Dreamline-matrassen

Het beroemde bedrijf Dreamline is al tien jaar lang fan van hoogwaardige, betrouwbare en comfortabele matrassen. Het heeft drie grote fabrieken in Rusland, die een breed scala aan modellen produceren, met behulp van Europese grondstoffen van opmerkelijke kwaliteit en moderne productietechnologieën.

voordelen

Dreamline-matrassen worden vertegenwoordigd door een breed scala aan series en modellen, zodat elke klant de ideale opties kan kiezen, rekening houdend met de fysiologische kenmerken, leeftijd en gewicht bij het kiezen. Het bedrijf produceert producten met verschillende stijfheden en produceert ook matrassen om te bestellen op niet-standaardmaten.

De belangrijkste voordelen van Dreamline-producten:

 • Goede kwaliteit. Alle modellen worden geproduceerd door het gebruik van Zwitserse technologie, op Europese apparatuur.Het bedrijf heeft een eigen certificeringsafdeling die producten van goede kwaliteit met optimale eigenschappen produceert.
 • Orthopedisch effect. Het bedrijf biedt zowel veerloze als veermatrassen. Elke cliënt kan de optie kiezen die tijdens de slaap maximaal comfort biedt, zodat u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. De matras herhaalt zeer precies alle contouren van het lichaam, wat bijdraagt ​​aan de ontspanning van de rugspieren, evenals een uniforme verdeling van de belasting op het hele lichaam.
 • Hypoallergeen. Bijna alle matrassen veroorzaken geen allergische reacties, maar sommige vulstoffen hebben een individuele intolerantie, dus voordat u koopt, is het de moeite waard om te verduidelijken van welke grondstof het product is gemaakt.
 • Milieuvriendelijkheid. Bij de productie van matrassen past het bedrijf alleen milieuvriendelijke materialen toe die aan de Europese normen voldoen. Het maakt gebruik van speciale niet-toxische stoffen voor desinfectie en garandeert zo de hygiëne van zijn producten.
 • Prachtig ontwerp. Elk model heeft een aantrekkelijk uiterlijk, dus zorgt niet alleen voor een goede nachtrust, maar dient ook als decoratie van het bed.
 • Duurzaamheid. Het bedrijf zorgt voor zijn klanten en heeft vertrouwen in de uitstekende kwaliteit van zijn producten, daarom biedt het een standaardgarantie van twee jaar, evenals een uitgebreide versie voor 10 jaar als u de regels voor het gebruik van het product volgt.
 • Groot prijsbereik. Het bedrijf produceert matrassen voor verschillende segmenten van de bevolking, daarom omvat het assortiment zowel low-end modellen als premium-klasse matrassen.

Een kenmerk van Dreamline-producten is van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De voordelen van matrassen zijn onderhoudsgemak. De matrassen zijn "gekleed" in speciale hoezen die gemakkelijk kunnen worden gereinigd.

Dreamline-matrassen helpen om slapeloosheid te vergeten, het creëren van de juiste positie tijdens de slaap. Ze zijn perfect ademend, accumuleren geen onaangename geuren, en worden niet betrouwbaar beschermd tegen de groei van bacteriën.

types

Dreamline Company produceert producten voor elke smaak. Alle matrassen kunnen worden onderverdeeld in twee grote groepen: veerloos en veerkrachtig.

Springless-modellen zijn op verschillende manieren gemaakt. Ze kunnen een monolithisch blok van elastisch en veerkrachtig materiaal omvatten.

Sommige modellen bestaan ​​uit verschillende lagen die veilig met elkaar zijn verbonden:

 • Springveermatras met slaapzakken is erg populair. Het monolithische blok kan gemaakt zijn van latex - zowel natuurlijk als synthetisch. Om een ​​orthopedisch effect te creëren, brengt de fabrikant een materiaal van verschillende stijfheid aan (voor bepaalde delen van de matras).
 • Springmatrassen zijn al lang in trek vanwege de voordelen voor de gezondheid. Producten van hoge kwaliteit en een redelijke prijs zijn erg populair bij kopers. Dergelijke modellen bevatten verschillende rijen veren die veilig met elkaar zijn verbonden. Voor het gemak maakt de fabrikant ook gebruik van lagen zachte vulstof. De stijfheid van het product is afhankelijk van het aantal veren en de dikte van de draad.
 • De matras met onafhankelijke veren garandeert een orthopedisch effect. Elke lente werkt afzonderlijk. Als reactie op een puntdruk neemt het de nodige positie in. Het gevolg is dat er geen verbuigingen op de matras ontstaan ​​en dat uw wervelkolom tijdens de slaap zo vlak mogelijk is.
 • Regelmatig worden onafhankelijke veerblokken gebruikt om kindermodellen te maken. omdat de houding van het kind afhankelijk is van de matras.Om kraken van het product te voorkomen, wordt elke veer in een apart etui geplaatst.

Vulstoffen en materialen

Dreamline-producten worden gekenmerkt door functionaliteit. Het is gemaakt van een verscheidenheid aan hoogwaardige materialen (van Europese fabrikanten).

In de vorm van vulstoffen kunnen natuurlijke, kunstmatige of gemengde materialen worden gebruikt. De meest populaire matrassen zijn die kokosnoot kokos en natuurlijke latex bevatten.

Coconut kokos wordt gepresenteerd in de vorm van vezels die de kokosnoot omhullen. Ze zijn ontworpen voor een betrouwbare bescherming van de moer tijdens de val. Om kokos kokosvezels te krijgen voor gebruik als een vulmiddel, moeten ze langdurig in zout water weken. Voor de sterkte van de vezels zijn ze geïmpregneerd met latex. Het is kokosnootkokos dat de matras stijfheid geeft, en biedt ook goede ventilatie en is bestand tegen enorme belastingen.

Voor het verkrijgen van natuurlijke latex wordt Braziliaans Hevea-sap (rubberboom) gebruikt. Deze filler is verantwoordelijk voor de zachtheid van het product. Het wordt gekenmerkt door elasticiteit, goede ventilatie en anatomiciteit.

De combinatie van natuurlijke latex en kokosnootkokos garandeert een orthopedisch effect. Om een ​​maximaal comfortniveau tijdens de slaap te creëren, zijn veel modellen meerlagig. Sommige modellen hebben ook een extra laag, die is gemaakt van een speciaal schuim. Deze laag wordt gekenmerkt door micromassage-eigenschappen, evenals een geheugeneffect.

Voor maximaal comfort terwijl u ontspant in matrassen zijn er lagen latex en kokosvezels (in verschillende reeksen). Dergelijke modellen zijn ideaal voor mensen die klagen over rugpijn.

Matrassen gemaakt van kunstmatige vullers zijn meestal ook gemaakt van verschillende materialen. Holofiber is verantwoordelijk voor de stijfheid en kunstmatig latex of polyurethaanschuim wordt gebruikt voor zachtheid. Kunstmatige vullers zijn absoluut veilig voor de gezondheid, er zijn geen allergische reacties van:

 • hollofayber is een goede vervanger voor kokos kokos, omdat het bestand is tegen verschillende belastingen en ook een orthopedisch effect heeft.
 • Kunstmatige latex gekenmerkt door zachtheid en elasticiteit. Het neemt heel snel de vorm aan van een lichaam en is ook niet vervormd tijdens langdurig gebruik.Volgens zijn eigenschappen imiteert het natuurlijke vulstof zeer nauwkeurig, maar het is veel goedkoper.
 • Vaak wordt bij de vervaardiging van modellen gebruikt zacht poreus materiaal genoemd memorikswat een ander vormgeheugeneffect is. Op zo'n matras kun je ontspannen, goed slapen en de spanning verlichten.

Mixed-type modellen zijn relatief goedkoop. Het bedrijf gebruikt vaak een combinatie van natuurlijke en kunstmatige vulstoffen - om de kosten van matrassen te verlagen. Natuurlijke latex wordt bijvoorbeeld niet gecombineerd met kokosnootkokos maar met holofiber. Het effect is hetzelfde, maar de kosten zullen u aangenaam verrassen. «Eco» - matrassen zijn gemaakt op basis van veerblokken. Alle materialen zijn milieuvriendelijk, veroorzaken geen allergische reacties.

Dreamline-matrassen hebben hoogwaardige en praktische hoezen die zijn gemaakt van grof calico, katoenweefsel. Deze stof behoort tot milieuvriendelijke materialen en wordt gekenmerkt door slijtvastheid en hypoallergeen. Calico wordt gebruikt bij het naaien van hoezen op matrassen, omdat dit materiaal goed wordt gewassen, met behoud van het oorspronkelijke uiterlijk.De voordelen van deze stof zijn hygroscopiciteit, redelijke prijs, goede ventilatie.

Overzicht van series en modellen

Het bedrijf Dreamline biedt een breed scala aan series en modellen van matrassen om alle klanten tevreden te stellen, waardoor een gezonde en gezonde nachtrust wordt verzekerd.

Hoofdreeks van het bedrijf:

 • "Dream Roll" omvat veerloze modellen die gemakkelijk in een rol gedraaid kunnen worden voor eenvoudig transport. Ze kunnen gemiddeld hard, gemiddeld hard, matig zacht zijn.
 • "Economy" - deze serie wordt vertegenwoordigd door goedkope modellen met klassieke en onafhankelijke veren. Aangepaste formaten kunnen worden besteld.
 • «Massage» - alle modellen zijn uitgerust met een speciale laag die zorgt voor een anti-stress micromassage-effect. Aangepaste formaten kunnen worden besteld.
 • «SleepDream» - matrassen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Deze serie bevat ook bilaterale modellen. Je kunt elk niveau van stijfheid oppikken.
 • «Dream» - gemaakt van kokos kokos en veerblok. Orthopedische matrassen worden gepresenteerd met harde en matig harde opties.
 • «Kombi» - modellen uit deze serie zijn gemaakt op basis van verschillende veerblokken.Matrassen hebben verschillende stijfheden in verschillende delen van het product.
 • «Balance» - Alle modellen zijn gemaakt van natuurlijke vulstoffen. De basis is een blok van onafhankelijke bronnen. U kunt een matras van een niet-standaard formaat bestellen.
 • «Sleep» - gebaseerd op een combinatie van natuurlijke latex en veerblok. Deze serie bevat zachte en matig zachte matrassen.
 • «Veer» het wordt gepresenteerd door veerloze kwaliteitsmatrassen. Coconut kokos en natuurlijke latex worden gebruikt als vulstoffen.
 • «Geheugen» - Alle modellen hebben een geheugeneffect, dus ze garanderen gebruiksgemak en comfort. Het is gebaseerd op memorix van zacht materiaal.
 • "Smart Zone" inclusief modellen met zone-veerblok. Matrassen hebben veren van verschillende stijfheid, zodat ze de belasting perfect verdelen over het hele oppervlak.
 • «Prime» - orthopedische modellen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Een onderscheidend kenmerk is de hoogte.
 • «Single» - deze serie bevat springmatrassen die aan één kant een filler hebben, wat een positief effect heeft op de prijs van het product.
 • «Bonnel» - modellen hebben een klassiek veerblok "Bonnel". Ze zijn gemaakt van zowel natuurlijke als kunstmatige materialen.

Een van de hits van het bedrijf is het vermelden waard Balance Dream 2 TFK. Het matras heeft een matige stijfheid - dankzij de aanwezigheid van een onafhankelijk veerblok en vulmiddel in de vorm van een natuurlijke latex kokosnoot. Het product wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van orthopedisch effect.

Dit model is ideaal voor mensen met problemen met houding. Het verschilt qua duurzaamheid en de verhoogde slijtvastheid. De matras is verkrijgbaar in een "Lux" -koffer, die is ingepakt.

De trots van het bedrijf is een orthopedisch model. "Sleep 3 S1000" - dankzij de harmonieuze combinatie van hoge kwaliteit en comfort. Deze optie heeft een gematigde zachtheid. De matras is gebaseerd op een veerblok en als vulstof is natuurlijke latex, waarvan de dikte drie centimeter is. matras "Slaap 3 S1000" geschikt voor personen met een gewicht tot 140 kg.

Veel kopers geven de voorkeur aan het model. "Ergo Smart Zone", die wordt gepresenteerd op het moderne blok van onafhankelijke veren met orthopedisch effect. De veerunit houdt rekening met alle kenmerken van de carrosseriestructuur en zorgt voor de meest geschikte locatie op de matras. De veren bevinden zich in 5 zones en verschillen in stijfheid, wat ondersteuning biedt voor het hoofd, de taille en de benen.

model "Ergo Smart Zone" trekt de aandacht met een plamuur - een hightech materiaal met een reliëfstructuur ("Ergo Foam"). Het geeft een massage-effect en verlicht pijn in de rug en spieren.

Kindermatrassen

Het bedrijf Dreamline biedt een breed scala aan matrassen van hoge kwaliteit voor kinderen. Meestal hebben kinderbedden niet-standaard afmetingen, zodat het bedrijf de mogelijkheid biedt om een ​​matras te bestellen volgens individuele maten.

Voor kinderen heeft de fabrikant een aparte matrassenlijn ontwikkeld - genoemd "Baby Dream". Ze zijn gemaakt op basis van natuurlijke vulstoffen die hypoallergeen zijn. Deze omvatten kokosnoot kokos, evenals latex en holofiber. Voor een kind kunt u een veerloze matras kiezen, evenals een versie met een veerblok.

Alle kindermatrassen hebben hoezen van calico. Ze zijn bestand tegen vele wasbeurten, kreukelen niet en behouden de oorspronkelijke kleurprestaties. Voor kinderen bieden de ontwerpers van het bedrijf covers van heldere kleuren die uw kinderen zeker zullen bevallen.

afmeting

Dreamline-onderneming denkt altijd aan zijn klant en biedt daarom modellen aan van zowel standaardformaten als individuele bestellingen.

Kindermodellen zijn 60 tot 80 cm breed en hun lengte kan van 120 tot 200 cm zijn. Voor voorschoolse kinderen, kunt u kiezen voor een matras met afmetingen van 70 × 140, 70 × 160 of 80 × 160 cm. Model 80 is ideaal voor tieners × 190 of 80 × 200 cm.

Enkele matrassen hebben een breedte van 80 tot 95 cm. Het meest gewilde model is een matras van 90 × 200 cm.

Tot de helft en een half modellen behoren tot opties met maten in de breedte van 100 tot 135 cm, in lengte - van 190 tot 200 cm. Matrassen met de maten van 100 x 190 en 120 x 190 cm zijn zeer gewild.

De minimale breedte van een dubbele matras is 140 cm en het maximum is 200 cm. Universele modellen zijn 140 × 200, 150 × 200, 160 × 200 en 180 × 200 cm. Voor een tweepersoonsbed kiezen klanten vaak een matras van 15 × 145 × 190 cm.

Klantrecensies over het bedrijf

Er is veel vraag naar Dreamline-producten omdat de fabrikant een verscheidenheid aan modellen, materialen en maten biedt. Het bedrijf produceert alleen hoogwaardige producten met behulp van moderne Europese grondstoffen en de beste apparatuur.

Alle kopers letten op het orthopedisch effect. Op een Dreamline-matras begonnen ze niet alleen goed te slapen. Veel gebruikers hebben last van rugpijn, vermoeidheid en volledige ontspanning.

Een van de voordelen van Dreamline-producten is een redelijke prijs, die overeenkomt met de geboden kwaliteit.De prijs wordt beïnvloed door de vorm van de matras, evenals door het ontwerp, de vullers, de afmetingen en de laadindicatoren. Springless model met een vulling van natuurlijke materialen kost gemiddeld 12.000 roebel.

Klanten merken de milieu- en hygiënische matrassen van Dreamline op. Ze veroorzaken geen allergische reacties, ze hebben een gunstig effect op de algehele gezondheid. Het orthopedische effect is een van de onmiskenbare voordelen van Dreamline-producten.

Als u in het algemeen de beoordelingen van Dreamline-matraskopers evalueert, kan worden opgemerkt dat slechts acht procent van de gebruikers niet tevreden is met de productkwaliteit. Klachten hebben betrekking op de vervorming van het matrasoppervlak en het verschijnen van gepiep, maar dit geldt uitsluitend voor voorjaarsmodellen.

Hieronder ziet u de presentatie van de officiële Dreamline-winkel.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer