Kenmerken en kenmerken van deuren doorhan

DoorHan-deuren hebben hun goede reputatie verdiend vanwege hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het gebruik van moderne technologieën bij de vervaardiging maakt het proces sneller en verlaagt dienovereenkomstig de prijs van het eindproduct.

Algemene kenmerken

Het bedrijf DoorHan biedt de koper hoogtechnologische producten aan. Het wordt geïnstalleerd in zowel residentiële als commerciële gebouwen. Het garandeert veiligheid, uitstekende geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak en branden. Toegangsdeuren voor appartementen en huizen besparen perfect warmte. Voor hun productie met behulp van dichte isolatie, die is gevuld met het deurblad. Lage thermische geleidbaarheid van deze verwarmer wordt gecomplementeerd verspillende warmte-isolatiemethode gebruikmakend van hard polyurethaanschuim.Met deze technologie kunt u zelfs in de koude winterperiode warm blijven in huis.

DoorHan-deuren zijn uitgerust met betrouwbare sloten die de hoogste beschermingsklasse hebben. Het is mogelijk om een ​​cilinderslot met één systeem te gebruiken, een extra hendelvergrendeling met een voering of een cilindermechanisme, compleet met een draaitafel en een bronenakladka. Producten van dit bedrijf zijn milieuvriendelijk en voldoen aan alle normen.

Gebruik bij de vervaardiging geen schadelijke stoffen. Bovendien is er geen onaangename geur aan de deur, zelfs niet onmiddellijk na de installatie.

lineup

Het bedrijf van DoorHan produceert modellen van deuren met verschillende kenmerken die aan de eisen van eventuele kopers kunnen voldoen. Het meest veelzijdige product is de deur. "Premiere Standard". Het wordt gekenmerkt door een beknopt ontwerp. Dankzij de polyestercoating en het gebruik van verschillende standaardkleuren ziet het eindproduct er zeer elegant uit.

Het ontwerp van dit model is zeer duurzaam en betrouwbaar, maar tegelijkertijd is de prijs erg democratisch. Bij de vervaardiging van koudgewalst gegalvaniseerd gelegeerd staal, wat de duurzaamheid van het product aanzienlijk verhoogt.

Dit model garandeert de veiligheid van de kamer.Stalen profielen versterken de scharnieren en vergrendelen, en de uiteinden zijn voorzien van anti-pinnen.

deuren Premiere Plus gekenmerkt door verhoogde beschermende eigenschappen. In de set zijn er twee afzonderlijke sloten - cilinder en suvaldny. Stalen profielen met een dikte van 2 mm versterken het deurblad en de vergrendelingszone. Dankzij de gegalvaniseerde stalen scharnieren opent de deur stil. Naast het cilindermechanisme is gepantserd. Dit model beschermt op betrouwbare wijze tegen illegale penetratie.

Een leuke bonus is het uiterlijk. Een speciale verzegeling die hout imiteert, dat op metaal wordt aangebracht, stelt u in staat deuren in bijna elk interieur te installeren.

Het grote voordeel van de toegangsdeuren Premiere Premium is hun uiterlijk. Een brede selectie van MDF-panelen, verschillende freesbewerkingen en een uitgebreid kleurengamma van coatings - dit alles garandeert een modern ontwerp van het product. Een dergelijk model kan worden geïnstalleerd in woon- en kantoorruimte.

Naast het spectaculaire uiterlijk heeft dit model verbeterde beveiligingsfuncties. Dit is mogelijk door het gebruik van cilinder- en hefboomsloten.Polyurethaanschuim met hoge dichtheid vult de textielproducten. Externe bronenakladka beschermt de cilinder. Het deurkozijn wordt aangeboden in twee types: met boven- of insteekmontage.

Branddeuren

Brandwerende deuren van het bedrijf DoorHan worden gekenmerkt door hoge operationele eigenschappen. Ze zijn betrouwbaar en duurzaam. Ze worden veel gebruikt in scholen, ziekenhuizen, kleuterscholen. Er zijn enkele en dubbele versies, dove modellen of gedeeltelijk geglazuurd. Deze modellen bieden veilige evacuatie tijdens een brand ook de verspreiding van verbrandingsproducten voorkomen naar aangrenzende kamers. Deuren van dit type kunnen worden gemaakt door de standaardafmetingen of door het individu.

Bovendien kunnen ze worden uitgerust met een antipanieksysteem, waarmee u de deur van binnenuit kunt openen zonder een sleutel te gebruiken. U hoeft alleen maar op de deurknop of een speciale balk te drukken. Dit zal aanzienlijk tijd besparen tijdens een noodevacuatie.

Het bedrijf vervaardigt branddeuren met behulp van een gepatenteerde naadloze productietechnologie. Monolithisch canvas heeft hoge geluidsisolerende eigenschappen.Het laat geen vocht en lucht door en houdt de warmte goed vast. Elk element van het product is gegalvaniseerd en corrodeert niet. Deuren werken betrouwbaar bij zowel hoge als lage temperaturen. De lagere drempeltemperatuur kan 35 graden onder nul komen.

Technische deuren DoorHan

Technische modellen geproduceerd door DoorHan zijn ontworpen voor gebouwen met verhoogde exploitatie. Ze worden geïnstalleerd in magazijnen, maar ook op plaatsen waar veel mensen passeren en de deuren worden zeer actief gebruikt.

Dit type deur heeft een extra veiligheidsmarge. Het ontwerp is gebaseerd op een monolithisch blok koud gegalvaniseerd staal. Hard polyurethaanschuim wordt gebruikt om het interieur van het canvas te vullen. De deur is uitgerust met een afdichtingscircuit. De technische deur is geïnstalleerd met twee sloten - enkel systeem en cilinder, het is ook mogelijk om extra raam, hendel of schuifdeurdranger te installeren.

Elk product wordt geleverd met een certificaat van overeenstemming en heeft een kwaliteitsgarantie.

Automatische schuifopties

Automatisch glijden geïnstalleerd in de privésector en in winkelcentra, cafés, magazijnen en op andere plaatsen. Ze kunnen zowel extern als intern zijn.Dit model omvat het intensieve gebruik en de toepassing van automatische aandrijving. Het glijdende DH-DS35-systeem kan worden gecombineerd met de aandrijving van alle producenten.

De belangrijkste voordelen van schuifdeuren van dit bedrijf zijn onder andere:

  • Ingebouwde bescherming tegen hacking: in geval van ongeoorloofd openen van de kleppen, zal de drive ze onmiddellijk sluiten;
  • Eenvoudige vervanging van het vulproduct, wat mogelijk is dankzij het nietjesysteem;
  • De aanwezigheid van aanraaksensoren en fotocellen die de werking van de deuren automatiseren en de veiligheid van hun gebruik waarborgen;
  • Eenvoudig installatieproces.

beoordelingen

Beoordelingen over de deuren en poorten van het bedrijf DoorHan op internet zijn zeer positief. Gebruikers prijzen de kwaliteit van producten en hun betrouwbaarheid en hoge serviceniveaus. Houders van schuifdeuren met ventilatieroosters zijn tevreden over de goede werking van het automatische mechanisme. Goede kwaliteit en mooi ontwerp tegen een redelijke prijs - dit is waar de meeste kopers naar op zoek zijn, en DoorHan levert producten die aan alle eisen en eisen voldoen.

Het brede assortiment biedt u de mogelijkheid om een ​​deur te kiezen die geschikt is voor elk type pand, zowel residentieel als industrieel.Een groot aantal kleurenopties helpen bij het bepalen van het product, geschikt voor elk specifiek type interieur.

De deuren en poorten van DoorHan zijn gemakkelijk in gebruik en duurzaam. Ze zullen hun gebruikers verrassen met de beste functies. Het bedrijf geeft om zijn klanten en biedt een hoog serviceniveau.

In de volgende video leert u meer over deuren van DoorHan.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer