlaten.

Het is belangrijk om de keuze van het apparaat op verantwoorde wijze te behandelen, om het met plezier te gebruiken.

Een paar meer tips over het kiezen wachten op je in de onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer