Wit-Russische toegangsdeuren

 Wit-Russische toegangsdeuren

Wit-Russische houtproducten zijn algemeen bekend in Rusland. Bijna elke meubelzaak heeft collecties gestoffeerde meubelen en meubelen uit het buurland. Historisch gezien zijn houten producten uit Wit-Rusland meer betaalbaar dan vergelijkbare producten uit Europese en Aziatische landen, maar ze zijn bijna net zo goed als schoonheid en elegantie. Samen met het meubilair worden metalen toegangsdeuren met houten afwerking en interieurmodellen van massief hout en natuurlijk fineer op grote schaal gebruikt.

Speciale functies

Allereerst is de voordeur ontworpen om uw huis en eigendommen te beschermen tegen indringers. Basiseigenschappen moeten precies gericht zijn op het creëren van veiligheid.Het wordt bereikt door de buitenste laag van het opgerolde metaal.

Kwaliteitstaal

Opgemerkt moet worden dat de Wit-Russische deurpanelen van de deur een dikte hebben van 2,0 mm gerold metaal en 3 mm in het slotgebied. Deze indicator voldoet aan alle normen en is een van de hoogste onder fabrikanten in andere landen (een aantal Russische bedrijven heeft bijvoorbeeld een dikte van 1,8 mm en Chinese lage deuren van slechts 0,8 mm).

Rollend metaal met een dikte van minder dan 1,5 mm kan zelfs met een mes worden geopend, om nog maar te zwijgen over de hulpmiddelen die rovers gebruiken.

Gebruikt hooggelegeerd staal van uitzonderlijk hoge kwaliteitHet wordt alleen geproduceerd in de fabriek met behulp van een speciale technologie, speciale onzuiverheden maken het mogelijk om supersterkte en betrouwbaarheid van het materiaal te bereiken.

Vandal-proof

Het frame van de Wit-Russische deuren is gemaakt van gebogen en gerolde profielen. Wanneer verstijvingsribben worden gefixeerd, vindt het lassen van gewalste profielen plaats, wat een hogere betrouwbaarheid mogelijk maakt en het moeilijk maakt vandalisme te plegen. In de fabriek worden twee soorten sloten in de deur geplaatst: een hendel en een cilinder. Bovendien is de bescherming verbeterd met anti-snijwonden, anti-pins en barrières, anti-boormondstukken.

Lussen waarop het doek vastzit, verborgen.Dat wil zeggen, het is bijna onmogelijk om de deur te verwijderen van dergelijke scharnieren. Als de overvaller in staat was om ze te detecteren, dankzij de anti-verwijderbare barrières, zouden verdere hackpogingen eenvoudig nutteloos voor hem zijn. Gezien al deze elementen van veiligheid, kan de vijand absoluut niet door de deur het huis binnenkomen.

Vuur eigenschappen

Deuren hebben brandwerende eigenschappen. Het canvas bevat minerale wol, het ontsteekt niet wanneer het in contact komt met een open vuur of wanneer het wordt verwarmd, niet rookt en niet toxisch is, wat erg belangrijk is wanneer hoge temperaturen mogelijk zijn. Bovendien heeft dit materiaal uitstekende geluids- en thermische isolatie-eigenschappen. Veel fabrieken voor de productie van deuren om hun producten te maken, leggen het gebruikelijke schuim. Dit is een zeer primitieve vulstof, die lange tijd niet in gemoderniseerde productie is gebruikt.

Geluidsisolatie

Dankzij een speciale magnetische of rubberen afdichting, gelijmd rond de omtrek van het canvas, sluit de deur zachtjes, maakt geen geluid. Hoogwaardige coating, zowel uitwendig als inwendig, is gemaakt van goede en moderne materialen die bestand zijn tegen corrosie en tevens anti-vandaaleigenschappen hebben.

Als ik een deur koop, wil ik echt dat deze voor een lange tijd en regelmatig wordt gebruikt, en kosten in het kader van redelijk. Op zoek naar een betere verhouding, richt je aandacht op de Wit-Russische deuren. Als je de recensies gelooft, naast de uitstekende kwaliteit, hebben ze een mooi ontwerp en een betaalbare prijs.

Accommodatie in het binnenland

In moderne ontwerpen is de voordeur niet alleen een garantie voor bescherming, maar ook een mooi ding, gemaakt in een bepaalde stijl die overeenkomt met de rest van de situatie in het huis.

Vanwege het feit dat de productie van Wit-Rusland een enorme hoeveelheid decoratieve materialen gebruikt, presenteerde een enorm aantal modellen, dus kies het juiste is niet moeilijk.

Uniforme hoek van de hal

De voordeur leidt in de regel in eerste instantie de gastheren en gasten naar de hal of gang van het huis. De gang is een specifieke ruimte met een doorgang, en het is de bedoeling om meerdere kamers te combineren, waardoor een voldoende groot aantal deuren naar verschillende kamers zich op een paar vierkante meter bevindt.

Voor een stijlvol ontwerp en de naleving van een enkele stijl, is het gebruikelijk dat residentiële ruimten deuren van hetzelfde model gebruiken, met hetzelfde ontwerp, fittingen, gemaakt in een specifieke kleur.

Wit-Russische fabrikanten bieden hier een oplossing voor die u tijd bespaart bij het zoeken naar geschikte opties. Binnendeuren en toegangsdeuren, vervaardigd in dezelfde fabriek in Wit-Rusland, verkrijgen. In dit geval zal het materiaal waaruit de doeken zijn gemaakt op alle producten volledig identiek zijn, het ontwerp van de binnendeuren zal het ontwerp van de toegangsdeur herhalen, de hulpstukken zullen ook van de ene fabrikant zijn.

schommel

In een privé-huis kan een architecturale functie een brede deuropening zijn, die groter is dan de standaardafmetingen van scharnierende structuren. In dit geval bieden de Wit-Russische fabrikanten een groot aantal dubbele deuren. Straat gelijk, ongelijke, anderhalve deuren zullen een sieraad worden, niet alleen binnen, maar ook buiten het huis.

Het is gemakkelijk om een ​​mooie en betrouwbare deur uit Wit-Rusland op te halen. Modellen worden gepresenteerd in klassieke stijl, barok, hi-tech, in Scandinavische richting; gemaakt met elementen van houtsnijden, artistiek frezen, smeden, stokbrood, met inzetstukken van metaal, met een patroon in de vorm van een ornament, met glas en spiegeldecoratie.

Verschillende kleuren

hout

Een groot aantal modellen heeft een interieurafwerking in natuurlijk hout. Historisch gezien is dit land altijd beroemd geweest voor producten van massief hout en met de komst van moderne, slijtvaste en vochtbestendige materialen is de kleurprestatie hetzelfde gebleven, maar de eigenschappen van de schilderijen zijn ten goede veranderd.

Het kleurenschema bevat dus de volgende tinten: gouden eik, donkere eik, gebleekt eiken, modieuze wenge-kleur en het aantal is wit. Het is vermeldenswaard dat, ondanks het feit dat het materiaal kunstmatig is gemaakt, het canvas het houtachtige reliëf volledig kan herhalen en glad kan zijn.

moiré

Bij de productie van deuren wordt moiré een populaire buitencoating. Over het algemeen is moiré een dichte zijde met een golfachtige glans, maar het heeft niets te maken met de productie van deuren. Op het deurblad wordt een speciaal polymeer aangebracht met een speciale sproeier, die in het afgewerkte product een mooie glans heeft, vergelijkbaar met de stof zelf. Moire kan verschillende kleuren en tinten hebben: van wit naar zwart.

In de volgende video kunt u zien hoe de hoogwaardige ingangs- en binnendeuren van Wit-Rusland produceren.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer