Matrassen Toris

Orthopedische matrassen Toris zijn erg populair omdat ze een betrouwbare ondersteuning bieden voor de wervelkolom tijdens een nacht van rust. De matras Toris bevordert een sterke en gezonde slaap, garandeert de preventie van vele ziekten en stelt u ook in staat om elke ochtend te recupereren en een golf van energie te voelen.

Functies en voordelen

Het Russische bedrijf Toris produceert hoogwaardige en duurzame matrassen met orthopedisch effect, met behulp van innovatieve apparatuur, hoogwaardige materialen. Merkontwerpers zijn constant bezig om nieuwe, verbeterde modellen te maken om meer comfort en gemak te bieden.

vennootschap Toris bezig met de productie van lente- en veerloze modellen om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Veerloze matrassen kunnen worden gemaakt van zowel kunstmatige als natuurlijke vulstoffen. Alle materialen zijn milieuvriendelijk. Zeer populaire modellen met een laag kokos of latex. Vaak zijn matrassen bekleed met duurzame en mooie jacquard.

Met een verscheidenheid aan modellen kunt u de beste optie voor elke klant vinden. Het bedrijf is de maker van een buitengewone technologie - een onafhankelijke veereenheid genaamd "PocketSpringSilent" en een configuratie van latexplaten. Deze ontwikkelingen zijn de enige zonder analogen in Rusland.

Het bedrijf maakt gebruik van moderne geautomatiseerde apparatuur voor het quilten van producten van verschillende diktes. Individuele aanpak is de belangrijkste reden voor de populariteit van de producten van het merk.

Veel modellen orthopedische matrassen Toris voor uitstekende ventilatie hebben een innovatief systeem "AirFlow". Het bedrijf in de productie van matrassen creëert elastische randen, die perfect uitrekken en snel hun oorspronkelijke vorm krijgen.

Het bedrijf Toris past de moderne apparatuur toe voor het maken van vacuümverpakkingen voor producten. Deze benadering stelt consumenten in staat om geld te besparen op transport, omdat bij dergelijke verpakkingen de matras weinig ruimte in beslag neemt.

Aanvankelijk wordt elk model getest in het onderzoekscentrum van het merk. Het bedrijf heeft zelfs persoonlijke certificeringsafdelingen. Alle matrassen zijn getest op milieuvriendelijkheid en gezondheidsveiligheid.

De belangrijkste voordelen van Toris-producten:

 • duurzaamheid - orthopedisch matras Toris gemaakt van hoogwaardige materialen door het gebruik van innovatieve technologieën, dergelijke producten zijn duurzaam.
 • Therapeutisch effect - een correct gekozen matras zorgt ervoor dat u goed kunt slapen en verjongen. Een comfortabele ligplaats houdt de wervelkolom betrouwbaar in de juiste positie, waardoor u veel rugproblemen kunt oplossen. De matras met een gemiddelde hardheid zal het mogelijk maken om te gaan met tienersteps.

types

Russisch bedrijf Toris het onderscheidt zich van andere fabrikanten van orthopedische matrassen doordat het producten aanbiedt in zowel standaard als niet-standaard vormen. Ronde modellen trekken de aandacht met elegantie en originaliteit.

Alle modellen van het Russische merk Toris zijn onder te verdelen in drie groepen:

 • Versies met Bonnel-veerblok. Ze zijn goedkoop en hebben ook een orthopedisch effect, omdat ze zijn gebaseerd op een blok van afhankelijke veren in combinatie met polyurethaanschuim-inzetstukken.
 • Modellen met onafhankelijke veren. Ze kunnen verschillende stijfheden hebben, omdat dit afhangt van het aantal beurten in de lente. De fabrikant gebruikt opties met 6, 10 en 12 veren. Om de laterale ondersteuning van de veren te garanderen, maakt het bedrijf gebruik van dicht polyurethaanschuim rond de omtrek van het product.

Springless matrassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat zorgt voor een uitstekend orthopedisch effect. Ze zijn gemaakt van kokosvezels, natuurlijke latex, volgens de technologie "Geheugen vorm"en natuurlijk katoen wordt gebruikt voor het bekleden van veerloze modellen.

Standaardmodel van Russisch merk Toris omvat vijf lagen en is bekleed met duurzame en praktische stof. Alle materialen zijn geschikt voor goede firmware met een diepe steek. Deze aanpak bij de productie van matrassen geeft ze verlichting, betrouwbaarheid en schoonheid.

model

Alle matrassen met een orthopedisch effect van de Russische fabrikant Toris worden vertegenwoordigd door verschillende collecties:

 • «Grote» - omvat matrassen met blokken met onafhankelijke veren, die worden gekenmerkt door een opmerkelijk orthopedisch effect. Ze onderscheiden zich door een hoog niveau van comfort, geruisloosheid en zorgen ervoor dat u lekker kunt uitrusten tijdens de nachtrust.
 • «Foam» - Alle modellen uit deze collectie zijn gemaakt van natuurlijke latex. Ze worden gekenmerkt door hypoallergeen, verhoogde slijtvastheid en hoog comfort. De levensduur van het product is 15 jaar.
 • «Jungle» - de collectie bevat matrassen met hoge stijfheid. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen die milieuvriendelijk, veerkrachtig en duurzaam zijn. Producten zijn duurzaam, goed geventileerd en hygroscopisch.
 • «Land» - inclusief economy class-modellen. De basis van producten bestaat uit een blok onafhankelijke bronnen. Elk model heeft zijden met verschillende stijfheid, waardoor u de meest geschikte optie voor elk model kunt kiezen. Bekleding gepresenteerd jacquard, duurzaam en anti-allergische stof.
 • «Absolut» - omvat elitemodellen van orthopedische matrassen, die zijn gemaakt op basis van een innovatieve veereenheid, waaronder zeven stijfheidszones.
 • «Kindy» - een verzameling kindermodellen, trekt de aandacht van opmerkelijke eigenschappen. Elke matras wordt gepresenteerd in een afneembare hoes, waarvan één van de zijkanten is gemaakt van waterdicht weefsel. De tas is van zacht gebreid genaaid met zilveren draden. Het AirFlow-systeem biedt goede ventilatie voor het product.
 • toppers - dunne matrasbeschermers met orthopedisch effect. Ze zijn gemaakt van holofiber, dat geen allergische reacties veroorzaakt, snel zijn vorm terugkrijgt en perfect de lucht doorlaat.
 • Ronde matrassen "Grand" - producten van een niet-standaardvorm, die zijn gemaakt op basis van het PocketSpringSilent onafhankelijke veersysteem. Ze hebben verschillende lagen latexschuim en kokosvezel. Alle producten zijn milieuvriendelijk, betrouwbaar, praktisch, duurzaam en comfortabel.

fillers

Bij de vervaardiging van orthopedische matrassen bedrijf Toris geeft de voorkeur aan natuurlijke, milieuvriendelijke vulstoffen. De stijfheid van het product is afhankelijk van het gekozen vulsysteem. De fabrikant biedt modellen met verschillende stijfheden, zodat elke klant, bij het kiezen van een geschikt product, kan worden geleid door persoonlijke voorkeuren. De klassieke opties voor vulstoffen voor zachte orthopedische matrassen zijn holofiber, latex of visco-elastisch schuim, prolatex:

 • Om het matras steviger te maken, is de fabrikant van toepassing kokosnoot.
 • Visco-elastisch schuim heeft een vormgeheugen, omdat het zeer nauwkeurig de vorm van het lichaam aanneemt, en het effect van "gewichtloosheid" creëert. Als dit materiaal niet wordt belast, neemt het snel zijn oorspronkelijke vorm aan.
 • Prolateks is een zeer elastisch materiaal dat een cellulaire structuur heeft die verantwoordelijk is voor het lichtmassage-effect. Deze filler wordt vaak gebruikt voor zachte modellen.

Coconut kokos wordt gekenmerkt door zijn maximale hardheid en wordt vaak gebruikt in combinatie met natuurlijke latex - om een ​​elastisch en comfortabel model te creëren.

 • Latex schuim geeft het gemiddelde niveau van stijfheid. De natuurlijkheid van het materiaal maakt het populair en onmisbaar bij de vervaardiging van milieuvriendelijke orthopedische matrassen.
 • Modern materiaal hollofayber geeft het gemiddelde niveau van stijfheid. Het bestaat uit holle vezels die spiraalveren vormen.Door deze structuur kan het materiaal de vorm aannemen van een lichaam en snel terugkeren naar zijn oorspronkelijke positie. Het materiaal is milieuvriendelijk en hypoallergeen.

Klantenrecensies over de producten van het bedrijf

Het Russische merk Toris produceert al 20 jaar orthopedische matrassen, dus het weet wat de klant nodig heeft. Makers van matrassen letten veel op het gemak van producten. De fabrikant biedt een breed scala aan milieuvriendelijke matrassen, die worden gekenmerkt door een lange levensduur.

Bij de vervaardiging van matrassen met orthopedisch effect bedrijf Toris maakt gebruik van moderne technologie, hoogwaardige apparatuur. Bijzondere aandacht wordt besteed aan producttesten.

Onder de verscheidenheid van orthopedische matrassen vindt u fatsoenlijke modellen van economy class, maar ook geweldige en luxe opties voor premium. Maar alle modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die u tijdens de slaap comfort en comfort bieden.

Veel klanten vinden het leuk om voor kinderen te zorgen door een apart assortiment kindermodellen aan te bieden. Ze zijn allemaal speciaal ontworpen voor het groeiende lichaam. Kindermatrassen voorkomen de ontwikkeling van scoliose, omdat ze de ruggengraat van de baby betrouwbaar maken, waardoor een maximaal comfortniveau wordt bereikt.

Waaiers van matrassen Toris Vaak zijn er stellen die de voorkeur geven aan verschillende stijfheid van de matras. Het bedrijf houdt rekening met dergelijke wensen, omdat het modellen biedt met een keuze aan elasticiteit en stijfheid van het product. Een blok van onafhankelijke bronnen zorgt ervoor dat elke echtgenoot goed kan slapen, omdat bewegingen tijdens de slaap van de ene ongemerkt blijven door de andere.

Sommige matraskopers Toris klagen over een eigenaardige geur, maar deze verdwijnt na een paar uur. Na het kopen van de matras is het beter om in de frisse lucht te brengen, zodat de geur sneller verdwijnt. Niet altijd een goede productkwaliteit komt overeen met de service. Veel klanten klagen dat ze lang op de levering van het product hebben gewacht en tijdens het verwisselen van matrassen moesten ze meestal enkele maanden wachten.

Zie hieronder voor een meer gedetailleerd overzicht van de bovenstaande producten.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer