Voor- en nadelen van de deuren Groff van het bedrijf Bravo

 Voor- en nadelen van de deuren Groff van het bedrijf Bravo

Bravo vervaardigt en verkoopt meer dan 350 items van deurontwerpen over 10 jaar. Dankzij de opgebouwde ervaring, vertrekkende op moderne ontwikkelingen op het gebied van de productie van toegangsdeuren, het gebruik van hightech apparatuur en hoogwaardige materialen, heeft de fabriek in Nizhny Novgorod een productie van hoogwaardige producten tot stand gebracht en heeft het een grote populariteit bij de binnenlandse consument.

Voor- en nadelen

De producten van het bedrijf hebben veel van de volgende voordelen die de producten van deze fabriek onderscheiden van een vergelijkbare groep goederen van andere fabrikanten. Pluspunten van modellen:

Hoge kwaliteit

De stalen toegangsdeuren van Bravo zijn onderworpen aan strikte kwaliteitscontrole in alle stadia van de productie. Dit zorgt voor de volledige afwezigheid van defecten en defecten. Elk model heeft het vereiste certificaat van overeenstemming en voldoet volledig aan de vereisten van GOST.

Bij de fabricage van stalen deuren gebruikt Groff milieuvriendelijke grondstoffen, heeft alle expertise doorstaan ​​en beschikt over de nodige documentatie. Het gebruik van koud gelegeerd staal garandeert een lange levensduur en productsterkte.

Betaalbare prijs

Dankzij een goed doordacht prijsbeleid is het mogelijk om Groff premium stalen deuren te kopen voor een betaalbare prijs.

Het meest budgetmodel "Groff P2-200" kan worden gekocht voor 19900 roebel.

Een lage prijs met absoluut hoge kwaliteit wordt bereikt doordat de volledige cyclus van productiedeuren op één plaats plaatsvindt en de verdere realisatie van producten wordt uitgevoerd via bedrijfswinkels, waarbij tussenpersonen worden omzeild. De uiteindelijke kosten van deurontwerpen zijn afhankelijk van de opties voor interieurdecoratie, veiligheidsklasse en grootte van het model.

Verbeterde beveiliging

De structuur van de stalen deuren Groff bestaat uit een versterkt frame, voorzien van extra baleinen. Ze geven het canvas extra sterkte, garanderen de afwezigheid van vervorming en behoud van de originele vormen gedurende de gehele levensduur. De dikte van de staalplaten die worden gebruikt om de deuren te monteren, is minimaal anderhalve millimeter.

Om de inbraakwerendheid van de producten te vergroten, zijn de constructies uitgerust met drie anti-afneembare pennen, die een goede pasvorm en een betrouwbare bevestiging van het deurblad aan de doos garanderen, zelfs wanneer de scharnieren zijn gezaagd. Modellen zijn uitgerust met twee hendelsloten van het verschillende sluitsysteem "Guardian", wat overeenkomt met de vierde klasse van beveiliging.

De vergrendelingszone wordt gescheiden door een stalen zak, waardoor zijboren volledig wordt voorkomen en de isolerende vezels niet in het ontwerp van het slot kunnen komen, waardoor deze beschadigd raken. Bronenakladki voorkomt volledig het boren van cilinders en het gebruik van verschillende soorten hoofdsleutels.

De dikte van het deurblad, afhankelijk van het model, reikt van 7,8 tot 9 centimeter, waardoor het draaien en buigen van de hoeken wordt voorkomen.De deuren voldoen aan alle vereisten van GOST 311 173-2003 en hebben een M2-klasse van sterkte, wat een hoge indicator is voor bestaande analogen.

Esthetische uitstraling

Voor de decoratie van stalen deuren heeft Groff MDF-panelen en poedercoating gebruikt. Interne voeringen kunnen worden gefreesd en gelamineerd. Een PVC-film wordt gebruikt als laminator en imiteert de kleur en het patroon van houtvezels van veel houtsoorten.

Sommige modellen zijn versierd met een groeispiegel, waarmee het probleem van de installatie in de gangen van een klein gebied kan worden opgelost.

Het buitenoppervlak van het deurblad kan worden versierd met decoratieve stempels. Poedercoating heeft een vandalismebestendig effect - het is niet gevoelig voor beschadiging als gevolg van mechanische impact, het is bestand tegen agressieve externe omgevingen en behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk gedurende de gehele levensduur.

Decoratieve binnenplaten zijn verkrijgbaar in een groot assortiment met een breed scala aan kleuren en ontwerpen. Hiermee kunt u het product kiezen in elke richting waarin de kamer is ingericht.

Voor een klassiek interieur doen modellen die donker hout imiteren met een uitgesproken houtachtig patroon.Fel gele en rode modellen passen harmonisch in de etnisch-Afrikaanse stijl, en de deuren van natuurlijke tinten van licht hout passen met succes in Scandinavisch en rustiek. Bij het kiezen van een deur naar moderne stijlen zoals techno, hi-tech en minimalisme, kunt u het gecombineerde paneel met een spiegel, mat of getint oppervlak beschouwen.

Uitstekende geluids- en warmte-isolatie

De ijzeren deuren zijn uitgerust met een drievoudige afdichtingscontour rondom de omtrek en bieden een hoge geluidsisolatie.

Het skelet van de producten wordt gelegd met de minerale wol van het Duitse bedrijf Knauf, dat als een uitstekende isolatie dient en niet-brandbaar en milieuvriendelijk materiaal is. Het deurkozijn is ook geïsoleerd.

De dikte van het deurblad, die 9 cm bereikt, en het gemiddelde gewicht van modellen van 75 kg, zorgen voor een betrouwbare barrière voor straatlawaai en koude lucht. Door de drievoudige afdichting en de aanwezigheid van brandwerende platen hebben de producten een hoge brandveiligheid.

Beschikbaarheid van extra functionele apparaten

Alle modellen van metalen toegangsdeuren zijn uitgerust met groothoekogen. Hiermee kunt u observeren wat er buiten gebeurt, zonder het te openen.Ook zijn de producten uitgerust met een excentriek systeem, dat zorgt voor een soepele werking van de sloten en hun duurzaamheid. Voor interne vergrendeling zijn stalen schuifafsluiters voorzien, zodat u de hoofdsluizen niet in het appartement kunt gebruiken. Bij een complete set doeken worden de handige en betrouwbare deurgrepen gebruikt, onafhankelijk ontwikkeld door specialisten van het bedrijf. Hun vorm is ontworpen rekening houdend met de anatomische structuur van de palm.

duurzaamheid

De fabrikant garandeert 15 jaar onberispelijke werking van de deuren. Lange levensduur wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van hoogwaardige materialen, betrouwbare hulpstukken en een hoge mate van professionaliteit van de medewerkers.

In de loop der jaren hebben we uitgebreide ervaring opgebouwd, rekening houdend met alle opmerkingen en wensen van klanten. Hierdoor konden we een vrijgave van sterke en betrouwbare producten tot stand brengen. Gedurende de gehele levensduur van het deurblad buigt het niet door en vervormt het nietafdichtingsmaterialen krimpen of barsten niet.

Naast het ontwerp, het duurzame en externe ontwerp van producten. MDF-panelen worden niet blootgesteld aan vocht- en temperatuurveranderingen, bestand tegen de klauwen van dieren en matige externe invloeden.Ze worden goed verdragen door ultraviolette straling, vervagen niet en verliezen geen glans. De scharnieren van de producten zijn uitgerust met lagers, die de levensduur aanzienlijk verlengen en zorgen voor een soepele werking van het blad.

Eenvoudig te onderhouden

Deuren vereisen geen speciaal onderhoud en verzorging. Externe en interne oppervlakken zijn bestand tegen schoonmaakmiddelen en huishoudelijke chemicaliën. Producten zijn behoorlijk hygiënisch. Vanwege het feit dat minerale wol wordt gebruikt als een kadervulling, is de kans op het optreden van schimmels, schimmels en ziekteverwekkers volledig uitgesloten.

Van de minnen, kunnen enkele minder belangrijke punten worden opgemerkt:

  • relatieve eenvoud van ontwerp en het ontbreken van exclusieve modellen;
  • de periodieke verschijning van condensaat in de winter, die de afwerking van het canvas negatief kan beïnvloeden. In de toekomst kan metaalcorrosie beginnen bij contact met het beschadigde oppervlak van regen en sneeuw. Daarom wordt het aanbevolen om de deur van de straat te beschermen met een vizier of dak;
  • zeer zelden zijn er gevallen van losraken van het afdichtcircuit;
  • een ander negatief punt is het doorhangen van het canvas en, als gevolg daarvan, de moeilijkheid om te sluiten.Dit kan echter te wijten zijn aan een schending van de installatietechnologie.

Service en beoordelingen

Een belangrijk voordeel van de Bravo-stalen deuren is goed gebouwd werk met klanten en klanten. Leveringen van producten worden uitgevoerd in de kortst mogelijke tijd en tegen een vaste prijs, ongeacht de locatie van het magazijn en de klant.

De levering gebeurt door directe verzending, waarbij tussenbedrijven worden omzeild. Hiermee kunt u klantengeld aanzienlijk besparen. Ook verkrijgbaar is de service van het bestellen van modellen op basis van individuele formaten en de snelle levering ervan naar elke locatie in het land.

Stalen toegangsdeuren Groff geproduceerd door Bravo hebben populariteit verdiend, niet alleen in Rusland, maar ook in de buurlanden.

Consumenten hebben de mogelijkheid opgemerkt om premium deuren aan te schaffen tegen lage prijzen en de aanwezigheid van een groot aantal producten. De aandacht wordt gevestigd op de hoge beschermingsklasse en de mogelijkheid om het gewenste beveiligingsniveau te selecteren. Klanten in het hele land wijzen op uitstekende geluids- en thermische isolatie-eigenschappen, waardoor deuren in elke klimaatzone kunnen worden gebruikt.

De volgende video geeft een overzicht van de toegangsdeur met een spiegel van de Groff C2-101 P-25-serie (wit eiken).

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer