Deuren "Etalon": voor- en nadelen

 Standaard deuren: voor- en nadelen

Iedereen wil dat zijn huis of appartement wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Om maximale veiligheid te bereiken, moet u allereerst letten op de keuze van de voordeur. Het moet zeer duurzaam, betrouwbaar en tegelijkertijd aantrekkelijk zijn, omdat de deur het eerste is dat mensen zien wanneer ze bij u thuis komen. In de moderne markt zijn Etalon-deuren erg populair.

Kenmerken van het bedrijf

Het bedrijf is al meer dan tien jaar op de markt. Gedurende deze tijd hebben de specialisten van het bedrijf de behoeften van klanten zorgvuldig bestudeerd, waardoor ontwerpen konden worden gecreëerd onder een breed scala aan ontwerpen.

De deuren van het merk "Etalon" zijn gemaakt op basis van de grootte en het ontwerp van de klant, rekening houdend met al zijn wensen. Zo krijgt u een uniek en hoogwaardig product dat ideaal is voor uw huis.

Het is ook mogelijk om kant-en-klare ontwerpen van massaproductie te kiezen. De catalogus van het bedrijf presenteert zowel goedkope, toegankelijke voor elke toegangsdeur, als duurzamere en duurdere opties, maar wat het ontwerp ook heeft, de kwaliteit is altijd op het hoogste niveau. Dit wordt bewezen door de vele beoordelingen van tevreden klanten.

Kenmerken van constructies

Sprekend over de "standaard" deuren, kan men niet anders dan zich wenden tot het onderwerp van hun kenmerken en kenmerken.

Canvas en doos

Modellen van het handelsmerk Etalon onderscheiden zich door hun speciale sterkte en duurzaamheid. Dit wordt bereikt door het feit dat het weefsel gemaakt is van koudgewalst metaal en het productframe volledig gelast is. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het ontwerp.

De isolatie is gemaakt van minerale basaltwol, wat betekent dat de deur uw huis op betrouwbare wijze zal beschermen tegen tocht, vreemde geluiden en geuren.

De doos zelf bestaat uit twee niveaus van verdichting met gevormde buizen, die extra sterkte biedt.

Exterieur afwerking

De technologie van het schilderen van deuren heeft enkele eigenaardigheden. Pre-metaal op het deurblad wordt op een speciale manier verwerkt. Vervolgens wordt de structuur gecoat met poederlak en dit gebeurt met behulp van een elektrostatische methode onder invloed van hoge temperaturen, wat een hoge kwaliteit van de uiteindelijke coating garandeert. MDF met een speciale sectie wordt meestal gebruikt voor het afwerken van gevels. Ze hebben een aantrekkelijk uiterlijk en vochtbestendigheid.

Castle-systemen

Om structuren uit te rusten, worden betrouwbare sluizen van het tweede beschermingsniveau van het type Fuaro of Guardian gebruikt. De keuze van een bepaald slot hangt af van het specifieke model van de deur. Daarnaast zijn de ontwerpen aangevuld met speciale Apecs-kleppen, gemaakt van duurzaam staal.

De producten van het bedrijf hebben een garantietermijn van 1 jaar. Gedurende deze tijd worden alle tekortkomingen van de deuren geëlimineerd, indien nodig.

Het bedrijf biedt professionele installatiediensten.

Ervaren experts zullen uw nieuwe deur snel en efficiënt installeren, zodat u geen problemen zult hebben met de werking van de structuur. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste deur, zullen competente adviseurs u helpen deze taak het hoofd te bieden.

Hoe te kiezen?

Hier zijn enkele basisregels om rekening mee te houden bij het kopen van een voordeur.

  • Overweeg de functies van de kamer. Het is erg belangrijk om te begrijpen dat de kenmerken van de deuren voor een appartement, een landhuis en een commercieel gebouw anders zijn. Bijvoorbeeld, structuren voor installatie in de trap kunnen lichter zijn, terwijl de eisen voor deuren voor een privéwoning hoger zijn, omdat ze u op betrouwbare wijze tegen de kou moeten beschermen en bestand moeten zijn tegen burn-out en temperatuurveranderingen.
  • Besteed aandacht aan het ontwerp. De voordeur is het kenmerk van het huis, dus probeer een ontwerp te krijgen dat uw smaakvoorkeuren weerspiegelt.
  • Beoordeel alle functies. Als u wilt dat het ontwerp de maximale mate van bescherming tegen inbraak heeft of een speciaal ontwerp heeft, moet u de verkoper hierover informeren en dan kunt u snel het geschikte ontwerp met alle vereisten selecteren.

Met behulp van de bovenstaande informatie kunt u dus eenvoudig de deur vinden die ideaal is voor uw huis.

Herziening van de deur van het bedrijf Etalon, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer