Matrassen Perrino

 Matrassen Perrino

Het Russische bedrijf Perrino is een bekende fabrikant van comfortabele en stijlvolle orthopedische matrassen. Ze biedt unieke producten die je een sterke en gezonde slaap zullen geven.

Functies en voordelen

Het Perrino-bedrijf werd 11 jaar geleden opgericht in de stad Korolev. Het houdt zich bezig met de fabricage van meer dan 150 modellen van matrassen met orthopedisch effect - van hoogwaardige materialen van Europese leveranciers. Het maakt gebruik van moderne apparatuur en de nieuwste productietechnologie.

De belangrijkste voordelen van orthopedische matrassen Perrino:

 • Mooie en elegante uiterlijk van producten onderscheidt ze van producten van andere fabrikanten. Ze zien er aantrekkelijk uit, zelfs zonder beddengoed.
 • Redelijke prijzen stellen u in staat om producten van het merk te kopen voor iedereen, ongeacht de financiële positie.Zelfs sommige premium-modellen zijn beschikbaar.
 • Een verscheidenheid aan matrassen in kleuren en maten stelt u in staat om persoonlijke voorkeuren te kiezen bij het kiezen.
 • Het bedrijf geeft een garantie van 25 jaar op alle producten, omdat het vertrouwen heeft in de opmerkelijke kwaliteit en duurzaamheid van elke matras.
 • Alle matrassen hebben orthopedische en anatomische effecten, ze zijn hygiënisch, anti-allergeen, duurzaam en praktisch. Al deze eigenschappen garanderen een goede nachtrust.
 • De fabrikant biedt een breed scala aan orthopedische matrassen, verschillende niveaus van stijfheid. Producten zijn gemaakt van verschillende vulstoffen, de dikte is ook anders.

Perrino orthopedische matrassen zijn hypoallergeen en milieuvriendelijk. Ze zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën, een slechte immuniteit hebben of klagen over rugpijn.

Bij de vervaardiging van haar producten De fabrikant gebruikt natuurlijke materialen en vulstoffen. De matrassen zijn uitgerust met een veerblok en ook aangevuld met lagen kokosnootkokos, latex en spingebonden. Maak op basis van natuurlijke producten antistressimpregnering voor matrassen.

types

Het Perrino-bedrijf biedt veer- en veerloze orthopedische matrassen:

 • Lente modellen gemaakt op basis van veerblokken, die onafhankelijk zijn. Het aantal veren heeft invloed op het gebruiksgemak van het product.
 • Onafhankelijk veerblok biedt comfort tijdens de slaap, omdat de belasting gelijkmatig over het hele oppervlak wordt verdeeld. De veren kraken niet, omdat ze zich in de hoezen bevinden.
 • De keuze voor kindermatrassen moet op een verantwoorde manier worden behandeld, omdat de slaap van uw baby afhankelijk is van het juiste model. Perrino biedt comfortabele baby matrassen. Hun bekleding is gemaakt van latex of gelateed kokosvezel om zachtheid en zachtheid te geven. Modellen uit natuurlijk kokosnoot kokos en latex zijn erg populair. Coir kokosnoot biedt betrouwbaarheid, duurzaamheid en vochtbestendigheid. Om de anatomische eigenschappen van kinderproducten te verbeteren, combineert de fabrikant lagen latex en kokosnotenkokos. Alle modellen zijn milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid van de baby. Ze hebben een afneembare kap waarmee u gemakkelijk en snel verschillende soorten vervuiling kunt reinigen.

Bij het maken van kindermodellen heeft Perrino rekening gehouden met de fysiologische kenmerken van het lichaam van het kind. Matrassen bieden optimale ondersteuning en verbeteren de bloedcirculatie.

 • Het bedrijf biedt modellen om te geven, waardoor je voldoende slaap krijgt in de frisse lucht. De groep matrassen voor het geven omvat goedkope orthopedische modellen gemaakt van polyurethaanschuim. Matrassen worden gepresenteerd met zachte en middelharde hardheid, ze zijn zeer geschikt voor het verlichten van vermoeidheid.
 • Kan ophalen optie economie of premium. Orthopedische economy class-modellen stellen u in staat rugklachten op te lossen. Ze zijn geschikt voor elke persoon, omdat ze zich onderscheiden door een betaalbare prijs en hoge kwaliteit. Premiumklasse matrassen worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke stoffen en vulstoffen, rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve technologieën. Veel modellen worden gepresenteerd door bilaterale opties die het mogelijk maken om de mate van stijfheid voor elk afzonderlijk te kiezen. Alle premium modellen zijn gemaakt van hygiënisch schone materialen. Ze zijn het toppunt van prestige en luxe.

Door rigiditeit zijn alle modellen van het bedrijf onderverdeeld in drie types: hard, medium-hard en zacht. Hard model is een uitstekende keuze voor mensen met problemen met de wervelkolom. Het is beter om zo'n matras te kopen voor kinderen en tieners als de wervelkolom zich nog steeds vormt. Matrassen met gemiddelde hardheid zijn universeel, ze zullen zonder uitzondering voor iedereen geschikt zijn. Als u niet weet wat de stijfheid van de matras voor u zal zijn, koop dan een product met gemiddelde hardheid. Dergelijke opties zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

model

Hoofdvariëteiten:

 • Onder de veermatrassen in het veelgevraagde model "Medform Premium". Ergolatex wordt gebruikt als vulstof - met universele eigenschappen en micromassage-effect. Het matras heeft een gemiddelde stijfheid, het trekt de aandacht met kracht, anti-allergeniciteit en duurzaamheid. Het behoudt perfect zijn vorm, dus het fixeert de wervelkolom goed tijdens een nachtrust. Het Mediform Premium-model is gebaseerd op een onafhankelijk veerblok, bereikt een hoogte van 23 cm en is bestand tegen lasten tot 140 kg. De matras heeft een afneembare hoes met een ventilatiesysteem en antistressimpregnering.
 • Onder veerloze matrassen wordt de aandacht op het model gevestigd. "Plex". Het wordt gekenmerkt door een betaalbare prijs en klassieke inhoud. De matras heeft een afneembare, gebreide hoes waarmee u het product snel en eenvoudig kunt reinigen. Het Plex-model biedt een goede ondersteuning van de wervelkolom en een gelijkmatige gewichtsverdeling over het hele oppervlak. Als vulmiddel wordt zeer elastisch en elastisch ergolatex gebruikt. Maximale belasting op een ligplaats - tot 80 kg. Dit model heeft goede orthopedische en anatomische eigenschappen.

Vulstoffen en stoffen

De Russische fabrikant Perrino maakt orthopedische matrassen van hoogwaardige materialen:

 • Ergolateks - innovatieve ontwikkeling, die is gebaseerd op polyurethaanschuim. Dit materiaal wordt gekenmerkt door elasticiteit en elasticiteit, behoudt de vorm zelfs onder de invloed van sterke belastingen. Ergolatex trekt de aandacht met zijn lage kosten, antibacteriële, waterafstotende eigenschappen.
 • Natuurlijk kokosnotenkokos het onderscheidt zich door zijn duurzaamheid, absorbeert geen vreemde geuren, het is perfect ademend. Dit materiaal rot niet, het is beschermd tegen insecten.
 • spunbond - isolatiemateriaal dat wordt gebruikt om een ​​laag te creëren tussen het veerblok en andere tussenlagen. Door de aanwezigheid van dit materiaal, wordt de matras gekenmerkt door een verhoogde slijtvastheid. Spanbond is perfect bestand tegen zware belastingen, passeert lucht, verliest zijn stevigheid niet.
 • Voor aanbiedingen van matrassen voor matrassen kwaliteit knitwear, aloë vera geweekt. Het materiaal bestaat voor 70 procent uit geïmpregneerd katoen en voor 30 procent uit polyester, wat het product elastisch maakt. Het product heeft hypoallergene en antibacteriële eigenschappen.

afmeting

Het bedrijf Perrino zorgt voor zijn klanten, daarom biedt het modellen in zowel standaardformaten als voor individuele bestellingen.

Standaardmodellen voor kinderen hebben een breedte van 60 tot 80 cm, en hun lengte kan oplopen van 120 tot 200 cm. Voor tieners is het model 80 × 190 cm ideaal.

Enkele matrassen hebben een breedte van 80 tot 95 cm. Model van anderhalf model omvat opties met afmetingen in de breedte van 100 tot 135 cm en lengtes van 190 tot 200 cm Universele dubbele modellen zijn matrassen met afmetingen van 160 x 195 en 160 x 200 cm.

Zorg en onderhoud

De fabrikant geeft een garantie op alle orthopedische matrassen, maar het is noodzakelijk om aan meerdere orthopedische matrassen te voldoen reglement (voor langdurig gebruik van producten):

 • Tijdens de eerste drie maanden dat de matras in gebruik is, moet het hoofdeinde met de voetplaat worden vervangen en de bovenkant naar de bodem om de twee weken. Vervolgens kan de matras slechts eenmaal in de vier maanden worden gedraaid. Deze actie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de belasting van het product en draagt ​​ook bij aan een betere ventilatie.
 • Zodat vocht niet in de matras wordt bewaard, is het de moeite waard eenmaal per maand om frisse lucht te maken. Slechts 5 uur is voldoende om het product volledig te laten ventileren.
 • Om stof te verwijderen Je kunt een stofzuiger gebruiken. Om enigszins vervuilde plekken op de bekleding te verwijderen, moet u een zeepoplossing gebruiken, terwijl u sterke bevochtiging moet voorkomen. De zaak is beter om schoon te stomen, je kunt een stomerij doen.
 • Om sterk vervuilde vlekken te verwijderen, Gebruik alleen stomerij. Het reinigingsmiddel moet goed zijn geselecteerd, om te beginnen is het de moeite waard om het op een klein gebied te proberen.
 • matras moeten bedekken met een luchtdichte coating, als je reparaties uitvoert omdat het al het stof verzamelt.

Basisregels voor de bediening:

 • U moet de verpakking uit de matras halen en 6 uur laten staan, zodat deze zijn oorspronkelijke vorm krijgt. Het is beter om het over te brengen naar een goed geventileerde ruimte, zodat de technologische geur verdwijnt.
 • Om het maximale orthopedische effect te krijgen, moet de matras worden gebruikt op harde en gladde oppervlakken.
 • Langdurige opslag en transport van de matras moet in een horizontale positie worden uitgevoerd. Het moet worden opgeslagen in droge ruimtes, waar vocht niet in de matras kan komen.
 • Om de levensduur te verlengen, moet u de matras met een matras gebruiken.

Klantrecensies

Producten van het Russische Perrino zijn niet alleen bekend in Rusland, maar ook in andere landen. De fabrikant van orthopedische matrassen heeft zich bewezen als een van de beste - dankzij het gebruik van natuurlijke materialen van opmerkelijke kwaliteit en verhoogde sterkte.

Met een breed scala aan modellen kunt u een model kiezen op basis van persoonlijke voorkeuren. U kunt het gewenste niveau van stijfheid, vulling en stoffen bekleding selecteren.Producten met afneembare hoezen zijn erg gewild, omdat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor het reinigen van stof of vlekken.

Alle modellen van het merk Perrino worden gekenmerkt door goede bacteriedodende en anti-allergische eigenschappen. Ze zijn geschikt voor mensen met rugklachten. Het bedrijf produceert een serie kindermatrassen, waarvan de creatie rekening houdt met de eigenaardigheden van de vorming van het lichaam van het kind.

Lees meer over Perrino-matrassen in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer