Askona-matrassen

 Askona-matrassen

Een gezonde en rustgevende slaap is de sleutel tot een succesvolle nieuwe dag. Tijdens de rust vult het lichaam kracht en energie aan. Van welk matras je slaapt, het hangt niet alleen af ​​van je welzijn en humeur voor de hele dag, maar ook van je vermogen om te werken, van je toon en van je vermogen om met stress om te gaan.

De selectie begint altijd met de keuze van de winkel. En alleen dan zal de koper te maken krijgen met de soorten matrassen en de juiste selectiecriteria bepalen. Een kwalitatief goed product is gemaakt van natuurlijke materialen, heeft een succesvolle combinatie van functionaliteit en past onvoorwaardelijk bij de toekomstige eigenaar. De matras moet ideaal passen bij alle individuele kenmerken van de persoon.

Het is bekend dat veel fabrieken de geproduceerde producten zorgvuldig controleren volgens de kwaliteitsnorm.

Maar voordat u koopt, moet u zelf een proefrit maken om zeker te zijn van de keuze.

Bijzonder zorgvuldig geteste afgewerkte producten in de fabriek Ascona in hun eigen slaaplaboratorium. Het bedrijf is al zo'n 25 jaar op de markt en controleert strikt de kwaliteit van zijn producten.

veer heb geen metalen producten. En de basis is het vulmiddel - kunstmatig of natuurlijk. Een kenmerk van dergelijke modellen is de mogelijkheid om zware lasten te weerstaan, terwijl ze hun vorm behouden, zonder in de loop van de tijd te worden gedwongen.

types

Alle matrassen voor bedden zijn onderverdeeld in twee hoofdgroepen: met een veerblok en zonder.

Filler opties:

 • Polyurethaanschuim - goedkoop materiaal van hoge sterkte, duurzaam. Een goede optie voor kortdurend gebruik, bijvoorbeeld in een landhuis of als extra bed.
 • Traagschuim of memorix - dit is een noviteit in de wereld van orthopedische matrassen. Een belangrijk kenmerk van het ontwerp is de viskeuze component "memorix", die zich aanpast aan de lichaamswarmte aan de individuele eigenschappen van het lichaam en de wervelkolom in de juiste positie ondersteunt.
 • latex - natuurlijk materiaal, bestand tegen mechanische schade, houdt de matras elastisch. Latexmodellen zijn geen inferieur voorjaar op orthopedische eigenschappen.

Voor een kind of een persoon met meer gewicht is het beter om een ​​veerloos anatomisch matras te kiezen. Deze modellen zijn geweldig voor een tweepersoonsbed. Moderne veerloze modellen hebben een lagere prijs.

Matrassen met onafhankelijk en afhankelijk veerblok hebben verschillende kenmerken. de afhankelijk blok Alle veren zijn onderling verbonden en wanneer een druk op het oppervlak wordt uitgeoefend, wordt een hangmateffect gecreëerd - alle elementen worden gelijkmatig gecomprimeerd. Gewoon matras heeft het zogenaamde golffenomeen. Modellen met een afhankelijke veereenheid zijn geschikt voor mensen met een gezonde rug.

Het belangrijkste kenmerk van het ontwerp onafhankelijke eenheid ligt in het feit dat de veren niet met elkaar verbonden zijn en afzonderlijk worden samengeperst. Onder belasting werkt alleen het onderdeel waarop de druk is gericht. Een soort van punctuurbelasting past de matras onder de rondingen van het lichaam aan en ondersteunt de wervelkolom en gewrichten in de juiste positie.

Voor de vervaardiging van veren gebruikt draad van verschillende dikte.Alle elementen hebben verschillende weerstand en worden in fasen gecomprimeerd. De onderste en bovenste elementen hebben een bredere vorm en kunnen gemakkelijk worden samengedrukt. Het centrale deel van een smallere vorm is bestand tegen knijpen. Aldus wordt een anatomisch effect bereikt. Veren, vergelijkbaar in vorm met een zandloper, hebben individuele capsules gemaakt van duurzaam weefsel. Deze veereenheid is ontwikkeld door het bedrijf Ascona samen met de Amerikaanse wetenschapper Tom Wells. Het model heeft geen concurrenten op de markt. In dit geval kraken de matrassen niet en veranderen ze niet van vorm. Dergelijke modellen hebben de aanduiding "HourGlass Inside" die het aantal spiralen aangeeft.

Springless slanke modellen kunnen worden gebruikt voor een bank en een opklapbed. De topper past zich aan de vorm van het lichaam aan, vervangt het bed en is ideaal voor een gezonde slaap. Een andere nieuwigheid is de matras met technogel-materiaal. Dankzij een innovatief ontwerp heeft het oppervlak een reliëfvorm waardoor de huid kan ademen

Kindermatras moet worden gemaakt van natuurlijke materialen en hypoallergeen schuim met een verhoogd oppervlak. Het ontwerp houdt rekening met de eigenaardigheden van het lichaam van het kind en draagt ​​bij tot de vorming van een juiste houding.

Orthopedische modellen worden aanbevolen om te kopen voor kinderen ouder dan drie jaar.

Sommige modellen van matrassen hebben twee verschillende kanten - zomer en winter. Voor het koude seizoen, is het oppervlak van de matras gemaakt van doorgestikte wol, voor de warme - met ademend katoen. Een speciale optie "winter-zomer" wordt gepresenteerd in de modellen van Askona Terapia en Ascona Fitness.

Andere veelzijdige matrassen hebben twee graden van stijfheid. Zulke modellen kunnen worden gedraaid, waardoor de stijfheidsniveaus veranderen.

Geschikt voor frequente pijn in de rug of nek, wanneer het nodig is om de slaap af te wisselen op een bekend oppervlak en op een stijvere. Het wordt afgeraden om de matras te buigen, dit kan tot vervorming leiden, met uitzondering van individuele vouwmodellen.

De gedraaide matrassen uit de Askona Compact-collectie hebben bijvoorbeeld geen veren, zijn zeer compact wanneer ze zijn opgevouwen en kunnen als extra bed dienen. De matras kan eenvoudig in een rol worden gevouwen en kan in een tas worden verpakt, wat ongetwijfeld een voordeel is bij transport, verhuizing of langdurige opslag.

fillers

Het veerblok van de matras bedekt een laag kokosdoek - het is een natuurlijk materiaal van kokosvezels.Het belangrijkste kenmerk is ademend vermogen en bescherming tegen vocht. Volgende volgt latexdie is gemaakt van het sap van rubberbomen (hevea). Het sap wordt met de hand geoogst en vervolgens opgeklopt en verwerkt tot elastisch materiaal met een poreuze structuur die lijkt op rubber.

Latex en kokosdoek worden gebruikt in springmatrassen en zijn verantwoordelijk voor zachtheid, stijfheid en elasticiteit. Als een dikke laag kokosnootblad op het veerblok wordt geplaatst, wordt het oppervlak behoorlijk hard. Als u latex gebruikt, wordt het oppervlak zachter.

Voor veerloze matrassen wordt orthopedisch EcoFoam gebruikt. Innovatief materiaal heeft unieke eigenschappen: met een kleine belasting op het oppervlak van de matras, worden kleine cellen met dunne wanden gebruikt, en met een grote, treden grote cellen met sterke wanden in werking.

EcoFoam-schuim wordt gebruikt bij het vullen van kindermatrassen en biedt niet alleen een comfortabele nachtrust voor een pasgeborene en een tiener, maar is ook bestand tegen actieve spellen en springen.

Een laag kokosnootkraag van ongeveer 3 cm wordt gebruikt als vulmiddel voor stijvere matrassen. De meest voorkomende combinatie van vulstof is een combinatie van latex en kokosdoek van klein formaat. Wanneer dit wordt bereikt, is het vereiste niveau van stijfheid. Dat is de reden waarom de meeste matraskopers de voorkeur geven aan veerloze matrassen.

Latexmatrassen met dichte veren hebben idealiter de vorm van het lichaam, bevorderen een snelle ontspanning en ondersteunen de wervelkolom in zijn natuurlijke houding tijdens de slaap.

Natuurlijke latex en kokosnoot zijn duurder dan kunstmatige analogen, maar hebben een langere levensduur. Deze vulstoffen zijn milieuvriendelijk, absorberen geen vocht, zijn duurzaam, elastisch en weerstaan ​​elke bacterie.

Dat is beter: vergelijking met Ormatek

Vergelijking met analogen helpt om de juiste keuze te maken. Beantwoord ondubbelzinnig de vraag welk matras beter is: Askona of Ormatek niet gemakkelijk. In de winkels van Ascona is er een ruime keuze aan matrassen voor elk budget en met verschillende configuraties. Een kortingsysteem kan niet anders dan blij zijn. Het assortiment Ormatek presenteerde ongeveer 200 items voor elke portemonnee.

Vergelijk producten Ascona en Ormatek op de belangrijkste kenmerken. Spring block - unieke ontwerpen worden gepresenteerd in elke fabriek:

 • Ascona staat voor de zandloperveren van HourGlass Inside, die in drie fasen zijn gecomprimeerd en niet met elkaar zijn verbonden. Deze matrassen zijn geweldig voor tweepersoonsbedden.
 • springs Ormatek het gebruik van versterkte draden verlengt de levensduur van de matras. Het unieke veerblok van Titan is gepatenteerd en wordt gebruikt in de collectie van Life-matrassen.

Matras hoogte:

 • Ascona van 16 cm,
 • Ormatek - vanaf 19,5 cm.

In de lijn van Ascona gepresenteerd meer dunne en stijve modellen.

Waterbestendig - bij het vergelijken van de twee modellen, kan worden opgemerkt dat de waterdichte hoes Ormatek langer droogt en op de matras glijdt.

garantie:

 • Ascona: productgarantie van 1,5 tot 25 jaar;
 • Ormatek is slechts 2 jaar oud.

Beide fabrieken controleren geproduceerde producten zorgvuldig. Universele modellen zijn verkrijgbaar in een breed assortiment tegen verschillende prijzen. Producten Ascona en Ormatek bevinden zich in hetzelfde kwalitatieve bereik. En het modelbereik verschilt enigszins.

Het is mogelijk dat de garantieperiode en de kwaliteit van de service helpen om de uiteindelijke keuze te maken met vergelijkbare versies van de twee fabrikanten.

afmeting

De afmetingen van de matras moeten volledig in overeenstemming zijn met de afmetingen van het bed in breedte, lengte en hoogte. Fabrikanten van bedden en matrassen houden zich aan uniforme normen. Omdat de grootte van elk bed 1-2 cm groter zal zijn dan een standaardmatras. Het grootste verschil is alleen mogelijk in hoogte. Het ontwerp van veerloze matrassen zorgt voor een hoogte van 15-24 cm. Een niet-standaard premium-versie kan 50 cm bereiken. De hoogte van kindermatrassen is 6-12 cm met vulmateriaal en 16-18 cm met veren.

Meestal is de lengte van moderne modellen 200 cm. Een dergelijke matras is geschikt voor een volledige rust van een persoon tot 185 cm lang.De lengte van een ligplaats moet 15 cm langer zijn dan uw lengte, dat wil zeggen, voor een persoon van 175 cm lang is een matras van minimaal 190 cm nodig.

Hoofdafmetingen van matrassen:

 • kind - voor pasgeborenen variëren de matrasmaten van 60 tot 80 cm in de breedte en van 120 tot 160 cm in lengte. Een groter kind heeft een grotere slaapplaats nodig. Voor kinderen vanaf 5 jaar is de afmeting 160x80 cm. Voor oudere kinderen en tieners begint het groottebereik van 80 tot 120 cm breed en van 120 tot 200 cm lang.
 • Eenpersoonsbedden 80x190 cm, 80x200 cm, 90x190 cm, 90x200 cm. Wanneer u geen dubbele matras met een partner kunt kiezen, kunt u twee eenpersoonsbedden gebruiken. Zicht op een enkel geheel geven ze een matrasbeschermer en laken.
 • Anderhalf 120x190 cm en 120x200 cm Meer geschikt voor een volwassene of tiener.
 • Tweepersoonsbedden 140x190 cm, 140x200 cm, 160x190 cm, 160x200 cm, 180x200 cm. Om een ​​paar te herbergen, is de minimale breedte 140 cm. Modellen 140x190 cm en 140x200 cm zijn de kleinste voor een dubbele matras. 160x190 cm en 160x200 cm zijn standaardformaten voor mensen met een hoogte tot 185 cm. Afmeting 180x200 cm is een meer gezinsvriendelijke optie, bijvoorbeeld voor een kind met ouders.

vorm

In moderne ontwerpprojecten van slaapkamers worden niet alleen standaard rechthoekige bedden gepresenteerd, maar ook ronde en transformerende bedden. Het bed van een ongewone vorm is een exclusief meubelstuk in het huis.

Ronde matrassen zijn zeer comfortabel om te slapen en maken de slaapkamer ongebruikelijk en luxueus.

Het grote voordeel van dergelijke modellen is dat ze niet in het midden met de tijd buigen.

Ronde matrassen zijn enkel (diameter 200-210 cm), anderhalve slaapplaats (220 cm) en dubbel (230-240 cm). Ronde matrassen verschillen qua hardheid en vulling niet van standaardvormen. Tegelijkertijd is de prijs iets hoger dan die van de gebruikelijke rechthoekige modellen.

Matrassen voor transformeerbare basen - een andere niet-standaard optie. Flexibele modellen worden stevig bevestigd en gefixeerd op buigbare bases en verliezen tegelijkertijd hun orthopedische eigenschappen niet. Dergelijke modellen worden alleen ontwikkeld met een veerloze eenheid en hebben dezelfde anatomische eigenschappen als standaard rechthoekige of ronde matrassen.

stijfheid

Sprekend over de stijfheid van de matras, is het onmogelijk om ondubbelzinnig te beantwoorden welke stijfheid ideaal is voor een bepaalde persoon. Stijfheid en elasticiteit worden geselecteerd op basis van de individuele kenmerken van het organisme. Slapen op een al te harde matras kan leiden tot verzakking van de onderrug, wat 's ochtends pijn en ongemak veroorzaakt. Tegelijkertijd leidt slapen op een te zachte matras tot het duwen van het gebied in de buurt van zware delen van het lichaam, wat weer leidt tot een gespannen positie van de taille.

De stijfheid van de matras wordt bepaald door het gewicht van het lichaam en de drukcoëfficiënt op het oppervlak. Met veel gewicht adviseren experts om veerloze of harde matrassen te kiezen met een binnenframe van onafhankelijke veren en met kokosnootkokos als slaapbasis. De veren zelf zijn individueel verpakt en volledig stil.

Zachte matrassen zijn meer geschikt voor mensen met een slanke lichaamsbouw. Er zijn twee varianten van dergelijke producten op de markt: met en zonder veren. Zachte springmatrassen zijn ontworpen zonder kokosnoot. Gemiddelde harde matrassen worden aanbevolen voor mensen met een gemiddeld gewicht. De gemiddelde stijfheid wordt bereikt door onafhankelijke veren en een gecombineerd vulmiddel, bijvoorbeeld latex en kokosnoot.

Levensduur

Matrassen Ascona hebben een garantie van 3 tot 25 jaar. Bij het kopen van individuele modellen wordt de garantieperiode verlengd tot 35 jaar.

De levensduur van de matras kan op een eenvoudige manier worden uitgebreid. Plaats de matras hiervoor direct op de randen van het bed. Er zal dus luchtcirculatie optreden en het product zal zijn eigenschappen gedurende een langere periode behouden.

Om de matras schoon te houden, is het raadzaam om hoezen en matrashoezen te gebruiken die hem beschermen tegen water, vuil, stof en vlekken op het oppervlak met beddengoed.

Dekt en baseert op matras

Covers en bases zijn gemaakt van natuurlijke en gecombineerde materialen. Op populaire modellen komen jacquard-stoffen geïmpregneerd met anti-allergische middelen vaker voor.Sommige matrassen maken gebruik van synthetische stof, maar een dergelijke hoes laat geen lucht door. De waterdichte behuizing beschermt tegen per ongeluk gemorste vloeistof, strepen en elimineert het uiterlijk van een aanhoudende onaangename geur. Een geweldige optie om te geven: in de koude periode wordt het bed beschermd tegen vocht.

Soorten bevestiging van afneembare hoezen:

 • Bliksemschicht - de handigste optie, beschermt tegen vocht en voorkomt uitglijden van de hoes.
 • Elastiekjes, genaaid in de hoeken of op de bedhekken geplaatst, is een uitstekende optie, handig voor het verwisselen en reinigen van de hoes. Maar kauwgum kan uiteindelijk uitrekken, waardoor de hoes van het matras wegglijdt en u een nieuw matras moet kopen.

Er zijn ook modellen met een vaste basis. In dit geval moet de afdekking strak en gelijkmatig worden bevestigd. Maar deze optie is niet erg handig voor periodieke reiniging.

Beoordelingsmodellen

De selectie van populaire modellen vond plaats op basis van vergelijkbare typische kenmerken: productgewicht, afmetingen, toelaatbaar gebruikersgewicht tot 110 kg, gemiddelde en hoge mate van stijfheid. Zes matrassen hebben een onafhankelijke veereenheid en slechts één ASKONA-trendrol heeft geen metalen structuren.Beoordeling van 7 beoordelingsmodellen lees verder.

ASKONA Balance Lux

De matras met orthopedische basis is uitgerust met onafhankelijke veren. Daarom is het erg gemakkelijk om een ​​comfortabele slaaphouding te vinden. De jersey-hoes met gewatteerd polyester is prettig om aan te raken. De samenstelling omvat zeer elastisch schuim, katoenvilt en polyurethaanschuim. Dit model kan voor meerdere personen worden gebruikt.

Typische gegevens:

 • stijfheid - medium;
 • hoogte 17 cm;
 • gewicht 12,68 kg;
 • toelaatbaar gebruikersgewicht tot 110 kg;
 • garantie tot 3 jaar.

voordelen: luchtdichtheid, vocht- en warmteoverdracht, hypoallergeniciteit, geruisloosheid, redelijke prijs.

nadelen: kleine dikte.

ASKONA Fitness Arena

Het oppervlak van de matras omhult het lichaam en zorgt voor diepe ontspanning. Lakens rollen niet van de kap af.

Typische gegevens:

 • stijfheid - medium;
 • hoogte 23 cm;
 • gewicht 17.03 kg;
 • toelaatbaar gebruikersgewicht tot 140 kg;
 • garantie tot 25 jaar.

voordelen: vochtbestendige coating, seizoensgebondenheid winter / zomer, werd getest bij het Onderzoeksinstituut voor Traumatologie en Orthopedie, redelijke prijs.

nadelen: is individueel geselecteerd, er zijn contra-indicaties.

ASKONA Balance Forma

Heeft orthopedische eigenschappen.Elk veeronafhankelijk blok heeft een individuele afdekking. De druk van het gewicht van de persoon wordt autonoom verdeeld. Duurzaam afdekmateriaal gemaakt van jacquard met gewatteerde opvulling polyester.

Typische gegevens:

 • gewicht 12,41 kg;
 • stijfheid - medium;
 • hoogte 17 cm;
 • toelaatbaar gebruikersgewicht tot 110 kg;
 • garantie tot 3 jaar.

voordelen: verbetering van het effect, constructie, stabiel tegen vervorming, geruisloosheid, redelijke prijs.

nadelen: geen draaigreep.

ASKONA Terapia Cardio

Het versterkt het lichaam.

Typische gegevens:

 • gewicht 15,49 kg;
 • stijfheid - medium;
 • hoogte 23 cm;
 • gewicht 15,5 kg;
 • toelaatbaar gebruikersgewicht tot 140 kg;
 • garantie tot 25 jaar.

voordelen: massage-effect van Orto Foam-schuim, 5 zones met onafhankelijke veren, randen vallen niet naar beneden, antibacteriële impregnering, orthopedische stijfheid.

nadelen: hoge prijs.

ASKONA-trendrol

Draagt ​​bij tot een gezonde rug. Kan in een gedraaide vorm worden bewaard tot 1,5 maand.

Typische gegevens:

 • heeft geen metalen producten;
 • stijfheid - bovengemiddeld;
 • hoogte 18 cm;
 • gewicht 7,65 kg;
 • toelaatbaar gebruikersgewicht tot 110 kg;
 • garantie tot 3 jaar.

voordelen: handig voor transport, vochtbestendige coating met natuurlijke materialen, redelijke prijs.

nadelen: vaste dekking.

ASKONA Terapia Farma

Het heeft een plat hard oppervlak, vormt de juiste houding en ondersteunt op betrouwbare wijze de wervelkolom.

Typische gegevens:

 • stijfheid - hoog;
 • gewicht 14,42 kg;
 • hoogte 20 cm;
 • toelaatbaar gebruikersgewicht tot 140 kg;
 • garantie tot 25 jaar.

voordelen: verbetering van het effect, geruisloosheid, 5 zones voor elk lichaamsdeel, niet vervormd, antibacteriële impregnering, antikantsvuller, geschikt voor partners met een ander gewicht.

nadelen: zachte randen zijn onderhevig aan vervorming.

ASKONA overwinning

Verschilt in de verhoogde duurzaamheid en ramt niet tijdens de bewerking. Past zich aan elke beweging aan.

Typische gegevens:

 • stijfheid - medium;
 • hoogte 20 cm;
 • gewicht 13,77 kg;
 • toelaatbaar gebruikersgewicht tot 110 kg;
 • garantie tot 3 jaar.

voordelen: heeft een certificaat van medische verificatie, antibacteriële coating en anti-allergische samenstelling.

nadelen: hoge prijs.

Hoe te kiezen?

Selectiecriteria voor elk individu. Maak een lijst met algemene basisregels.

Het is noodzakelijk om rekening te houden met de individuele kenmerken van het lichaam:

 1. leeftijd;
 2. groei;
 3. gewicht;
 4. problemen met het bewegingsapparaat.

Bij het kiezen van een dubbele matras moet eerst de nadruk worden gelegd op de parameters van een hogere en zwaardere partner. En verwaarloos de informatie over de aanbevolen belasting niet.

De belangrijkste criteria voor het kiezen van een matras:

 1. onafhankelijk veerblok;
 2. ventilatiesysteem;
 3. hypoallergene materialen;
 4. beschermende coating van de toplaag (tegen insecten, vocht en antibacterieel).

Doorloop de items in de volgende volgorde:

 1. Meet het bed en bepaal de maat van de matras.
 2. Selecteer de mate van stijfheid op basis van lengte en gewicht.
 3. Test je favoriete model. In dit geval, aarzel dan niet om een ​​paar minuten op de matras te liggen in uw gebruikelijke slaaphouding en te woelen en draaien. Het maken van de juiste keuze zal je eigen lichaam helpen.
 4. Controleer op steken en steken.
 5. Bestudeer de samenstelling en geef de voorkeur aan natuurlijke materialen.
 6. Je moet niet geleid worden door de prijs. Niet elke dure matras zal aan individuele eisen voldoen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de matras de juiste zorg nodig heeft. Om de levensduur te verlengen, moet u het hoofdeinde om de 3-6 maanden afwisselen en de matras omdraaien, van zijkant wisselen - van boven naar beneden. Aldus worden lagen van de bevloering hersteld tijdens gebruik.

Klantrecensies

Geloof alle beoordelingen op internet is onmogelijk. De verzameling werd bezocht door gebruikers die al lange tijd geregistreerd waren op sites.We hebben zowel positieve als negatieve feedback verzameld van kopers van Ascona-matrassen.

Analyse van de beoordelingen toonde aan dat mensen die weigerden te slapen op de bank in het voordeel van Ascona's matrassen, in de eerste dagen erg blij zijn met de aankoop en geen gebreken zien. Negatieve beoordelingen zijn alleen geassocieerd met de sterke geur van het product in de eerste dagen. Door tegens, kopers ook schrijven de hoge kosten van goederen.

De meeste klanten reageren positief op Ascona-matrassen en merken op de hoge kwaliteit van producten: comfort tijdens het slapen, het verminderen van rugpijn, het verminderen van spinale vermoeidheid, gebrek aan slapeloosheid, lichtheid en tonaliteit - dit is hoe mensen Ascona-matrassen gebruiken voor meer dan een jaar.

Veel kopers van matrassen met een onafhankelijke veereenheid hielden van de ontwerpfunctie wanneer iemand droomt en de partner het niet opmerkt. De kopers beschouwen een lange garantieperiode ook als een plus - van 1,5 tot 25 jaar op sommige modellen.

Als je de geanalyseerde beoordelingen van echte kopers gelooft, zien mensen vaak een zwak voorjaarsblok, een instortend vlak en de weigering van de winkel om een ​​huwelijk als een nadeel te accepteren. Geloof beoordelingen op internet of niet - iedereen beslist voor zichzelf.En je kunt de juiste keuze alleen maken door ervaring, aandacht te schenken aan je eigen gevoelens. De orthopedische matras moet de juiste positie van de rug en de wervelkolom behouden in een volledig ontspannen toestand. Het creëren van voorwaarden voor een volledige nachtrust en een comfortabele nachtrust is niet zo moeilijk.

Hoe u de juiste matras Ascona kiest, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer