Deurkrukken uit Italië: kenmerken, typen en tips om te kiezen

Deurkrukken uit Italië zijn stijlvol, modieus, handig, praktisch en duurzaam. Het assortiment deurknoppen van Europa op de moderne binnenlandse markt is erg groot om elk pand voor hen te regelen - van het huis en het appartement tot het kantoor of de concertzaal.

Voordat u luxueuze Italiaanse pennen koopt, moet u meer te weten komen over de interessante kenmerken en variëteiten en vertrouwd raken met het advies van experts.

Speciale functies

De vervaardiging van deurgrepen in Italië heeft een lange geschiedenis. Vandaar een speciale methode voor het produceren van metalen handgrepen voor binnen- en buitendeuren.

Om ze te maken, wordt een legering van chroom en koper gebruikt. in speciale commercieel beschermde verhoudingen. De blank wordt gegoten in voorbereide mallen, gereinigd met zand en alle noodzakelijke technologische gaten voor assemblage worden voorbereid. Daarna wordt het product glanzend gepolijst.Vervolgens wordt het geheel gemaakt en vervolgens wordt de bijna voltooide deurklink bedekt met een speciale samenstelling om te beschermen tegen de gevolgen van ongunstige factoren en wordt deze opnieuw gepolijst.

Elk model van de deurkruk is ontwikkeld door echte professionals, soms komen ontwerpers hen te hulp.

Door productie van hendels van een boom wordt het kwalitatief gedroogde hout verwerkt door speciale impregnaties gebruikt. Het hout is glad gepolijst en bedekt met vernissen, die vrij duurzaam zijn voor dagelijks gebruik in het dagelijks leven. Handgrepen van Italiaanse merken zijn zeer slijtvast. Zelfs na verloop van tijd verliezen ze hun aantrekkelijke uiterlijk niet.

Voor de assemblage van producten voor deuren gebruiken Italiaanse merken alleen hoogwaardige hulpstukken van de beroemdste fabrikanten, de beste deursloten en innovatieve materialen. In alle stadia wordt een constante kwaliteitscontrole uitgevoerd, waardoor de deurkrukken uit Italië een luxeklasse zijn.

species

De verscheidenheid aan handvatten voor deuren uit Italië omvat verschillende soorten die verschillende collecties vormen.

In de collecties van Italiaanse fabrikanten zijn er handgrepen voor toegangs- en binnendeuren, verschillend van vorm:

 • verdraaid;
 • afgerond;
 • asymmetrische;
 • rechthoekig.

Evenals producten zijn: glad, achtervolgd, ingelegd, zwart gemaakt. Wat betreft de rijkdom aan kleuren, de producten kunnen zijn:

 • brons;
 • zilver;
 • zwart en wit;
 • verguld;
 • tweekleurig en meerkleurig.

Producten kunnen in een specifieke kleur worden besteld voor een individueel project.

Daarnaast zijn Italiaanse deurklinken gemaakt in verschillende stijlen die perfect zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs, namelijk:

 • barok, rococo, klassiek;
 • Art Nouveau;
 • hi-tech, futurisme.

Volgens het werkingsmechanisme zijn de handvatten onderverdeeld in push-ons, op een vierkant, op een lat of op een cirkelvormige bus, en ook zijn er beugels. Met druk- of magneetbout, met vergrendeling en zonder.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan deurgrepen van de volgende Italiaanse merkfabrikanten: Martinelli, Melodia, Barco, Pasini en Rossetti.

Er zijn dus prijsverschillen. Hoe meer in het handgemaakte product, hoe duurder het gaat worden.Er is de mogelijkheid om pennen uit te voeren in een exclusieve versie, die misschien wel de portemonnee raakt. Maar dit weerhoudt kenners van luxe niet van de aanschaf van dergelijke producten.

Deskundig advies

Om de deurgrepen op te kunnen pakken, moet allereerst worden besloten in welke kamer ze zullen worden gebruikt, dat wil zeggen, het is een landhuis, een zomerhuis, een vergaderruimte, een kantoor voor het ontvangen van bezoekers of een appartement. Met mensen die het pand zullen gebruiken - jong of oud, misschien is het kantoorpersoneel.

Bij de keuze moet rekening worden gehouden met het kleurenschema van de ruimte, de inrichting met meubilair, de binnenkant van de kamer, het doel: een badkamer, toilet, slaapkamer, keuken, eetkamer of keukenstudio, de aanwezigheid en het aantal beglazing.

Handgrepen voor toegangsdeuren kunnen worden gekocht compleet met toegangsluiken, evenals afzonderlijk van hen.

Bij het kiezen van deze categorie handgrepen uit Italië moet speciale aandacht worden besteed aan de installatielocaties, namelijk: de deur bevindt zich buiten onder invloed van zonlicht, weersomstandigheden of binnen.

Bedrijven die deurbeslag uit Italië produceren, in de productie van speciale aandacht hiervoor.

Bij het kiezen van deurgrepen voor deuren, moet u letten op het gemak van het gebruik ervan. Elke persoon is individueel, dus bij het gebruik van producten in residentiële gebouwen moet rekening worden gehouden met de kenmerken van alle gezinsleden - van de kleinste tot grootouders.

Het is belangrijk om de werking van het mechanisme te testen, rekening houdend met het gebruiksgemak, omdat deze items eerst functioneel moeten zijn.

Voor een kantoor, zakelijke stijl, vakmanschap, gebruiksgemak voor een onbeperkt aantal mensen, zoals deze kamer is bedoeld voor het werk van meerdere mensen, zijn cruciaal.

Bij het uitrusten van de deuren van het hoofdkantoor, de vergaderzaal, is het belangrijk om de gebruikte lokalen te benadrukken, om aandacht te besteden aan de stijl van het bedrijf, zijn financiële toestand. Daarom moet u bij het kiezen van deurgrepen op exclusiviteit letten, u moet kiezen voor handgrepen met inlay en speciaal ontwerp.

Bij het ontwerp van de deuren van concertzalen, tentoonstellingscomplexen, musea en privé-huizen moet u letten op de pennen in de klassieke stijl,gemaakt van materialen die al vele jaren worden gebruikt, met in hun productie "historische wortels". Dit alles bepaalt de speciale sfeer van het gebouw in kwestie, vormt een schakel tussen tijden, generaties, geeft blijk van liefde voor kunst.

Bij het kiezen van een product moet bijzondere aandacht worden besteed aan het kleurenschema van zowel de pen zelf als de kamer met meubilair erin. De combinatie van kleuren brengt de stemming van mensen in de ruimte met zich mee. Er is een afhankelijkheid van de algemene achtergrond en de manifesterende emoties, die positief kunnen zijn met de juiste keuze van combinaties of negatief met pretentie, een duidelijke discrepantie tussen de gebruikte items.

In de volgende video leert u meer over deurgrepen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer