Tips voor het kiezen en installeren van gepantserde bladwijzers op deursloten

 Tips voor het kiezen en installeren van gepantserde bladwijzers op deursloten

Om hun huizen te beschermen, hebben hun eigenaars hun toevlucht gezocht tot verschillende manieren om het beveiligingsniveau van het slot op de deur te verhogen. Vaak gebeurt dit door een bronenakladki te installeren op het deurslot, dat is ontworpen voor de toegangsdeuren in het appartement. Het beperkt de toegang tot de sleuf voor het slot en verhoogt ook de tijd die een aanvaller nodig heeft om in te breken. Volgens statistieken beschermen deuren met dergelijke voeringen de kamer op betrouwbare wijze en rovers geven er de voorkeur aan niet met ze in botsing te komen.

waardigheid

Elke pantserplaat is een metalen plaat, die is gemaakt van een metaallegering en in staat is om het vergrendelingsmechanisme te beschermen tegen:

 • break;
 • boren;
 • kloppen.

Ontwerpkenmerken

Dit element bestaat uit twee platen die aan de buiten- en binnenzijde van het slotmechanisme zijn bevestigd. De dikte van een dergelijke plaat kan oplopen tot 4-5 mm. De kenmerken van dit ontwerp omvatten het volgende.

 • Het lichaam is gemaakt van duurzaam staal, waardoor het onmogelijk is om de boorput te boren of met een boor door te dringen. Het is ook bestand tegen zware belastingen.
 • De buitenplaat beschermt het slotmechanisme tegen mechanische spanning en is gemaakt van gehard metaal.
 • De zwenkring sluit de sleutelkliksleuf en laat niet toe dat een hoofdsleutel in de connector binnendringt.
 • De borgring voorkomt verschuiven van de zwenkring.
 • De steunflens helpt bij het correct monteren van de deurbekleding.
 • Met behulp van schroeven wordt de gehele constructie strakker gemaakt, wat de mogelijkheid uitsluit dat vreemde voorwerpen het slot binnendringen.

species

Momenteel worden deze typen gepantserde bladwijzers onderscheiden.

 1. Flush. Volledig inbegrepen in het deurblad en in uw zak geplaatst. Het is betrouwbaar en duurzaam.
 2. Vrachtbrief. Wordt geleverd met platen die zijn vastgedraaid met schroeven en geplaatst op verschillende zijden van het slot.
 3. Half afgesneden. Een deel van de voering steekt uit het deurblad.
 4. Magnetic. Het is in staat om de turn-key connector volledig te sluiten en wordt aangedreven door een speciaal apparaat. Dit is het meest betrouwbare type beveiliging en u kunt niet het slot openen met behulp van de hoofdsleutels.

U kunt ook overlays markeren en coderen die geen toegang tot de kant-en-klare put toestaan, en het gordijn wordt verwijderd wanneer u de gewenste combinatie invoert. Daarom moet de overvaller, voordat hij toegang krijgt tot het sluitmechanisme, omgaan met dergelijke slippen. De oppervlakte-installatie is de eenvoudigste en kan tijdens de installatie snel en onafhankelijk worden geïnstalleerd.

Het wordt aanbevolen om de voering te kiezen afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie van de lamellen en de dikte van de deur. Insteek verwijst naar een meer betrouwbare armaturen, en tijdens de installatie is vereist om gaten te boren voor bouten. Dit vermindert in sommige gevallen de sterkte van het canvas en is daarom het nadeel van dit apparaat. Installatie vereist ook bepaalde hulpmiddelen en vaardigheden. De half uitgesneden voering wordt als betrouwbaar beschouwd, omdat deze in het canvas wordt verzonken en daarom moeilijk uit te trekken is.

Het materiaal kan niet worden geboord, het wordt als onkwetsbaar beschouwd.

Hoe te kiezen?

Het cilinderslot omsluiten heeft verschillende functies en sommige modellen kunnen alleen decoratieve functies dragen. Als er een sterke metalen deur bij de ingang is, waarin betrouwbare sloten zijn geïnstalleerd, is het aan te raden om de juiste deksels te kiezen. Insteeksel wordt als het meest betrouwbaar beschouwd, maar het kan ook als magnetisch worden gebruikt. Bescherming moet op een hoog niveau worden geboden en daarom wordt het aanbevolen om deze apparaten te kiezen afhankelijk van de kenmerken van montage op de deur.

Aankoop gemaakt van beproefde fabrikanten met een goede reputatie. Ook is het bij het kiezen van een product noodzakelijk om de werking van het mechanisme te controleren en het te kopen, afhankelijk van het type sluitapparaat, de dikte van de deur en andere parameters. Als u moeite heeft met de keuze, kunt u altijd hulp vragen aan de winkelmanager, waar u apparaten koopt.

Bevat montageplaten

Borden gepantserde platen zijn op speciale manieren bevestigd. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om de regels te volgen die u in staat stellen om het vergrendelingsmechanisme op betrouwbare wijze te sluiten en niet toe te staan ​​om er vanaf de buitenkant naar toe te gaan.De bevestiging gebeurt meestal met bouten die door de hele constructie lopen en verbindt de platen die zich aan verschillende zijden van de vergrendeling bevinden. Dit alles wordt aangescherpt met noten, waarna het wordt afgesloten met beschermende doppen.

U kunt ook conventionele schroeven gebruiken voor bevestiging, maar deze installatiemethode is minder betrouwbaar. In elk geval is het noodzakelijk om specialisten bij het werk te betrekken die weten hoe de gepantserde platen op de juiste manier te installeren en de methode van hun bevestiging te kiezen afhankelijk van het type apparaat. In dit geval kunt u er zeker van zijn dat de aanvaller het systeem niet breekt en niet binnendringt in de behuizing.

Hoe de pantserplaat op het deurslot te installeren, zie de video hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer