Matrassen Ryton

 Matrassen Ryton

Binnenlands bedrijf Ryton is een populaire fabrikant van hoogwaardige en milieuvriendelijke orthopedische matrassen. Het bedrijf maakt gebruik van natuurlijke materialen en hypoallergene vulstoffen. Ze maakt stijlvolle en aantrekkelijke matrassen die zijn ontworpen voor het hele gezin.

types

Het bedrijf Ryton maakt orthopedische matrassen die voldoen aan alle eisen van moderne klanten. Het gebruikt alleen moderne apparatuur, de nieuwste technologie, waarmee het zeer comfortabele producten kan maken.

De Russische fabrikant biedt verschillende collecties orthopedische matrassen, het bereik is zeer breed.

Spring-matrassen worden weergegeven in twee varianten:

 • Afhankelijke veerblok. Producten van dit type zijn gebaseerd op een metalen rooster waarin alle veren met elkaar zijn verbonden. Dit is een klassieke optie, die tegenwoordig nog steeds in trek is, omdat het een comfortabele slaapplaats biedt. Het is eenvoudig en betaalbaar.
 • Blokkeer onafhankelijke veren. Producten gemaakt op basis van onafhankelijke veren omvatten geïsoleerde veren, ze zijn gescheiden door de aanwezigheid van een stoffen bekleding. Deze optie is erg handig voor de rug, omdat elke veer afzonderlijk buigt van de belasting. Deze matrassen garanderen 's nachts de juiste positie van de wervelkolom.
 • Onder de verscheidenheid van orthopedische matrassen van groot belang veerloze modellendie uit verschillende vulstoffen bestaan ​​(om verschillende niveaus van elasticiteit en zachtheid te creëren). De combinatie van vulstoffen biedt u verschillende eigenschappen.

Springless matrassen van het bedrijf Ryton bieden veel voordelen, waarvan de belangrijkste is dat ze minder reageren op beweging. Ze zijn gemaakt van natuurlijke latex, kokosnootkokos en andere vulstoffen die zijn ontworpen om het perfecte bed te creëren.

Ryton biedt een collectie kindermatrassen met optimale stijfheid (om de wervelkolom te ondersteunen tijdens de slaap). Het is in de kindertijd dat de houding wordt gevormd, daarom is het erg belangrijk om starre modellen te kiezen. De fabrikant biedt kindermodellen gemaakt van milieuvriendelijke materialen met anti-allergische eigenschappen.

Veel anatomische matrassen worden in een rol gedraaid aangeboden. Ze worden gepresenteerd in een speciale vacuümverpakking, die gemakkelijk transport vergemakkelijkt. U kunt de matras eenvoudig naar uw huis of huisje brengen.

afmeting

Het Ryton-bedrijf biedt een ruime keuze aan orthopedische matrassen. Kindermodellen hebben een stap in de breedte en lengte van 10 cm. De kleinste - 60 × 120 cm, de grootste - 120 × 200 cm.

Voor een eenpersoonsbed is een product met afmetingen van 140 × 200 cm een ​​ideale keuze. Dubbele modellen hebben een breedte van 160 tot 200 cm. De meest populaire optie is een matras van 160 × 200 cm. Modellen voor enkele en dubbele bedden hebben een stap in de breedte van 10 cm, en in lengte - 5 cm. Met deze variëteit kunt u de perfecte optie voor elk bed kiezen.

fillers

Populaire opties:

 • Gecombineerde schuimvuller "Raitex" gebruikt bij het maken van kindermatrassen. Het biedt een zeer goede ondersteuning voor de ruggengraat van de kinderen. Deze filler is milieuvriendelijk, er zijn geen allergische reacties van, dus het is ideaal voor een goede nachtrust voor uw baby. Door zijn celstructuur geeft de "Raitex" -vulling lucht goed door en houdt de vloeistof niet binnen.
 • Kokos kokos gebruikt bij het maken van orthopedische matrassen om de nodige stijfheid en elasticiteit van producten te bieden. Het is milieuvriendelijk, praktisch, duurzaam. Dit materiaal wordt niet bevestigd door rottend, perfect ademend, er zijn geen allergische reacties van. Het Ryton-bedrijf gebruikt het samen met andere vulstoffen.
 • Natuurlijke latex - een uitstekende vulling om de matras zacht en elastisch te maken. Het wordt gekenmerkt door uitstekende hygiëne, goede ventilatie, hoge elasticiteit, ergonomie en duurzaamheid.
 • Thermofelt - niet-geweven materiaal, het wordt vaak gebruikt voor het maken van orthopedische matrassen "Ryton". Het is gemaakt van vezels van synthetische en natuurlijke oorsprong.Met dit materiaal kunt u de kosten van het product verlagen, omdat het niet duur is, maar het product zacht en comfortabel maakt. Zijn belangrijkste taak is het beschermen van de vulstoffen. Het wordt bovenop het veerblok geplaatst, waardoor het matras comfortabeler wordt, terwijl het gewenste niveau van stijfheid behouden blijft.
 • spunbond speelt de rol van dempingsmateriaal. Het wordt gebruikt om zachte vloeren en stoffering te beschermen. Hiermee kunt u de levensduur van de matras verlengen.

model

Fabrikant uit Rusland "Ryton" biedt een grote selectie van prachtige orthopedische matrassen, die zijn gemaakt van verschillende fillers, zijn gemaakt in verschillende maten en zijn bedoeld voor mensen van verschillende leeftijden:

 • Heel vaak geven kopers de voorkeur model "Cleopatra". Het dubbelzijdige model is uitgerust met een onafhankelijk verenblok dat zorgt voor een comfortabele positie van uw wervelkolom tijdens de slaap. Het product wordt aangevuld door een gebreide hoes met een aantrekkelijk ontwerp. Dit model is bestand tegen lasten tot 140 kg. Het matras "Cleopatra" bevat verschillende lagen vulstoffen: natuurlijke latex, kokosnootkokos en spingebonden.
 • Een goed voorbeeld van een kinderorthopedisch matras is model "Baby Comfort". Het is speciaal ontworpen voor kinderen. In de kern zit een blok onafhankelijke bronnen die 's nachts een uitstekende ondersteuning bieden voor de wervelkolom. Het model heeft aan beide zijden een andere stijfheid en biedt de mogelijkheid om de meest geschikte kant te kiezen. De ene kant is uitgerust met kokos kokos (om een ​​hard oppervlak te creëren), de andere kant - met de gecombineerde schuimvuller "Raitex", daarom wordt het gekenmerkt door zachtheid en elasticiteit.
 • Liefhebbers van ronde matras zullen er dol op zijn. model "Acteon". Het maximale gewicht per bed is 110 kg. De fabrikant geeft drie jaar garantie op dit model.

Het model "Acteon" is uitgerust met een veerloze eenheid en combineert twee soorten gecombineerde schuimvuller "Raitex". De fabrikant gebruikt de gebruikelijke (en ook mobiele) filler. Het cellulaire oppervlak biedt een micromassage-effect. Alle matrasvullers hebben antiallergische eigenschappen.

Klantrecensies

Russische orthopedische matrassen van het Ryton-bedrijf zijn op dit moment erg in trek. Veel kopers geven de voorkeur aan dit merk en laten alleen positieve feedback achter.

Deze producten worden gekenmerkt door duurzaamheid en betrouwbaarheid, omdat ze zijn gemaakt van materialen van zeer hoge kwaliteit. De fabrikant gebruikt veer- en veerloze blokken, evenals moderne vulstoffen - om verschillende stijfheid van producten te garanderen.

Veel gebruikers richten zich op de orthopedische en anatomische eigenschappen van Rayton-matrassen. Ze bieden een comfortabele houding en een betrouwbare ondersteuning van de wervelkolom tijdens de slaap, geven de spieren de gelegenheid om te ontspannen en te rusten.

Onder het brede scala van modellen zijn matrassen met verschillende kosten. Je kunt de beste klasse voor een economy class vinden of een luxe Elite-matras kopen.

Kopers vinden dat alle modellen volgens verschillende criteria zijn verdeeld: grootte, soorten vulstoffen, configuratie, gewicht en leeftijd van de gebruiker, mate van stijfheid. Met deze classificatie kunt u snel en eenvoudig de beste optie vinden. De fabrikant verhoogt het aantal modellen voortdurend en biedt geavanceerde orthopedische matrassen.

Sommige kopers kopen producten op de veereenheid, terwijl anderen de voorkeur geven aan veerloze opties.Alle modellen zijn getest op kwaliteit en gemak. De specialisten van het bedrijf creëren nieuwe technologieën om meer comfort en gemak te bieden.

Klanten van het bedrijf zoals dat in de fabricage van matrassen, ontwerpers gebruiken een minimum aan elementen en accessoires, die meestal de prijsverhoging beïnvloeden, maar bieden geen groter comfort. Het bedrijf gebruikt geen erg dure materialen omdat het denkt aan zijn klanten.

Kopers van Ryton-producten houden van een aantrekkelijk productontwerp. Ze noteren de milieuvriendelijkheid, natuurlijkheid van vulstoffen en materialen. Dergelijke producten zijn ideaal voor kinderen en adolescenten, omdat er geen allergische reacties van zijn.

De poreuze structuur van de vulstoffen draagt ​​bij aan goede ventilatie en verwijdert ook opmerkelijk vocht. Veel mensen houden van de antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen van stijlvolle en hoogwaardige Rayton-matrassen.

Zie hoe de Ryton-kantinesalon eruit ziet in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer