Guardian Doors

 Guardian Doors

Degenen aan wie minstens eenmaal de taak was opgelegd om de voordeur in een appartement of huis te installeren of te vervangen, hoorden over de Guardian-deuren. Het bedrijf produceert al meer dan twintig jaar metalen deuren en is in die tijd enorm populair geworden bij de consument.

Guardian-producten hebben talloze onderscheidingen en keurmerken gewonnen, waaronder internationale. Guardian is een van de tien beste fabrikanten van stalen deuren in Rusland.

voordelen

Het belangrijkste en belangrijkste voordeel van de Guardian-deuren is hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, bereikt door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen in het productieproces - koudgewalste staalplaten, huishout, Italiaanse en Finse verven en vernissen.

De fabriek produceert een breed scala aan toegangsdeuren, die is onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen:

 • Gemaakt met behulp van geautomatiseerde assemblage (standaardmodellen).
 • Gefabriceerd met gedeeltelijke automatisering van het productieproces (aangepaste modellen).
 • Producten met een hoge inbraak.

Een verscheidenheid aan modellen van deuren Guardian is in staat om aan alle behoeften van de consument te voldoen. Het bedrijf produceert deuren voor appartementen in appartementsgebouwen, en voor particuliere huizen (inclusief die met thermische onderbreking), brandwerende, dubbele vleugel, met smeedijzeren elementen en met een raam. In verband met deze brede en prijsklasse.

Hier kunt u een goedkope deur en een solide premium model ophalen.

Bij de productie van deuren gebruikt het bedrijf sluizen van zijn eigen productie, evenals de bekende merken Mottura en Cisa, die de inbraakwerendheid van stalen deuren vergroten. Tegelijkertijd worden sleutelgaten beschermd door speciale pantserplaten.

Guardian-deuren onderscheiden zich ook door een goede geluidsisolatie en energiebesparende prestaties dankzij het gebruik van geluiddichte scheidingswanden gemaakt van speciale minerale wol, dubbelzijdige rubberen afdichtingen en minimale openingen tussen het deurkozijn en de deur zelf.Ontwerpers van het bedrijf hebben hun eigen ontwerp gepatenteerd: ronde scharnieren, gelijkmatig het gewicht van de deur waarneembaar.

Guardian-deuren worden buiten beschermd met een poedercoating, waarvan de kleur naar eigen goeddunken kan worden gekozen.

De decoratieve binnencoating van de Guardian-deuren kan in verschillende kleuren en structuren worden gemaakt. Gebruik hiervoor polyvinylchloridefolie of MDF-panelen.

Deuren kunnen worden besteld in zowel standaardafmetingen als de grootte van een bestaande deuropening. Een van de voordelen van de deuren van deze fabrikant is dat ze in bijna elke Russische regio kunnen worden gekocht, dankzij het actieve werk van marketingspecialisten en de ontwikkeling van een netwerk van groothandels en baanwinkels in de regio's.

Door de Guardian te kiezen, minimaliseert de consument het verlies van tijd en moeite in verband met tekortkomingen in de uitvoering van de bestelling, omdat deze rechtstreeks met de fabrikant communiceert, en niet met tussenpersonen.

De tijd van productie, verzending en levering van Guardian-deuren wordt voortdurend geoptimaliseerd. Levering wordt uitgevoerd in alle regio's van ons land, evenals in de nabije nabije omgeving over de weg of per spoor in de kortst mogelijke tijd.De deuren zijn halfautomatisch verpakt, wat een betrouwbare bescherming van het product tegen de invloed van externe factoren tijdens transport garandeert.

Welke is beter Guardian of "Elbor"?

Welke stalen deur is beter om te kiezen? Elke consument bepaalt deze vraag zelf, afhankelijk van welke kenmerken van de deur voor hem het belangrijkst zijn: isolatie, bescherming tegen kou, verhoogde inbraakwerendheid, interessant ontwerp, lage prijs.

Op basis van de beoordelingen in de bouwfora is het onmogelijk om tot een eenduidig ​​antwoord te komen, wat beter is: de deuren van de Guardian of Elbor. Volgens een indicator wint de ene fabrikant, aan de andere - een andere. Iemand gebruikt de Guardian-deur al tien jaar en iemand is er niet gelukkig mee.

Beide fabrikanten behoren tot ongeveer dezelfde klasse, dat wil zeggen, volgens hun technische kenmerken, ze zijn ongeveer hetzelfde, daarom is het nogal moeilijk om ze te vergelijken.

Maar de Guardian wint een beetje dankzij een meer ontwikkeld dealernetwerk, een serieuze advertentiecampagne, een breed scala aan afwerkingen, hoge bouwkwaliteit en gebruik bij de productie van eigen ontwerpontwikkelingen. Wat kan niet gezegd worden over "Elbor".Guardian heeft lang de binnenlandse markt veroverd. En alle processen, van productie tot installatie in het bedrijf, zijn duidelijk debugged.

types

De Guardian-fabriek produceert alleen buitendeuren: naar het huis, naar het appartement, met verhoogde indicatoren van inbraakwerendheid, thermische isolatie, geluidsisolatie, brandbeveiliging. Het bedrijf houdt zich niet bezig met binnendeuren.

afmeting

Typische Guardian-deuren hebben standaardmaten: hoogte van 2000 tot 2100 mm, breedte - van 860 tot 980 mm. Dubbele en halve deuren (wanneer één vleugel werkt en de andere vleugel doof is) zijn verkrijgbaar in de volgende maten: breedte - van 1100 tot 1500 mm, hoogte 2100 mm en 2300 mm. Met twee deuren worden deuren DS 2 en DS 3 geproduceerd.

Bij de productie van deurpanelen gebruikt staal met een dikte van 2 of 3 mm. Maar het bedrijf The Guardian beschouwt deze technische karakteristiek niet als essentieel, en benadrukt de beschermende functie, die in grotere mate wordt geboden door de dikte van het metaal, maar door de structurele kenmerken van de deur.

Ontwerpers van het bedrijf werken constant aan het verbeteren van de deurpanelen en streven ernaar het metaalverbruik te minimaliseren.

materialen

Wanneer ze praten over ijzeren of metalen deuren (in tegenstelling tot hout), dan gaat het meestal over stalen constructies.Guardian is een deur gemaakt van massief plaatstaal, die geprofileerd is met behulp van uiterst nauwkeurige apparatuur. Naast metaal worden verschillende isolatiematerialen in de vorm van minerale wol of geschuimd polyurethaan gebruikt bij de constructie van de Guardian-deuren.

De volgende materialen worden gebruikt bij de decoratie van deuren:

 • glas- en spiegelpanelen en individuele elementen van deze materialen;
 • gesmede items;
 • MDF;
 • massief grenen of eiken;
 • multiplex;
 • eiken of grenen fineer;
 • PVC-film;
 • plastic;
 • of laminaat;
 • imitatie steen;
 • stenen fineer.

Kleuren en texturen

Voor elk standaard deurmodel kunt u de juiste poederlakkleur voor de buitenkant selecteren. De deur kan wit en grijs en groen en blauw en robijnrood en felrood zijn. In het palet van beschikbare kleuren zijn er ook complexe kleuropties, bijvoorbeeld koper-antiek, zilver antiek, brons en groen antiek, blauwe zijde, rood antraciet, licht februari, moiré aubergine.

De textuur van het buitendeel van de deur kan ook anders zijn. Decoratieve afwerking kan op verschillende manieren worden gedaan, van het samenpersen van een patroon op canvas en voeringen tot glas-in-loodramen, smeden en zelfs in de lucht.Een decoratief paneel kan ook buiten de deur worden geïnstalleerd, waarvan de kleur en textuur ook naar uw smaak kunnen worden gekozen.

Opties om de binnenkant van de deur nog meer te versieren. Ze zijn gemakkelijk in de war te raken en kiezen voor één ding.

afspraak

Alle Guardian-deuren volgens hun functionele doel zijn onderverdeeld in:

 • voor een privéwoning - model DS1 - DS10;
 • voor het appartement - DS1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9;
 • brandpreventie - DS ППЖ-2 en ДС ППЖ-Э.

Onderscheid ook modellen:

 • met een hoge mate van inbraakwerendheid - DS 3U, DS 8U, DS 4;
 • met hoge geluidsisolatie en thermische isolatiekenmerken - DS 4, DS 5, DS 6, DS 9, DS 10.

Populaire modellen

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste Guardian-deurmodellen:

 • DS1 - duurzaam en betrouwbaar, maar tegelijkertijd eenvoudig en economisch model. Deurblad massief gestraald. Er wordt een metalen plaat gebruikt. De deur heeft een beperkende klasse in termen van sterkte-eigenschappen en 2e klasse van geluidsisolatie.

Hard polyurethaanschuim wordt gebruikt als isolatiemateriaal. Het model DS1 heeft sloten van klasse 2 en 4 voor inbraakwerendheid.

 • Model DS 1-BO heeft vergelijkbare kenmerken, verschilt van het vorige model door de interne opening van het deurblad. Prijzen voor deze twee modellen deuren zijn redelijk betaalbaar - van 15.000 roebel.
 • Model DS 2 met versterkte constructie met drie ribben. Deurblad massief gestraald. Gebruikt 2 metalen plaat. Model met extreme sterkte- en geluidsisolatieklassen. Thermisch isolatiemateriaal - minerale wol M12.

In model DS 2 zijn sloten van klasse 2, 3, 4 met inbraakwerendheid geïnstalleerd. Met hoge functionele kenmerken heeft zo'n deur een vrij lage prijs - van 22.000 roebel.

 • Model DS 3 heeft een versterkt ontwerp. In het deurblad gebruikte twee vellen geprofileerd metaal. Het model gebruikte sloten 3 en 4 van inbraakklasse, drieweg sluitsysteem. Minerale wol M12 wordt gebruikt als isolatie. Prijs - van 30.000 roebel.
 • DS 4. Premium deur met verhoogde weerstand tegen inbraak (3e klas). In dit opzicht heeft het vijf verstijvingen, versterkt deurblad van drie staalplaten met een dikte van 95 mm, driezijdige meerpuntsvergrendeling, een systeem van uitgebreide bescherming van sloten en de vergrendelingszone. Minerale wol M12 wordt gebruikt als isolatie. De prijs voor verhoogde beveiliging is geschikt - van 105.000 roebel.
 • DS 5. Het model, dat is ontworpen om het huis te beschermen tegen kou en lawaai, door het gebruik in het ontwerp van het deurblad van twee lagen minerale wol, twee metalen platen, drie contouren van het zegel.Het model maakt gebruik van klasse 3 en 4 sloten voor weerstand tegen scheuren, waarbij het mogelijk is om het geheim te vervangen.
 • DS 6. Model voor betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en strenge vorst. Het heeft een speciaal ontwerp met een thermische onderbreking, waardoor de deur het meest geschikt is voor installatie op straat. Deze straatdeur vriest niet door, er is geen condensatie en bevriezing op. Geschuimd polyurethaan wordt gebruikt als een thermisch isolatiemateriaal. Deurblad heeft een dikte van 103 mm. Het model heeft sloten 3 en 4 van inbraakklasse. Prijs - van 55.000 roebel.
 • DS 7. Het model met opening in de kamer. Geschikt voor gebruik als tweede deur naar een residentieel of administratief gebouw met een versterkt anti-inbraaksysteem. In het deurblad gebruikte twee vellen geprofileerd metaal. Het model biedt sloten van klasse 3 en 4 voor scheurvastheid, driewegsluiting, vier verstijvers. Minerale wol M12 wordt gebruikt als isolatie. Prijs - van 40.000 roebel.
 • DS 8U. Model met verbeterde anti-inbraakbeveiliging door middel van een drievoudig sluitsysteem, verzonken in het deurkozijn van het deurblad, 4 klassen van sloten, armorpakket en anti-inbraaklabyrint.Het model heeft ook verbeterde prestaties op het gebied van warmte- en geluidsisolatie dankzij het gebruik van dubbele circuitafdichting en Ursa minerale wol als verwarming. Prijs - van 35.000 roebel.
 • DS 9. Het premium-model, dat de kenmerken van warmte- en geluidsisolatie van de hoogste klasse heeft. Geschikt voor installatie, zelfs in barre klimaten. De hoogste klasse van warmte- en geluidsisolatie wordt bereikt door het gebruik van twee lagen isolatie in het ontwerp. Het deurblad heeft een maximale dikte van 80 mm en is gemaakt van twee lagen staal.

In dit model zijn sloten van klasse 4 geïnstalleerd voor weerstand tegen scheuren. Als extra optie wordt vervanging van het sluisgeheim geboden. Prijs - van 30.000 roebel.

 • DS 10. Een ander model met een thermische onderbreking van de kast en het deurblad voor buitenopstelling. Het heeft extreem hoge niveaus van thermische isolatie, dus het kan zelfs in regio's met een koud klimaat worden geïnstalleerd. Tegelijkertijd bevriest de deurstructuur niet, vorst en condens worden niet van binnenuit gevormd. Deurblad met een dikte van 93 mm is gemaakt van twee lagen geprofileerd staal. In dit model zijn sloten van klasse 3 en 4 met inbraakwerendheid geïnstalleerd.Geschuimd polyurethaan werd gebruikt als isolatie. Prijs - van 48.000 roebel.
 • DS PPJ-2. De deur is ontworpen voor installatie in drukbevaren gebieden om de brandveiligheid te garanderen. Beschermt tegen hoge temperaturen en koolmonoxide in geval van brand. De deur is gemaakt van twee lagen staal met een vulling van minerale wolplaten met een hoge dichtheid en vuurbestendige gipsplaat. Brandweerstandslimiet is 60 minuten. Het model biedt speciale vuursloten, een speciale tape wordt gebruikt om het binnendringen van vuur en rook door de deur te voorkomen. Het product is uitgerust met een deurdranger.
 • DS PPJ-E. Ontworpen om te beschermen tegen blootstelling aan hoge temperaturen en koolmonoxidegassen in geval van brand. De deur is gemaakt van twee lagen staal met een vulling van minerale wolplaten met een hoge dichtheid en vuurbestendige gipsplaat. De de brandweerstandsgrens van de deur is 60 minuten. Het model maakt gebruik van een thermische afdichtingstape die het binnendringen van vuur en rook door de deur voorkomt. Het model is uitgerust met een deurdranger.

De volgende series vallen op in afzonderlijke categorieën.

"Prestige"

Dit is al een voltooide deur met een bepaald aantal opties. De Prestige-serie is een combinatie van een laconiek, maar tegelijkertijd elegant ontwerp en hightech bescherming tegen externe penetratie. Deurconstructie heeft de eerste klasse van weerstand tegen scheuren. De eigenaar kan de kamer binnengaan door alleen een vinger naar een speciale vingerafdruklezer te steken, wat een soort 'sleutel' is.

Het gebruik van innovatieve technologieën in de constructie van dit type maakt het mogelijk om alle ruimte rond het object te observeren. Als de deurbel rinkelt, kunt u de gast op de monitor zien en hem indien nodig ook spreken (dat wil zeggen dat er een monitor en een oproeppaneel zijn geïnstalleerd in plaats van het kijkgaatje). Het doek is gemaakt van twee staalplaten met vier verstevigingsribben, heeft tripartite tripartiete sluiting. Het model heeft de hoogste geluidsisolatie. Minerale wol wordt gebruikt als een isolatiemateriaal;

"Stealth"

Bruut deurblad in een modern ontwerp, waarin niets overbodig is - alleen strikt aangepaste verhoudingen en maximale veiligheid.Ontwerpers gebruikten metaal en glas donkere mannelijke tinten en gladde vormen om de buitenkant van de deur te creëren. Glasoppervlakken zijn schokbestendig triplex, het zogenaamde onbreekbare glas (fragmenten vallen niet uit elkaar bij een botsing). Door de antracietkleurige kleur van staal krijgt het buitenoppervlak van de deur een mysterieuze flikkering.

De binnendeuren zijn glas en fineer. Deurblad is gemaakt van twee staalplaten met drie ribben.

Een hoog niveau van beveiliging wordt verzekerd door het gebruik van meerpuntssluitingen, vierde klasse sloten van inbraakwerendheid, het gebruik van een kijkgaatje en deviators. Met het ingebouwde kijkgaatje in de video kun je alles zien wat er achter de deur gebeurt.

Het beeld wordt verzonden naar de aanraakscherm aan de binnenkant. Het model heeft een hoge geluidsisolatie. Minerale vezels worden gebruikt als isolatiemateriaal.

Serie P

De P-serie is een niet-standaard deurontwerp dat in de fabriek wordt gemaakt voor individuele bestellingen. Ze kunnen worden gemaakt met verschillende varianten van zowel externe als externe decoratie.Deurblad erin - van twee geprofileerde staalplaten met drie ribben, isolatie - minerale wol, sloten - 2-4 inbraakklasse.

Welke deuren tegenwoordig het populairst zijn, is moeilijk te zeggen. Dit is een vraag voor een volledig marketingonderzoek. Maar er kan van worden uitgegaan dat stalen deuren met een optimale combinatie van prijs-kwaliteit-extra opties het meest gevraagd zijn. Dergelijke deuren omvatten modellen DS 3, DS5, DS 7, DS 8, DS 9.

Hoe te kiezen?

Houd bij het kiezen van een deur rekening met de volgende factoren:

 • Plaats van installatie. De technische kenmerken en de keuze van de afwerkingsopties zijn afhankelijk van waar de deur is geïnstalleerd - in het appartement of in een privéwoning. Als de deur een buitendeur is, is het voor het behoud van warmte in het huis beter om een ​​model te kiezen met verbeterde thermische isolatieparameters of een model met een thermische onderbreking in de constructie. Als dergelijke deurontwerpen te duur lijken, is het beter om zowel buiten als binnen een polymeer poedercoating te kiezen, omdat door het temperatuurverschil op de deur er vorst of condens zal ontstaan, waardoor de decoratieve coating snel kan worden gedeactiveerd. MDF.

Als de binnenste metaallaag onesthetisch lijkt, kunt u kiezen voor een kunststofdecor. De buitenzijde van de deur kan van metaal worden gemaakt (met een recht oppervlak, gedecoreerd met druk, met aangebrachte of gesmede patronen, met een spiegel, met een raam of met glas in lood) of kies een decoratieve voering van weerbestendige materialen (waaronder massief eiken, grenen, as) . Als de deur wordt geïnstalleerd in een appartement in een flatgebouw, wordt de keuzemogelijkheid veel groter.

Bij de ingang zijn er geen significante temperatuurverschillen, dus het deurblad hier kun je bijna elk plaatsen. Je kunt een extern paneel van metaal maken, en de interne van MDF, kleuren en texturen, die de Guardian veel heeft. Het buitendeel van de deur kan ook zonder beperkingen worden versierd met elk decoratief paneel.

 • Het aantal ribben. Hoe meer, hoe beter, hoe moeilijker het ontwerp van de deur. De verstijvingsribben laten ook niet toe dat het isolatiemateriaal dat in het deurblad is geïnstalleerd "afbrokkelt".
 • Sloten. De deurconstructies van The Guardian zijn uitgerust met hun eigen sloten, evenals Cisa, Mottura. Het is beter als de deur verschillende soorten sloten heeft - hefboom en cilinder.Welnu, als de deur de mogelijkheid biedt om het sluisgeheim te vervangen.
 • Het aantal contouren van de zegel. Het principe van het kiezen van de beste deur is hetzelfde als bij verstijvingen - hoe meer hoe beter. Zet aan de deur van de Guardian 1 tot 3 contouren van het zegel. Hoe meer contouren van de afdichting, hoe hoger de warmte- en geluidsisolatie-eigenschappen.
 • Insulation. Minerale wolplaten en hard geschuimd polyurethaanschuim worden gebruikt als isolatie in de Guardian-deurconstructies. Sommige modellen gebruiken twee lagen isolatie. Hoe dikker de isolatie, hoe groter de dikte van de deur. Daarom is het beter om een ​​deur met een grotere dikte te nemen als het nodig is om op betrouwbare wijze te beschermen tegen kou of lawaai.
 • De verkoper. Deuren moeten alleen worden gekocht bij geautoriseerde dealers van het bedrijf, die garant staan ​​voor de beschikbaarheid van een garantie van de fabrikant, evenals installatie en verder onderhoud van hoge kwaliteit.

reparaties

Het is het beste om Guardian-deuren te repareren door contact op te nemen met de serviceafdeling van het bedrijf. Proberen de deur te demonteren en de reparatie zelf uit te voeren, worden niet beter. Dergelijke acties kunnen de integriteit van de structuur, binnen en buiten, schaden.De onderhoudsmonteur zal het werk van het kasteelsysteem snel en nauwkeurig herstellen, de accessoires of decoratieve panelen vervangen.

beoordelingen

Volgens deskundigen verdienen de producten van de Guardian behoorlijk hoge cijfers. In de lange geschiedenis van zijn werk heeft de fabriek een unieke ervaring opgebouwd die wordt gerealiseerd in zijn producten. Alle deuren voldoen aan internationale kwaliteitsnormen, gecertificeerd door het SKG-laboratorium, gecertificeerd volgens GOST 31173-2003, GOST 51113-97, SNiP 23-03-2003, SNiP 21-01-97. Guardian-deuren worden door experts beoordeeld als hoogwaardige, betrouwbare en veilige deuren.

Kopers reageren anders op de Guardian. Maar over het algemeen zijn de meningen positiever. Consumenten merken een breed scala aan deurontwerpen van deze fabrikant op, van zuinigheid tot premiumklasse, hoge structurele sterkte, aantrekkelijk uiterlijk, snelle levering en installatie, lange levensduur.

Uit deze video leert u meer over Guardian-producten.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer