Hoe de sloten in de metalen deur te vervangen?

 Hoe de sloten in de metalen deur te vervangen?

Veel mensen weten dat sloten kwetsbaar zijn voor metalen deuren. Zelfs als het canvas zelf van hoge kwaliteit en superbetrouwbaar is, kan een kasteel van slechte kwaliteit "opwegen tegen" alle positieve eigenschappen, waardoor de veiligheid van het huis "nee" wordt. Daarom is het zo belangrijk om deze componenten correct te selecteren. Bovendien moeten ze indien nodig kunnen repareren en wijzigen.

Apparaatselectie

Veel gebruikers besluiten zelf het slot te vervangen in een beveiligde metalen deur.Het uitvoeren van dergelijk werk is toegankelijk en begrijpelijk. Voordat u echter tot dergelijke procedures overgaat, moet u bepalen welk type element aanwezig is in het bestaande web. In de meeste situaties zijn er hefboom- en cilindertypen sloten in metalen deuren.

Het cilinderslot dat tegenwoordig wijdverspreid is, bestaat dus uit een speciale larve, die naadloos wordt verwijderd en indien nodig wordt teruggetrokken. Begrijp dat er in de bestaande structuur een detail van dit type is, dit is mogelijk door de aanwezigheid van een platte sleutel met groeven en inkepingen. Wat betreft de suvaldny mechanismen - ze zijn ingewikkeld, maar ze onderscheiden zich door hoge sterkte en betrouwbaarheid. De sleutels, gemaakt in de vorm van stangen met borden en insnijdingen, passen er in.

Ook moderne sloten voor ijzeren deuren zijn beschikbaar als volgt:

 • schijf - met een vergelijkbaar mechanisme is een sleutel van een halfronde vorm, met eenzijdige inkepingen;
 • kruisvormig - in dit geval geschikte sleutels, vergelijkbaar met een schroevendraaier van het kruistype;
 • rack - voor dergelijke sloten gelden langwerpige toetsen met inkepingen.

  Dergelijke opties komen minder vaak voor dan suvaldnye of cilinder.

  Ook deursloten zijn onderverdeeld in de volgende types:

  • elektromagnetisch - in dergelijke gevallen zijn de karakteristieke krachtige magneten aanwezig;
  • elektromechanisch - in de inhoud van deze sloten bevinden zich zowel elektronische als mechanische onderdelen;
  • elektronisch - dit soort sloten verschillen in een voedingsmiddel van de elektrische stroom;
  • mechanisch - dergelijke opties zijn onderverdeeld in 2 subtypen (hierboven genoemd) - cilinder en suvaldnye.

  Laten we nu eens kijken naar de meest populaire apparaten van verschillende soorten.

  - Cilinder

  Vergrendeling van het cilinderslot wordt herkend als een van de eenvoudigste. Een vergelijkbare versie van het apparaat is te vinden in veel metalen deuren, en dit betekent dat het heel goed mogelijk zal zijn om de moeilijkheden van de vervanging te ontmoeten.

  Het grote voordeel van Engelse kastelen is dat het bij het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden niet nodig is om het gehele te vervangen mechanisme bloot te leggen, wat erg handig is en weinig tijd kost. Koop een gloednieuwe cilinder met een larve is niet de minste moeilijkheid. Het is ook noodzakelijk om er rekening mee te houden dat vergelijkbare onderdelen worden geproduceerd volgens een enkele norm.Dit betekent dat uw slot in de metalen deur gemakkelijk kan worden gerepareerd - elk onderdeel dat u zonder problemen kunt vinden.

  - Suvaldny

  De suvaldny-systemen die tegenwoordig vaak worden aangetroffen, worden als betrouwbaarder en efficiënter beschouwd en daarom zijn ze door veel consumenten gekozen. Er moet echter worden bedacht dat in het apparaat van die niet zo gemakkelijk te begrijpen zijn, in plaats van in de cilinder. Veel fabrikanten vullen hun producten aan met gedetailleerde instructies met diagrammen en tekeningen. Op basis van zo'n handleiding zal het repareren of vervangen van het slot veel eenvoudiger zijn.

  - Met schuifbouten

  Het moeilijkste om te vervangen in het metalen deurslot met schuifbouten. Dergelijke apparaten worden vaak gebruikt in moderne metalen deurbladen. Ze bieden een vrij hoog niveau van beveiliging. Ze hacken is erg moeilijk. Vanwege de specifieke kenmerken van het mechanisme, worden niet alleen de zijbouten uit de deur verplaatst, maar ook de samenstellende elementen in de bovenste en onderste delen. Deze elementen blokkeren de ijzeren deur in de opening volledig.

  Het werken met dit slot is zo zorgvuldig mogelijk vereist om de bouten niet te beschadigen.Bovendien kunt u met onnauwkeurig werk per ongeluk de binnendeurstructuur beschadigen, waardoor het beveiligingsniveau afneemt.

  Redenen voor vervanging

  In sommige gevallen kan het nodig zijn het metalen deurslot te vervangen. Overweeg elk van hen.

  • Bij het selecteren van een nieuw deurblad. In de meeste gevallen gaan de mensen zelf zonder slot. Het wordt apart gekocht. Natuurlijk bieden bepaalde fabrikanten uitgebreide diensten aan consumenten. Als u geld wilt besparen, moet de installatie van zowel de deur als het sluitapparaat met uw eigen handen gebeuren. Het is noodzakelijk om dergelijke werken correct uit te voeren om uw woning precies te beveiligen.
  • In geval van verlies van sleutels. Deze reden wordt als een van de meest voorkomende beschouwd. Als u een reservesleutel in voorraad hebt, kunt u er een duplicaat van maken, maar bestaat nog steeds het risico dat het verloren origineel wordt gevonden door iemand met ongunstige bedoelingen. Bovendien zijn er situaties waarin mensen al hun sleutels verliezen, inclusief reservesleutels. In deze situatie is er niets anders over dan het slot te vervangen.
  • Verander het beschadigde mechanisme. Als de sluitelementen niet erg zorgvuldig worden gebruikt of als een mechaniek van lage kwaliteit wordt verkregen, kan de larve daarin snel breken en kunnen de deadbolts worden vervormd. Om zo'n slot te bedienen, zou dat niet moeten zijn, omdat de betekenis hiervan niet zal zijn - het moet worden vervangen door een nieuw en intact.
  • Vervanging is niet erg betrouwbaar mechanisme. Niet in alle gevallen slagen de eigenaren erin een echt effectief en veilig slot te installeren dat een huis kan beschermen tegen inbraak. Als u de eerste keer dat u een fout hebt gemaakt bij het kiezen van dit apparaat, dit probleem kan worden opgelost. Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat verschillende fabrikanten elk jaar steeds meer nieuwe varianten van sloten voor ijzeren deuren produceren.
  • In het geval van hacking. Het doorbreken van deursloten is een uiterst negatieve situatie, wat helaas vaak gebeurt. In een dergelijke situatie is het vaak nodig om niet alleen het slot zelf te vervangen door een nieuw (beter exemplaar), maar ook het volledige deurblad.
  • Bij het overbrengen van woningen naar nieuwe eigenaren. Het vervangen van het slot in deze omstandigheden zal dienen als een voorzorgsmaatregel, omdat het onmogelijk is om 100% zeker te zijn van de consciëntieusheid en eerlijkheid van onbekende mensen, zelfs als ze eerder een huis bezaten.

  Als ten minste een van de bovenstaande redenen u heeft aangeraakt, hoeft u niet te trekken met het vervangen van het slot in het metalen canvas. Bovendien mogen we niet vergeten dat het uitvoeren van dergelijk werk van belang kan zijn in de meest onverwachte situaties.

  Noodzakelijke hulpmiddelen en training

  Als u zelf beslist om het slot in de metalen deur te vervangen, moet u weten dat dit moet gebeuren met speciaal gereedschap. Dit geldt voor alle deurbladen, vooral metaal. Je hebt zeker tools nodig zoals:

  • een hamer;
  • beitel;
  • boor.

  Deze tools kunnen niet worden vermeden als het gaat om het vervangen van vergrendelingen wanneer sleutels worden verloren en de kern van het apparaat volledig moet worden verwijderd.

  Wat betreft de onmiddellijke voorbereidende activiteiten, omvat dit de aankoop van alle onderdelen die nodig zijn voor de vervanging van sloten. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle componenten bij uitstek geschikt zijn voor de bestaande structuren. De beste oplossing is om ze in dezelfde winkel te kopen (misschien van dezelfde fabrikant), waar de deuren zelf van metaal zijn gekocht.In dit geval lijdt het geen twijfel dat alle elementen precies geschikt zijn voor het uitvoeren van al het noodzakelijke werk.

  Ontmanteling van de vorige constructie

  Voordat u een geheel nieuw slot bevestigt, moet u het oude apparaat correct demonteren. Overweeg hoe u dit op de juiste manier doet, bijvoorbeeld schijf-, hefboom- en cilindermechanismen.

  De suvald maakt deel uit van het hele sluitmechanisme. Het bestaat uit borden met speciale krullen. Voordat een dergelijk apparaat wordt gedemonteerd, moet u ervoor zorgen dat het slot volledig uit de put is verwijderd, alle bouten zijn ingedrukt en de klep zelf is geopend. Hierna zullen alle hendels en kleppen moeten worden verwijderd. Het zal nodig zijn om de schroeven te verwijderen, waardoor het slotlichaam op de metalen basis kan worden bevestigd. Op de plaats waar een vroeger apparaat was, is het wenselijk om een ​​deel van een soortgelijk bedrijf en afmetingen te monteren. Anders moet u mogelijk geld uitgeven aan het uitbreiden van de bestaande opening onder het nieuw geselecteerde apparaat (dit kan veel extra tijd in beslag nemen).

  Wat de cilinderinrichting betreft, is het belangrijk om hier te overwegen dat het uit de volgende elementen bestaat: de cilinder zelf (dat wil zeggen, de larven), de hendel en de speciale beschermende voering.Als alleen het handvat beschadigd is geraakt, kan het alleen worden vervangen zonder de andere onderdelen aan te raken. Zelfs als je de sleutels van de deur bent kwijtgeraakt, maar je kunt een duplicaat gebruiken om het huis binnen te komen, is het voldoende om alleen de bot en de sleutels te veranderen.

  Om het korps van het oude kasteel te verwijderen, heb je nodig:

  • open het slot, schuif de bouten zo ver mogelijk;
  • verwijder bevestigingsmiddelen met een schroevendraaier of een schroevendraaier;
  • pak het mechanisme zelf;
  • verwijder knoppen, schroeven en bouten.

  Als er een toevoeging op het ijzeren deurblad is in de vorm van een bekleding of decoratie-voering, dan moet deze uiteraard vooraf worden gedemonteerd om het niet te beschadigen. Tegenwoordig zijn metalen deuren vaak versierd met doeken van hoogwaardig leervervanger. Als er een vergelijkbaar decor op het canvas is, moet de deur volledig worden verwijderd, zodat u voorzichtig bij het sluitmechanisme kunt komen.

  Het is goed mogelijk om installatie en schijfvergrendeling te maken. Het opgegeven apparaat is ook gemaakt in de vorm van een cilinder, maar aan de binnenkant zitten schijven en niet standaard pennen, zoals in andere varianten.In de meeste situaties net voldoende om het mechanisme van de larve te veranderen. In het geval dat het mechanisme echter nogal achterhaald is en niet meer betrouwbaar is, zal het volledig moeten worden ontmanteld.

  Alle elementen van een dergelijk vergrendelingsmechanisme zijn met schroeven aan de deur bevestigd. Om het slot naar het einde te verwijderen, is het noodzakelijk om deze schroeven los te draaien. Het is belangrijk om deze volgorde te volgen: eerst moet u de bevestigingsmiddelen losschroeven van het handvat, vervolgens van de larve en aan het einde - van de slotkast zelf. Zoals u kunt zien, is het demonteren van het schijfelement vrij eenvoudig en snel. Met het gedrag van dergelijke werken elk aankunnen.

  Vervanging proces

  Als u met succes de oude vergrendelingsmechanismen hebt gedemonteerd, kunt u overgaan tot de installatie van nieuwe.

  Bij het vervangen van een slot van het suvald-type adviseren experts alleen Europese systemen te gebruiken, omdat het veel eenvoudiger is om ze te repareren. Als we het hebben over soortgelijke door Rusland gemaakte sloten, dan zullen ze niet alleen de kern opnieuw moeten installeren, maar het hele slot als geheel, omdat het niet mogelijk zal zijn om de leverage te hercoderen om beschikbaar te zijn.

  Alle werkzaamheden moeten in verschillende fasen worden uitgevoerd.

  • Eerst moet u de deur openen zodat het boutgedeelte volledig kan worden geopend. Het huis van het vergrendelingsmechanisme moet in dit geval worden gedemonteerd.
  • Vervolgens moet je de sleutels, bouten, pantserplaten en een pen uit de kern verwijderen. Tegelijkertijd hoeft u het decor niet te verwijderen.
  • Moet de schroeven losdraaien. Verder wordt het volledige onderdeel van het apparaat verwijderd en een nieuw slot geïnstalleerd.

  In een situatie waarin het Europese model van het kasteel nog steeds de hendels moet hercoderen, is het aan te bevelen het gedrag van dergelijke werken toe te vertrouwen aan professionals.

  Het vervangen van het cilinderslot is ook mogelijk om het zelf te doen. Het is erg belangrijk om er rekening mee te houden dat een dergelijke inrichting wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een geheimhoudingsmechanisme, dat wordt weergegeven door een cilindrische larve. Met het verlies van sleutels is het dus toegestaan ​​om alleen de kern te wijzigen. Het slot hoeft niet volledig te worden vervangen.

   Dit model wordt als uitstekend beschouwd als het gaat om reparaties, omdat zelfs een gebruiker die geen relevante ervaring heeft, dergelijke werkzaamheden gemakkelijk kan verwerken. Het hele proces kan worden onderverdeeld in verschillende hoofdfasen.

   • Eerst wordt de voormalige cilinder verwijderd. Vervolgens wordt met behulp van de toetsen een speciaal vergrendelingsmechanisme geopend, maar in de toekomst zal het in het slot zelf moeten blijven.
   • Moet de schroeven vinden en losdraaien.
   • Vervolgens wordt het vergrendelingsmechanisme vergrendeld met een sleutel.
   • Nu wordt de schroef in het midden van de tong geschroefd.
   • Vervolgens moet je de locatie van de larven onderzoeken. Als ze toegeeft, moet ze omhoog worden getrokken. In dit geval is in de meeste gevallen slechts één keer indrukken van de sleutel voldoende (ongeveer 40 graden).

   Als een volledige vervanging van een dergelijk detail als larve noodzakelijk is, zullen alle processen op dezelfde manier verlopen, maar in de tegenovergestelde richting.

   • De eerste stap in de cilinder is om de sleutel te bevestigen en deze zo te draaien dat de vlag niet verhindert dat de larve op zijn plaats komt.
   • Dan moet u de speciale bevestigingsbout schroeven en de nieuwe larve bevestigen.
   • De verwijderde voorplaat wordt opnieuw op zijn plaats gelegd. Daarna is het noodzakelijk om het hele mechanisme te controleren op goede werking.

    Als het niet mogelijk is om de larve te verwijderen (dit kan te wijten zijn aan de schade), dan moet deze eerst worden uitgeboord.Verder wordt dit detail meestal verbroken. Hierna zal het mogelijk zijn om onmiddellijk door te gaan naar de ijzeren deur met behulp van goede oude hoofdsleutels.

    Veel mensen veranderen hun eigen schijfsloten in metalen deuren. In deze gevallen, zoals in cilindercilinders, is er een deel in de vorm van een cilinder en in plaats van pennen zijn er schijfelementen. De insnijdingen die daarin aanwezig zijn, moeten qua vorm identiek zijn aan de insnijdingen op de toetsen. De sleutel zelf voor een dergelijk mechanisme moet een karakteristieke halfcirkelvormige dwarsdoorsnede hebben.

    Als u een slot van het schijftype wilt vervangen door uw eigen bronnen, moet u de volgende functies overwegen.

    • Als de schijfvergrendeling wordt vrijgegeven door een Russische fabrikant, moet deze voor eventuele schade volledig worden gewijzigd. Bovendien moet in gedachten worden gehouden dat de vervanging optimaal wordt uitgevoerd met een vreemd mechanisme, dat als het meest slijtvaste en duurzame wordt beschouwd.
    • In geval van breuk van het geïmporteerde slot, zal het alleen nodig zijn om de larve te vervangen.
    • Hoe meer schijfdelen er in het sluitmechanisme zitten, en hoe moeilijker de groeven aan de zijkanten van deze schijven zijn, hoe betrouwbaarder het slot zal zijn.Maar houd in gedachten dat een hoge betrouwbaarheid nutteloos zal zijn als het mechanisme zelf niet kan bogen op voldoende sterkte-eigenschappen. In elk geval zal hij extra bescherming tegen mechanische schade nodig hebben.

    Zoals u kunt zien, is er niets moeilijks in het vervangen van de vergrendelingsmechanismen. Het belangrijkste is om te handelen in overeenstemming met de handleiding en zo voorzichtig mogelijk te zijn. Probeer alle onderdelen zo zorgvuldig mogelijk te behandelen, zodat ze niet per ongeluk worden beschadigd tijdens demontage / installatiewerkzaamheden.

    Controle van de werking

    Als u al het werk van het vervangen van het oude slot in de metalen deur hebt voltooid, moet u zeker de bruikbaarheid van de nieuw geïnstalleerde mechanismen controleren. U moet ervoor zorgen dat de vergrendelingen, pennen en de vergrendelingsstructuur correct werken. En het moet aan beide zijden van het deurblad worden gedaan. Alle verificatieprocedures worden eerst uitgevoerd met de deur open en vervolgens gesloten.

    Het is heel belangrijk om in gedachten te houden dat een thuis-wizard in dit laatste stadium de meest onverwachte verrassingen kan verwachten. Dit kan bijvoorbeeld een mismatch zijn van groeven die bedoeld zijn voor rieten op een schroevendraaier. In dit geval moeten ze worden verhoogd tot de vereiste waarden.Ook worden veel mensen geconfronteerd met het feit dat de klep met volledig verlengde bouten zich achteraan begint te verbergen en markeringen op de bovenste en onderste randen van hun locatie op de doos worden gevormd. In dit geval wordt de sluitplaat verwijderd (indien deze verwijderbaar is) en worden de overeenkomstige insnijdingen gemaakt in de doos zelf. Indien nodig wordt de balk met een kleine afwijking vastgezet.

    Na dergelijke wijzigingen is het noodzakelijk om een ​​definitieve beoordeling van de werking van de vergrendeling uit te voeren. U moet ook de bruikbaarheid van de hendel van het blad controleren op mogelijk vastzitten. Eventuele tekortkomingen en fouten moeten worden gecorrigeerd na voltooiing van alle installatiewerkzaamheden. Anders zal de deur niet voldoende veilig en beveiligd zijn en kan het nieuwe slot zelf snel uitvallen.

    tips

    Als u besluit de sloten in de ijzeren deuren zelf te vervangen, moet u luisteren naar enkele tips van experts, om veel problemen en inconsistenties tijdens het werk te voorkomen.

    • Vergrendelingsmechanismen van cilindertype worden op dezelfde manier op alle typen deurpanelen geïnstalleerd.Dit kunnen kunststof interieuropties zijn of goedkoop Chinees linnengoed, of de Guardian- of Torex-modellen.
    • Het vervangen en installeren van hendelsluitingen is eenvoudig en duidelijk. Het belangrijkste dat je moet observeren, is om exact hetzelfde apparaat te kiezen als voorheen.
    • Deur constipatie moet correct worden gekozen. De selectie van dit onderdeel wordt beïnvloed door veel verschillende factoren, waarvan de belangrijkste is de methode voor directe installatie. Deskundigen raden niet aan Chinese producten van lage kwaliteit te kopen, omdat ze niet lang zullen duren.
    • Haast u niet om het oude slot onmiddellijk te veranderen in een nieuw slot. Om te beginnen moet de omvang van problemen en schade aan het vorige mechanisme worden bepaald. Het is misschien voldoende om een ​​van de beschadigde onderdelen te vervangen in plaats van een nieuw apparaat te installeren.
    • Als u werkt aan de installatie van een nieuw slot, is het raadzaam elektrisch gereedschap te gebruiken dat de snelheid kan aanpassen. Dit geldt in het bijzonder voor haakse slijpmachines, omdat bij de toepassing ervan het meest delicate en zorgvuldige werk zal worden uitgevoerd.
    • Als je de hoofdsleutel kwijt bent, maar je hebt een duplicaat in voorraad, is het nog steeds beter om de sloten in de ijzeren deur te vervangen.Het is het risico niet waard, omdat het verloren ding gevonden kan worden door gewetenloze mensen die toegang hebben tot je huis of appartement.
    • Overweeg het feit dat de installatie van insteeksystemen de structuur van de deur zelf negatief beïnvloedt en verzwakt. Hierdoor zal het canvas minder sterk en betrouwbaar zijn.
    • Deskundigen adviseren om sluitmechanismen en deuren van sommige fabrikanten aan te schaffen. Dus, bij het installeren van een nieuw slot, zult u hoogstwaarschijnlijk geen problemen en inconsistenties hebben.
    • Als u besluit een cilinderslot te installeren, moet u er rekening mee houden dat dergelijke apparaten een ernstig nadeel hebben - niet de meest betrouwbare jumper is aanwezig. Elke belasting die op een dergelijk mechanisme valt, zal onvermijdelijk leiden tot slijtage van een dergelijk onderdeel. Daarom moet het cilinderapparaat heel voorzichtig en zorgvuldig worden behandeld.
    • Bij het kiezen van een nieuw kasteel, adviseren experts ten zeerste om toegang te krijgen tot goederen met kortingen en scherp geprijsde producten. Deze sloten zijn in de regel verouderd en worden gekenmerkt door een groot aantal hacks. Ze zullen geen goede bescherming voor uw huis kunnen bieden.Het is beter om een ​​beetje teveel te betalen en een kwaliteitsapparaat te krijgen dat u kunt vertrouwen.
    • Installeer een nieuwe vergrendeling in de ijzeren deur en zorg ervoor dat deze stevig en correct is bevestigd. Het moet niet rondhangen in het gemarkeerde nest.
    • Tijdens alle installatiefasen moet de juiste werking van de nieuwe vergrendeling van een ijzeren deur worden gecontroleerd. Dit zal u toelaten om eventuele problemen op tijd op te lossen, ze niet te bereiken tot de voltooiing van al het werk.
    • Wanneer u een nieuw vergrendelingsmechanisme installeert, moet u alleen hulpmiddelen van hoge kwaliteit gebruiken. Het is raadzaam om over te schakelen op merktoestellen die tijdens de werking niet zullen falen.
    • Als hercodering nodig is voor een nieuw kasteel, is het beter om dergelijke werken toe te vertrouwen aan specialisten. Het wordt niet aanbevolen om dergelijke processen zelfstandig te starten.
    • Als er op het deurblad van metaal grote decoratieve delen zitten die de installatie van een nieuw slot kunnen bemoeilijken, dan zijn ze beter te verwijderen voor de tijd van installatie. Zo raakt u van onnodige obstakels af en beschadigt u het landschap niet.
    • Als er een reden is om het oude slot te vervangen door een nieuw slot, adviseren ervaren gebruikers om geen tijd te verspillen.Het is beter om dergelijke werken zo vroeg mogelijk te starten om uw huis voor onaangename gevolgen te beveiligen.
    • Op basis van verschillende hackopties worden verschillende soorten larven vrijgegeven. Inbrekers zijn van de volgende typen: boren, een duplicaatsleutel gebruiken, uithaken, hacken met een hoofdsleutel.
    • Verwijder het oude slot en installeer het nieuwe slot zo zorgvuldig mogelijk. Probeer de onderdelen van de apparaten niet te beschadigen, anders zijn ze mogelijk minder effectief na installatie.
    • Ervaren consumenten adviseren om te kijken naar hoogwaardige producten van het bedrijf Cisa. De sloten van deze fabrikant kunnen bogen op een zeer nuttige functie van meerdere transcodering. U hoeft geen onnodige manipulaties uit te voeren. Alles wat van u wordt verlangd - reserveer nieuwe sleutels en codeer de vergrendeling eronder.
    • Vergeet niet dat het niveau van de dikte van het metalen deurblad een ernstig obstakel kan vormen voor de installatie van een nieuw slot, waarvoor het noodzakelijk is om een ​​bredere stoel te maken. Soms moeten dergelijke processen worden afgeschaft, omdat dit kan leiden tot een verzwakking van de sterkte van de hele deur aan de kant van het apparaat.
    • Koop alleen merksloten van hoge kwaliteit. Het is aan te raden om te verwijzen naar de producten van buitenlandse fabrikanten (maar niet Chinees). Dergelijke systemen werken lang en soepel en hun reparatie is snel en eenvoudig. Binnenlandse ontwerpen zijn ook te onderhouden, maar meer grillig en moeilijk om dergelijk werk uit te voeren. En in kwaliteit zijn ze in de regel inferieur aan dezelfde Europese modellen.
    • Als u een geschikt slot van goede kwaliteit selecteert, moet u bij de verkoper alle benodigde documentatie en kwaliteitscertificaten van het product opvragen. Als de documenten die u weigert te tonen, dan is de aankoop van dergelijke producten ook beter te weigeren, omdat ze waarschijnlijk een dubieuze kwaliteit hebben en uw huis niet kunnen beschermen tegen indringers.
    • Deskundigen raden niet aan om dergelijk werk zelfstandig te starten als u twijfelt aan uw mogelijkheden of het apparaat van het sluitmechanisme niet begrijpt. In dit geval kan het resultaat van het werk u teleurstellen en is het kasteel zelf niet de meest betrouwbare en veilige. In dergelijke situaties is het beter om zich tot professionals te wenden.

    In de volgende video ziet u hoe u het slot in de metalen deur vervangt.

    Comments
     auteur
    Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

    Inkomhal

    Woonkamer

    slaapkamer