Deuren "MetaLyuks": typen en functies

 Deuren MetaLyuks: soorten en functies

Het bedrijf "MetaLux" is vol vertrouwen een van de grootste fabrikanten van stalen deuren in de Republiek Belarus en biedt consumenten meer dan honderd producten.

voordelen

Metalen deuren van het bedrijf "MetaLux" zijn terecht zeer gewild en hebben veel voordelen.

  • De optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dankzij een volledig geautomatiseerd deurproductieproces, de inkoop van grondstoffen in grote hoeveelheden en een competente logistiek, produceert het bedrijf producten in een breed prijsklasse. In het assortiment zijn vrij lage modellen en elite-producten met het hoogste niveau van bescherming en een chique uitstraling.
  • Grote verscheidenheid aan opties extern en intern ontwerp stelt u in staat om een ​​product te kiezen dat in elke kamer of gevel past. Stalen deuren aan de buitenkant zijn versierd met MDF-panelen of bedekt met poedercoating. De binnenkant is afgewerkt met gelamineerde of gefreesde MDF-voeringen, geproduceerd in een breed scala aan kleuren en een breed scala aan texturen.

PVC-folie wordt gebruikt als laminator, die perfect de structuur en kleur van houtvezels imiteert.

Naast gelamineerde, gefreesde panelen worden veel gebruikt, die worden vervaardigd op een hoge precisie moderne apparatuur met geprogrammeerde controle. Hiermee kunt u een perfect geometrisch patroon van elke diepte en complexiteit uitvoeren.

Ook bij het versieren van gebruikt glas met getint, transparant en mat glas.

Dit maakt het niet alleen mogelijk om het deurblad te versieren, maar dient ook als een bron van extra verlichting vanwege de penetratie van zonlicht. Dergelijke modellen zijn vooral relevant voor installatie in huisjes en buitenhuizen.

  • Hoge scheurbestendigheid. Producten komen overeen met de vierde beschermingsklasse.Ze zijn uitgerust met twee sloten, verschillend qua constructie en niveau van geheimhouding. Een suvald-type apparaat wordt gebruikt als de bovenste vergrendeling, de onderste wordt weergegeven door een cilinderstructuur.

Het frame van de met canvas versterkte ribben, wat de onmogelijkheid garandeert om op de deur te drukken of de hoeken te buigen.

Het stalen deurblad is gemaakt van massief plaatmateriaal, dat veel lichter is dan de gelaste structuur. Dit zorgt voor het gemak van het product en een vermindering van de belasting van de scharnieren, verlengt de levensduur aanzienlijk en voorkomt vervorming van de doos en het canvas.

Alle modellen zijn uitgerust met hoogwaardige accessoires vervaardigd in Turkije, die niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook een aantrekkelijk uiterlijk heeft.

  • Hoogwaardige geluids- en warmte-isolatie dankzij het gebruik van een dubbele afdichtingscontour langs de omtrek van de baan en het gebruik van minerale wol, waardoor de frame-producten werden gelegd. Verwarmingsplaten zijn ecologisch veilig en hygiënisch. Ze kunnen geen schimmel, schimmel en pathogenen lijken.

Kwaliteitscontrole en naleving van productietechnologieën worden uitgevoerd door de technische controlediensten van de onderneming in elke fase van de assemblage van de deur.Hiermee kunt u het huwelijk uitsluiten en garandeert u de naleving van internationale normen.

verzamelingen

Het bedrijf produceert vier deurencollecties.

standaard

De collectie verschilt daarin dat hardschuim met een hoge dichtheid polyurethaanschuim in het frame van de doeken wordt geplaatst. Het vult de volledige holte van de structuur, waardoor de vorming van lege ruimtes volledig wordt geëlimineerd. Dit verhoogt de isolatiekwaliteit van de deur en verbetert de stijfheid van het canvas.

Ook wordt het frame met penofol gelegd - een materiaal dat uit folie bestaat en de kou niet in het appartement laat.

De buitenzijde van de deur is bedekt met hoogwaardige "Silk" -verf, die het weefsel perfect tegen corrosie beschermt, bestand is tegen mechanische belasting, mooi is en het geboucheerde oppervlak van het product mooi benadrukt;

elite

De collectie valt op door zijn bijzondere elegantie en elegantie van modellen. Het oppervlak van het deurblad is gedecoreerd met exclusief gepatineerd frezen, die handmatig worden uitgevoerd door zeer bekwame vakmensen. Dankzij de stukproductie blijkt elke deur uniek en onnavolgbaar;

triomf

Modellen combineren een hoge kwaliteit en elegante uitstraling.De enorme verscheidenheid aan decoratieve panelen die deze collectie onderscheiden, biedt de mogelijkheid om een ​​deur te kiezen voor elke interieuroplossing;

neiging

De collectie wordt vertegenwoordigd door budgettaire, maar tegelijkertijd hoogwaardige modellen die, ondanks hun lage prijs, volledig voldoen aan alle internationale eisen voor de deurkwaliteit en materiaalveiligheid.

beoordelingen

De toegangsdeuren van het bedrijf "MetaLux" zijn terecht populair in de markt van deurconstructies en hebben veel positieve recensies.

Klanten merken op dat de producten van hoge kwaliteit en elegant zijn.

De aandacht wordt gevestigd op de mogelijkheid om goedkope modellen te kopen. Van de minnen is er een klein assortiment sloten waarmee de deuren zijn uitgerust, hun monotonie en traditioneel ontwerp.

In de volgende korte video kunt u zien hoe een van de modellen van de voordeur "MetaLux" eruit ziet.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer