Tips voor het kiezen van deurbekledingen

 Tips voor het kiezen van deurbekledingen

Om de veiligheid van het huis te verbeteren, ongeacht het type deur en het materiaal van de fabricage, is het mogelijk om een ​​beschermende of decoratieve overlay op de structuur te installeren. De eerste optie kan het slot beschermen tegen breken en de tweede optie zal de kant-en-klare connector versieren.

Wat is het?

De voering van de toegangsdeur maakt deel uit van de vergrendelingsstructuur en wordt gebruikt om de sleutelconnector zowel van buiten als van binnen te ontwerpen. Dergelijke constructies dragen bij aan de aantrekkelijkheid van de put, waardoor de deur compleet wordt.

Aan de buitenkant van het canvas worden meestal pantserplaten gebruikt, die bovendien het vergrendelingsmechanisme beschermen tegen externe negatieve factoren en de penetratie in de woning bemoeilijken.Dergelijke producten kunnen op alle insteeksloten worden gemonteerd, ongeacht hun type.

Deurbekleding voor metalen of houten deuren speelt ook een belangrijke rol. Het belangrijkste doel is om het uiterlijk van het deurblad te versieren. Vandaag op de markt zijn gepantserde decoratieve modellen, die tegelijkertijd de bescherming verbeteren. Met behulp van een decoratieve voering kunt u de gaten verbergen die in de deur zijn gemaakt tijdens het monteren van het mechanisme. Deze elementen zijn meestal gemaakt van metaal, dat een grote dikte heeft, waardoor de vervorming tijdens het gebruik wordt geëlimineerd.

Ook zijn alle ontwerpen aantrekkelijk

In de vorm van dergelijke producten zijn:

  • rechthoekig;
  • square;
  • round.

De kleur wordt gekozen afhankelijk van de stijl van het deurblad. Meestal wordt de voering gecoat met poederverf, die wordt aangebracht onder invloed van hoge temperaturen en stevig hecht aan het metalen oppervlak.

species

Momenteel kunnen verschillende soorten structuren worden gebruikt voor sloten.

boven het hoofd

Dit zijn de meest voorkomende producten. Ze zijn eenvoudig te installeren en betrouwbaar omdat ze met bouten aan het oppervlak van de deur zijn bevestigd, waardoor het slot niet kan breken.Als een poging wordt gedaan om het huis binnen te dringen, dan zal bij het ontmantelen van een dergelijk apparaat geluid worden gehoord dat de aandacht van anderen zal trekken.

tapgat

Dit is een betrouwbare optie die het slot effectief kan beschermen tegen externe invloeden. Dergelijke producten worden in het gat op de deur gemonteerd, waardoor het noodzakelijk is om de stof op sommige plaatsen te snijden. Het hacken van dit ontwerp werkt niet onopvallend en stil. Het voordeel van dit apparaat is dat de plaat goed aansluit op het oppervlak van de deur en het onmogelijk maakt om het sleutelgat te bereiken met scherpe voorwerpen om het slot zelf te beschadigen.

Om het product te installeren, moet u een kleine uitsparing in de buurt van de put maken, die op de diameter van de plaat past. Vervolgens wordt de plaat op de deur gemonteerd en bevestigd met schroeven. Installatie moet door specialisten worden uitgevoerd.

Half afgesneden

Dergelijke producten worden ook gemonteerd door gaten in het deurblad te boren. Ze worden aanbevolen om te worden geïnstalleerd in gevallen waarbij de diameter van de voering zelf samenvalt met de connectoren die onder het slot zijn gemaakt.

gepantserd

Met behulp van dergelijke structuren is het mogelijk om de betrouwbaarheid van het slot aanzienlijk te vergroten en penetratie in het huis te voorkomen.Omdat het sleutelgat het zwakste punt in de deuropening is, is het aan te raden het extra te beschermen, wat wordt geboden door de gepantserde afdekplaat.

Dit type voering is gemaakt van duurzaam metaal, dat tijdens de productie wordt uitgehard en een dikte heeft van maximaal 8 mm. Tijdens de installatie dekt een dergelijke constructie de put en alle kwetsbare punten van de sluis af, waardoor de kans op inbraak bestaat. Deze optie is gemonteerd met bouten. Bij het installeren van een pantserplaat, wordt aanbevolen om er op te letten dat er gaten in het slotmechanisme zelf moeten zijn voor het bevestigen van een dergelijke plaat.

Alle modellen van dit type worden gekenmerkt door verhoogde duurzaamheid en hebben ook dergelijke voordelen als betrouwbaarheid en de mogelijkheid om op elke insteeksloten te monteren. Moderne fabrikanten bieden een breed scala aan kleuren en vormen van dergelijke producten.

magnetisch

Magnetische overlay is een speciaal soort beveiligingsmechanisme dat recentelijk is verschenen. Als u het op de deur installeert, zal het niet gemakkelijk zijn om het sleutelgat te bereiken, aangezien de sleutelschakelaar zelf en het slot door de plaat worden verborgen. Dit type is een magnetische sluiter, die de volgende voordelen biedt:

  • voorkomt dat een aanvaller het vergrendelingsmechanisme onderzoekt;
  • staat niet toe in een kamer door een put te kijken;
  • bemoeilijkt de taak van het selecteren van een hoofdsleutel;
  • Het laat niet toe om de put voor het slot te bederven, bijvoorbeeld om het te lijmen of er zuur op te gieten.

Het principe van de werking van dergelijke structuren is eenvoudig. De sluiter op de magnetische afdekking kan naar de zijkant worden gedraaid of verschoven. Het wordt geactiveerd door een sleutel uitgerust met een speciaal mechanisme. Alleen hiermee kun je een item ontgrendelen dat beweegt.

Om de kamer binnen te komen wanneer het gordijn wordt verplaatst, gebruikt u de gebruikelijke sleutel. Platen kunnen worden gemonteerd op reeds geïnstalleerde sloten of tijdens de installatie.

De manier om het product te installeren is vrij eenvoudig, dus iedereen kan het aan.

Productiefuncties

Tegenwoordig gebruiken veel deurfabrikanten Italiaanse sloten, die zich onderscheiden door betrouwbare mechanismen en vrij eenvoudig zijn geïnstalleerd. Voor installatie in de opening van het blad moeten speciale gaten worden gemaakt en de turnkey-uitlaten moeten worden versterkt met platen om schade aan het mechanisme te voorkomen.Bij het ontwerpen worden technologieën gebruikt die minimaal één staalplaat tot 7 mm dik impliceren voor het vergrendelingsmechanisme. Een voering is ook verplicht, afhankelijk van het type deur en slot.

Opgemerkt moet worden dat er voor hangslot geen mogelijkheid is om de voering te installeren. Daarom wordt het aanbevolen om de woning te beschermen met dit type slot, afhankelijk van het specifieke gebruik.

Zoals uit het bovenstaande blijkt, zijn deurbekledingen praktische, handige en functionele producten die niet alleen helpen bij het verbergen van defecten aan de deuren die verschenen tijdens de installatie van het slot, maar ook om het vergrendelingsmechanisme te beschermen tegen inbraak.

Als het elektronische systeem van de huisbeveiliging is gekozen, kan de pad niet worden geïnstalleerd.

Zie de onderstaande video voor informatie over het installeren van de gepantserde overkapping op het cilinderslot.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer