Deuren "Ratibor"

 Deuren Ratibor

Deuren "Ratibor" zijn producten van Russische oorsprong. Voor diegenen die op zoek zijn naar praktische stalen toegangsproducten, zal Ratibor een praktische en betrouwbare keuze zijn. Huisdeurontwerpen zijn perfect voor Russische appartementen, omdat ze zijn gemaakt door een bedrijf uit Yoshkar-Ola met moderne hightechapparatuur. U kunt er ook zeker van zijn dat er geen problemen zullen zijn met de installatie.

Functies en verschillen

Betrouwbare bescherming van uw huis en eigendom is de natuurlijke wens van elke moderne persoon. De fabriek die de Ratibor-toegangsdeuren produceert, voldoet volledig aan deze behoefte. Het bedrijf onderscheidt zich door producten van hoge kwaliteit, niet alleen producten, maar ook uitstekende service en competente specialisten, en dit zijn technologen, ontwerpers, ingenieurs.

Entree stalen deuren van deze fabrikant voldoen aan alle normen die zijn aangenomen in Rusland, en zijn gemaakt in overeenstemming met GOST.

Dit is een extra bevestiging. hoge normen van productkwaliteit en betrouwbaarheid. Nog een belangrijke indicator - geluidsisolatie. Deuren "Ratibor" kunnen dit criterium veilig op zichzelf zetten. Thermische isolatie is aanwezig, zelfs in privé-huizen, waar de deur direct naar de straat gaat, met negatieve indicatoren.

De Russische fabrikant garandeert een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Een binnenlands bedrijf kan het zich veroorloven om een ​​high-tech product te produceren tegen een betaalbare prijs. Met een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpoplossingen kunt u het juiste model kiezen voor elk interieur en elke stijl. De fabriek garandeert een betrouwbare service en een duurzame werking van niet alleen de deuren, maar ook de sluitingsmechanismen. Geproduceerde modellen hebben verschillende afmetingen en afmetingen die in elke deuropening passen.

materialen

De deurfabrikant Ratibor gebruikt niet alleen betrouwbare materialen, maar voorafgaand aan het gebruik voert het ook de juiste kwaliteitscontrole uit.Metaal, isolatie en MDF zijn de belangrijkste componenten van elke stevig gemaakte toegangsdeur. Omdat het metaal hoogwaardig staal gebruikte met een dikte van minimaal 1,5 - 1,8 millimeter. Dergelijke indicatoren bieden betrouwbare bescherming en beveiliging van het huis. Details van de deur zijn gepoedercoat, die niet afpellen en haar oorspronkelijke uiterlijk vele jaren behouden.

Omdat de deur "Ratibor" de ingang is, speelt de kachel een belangrijke rol. De meeste modellen van deze fabrikant hebben ursa van minerale wol gebruikt, wat een veilig, ecologisch schoon materiaal is. Het houdt betrouwbaar warmte en geeft geen geluid door. Nog een onbetwistbaar voordeel van dergelijk materiaal - duurzaamheidHij is trouw bereid om een ​​halve eeuw te dienen. Zo'n deur, en daarmee de doos, is niet bang voor plotselinge temperatuurveranderingen en brandt niet goed.

Naast de bovengenoemde materialen wordt bij de vervaardiging van deuren "Ratibor" gebruikt MDF in binnen- en buitendecoratie. MDF wordt gedrukt op fijne houtsnippers. Het is milieuvriendelijk en veroorzaakt geen allergische reactie.MDF herhaalt uiterlijk houtpatroon, het kan ook het originele snijwerk bevatten, wat de deur individueel en ontwerper maakt. Een bijkomend voordeel van het gebruik van dit materiaal is dat het bestand is tegen krassen, niet bang is voor vocht en temperatuurschommelingen.

inrichting

Door Rusland gemaakte producten verschillen in onderdelen en componenten. Ze hebben alles:

 • dragende scharnieren;
 • interne en externe decoratie;
 • anti-pins en bouten;
 • metalen buitenpaneel;
 • binnenpaneel van gelamineerd MDF met een dikte van 3,2 millimeter;
 • vulstof polyurethaanschuim;
 • koperen antieke poedercoating;
 • twee sloten - cilinder en suvaldny - met drie bouten.

In de complete set deuren "Ratibor" van elke klasse is er een betrouwbaar slot van de vierde beveiligingsklasse, volgens de nationale normen.

Extra bescherming biedt gepantserde pad op het slotopslaan van opnamen. Wanneer u dag en nacht thuis bent, verhoogt de veiligheid de interne constipatie. Het ingebouwde kijkgaatje maakt het mogelijk om te kijken en geeft een 180 graden uitzicht. Scharnieren met interne lagers laten criminelen niet toe om de deur te verwijderen; Ze beschermen ook tegen doorhangen en piepen.

Maten en prijs

Het groottebereik suggereert de mogelijkheid van installatie zowel in de appartementen van de oude lay-out, en in moderne woningen. De afmetingen van het kleinere model zijn 860 bij 2050 millimeter. De grootte van een groot product is 960 bij 2050 millimeter.

De prijs van Russische deuren "Ratibor" varieert van dertien tot zesentwintigduizend roebel.

model

Modellen kunnen de meest uiteenlopende zijn, verschillen in kleur, de factuur, interne levering, accessoires, inserts. Eik, wengé, rozenhout - het oppervlak kan worden gemaakt voor een specifiek materiaal. Kleurvariaties zijn ook gevarieerd - licht, donker, grijs. Het toegangsblad moet noodzakelijkerwijs worden gecombineerd met andere deuren in de kamer of, als ze dat niet zijn, het algemene interieur.

De textuur van het oppervlak kan glad zijn, met verticale of horizontale strepen, rechthoekige vensters. Er zijn modellen met spiegelende inzetstukken. Ze zien er niet alleen spectaculair uit, maar laten je ook visueel de ruimte van de ruimte uitbreiden. Deurbeslag moet ook worden gecombineerd met andere details in het interieur. U kunt goud of chroom kiezen.

De belangrijkste modellijnen gepresenteerd door de binnenlandse fabrikant "Ratibor":

 • "Practitioner".Dit zijn de meest economische modellen van deze fabrikant. Ze hebben twee sloten - 4 en 2 beveiligingsklassen. Metaaldikte - 1,5 centimeter; de deur zelf - 6 centimeter. Het oppervlak is glad, gecoat.
 • "Oxford". Deze regel is een gemiddelde prijscategorie. Het oppervlak is versierd met houtsnijwerk. De deur is 6,4 centimeter dik.
 • "London" is de duurste deur van de fabrikant "Ratibor". Van buiten en van binnen zijn deze deuren afgewerkt in massief hout. Het ziet er spectaculair, stijlvol en duur uit. Beveiliging is gemaximaliseerd.
 • "Barrier". Een succesvolle en betrouwbare keuze voor een appartement, een landhuis, een zomerhuis, een kantoor zal het "Barrier" -model in de kleur van wenge / witte as zijn. De kosten zijn iets meer dan 25 duizend roebel. De fabrikant geeft een garantie van één jaar op zijn producten vanaf de datum van installatie. Kozijn is geïsoleerd. Gebruikt staal met een dikte van 1,5 millimeter; de deur zelf is 100 millimeter.

Minerale wol wordt gebruikt als vulmiddel. Twee sluizen van de hoogste klasse van veiligheid zijn ingebouwd. Op de sloten geïnstalleerd extra gepantserde overkapping. De deur is geschilderd in antiek koper. Er is een vandalismebestendige buitenkant en binnenhuisarchitectuur.U kunt de deur zowel links als rechts installeren. Er is een autonome nachtpoort. Chromen armaturen gebruikt.

beoordelingen

Geluid, kou en tocht storen de appartementen niet langer. Dit effect, volgens klantrecensies, maakt de installatie van metalen toegangsdeuren "Ratibor". De betrouwbaarheid van sloten, producten van hoge kwaliteit, maximale bescherming van het huis.

Ook besteden gebruikers aandacht aan zo'n moment als eenvoudige verzorging. Om voor Ratibor-producten te zorgen, is alleen water nodig. Het is voldoende om stof en vuil met een vochtige doek af te vegen. Gebruik indien nodig zeepwater om zware vervuiling te voorkomen. Daarna afspoelen met schoon water en afvegen.

Er wordt ook opgemerkt dat het gebruik van chemicaliën verboden is, ze kunnen het oppervlak beschadigen, de kleur bederven.

Hieronder vindt u een overzicht van het Milan-model van het bedrijf Ratibor.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer