De verwarmde toegangsdeuren voor het privé huis

 De verwarmde toegangsdeuren voor het privé huis

Huisbescherming is de primaire taak van elk gezin. Het is vooral belangrijk om een ​​landhuis te beveiligen, omdat het, in tegenstelling tot een appartement, kwetsbaarder is voor weersomstandigheden en illegale penetraties. Hiervoor moet u een goede toegangsdeur installeren met isolatie, die een aantal positieve eigenschappen zal hebben. En om niet te worden verward met de keuze, is het noodzakelijk om zowel het advies van professionals als beoordelingen van echte kopers in overweging te nemen.

Speciale functies

Geïsoleerde entreestructuren voor privéwoningen moeten betere prestaties hebben dan standaarddeuren voor stadsappartementen.Hun hoofdtaak is om het huis te beschermen, zodat ze worden gekenmerkt door hoge sterkte, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Binnen in de deurstructuur bevindt zich een warmte-isolerende opvulling, die wordt gekenmerkt door een hoge hittebestendigheid en geluidsisolatie. Afhankelijk van het materiaal van de opvulling, heeft het deurblad voor de straat verschillende prestatie-indicatoren.

Buitenpanelen worden meestal behandeld met een speciaal gereedschap dat het oppervlak kan beschermen tegen de schadelijke effecten van de omgeving. Deze behandeling verbetert de externe eigenschappen van de baan, waardoor de vorming van eventuele schade wordt geminimaliseerd.

Metalen structuren worden beschouwd als van de hoogste kwaliteit, ze zijn minder gevoelig voor vocht en vuur en hebben een hoge sterkte. Je kunt niet zeggen over houtproducten.

Straatdeuren voor een landhuis kunnen bestaan ​​uit staalplaten. Het frame is meestal gemaakt van een gebogen profiel, maar er is een frame van een profielbuis. Gebogen profiel wordt gebruikt om de duurzaamheid te vergroten en profielpijpen worden gebruikt om niet-standaard panelen te maken.Soms wordt een hoek gebruikt bij de productie, die niet wordt gekenmerkt door positieve eigenschappen, maar een lage prijs heeft.

De levensduur van de toegangsdeur is afhankelijk van de set horizontale en verticale verstijvingen. Hoe zwaarder en zwaarder het doek, hoe sneller het de lussen zal buigen en een asymmetrische positie inneemt.

Een ander belangrijk kenmerk van uitwendige structuren met isolatie is het vermogen om niet te verslechteren onder de reguliere invloed van een vochtige omgeving. Dit vermogen wordt mogelijk gemaakt door het feit dat het oppervlak van het product is bedekt met een waterafstotende verbinding.

types

Het is mogelijk om een ​​straatdeur een reeks verschillende materialen te verwarmen. Ze hebben allemaal bepaalde voor- en nadelen, dus u moet meer te weten komen over elk type isolatie. De deur, die constant in contact staat met de buitenomgeving, heeft een speciale opvulling nodig die bestand is tegen constante vochtigheid en extreme temperaturen.

 • Een van de meest populaire kachels is minerale wolmaar het is niet bestand tegen vocht. Nat wordt het zwaarder en zakt het in en bevriest het bij koud weer. Om deze reden is het niet aan te raden om minerale wol te gebruiken om metaalstructuren te isoleren die condensaat in de kou produceren.Als deze vulling de leegte van de deur vult, moet deze zich in de dampbarrière bevinden, die de luchtstroom ventileert en de wol tegen vocht beschermt. Een polyethyleenfilm kan als dampscherm worden gebruikt.
 • Een van de beste materialen is polyurethaanschuimHij is geschuimd polyurethaan. Het belangrijkste voordeel ligt in het vermogen om alle scheuren perfect af te sluiten, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. In vaste toestand heeft polyurethaan de eigenschappen die nodig zijn voor de isolatie van de buitendeur. Het wordt niet nat, brandt niet en geeft geen warmte af. Bovendien is het gemakkelijk en eenvoudig om met dergelijk materiaal te werken, en de prijs heeft aanvaardbare aantallen.
 • Voor isolatie van houten en metalen constructies wordt vaak gebruikt. hitte reflecterend vulmiddel. Het is een montageschuim bedekt met een dunne laag hittereflector. Op het eerste gezicht wekt dit materiaal geen vertrouwen vanwege de kleine dikte, maar het is niet in staat om de warme lucht uit de woonruimte de straat op te laten. Warmtereflecterende vulstof kan worden gebruikt om de deur aan één of beide zijden te isoleren.Moderne types zijn uitgerust met een zelfklevend oppervlak, wat het opwarmen vergemakkelijkt.
 • Warm en licht materiaal batting kan een structuur hebben van katoen of wolmengsel. Het is in staat om water gemakkelijk te absorberen en te verdampen, en heeft ook goede ventilatie-eigenschappen. Slaan isoleert de kamer tegen externe geluiden en houdt de warmte binnen in huis.

Het materiaal minus is ernstig genoeg - het is drijfnat, het wint veel.

 • Wordt vaak gebruikt voor deurisolatie vilt materiaalgeproduceerd in de vorm van een doek. Felt is een milieuvriendelijke en warmtegeleidende grondstof die bestand is tegen slijtage. Maar het is vatbaar voor zwelling als er vocht op komt, wat het gewicht aanzienlijk verhoogt.
 • Zelfklevende isolatie - het is een tape die kan worden gemaakt van schuimrubber, rubber of polyethyleenschuim. Isolatietape is nodig om alle scheuren en gaten te dichten, bovendien verandert het zijn eigenschappen niet onder invloed van externe factoren.

Ondanks de massa aan positieve eigenschappen, is deze kachel niet erg duurzaam en dient hij slechts een bepaalde periode.

 • Goedkoop en hoogwaardig canvas kan warm worden schuimplastic. Het is gemakkelijk te installeren en vereist geen extra investeringen. Het heeft een lage thermische geleidbaarheid en goede geluidsisolatie, wat nodig is voor de toegangsdeur. Maar het schuim is zeer goed bestand tegen brand, op dezelfde, tijdens het branden verdampt giftige stoffen schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.
 • Golfkarton, het is cellulaire vuller, is een van de goedkoopste en ineffectieve isolatie. Het heeft geen hoge prestaties en daarom onwenselijk voor gebruik op straatdoek.
 • Goed genoeg isolatie is synthetische wintermaker. Door zijn structuur kan het zijn vorm vrij lang behouden. Het neemt geen vocht op en is bestand tegen verschillende extreme temperaturen. Maar dit materiaal is gemakkelijk te ontsteken, waardoor de positieve eigenschappen worden verminderd.

Voor het verwarmen van de buitenstructuur kan worden gebruikt en vele andere materialen, maar het beste effect, een combinatie van verschillende excipiënten bereiken.

Welke optie is beter?

Toegangsdeuren tot het private huis moet de behuizing beschermen niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen tocht en lawaai. Daarom is het belangrijk om een ​​ontwerp met een goede vulling te kiezen.De belangrijkste vereiste voor opvulling en bekleding is veiligheid voor levende wezens. Ze moeten waterdicht, geluiddicht, hittebestendig en duurzaam zijn.

Daarnaast is ook de locatie van het deurkozijn belangrijk. Dus, de straatdeuren moeten in de eerste plaats een lage thermische geleidbaarheid hebben, en alleen dan alle andere kwaliteiten. De buitenste paneelbekleding is ook belangrijk. Het kan worden bekleed met kunstleer, vilt of echt leer. Van de bekleding hangt ook af van de duurzaamheid en bruikbaarheid van het product.

Isolatie voor buitenconstructies kan in prijs variëren. De materiaalkosten hangen af ​​van de kwaliteit van het product, dus hoe hoger de prijs, hoe beter de opvulling. De goedkoopste opties voor dergelijke materialen zijn golfkarton, sintepon en schuimrubber. Ze hebben geen hoge prestaties en zijn daarom niet geschikt voor installatie in externe structuren.

In de middelste prijsklasse zijn izolon, schuim en polypropyleen platen. Ze hebben verbeterde kenmerken, maar kunnen alleen in combinatie met andere materialen worden gebruikt voor installatie in openluchtdoeken.

De hoogste prijs en de beste kwaliteit is polyurethaanschuim en minerale wol. Beide vullers hebben een goede geluidsisolatie en een lage thermische geleidbaarheid. Maar het is noodzakelijk om de voorkeur te geven aan deuren met minerale wol dan aan polyurethaanschuimconstructies, omdat ze een lagere thermische geleidbaarheid hebben.

Het beoordelen van de kwaliteit van alle materialen die geschikt zijn voor het isoleren van de invoerpanelen, is het waard om hun nadelen te overwegen. Minerale wol moet bijvoorbeeld in het frame zitten, anders zal het na verloop van tijd bezinken. Polyurethaanschuim is vatbaar voor brand en de synthetische wintermaker en het schuim kunnen condenseren aan de binnenkant van de deur. Daarom kunnen ze alleen worden gebruikt in combinatie met meer resistente materialen.

Hoe te kiezen?

Een goede voordeur voor een privéwoning onderscheidt zich door duurzaamheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. In tegenstelling tot de constructie van het appartement, is het gevoeliger voor de invloed van de externe omgeving en heeft het daarom extra bescherming nodig.

Bij het kiezen van een straatdoek moet u allereerst letten op de veiligheid, thermische isolatie en voering.

 • veiligheid - de deureenheid kan uit drie veiligheidsklassen bestaan.De derde klasse is de meest duurzame en betrouwbare, terwijl de eerste klas eenvoudig en eenvoudig is voor de gewone persoon om te openen. Hoe hoger de klasse, hoe groter het doek. Om een ​​dergelijke deur te installeren, moet de doos worden betonnen, wat het waarschijnlijk breken van de deur aanzienlijk bemoeilijkt.
 • Thermische isolatie - een belangrijk punt, vooral voor een metalen toegangsdeur. Het is bijzonder aan te bevriezen metaal, wat leidt tot de vorming van vorst en condensaat. Daarom is het belangrijk om zowel binnen als buiten het paneel thermische isolatierollen te installeren. U kunt de insert van polyamide gebruiken. Om het probleem van warmteoverdracht op te lossen kan elektrische verwarming van de structuur, die een beetje elektriciteit verbruikt.
 • voering - moet bestaan ​​uit vorstbestendige componenten. Het is wenselijk om het canvas uit te rusten met een verwarmd substraat dat betrouwbaarheid aan het product zal toevoegen. Het beste van alles bij de ingang van een privéhuis lijkt een massieve houten structuur. Goed uitziende dove deuren met glas of gesmede elementen.

Bewoners van landhuizen geloven dat de ingang beter is om de ijzeren structuur op te pakken.

De boom wordt gekenmerkt door zwelling en vervorming. Over enkele jaren zal de houten vloer echter moeten worden gerestaureerd, terwijl staal tientallen jaren zonder grote reparaties kan staan.

Hoe warm te worden?

Het is mogelijk om een ​​doek te verwarmen door middel van een afdichtmiddel dat alle openingen tussen een doek en een doos sluit. Hij zal de warmte binnen houden en zal het niet laten. Om de pakking te monteren, hebt u een rubberen profiel op het plakband nodig. Het is noodzakelijk om de structuur rond de omtrek te omhullen, nadat de afmetingen vooraf zijn berekend. Om het rubberen profiel te lijmen, moet u de beschermfolie eraf halen en op de naad bevestigen.

De eenvoudigste manier om een ​​houten paneel te omhullen met hun eigen warmte-isolerend materiaal. Verwijder hiervoor het product uit de scharnieren en verwijder alle hulpstukken er uit. Bevestig de isolatie op lijm, spijkers of paperclips. Dit alles moet zo worden gedaan dat er een plaats rond de omtrek is en in het midden voor het bevestigen van de volgende laag. Na het plaatsen van een hittereflecterend vulmiddel, is het noodzakelijk om het te sluiten met een decoratieve coating om de presentabiliteit van het product te vergroten.

Het moeilijkste om het deurbladschuim te verwarmen. Knip hiervoor de delen rond de omtrek van het product, bedek ze met afwerkingsmateriaal en bevestig het met lijm. Je kunt de omtrek van het doek verslaan met latten die dezelfde dikte hebben als het schuim.Als je stukjes schuim plaatst, moet je ze verslaan met een dakspaan.

Als het niet mogelijk is om het deurblad te verwijderen, of als het heel moeilijk is om het product zelf te schutsen, dan kunt u de lichtgewichtoptie gebruiken om de doos met dermatinrollen te omhullen, waarbinnen isolatiemateriaal aanwezig is. Bij het uitvoeren van installatiewerk, is het de moeite waard eraan te denken dat de rollen moeten worden bevestigd met de kant waarop ze in twee zijn gebogen. In dit geval moet u ze dicht bij het oppervlak van de deur drukken. Lijm de rollen op de onderste drempel is het niet waard, hier worden ze heel snel waardeloos. Het is beter om de kunstleer aan de onderkant van het canvas te bevestigen.

Om onafhankelijk de weatherization van de deur te krijgen, moet u alle noodzakelijke hulpmiddelen voorbereiden. De hoofdset bestaat uit: lijm, kleine spijkers, een schaar, een speciaal mes en een hamer. Afhankelijk van de methode van isolatie en plating voorbereid aanvullende hulpmiddelen.

Het is noodzakelijk om alles zo zorgvuldig mogelijk te doen, zodat het vulmiddel in een gelijkmatige laag ligt en het hele oppervlak van het canvas bedekt.

Zie deze video voor informatie over het isoleren van de voordeur.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer