Kaluga Aerated Concrete: kenmerken en productoverzicht

 Kaluga Cellenbeton: kenmerken en productoverzicht

Op de markt voor bouwmaterialen vindt u nu een vrij grote selectie cellenbetonblokken. De producten van het merk Keluga cellenbeton zijn erg populair. Wat zijn deze producten en welke soorten worden gevonden, analyseren we in dit artikel.

Over de fabrikant

De fabriek, die producten produceert onder het merk "Kaluga cellenbeton", is vrij recent opgericht, namelijk in 2016 in de regio Kaluga. De productielijn van dit bedrijf is uitgerust met de modernste apparatuur voor autoclaveren, zodat de producten uitstekende hoge precisie en technische kenmerken hebben.

Voor- en nadelen

De cellenbetonblokken van TM Kaluzhsky Cellenbeton hebben een aantal voordelen:

  • deze producten zijn van hoge kwaliteit;
  • ze zijn milieuvriendelijk, geschikt voor de bouw van woongebouwen;
  • de gebouwen van hen zijn brandveilig, omdat het gasbeton niet brandt;
  • blokken worden niet vernietigd door de schimmel;
  • dit bouwmateriaal is vorstbestendig, energiezuinig;
  • de muren ervan vereisen geen extra isolatie.

De nadelen van dit product zijn onder andere dat het moeilijk is om zware voorwerpen aan blokken te bevestigen, speciale bevestigingsmiddelen zijn noodzakelijk.

Soorten producten

Onder de producten van TM "Kaluga cellenbeton" vindt u verschillende items van cellenbetonproducten.

  • Wall. Producten van dit type worden gebruikt voor de constructie van structurele wanden. Hier biedt de fabrikant blokken van verschillende dichtheid. U kunt producten D400, D500, D600 kiezen met een sterkteklasse van B 2,5 tot B 5,0. Een onderscheidend kenmerk van deze producten is de cellulariteit van geautoclaveerde blokken. Met deze indicator kunt u het geluid en de thermische isolatie verhogen van gebouwen die zijn opgetrokken uit dit type bouwmateriaal.
  • Partitie. Deze blokken zijn ontworpen voor de bouw van interne scheidingswanden van gebouwen.Ze hebben een kleinere dikte in vergelijking met producten voor de constructie van dragende wanden, dus hun gewicht is lager, terwijl de isolatieprestaties ook behoorlijk hoog zijn.
  • De U-vormige. Dit soort blokken worden gebruikt als basis voor het insluiten van constructies, en als permanente bekisting bij het plaatsen van springers en verstijvers. Dichtheid van producten D 500. Duurzaamheid ligt in het bereik van B 2,5 tot B 5,0.

Naast gasbetonblokken biedt de cellenbetonfabriek Kaluga lijm die speciaal is ontworpen voor het leggen van gasbeton. Dit bouwmateriaal maakt stapelelementen met een lasdikte van twee millimeter mogelijk, zodat koude bruggen kunnen worden geminimaliseerd.

Bovendien biedt deze fabrikant het volledige assortiment gereedschappen dat u nodig kunt hebben bij het leggen van gasbetonblokken. Hier vindt u beugelzagen, muurklinkers, schaafmachines, vierkanten, schuurborden, grijpers voor het dragen van het blok, vegen borstels, hamers en nog veel meer.

Kopers beoordelingen

Klanten spreken heel goed over de blokken van het merk Curaçu gasbeton. Ze zeggen dat de producten van vrij hoge kwaliteit zijn, het is gemakkelijk en snel om de blokken van deze fabrikant te leggen.Ze brokkelen niet af, hoewel ze gemakkelijk te snijden zijn. De kosten van gebouwen van hen zijn verschillende keren lager dan die van bakstenen gebouwen, dus dit is een vrij goedkope optie.

De nadelen zijn onder meer dat de blokken sterk vocht absorberen, daarom is extra waterdichtheid vereist, maar dit is van toepassing op alle producten van cellenbeton. En ook het feit dat u vanwege de lage sterkte van de elementen dure bevestigingsmiddelen moet gebruiken om communicatie te beveiligen, met name batterijen, evenals interieurartikelen.

Hoe Kaluga cellenbeton wordt geproduceerd, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer