Askona baby matrassen

Slaap in het leven van het kind speelt een speciale rol - de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van de baby hangt af van de kwaliteit van de slaap. Daarom is het erg belangrijk dat de slaap van kinderen zo aangenaam en gezond mogelijk is. Hulp hierbij zijn kindermatrassen van de toonaangevende fabrikant van slaapaccessoires Askona.

Comfort en preventie van een slechte houding

Alle (inclusief kinder) matrassen vervaardigd onder het merk Askona zijn hoogwaardige orthopedische producten gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en de nieuwste materialen.

De belangrijkste voordelen van matrassen voor kinderen en adolescenten zijn:

 • veiligheid. De kinderserie van matrassen is gemaakt volgens de aanbevelingen van de leidende orthopedisch chirurgen, rekening houdend met alle kenmerken van de fysiologie van baby's. Daarom zal het, bij de juiste matraskeuze, op geen enkele manier leiden tot een schending van de houding van het kind.
 • Uitvoerbaarheid. Voor elk kindermodel worden speciale afneembare hoezen gemaakt die gemakkelijk kunnen worden verwisseld en gewassen.
 • Milieuvriendelijkheid. Alle producten voor kinderen zijn uitsluitend gemaakt van milieuvriendelijke materialen.
 • Hypoallergeen. Het bedrijf maakt gebruik van vulstoffen en stoffering, trekt geen stof aan, voorkomt het ontstaan ​​van mijten en andere parasieten en zorgt tegelijkertijd voor goede ventilatie. Dit alles maakt het mogelijk om de kans op allergische reacties en irritatie van de tere huid van de baby bijna tot nul te verminderen.
 • Breed bereik. In een matrasvariant van een kinderserie is het gemakkelijk om een ​​product te vinden met de nodige grootte en graad van stijfheid.

Tegelijkertijd blijven de kosten van kinderorthopedische producten voor slaap en rust beschikbaar voor alle categorieën van de bevolking.

materialen

Askona neemt de selectie van materialen voor kindermatrassen zo serieus mogelijk. Op dit moment, het bedrijf gebruikt voor de vervaardiging ervan:

 • Door warmte gebonden vlas - Een volledig natuurlijk materiaal dat helpt bij het transporteren van vocht en geurtjes neutraliseert, zorgt voor een optimaal microklimaat.
 • «MediFoam» - zeer elastisch schuim waaraan zilverionen zijn toegevoegd, waardoor het materiaal antiseptische eigenschappen heeft.Bovendien zorgt het schuim voor maximaal comfort, neemt het gemakkelijk de vorm aan van het lichaam en is het ook gemakkelijk te herstellen.
 • Badstof - gebruikt voor de vervaardiging van afneembare hoezen. De belangrijkste kenmerken zijn "vrije ademhaling" en een licht massage-effect.

Bovendien heeft het beddengoed voor kinderen een blok van onafhankelijke veren, wat zorgt voor goede anatomische eigenschappen, niet kraakt en volledig veilig is voor het kind.

lineup

De beste en meest gewilde serie kindermatrassen wordt overwogen Mediflex Kids. Alle producten van de serie (vanwege de eigenaardigheden van het ontwerp en de gebruikte materialen) zorgen voor de juiste positie van het lichaam van het kind tijdens de slaap.

De serie is gemaakt met de medewerking van het hoofd van het Russische medische revalidatiecentrum voor ziekten van het musculoskeletale systeem Academicus V.I. Dikul.

De serie bestaat uit verschillende modellen:

 • "Berry Kids" - veerloze matras met vulmiddel in de vorm van anatomisch schuim "MediFoam". Perfect voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
 • "Tutsy Kids" - matras met verschillende mate van stijfheid van de zijkanten. Zachtheid biedt anatomisch schuim van een nieuwe generatie.
 • "Cherry Kids" - met de basis van het blok onafhankelijke veren in combinatie met natuurlijke vulstoffen (katoen en linnen). Aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar.
 • "Happy Kids" - de elasticiteit en het comfort van het product geeft het systeem een ​​onafhankelijke veereenheid, aangevuld met anatomisch schuim en natuurlijke linnenstof.
 • Star Kids - een elite-model van veerloze matrassen dat perfect het bewegingsapparaat van het kind ondersteunt (ongeacht zijn leeftijd).

Alle matrassen van een serie worden geleverd met een verwijderbare badstof hoes op een bliksem. Bovendien zijn ze gemaakt in verschillende groottevarianten, zoals experts aanbevelen om de producten 8 cm hoog te plaatsen in de bedden van pasgeborenen en kinderen jonger dan 3. Oudere kinderen kunnen gebruikmaken van de 11 cm hoge bedden.

Selectieregels

Om ervoor te zorgen dat de Askona orthopedische matras het kind maximaal kan helpen, is het noodzakelijk om de juiste accessoires te kiezen om te slapen en te ontspannen.

Deskundigen adviseren bij het kiezen van verschillende regels:

 • Eerst moet je op letten grootte. Het groottebereik van merkproducten is vrij breed, de fabrikant biedt zowel standaardformaten van de formaten 120 x 60, 125 x 65, 140 x 70, 160 x 80, 190 x 90 en andere, als niet-standaard, die op bestelling worden gemaakt.

Bij het berekenen van de grootte van de matras moet er rekening mee worden gehouden dat de afstand tussen de binnenranden van het bed en het beddengoed niet groter mag zijn dan 3-4 cm.

 • Een belangrijk selectiecriterium is en matras hoogte. Omdat het te dun is, biedt het niet het noodzakelijke orthopedische effect en erg dik zal erg hoog en ongemakkelijk zijn. Bij het bepalen van de hoogte van de hoofdrol wordt gespeeld door de leeftijd van de baby.
 • Graad is belangrijk matrasstijfheid. Orthopedisten adviseren voor de kleinsten om de meest rigide modellen te kopen. Voor jongens vanaf 3 jaar kun je nu al zachtere en meer elastische producten kopen. Een universele optie voor een kinderbedje is een dubbelzijdige matras. Met een dergelijk model is het mogelijk om de mate van hardheid naar behoefte te veranderen - in overeenstemming met de leeftijd en voorkeuren van het kind.
 • Even belangrijk is de keuze matrasbodem. Alles hangt hier ook af van leeftijdseigenschappen. Voor pasgeborenen worden veerloze modellen beschouwd als de beste optie, voor kinderen vanaf 3 jaar - matrassen op kleine onafhankelijke veren, voor tieners - op het gebruikelijke blok van onafhankelijke bronnen.
 • Let bij het kiezen ook op type vulmiddel en buitenste matrastijk.

beoordelingen

Voor elke ouder is kinderopvang de belangrijkste taak. Dat is waarom veel van hen Askona-beddengoed kiezen voor hun kinderen. Meestal hebben ze geen spijt van hun keuze, wat wordt bevestigd door positieve recensies over het bedrijf en zijn producten.

Natuurlijk hebben niet alle jonge moeders en vaders een medische opleiding en kunnen ze het orthopedische effect van Asconian-matrassen vanaf de eerste dagen evalueren. Maar aan de andere kant merken ze op dat hun kind comfortabel en comfortabel kan slapen, hij hoeft niet in een ongemakkelijke positie te liggen, waardoor de slaap vaak wordt verstoord, met als gevolg dat de baby wispelturig begint te worden.

De gelukkige eigenaars van de producten van dit bedrijf noteren de duurzaamheid van matrassen - ze duwen niet na verloop van tijd. Het gekochte product is voldoende voor het kind totdat het tijd is om het te veranderen in een meer geschikte optie voor leeftijd.

Bovendien worden de antistatische en stofdichte kwaliteiten van kindermodellen geëerd door de moeders van baby's. Hierdoor (evenals handige afneembare hoezen) vereisen ze een minimum aan zorg en veroorzaken ze geen allergische reacties.

Klanten merken op de hoge kwaliteit van alle Askona-producten. Na een keer geprobeerd te hebben, worden ze echte fans van dergelijke producten.

Matars review Mediflex Happy kids in onze volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer