Deuren "Optima": de voor- en nadelen

 Optima Doors: voors en tegens

Fabrikant van binnendeuren "Optima" is een grote vraag. Het bedrijf is de leider in de verkoop van deuren in Rusland en bestaat al meer dan tien jaar. Dankzij de opgebouwde ervaring en gevestigde productie neemt het terecht zijn plaats in op de markt.

Montageset

Allereerst zijn de volgende componenten opgenomen in de klassieke set van het Optima-deursysteem.

  • doek;
  • plat;
  • Kozijn.

Het is vermeldenswaard dat de fabrikant niet alleen aandacht besteedt aan de standaardafmetingen van de deur, omdat de uitgezette openingen nu erg populair zijn. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om de deurdoos met een telescopische lijst op elke gewenste dikte te selecteren.

Een dergelijk telescopisch systeem omvat drie elementen: een doborbalk, een deurdoos en een deurstijl. Omdat elk deel van het systeem is uitgerust met groeven, is het niet nodig om spijkers te gebruiken. Dus de kans op schade tijdens de assemblage van de constructie zal tot een minimum worden beperkt.

Optima werkt met Status-deurframes, evenals met verborgen deurboxen. Het kozijnsysteem is ontworpen voor zowel standaard deuropeningen van 70 tot 90 mm als voor bredere wanden.

Als de wand tussen 90 en 220 mm groot is, wordt er een dobor geïnstalleerd, die in een doos wordt geplaatst en de uitsteeksels verbergt.

Als de dikte groter is dan 220 mm, is het nodig om een ​​verbinding met aanvullende elementen te maken.

De resulterende telescopische lijsten bieden stevige bevestigingen en beschermen de doos tegen vervormingen.

Gebruikte materialen

De populariteit van "Optima" -deuren is begrijpelijk, omdat vanwege de gebruikte materialen en buitenlandse apparatuur hun producten een waardige concurrent zijn voor Europese vertegenwoordigers op dit gebied.

In principe maakt de fabrikant deuren in twee categorieën.

  • specificaties;
  • Interior.

Voor binnendeuren worden materialen zoals MDF, fineer, hout en andere gebruikt, en metaal of hout worden voornamelijk gebruikt voor de bouw van technische ruimtes.

Bij het productieproces van doeken wordt naaldhout gebruikt bij het achtereenvolgens verwijderen van alle gebreken. Dit hout wordt in de lengte gesplitst en versterkt door het gebruik van vochtbestendige lijm. Voeg aan het einde van het canvas kracht toe met een laklaag - UV (uv-uithardend).

Ongeacht de categorie van de deur, is het mogelijk om de gewenste afwerking te kiezen en absoluut elke kleur van het oppervlak te kiezen. Voordat u een deur koopt, kunt u dus alle benodigde parameters configureren om de kenmerken van het interieur te benadrukken. Dankzij de speciale coatings met acrylemail is de levensduur van de Optima-deuren aanzienlijk verlengd.

Fabrikant voordelen

De fabriek van deuren "Optima" heeft zijn reputatie gecreëerd dankzij de volledige controle over de productiecyclus, dat wil zeggen, van de selectie van grondstoffen tot de creatie van het verwerkte canvas. De installatie van dergelijke deuren wordt vergemakkelijkt door de levering van een complete set fittingen en deuraccessoires.

Omdat ze al lang op de markt zijn, voldoen de producten aan de Europese normen en zijn de prestaties gegarandeerd door de fabrikant.

Mede dankzij de opgebouwde ervaring zijn er verschillende modellen gemaakt van milieuvriendelijke en veilige materialen. Onder het volledige assortiment van zelfs de meest veeleisende consument vindt u alles wat u nodig heeft voor uw huis.

Een groot pluspunt van de fabrikant is een garantie voor vochtbestendigheid en weerstand tegen vervorming, die op zijn beurt wordt bereikt met behulp van speciale verwerking.

Niet minder belangrijk voordeel is dat dergelijke deuren niet scheuren en niet gestratificeerd zijn, zoals klassieke houten constructies.

Als u linkshandig bent, hoeft u de rechtzijdige wereld niet te verdragen, want de deuren van deze fabrikant zijn ook linkszijdig.

Het nadeel van deze deuren kan alleen worden opgemerkt dat de modellen van ecologische fineer en metalen toegangsdeuren zwaar zijn.

model

Het bedrijf biedt een keuze aan materiaal van het canvas, de verwerking, coating en kleur, omdat u niet de perfecte deur naar alle kamers kunt vrijmaken. Voor degenen die niet kunnen beslissen, vrijgegeven catalogi met kant-en-klare modellen. Als je zo'n tijdschrift doorbladert, bestaat vaak de wens om de ontwerpintentie van een van de pagina's te herhalen.

Wijziging van de binnendeur van de Classic-serie, het bevat een combinatie van moderniteit en strengheid. Op verzoek van de koper kan de deurinleg van glas of ander materiaal zijn. Dicht bij witte tinten creëren de indruk van een verlichte kamer.

Het Grace-deurmodel is een modieuze ontwerpoplossing. Vouwdeuren vanwege hun mechanische eigenschappen worden steeds vaker gevraagd. Dit model wordt voornamelijk geproduceerd voor kasten, maar ook geschikt voor kamerinrichting. Het komt in een aangename combinatie van onopvallende kleuren van de slaapkamer of woonkamer.

Samen met binnendeuren biedt de fabrikant modellen van toegangsdeuren voor appartementen. Ze hebben hoge geluidsisolerende, warmte-behoudende eigenschappen, ondergaan speciale testen voor breken en duurzaamheid.

Prijsklasse en service

Een belangrijk voordeel van deuren "Optima" is dat ze tegen betaalbare prijzen worden vervaardigd. De keuze is beschikbaar in drie prijscategorieën: economy, medium en premium. Kortom, hun verschillen in het ontwerp van de deur, de voorgestelde fittingen en de methode van oppervlaktebewerking, maar een dergelijke scheiding betekent helemaal niet dat u geen fatsoenlijke producten in het economische segment zult vinden.De productie van producten van elke waarde wordt uitgevoerd volgens dezelfde bonafide methode.

Om onenigheid met de fabrikant en extra hoofdpijn te voorkomen, moeten de levering en installatie op de schouders worden gelegd van specialisten die hun bedrijf kennen.

Representatieve kantoren in de regio's bieden professionele installatie en veilige levering van deurstructuren.

Ze garanderen een goede installatie, de afwezigheid van huwelijken en defecten. Elke verantwoordelijkheid voor het uitgevoerde werk ligt bij het bedrijf. Bovendien is de prijs voor de geleverde diensten verwaarloosbaar.

Tips om te kiezen

Als u besluit te kopen, moet u in een specifiek geval weten waar u op moet letten.

  • In het algemeen is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan de Optima deursystemen, als u op zoek bent naar een deur naar de badkamer, omdat bij de productie van bijna alle series een speciale technologie wordt gebruikt voor vochtafstotendheid.
  • Als u een deur naar de slaapkamer nodig heeft, kies dan voor een optimaal comfort een model met een hoge geluidsisolatie. Dus, schreeuwen vanuit de volgende kamers zullen je slaap niet storen.
  • Het kiezen van een toegangsdeur voor ingangen of appartementen, zorg ervoor dat de sterkte van de structuur en geen geld sparen voor een kwaliteitsinstallatie. Laat de deur zwaar zijn, maar duurzaam en hoge sterkte.
  • Het ontwerpgedeelte is volledig naar eigen goeddunken, alleen u weet wat er in uw interieur past. Hiervoor heeft de fabrikant gezorgd voor verschillende ontwerpinnovaties.

Vergeet niet dat welk model u ook aanschaft, de duurzaamheid ervan afhangt van de juiste bediening. Vergeet niet om voor het ontwerp te zorgen. Behandel het oppervlak elke zes maanden met speciale stoffen voor het polijsten of voor de verzorging van metalen producten.

beoordelingen

De meest accurate indicator van kwaliteit en motivatie om te kopen (of vice versa) zijn recensies van echte kopers. Het is dus noodzakelijk om de populaire mening over de deuren van "Optima" te analyseren.

De meeste consumenten benadrukken dat de kwaliteit van de deuren op een hoog niveau blijft, hun prijs is ook erg goed, maar slechte service verwent het hele plaatje. Ze markeren ook een onovertroffen ontwerp, zoals vanaf de pagina's van de catalogus. Sommige kopers adviseren niet om deuren te maken voor de bestelling, omdat de productietijd erg lang was en als gevolg daarvan niet bleek wat ze wilden.Anderen daarentegen zeggen dat ondanks de lange termijn, de deur aan het eind alle verwachtingen heeft overtroffen.

Ook onder de voordelen merkten mensen de aanwezigheid van echt werkende aandelen en kortingen op.

Veel gebruikers ontvingen een tastbare korting of gratis verzending bij de installatie, naast het nieuwe interessante ontwerpmodel.

Nu, u kent alle valkuilen en kenmerken van deze deuren, u hoeft alleen maar een beslissing te nemen. Het wordt aanbevolen om de salon te bezoeken en uw keuze gemakkelijker te maken.

In de volgende video kun je naar eigen smaak de deur "Optima" kiezen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer