Mario Rioli Doors

Tijdens de renovatie in het appartement of huis is vereist om binnendeuren te installeren. Op de moderne markt is er een enorme variëteit aan modellen in felle kleuren of met een natuurlijk houtoppervlak. Er zijn verschillende merken die hun populariteit hebben gewonnen vanwege de kwaliteit van het product en het interessante ontwerp.

Een goede keuze zou zijn om deuren te kopen van Mario Rioli - een beroemd Italiaans bedrijf.

Over het bedrijf

Het Italiaanse merk Mario Rioli begon zijn productie in Rusland sinds 2007. Het bedrijf lanceerde een krachtige fabriek die in staat is om ongeveer een miljoen deurkozijnen per jaar te produceren. De fabriek gebruikt de volledige cyclusmethode: de geleverde grondstoffen worden gedroogd en er worden producten van gemaakt met 100% kwaliteitscontrole in alle stadia.

De producten zijn van hoge kwaliteit door verschillende controlestadia: de grondstoffen worden aanvankelijk gecontroleerd en vervolgens worden de afgewerkte deuren direct gemaakt voor de betrouwbaarheid van productie en assemblage.Afgewerkte producten helpen om een ​​uniek ontwerp van de kamer te creëren en een gezellig appartement te geven. Deuren zullen kopers verrassen en met buitensporige eisen.

Productiefuncties

De Russische markt is gevuld met gespecialiseerde Italiaanse producten. De fabriek produceert hoogwaardige binnendeuren in grote hoeveelheden. Hoeveelheid wordt niet beschouwd als het belangrijkste criterium voor het bedrijf Mario Rioli, in de eerste plaats is de kwaliteit van gefabriceerde producten in overeenstemming met internationale normen.

Bij de productie van interlokaaldeuren wordt de moderne apparatuur gebruikt. Het hele proces is tot in het kleinste detail en effectief ontworpen. Alle werknemers en werkkrachten die in de fabriek werkten, werden getraind en geoefend in de belangrijkste productie in Europa. Moderne technologieën maken het mogelijk producten met unieke kenmerken te produceren. Tot op heden zijn er niet veel Russische bedrijven die binnendeuren kunnen produceren met dergelijke kwalitatieve kenmerken.

Het belangrijkste kenmerk van Mario Rioli-producten wordt beschouwd als een honingraatstructuur. Het canvas heeft een goede geluidsisolatie en is gemaakt van milieuvriendelijke en veilige materialen.

Het fineer heeft een natuurlijke textuur en het oppervlak heeft een verhoogde sterkte en weerstand tegen mechanische belasting. Alle componenten die worden gebruikt voor de fabricage van deurblokken zijn niet onderhevig aan temperatuurschommelingen en vochtigheid.

Binnendeuren zijn licht van gewicht, wat het gebruik aanzienlijk vereenvoudigt en de levensduur van alle elementen verlengt. Deurscharnieren knarsen niet, verzakken niet en de verf op de handgrepen is niet gewist.

Voordelen van Italiaanse modellen:

 • Originele stijl. Producten worden vervaardigd met een groot aantal ontwerpen. Het bedrijf wordt beschouwd als een expert en trendsetter in de industrie van binnendeuren. Collecties worden regelmatig bijgewerkt en verbeterd.
 • Lange garantie op producten. Met behulp van moderne technologie heeft elk ontwerp de sterkte en betrouwbaarheid vergroot. Elk product heeft een garantietermijn van 3 jaar. De levensduur van standaardstructuren is gemiddeld 15 jaar.
 • Verhoogde geluidsisolatie. Het deurblad is 4,5 centimeter dik, het blad is strak op het deurkozijn aangebracht. De gehele constructie rond de omtrek is verlijmd met een rubberen afdichting.Veel modellen hebben een geveinsd deel, dat de geluidsisolatie aanzienlijk verhoogt.
 • Hoogwaardige voering. De deuren van de fabrikant Mario Rioli zijn gemaakt met moderne technologie van hoogwaardige materialen. Het oppervlak is bestand tegen UV, mechanische en schurende schade.
 • Eenvoudig te installeren deurframe. Ingebouwde hardware: een slot, scharnieren en handgrepen maken het eenvoudig om een ​​structuur samen te stellen die niet-professionele werknemers kunnen uitvoeren.
 • Het deurframe heeft de grootte van het canvas, het is veel gemakkelijker om de deur te installeren. Platbands zijn telescopisch, waardoor u alle oneffen oppervlakken aan de muur kunt verbergen en de deur kunt verwijderen als u de achtergrond opnieuw moet plakken.
 • De lage kosten van binnendeuren. Ondanks de beroemde Italiaanse fabrikant en producten van hoge kwaliteit, zijn de kosten van producten niet te hoog.
 • De fabrikant bij de fabricage van deuren heeft alle benodigde fittingen geïnstalleerd, wat tijd bespaart, fouten bij de montage van de constructie elimineert en schade tijdens de installatie voorkomt.
 • Uniek ontwerp, omdat ontwikkelaars de huidige modetrends volgen.Elk nieuw product uitgebracht door het bedrijf wint aan populariteit onder consumenten.
 • Een enorm aantal gratis beoordelingen van kopers. Bijna alle beoordelingen zijn positief, maar zoals overal zijn er ontevreden klanten die niets vinden aan deze producten.
 • De deuren zijn dicht gesloten, die wordt geleverd door een afdichtmiddel van geluidabsorberend materiaal.
 • Bij het sluiten en openen zijn er geen onnodige geluiden. Elk model heeft een slot met een polyamide vergrendeling.
 • Glasinzetstukken zijn in de fabriek gemonteerd, wat onregelmatigheden, storingen en inconsistentiematen uitsluit.
 • De rand van de structuur is aan drie zijden ingekort, wat het mogelijk maakt om deuren te installeren in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, evenals in trappenhuizen.

Populaire collecties van de fabrikant

Sommige modellen van Mario Rioli zijn standaard. Ze hebben allemaal een andere configuratie:

 • Het klassieke model is "Domenica". Deuren hebben klassieke proporties, unieke panelen. Voor het afwerken van glas, spiegels of glas-inlegsels worden gebruikt. Natuurlijk hout wordt gebruikt als materiaal voor het canvas, wat uitstekend is voor klassieke modellen.Het fineer heeft een klassieke textuur en kleur die een individueel patroon van elk product geeft. Dergelijke modellen zijn geschikt voor landelijke stijl en retro.
 • «Arboreo» geldt ook voor klassieke modellen. Constructieve functie - "paneel in het paneel." Het bedrijf wordt beschouwd als de maker van deze technologie in de productie van deuren. De collectie onderscheidt zich door een oppervlak met een groot percentage glas, evenals een deur gemaakt van natuurlijk houtfineer. Elk detail van het klassieke model geeft uniciteit en schoonheid aan het interieur.
model "Domenica"
Arboreo-model
 • «Linea» - moderne doeken. Modellen uit deze collectie worden gebruikt in een minimalistische stijl. Het oppervlak is vlak, afgewerkt met panelen op houtbasis. Wengé en eik worden het meest gebruikt, ze geven het hele product soberheid en eenvoud van vorm. Producten met één of twee luiken zijn mogelijk.
 • Collectie voor minimalisme en ascetisme - "Mare". Het oppervlak is vlak met gladde glazen inzetstukken en afgeronde lijnen. Bij de productie worden verschillende inserts gebruikt die geschikt zijn voor elk ontwerp en een interieur van de ruimte.
model "Linea"
Mare-model
 • Unieke deuren uit de collectie «Minimo» Begon vrijgelaten in Rusland niet zo lang geleden. Het buitenste canvas is bedekt met mooie randen, die de houtachtige tinten van klassieke materialen nabootsen. Originele glazen inserts zien er prachtig uit in het interieur van de kamer.
 • Een collectie die het Italiaanse karakter volledig weerspiegelt - Primo Amore. Het oppervlak is versierd met prachtige transparante inzetstukken. Het afwerken van het canvas is gemaakt van fineer van duur hout. Lijsten en roosters van verschillende materialen worden veel gebruikt.
model "Minimo"
model "Primo Amore"
 • Moderne modellen uit de collectie «Pronto». Kleine details van het minimalisme zien er geweldig uit op populaire modellen. Producten zijn betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken en hebben ook lage kosten. Voor het coaten wordt een speciale film gebruikt voor natuurlijke boomsoorten.
 • Natuurlijke materialen en laminaatvloeren zien er geweldig uit in series. «Saluto». Gebruik als decoratie glazen inzetstukken.
model "Pronto"
Salutomodel

Ontwerpers zijn het modellengamma voortdurend aan het updaten. Een groot aantal materialen voor de vervaardiging van producten maakt het mogelijk om voor elke kamer een model te kiezen.

Elke deur die wordt vrijgegeven uit de fabriek van Mario Rioli is van hoge kwaliteit.Men hoeft alleen maar kennis te maken met veel positieve recensies en iedereen kan zeker zijn van de betrouwbaarheid en de goede kwaliteit van producten.

ontwerp

De fabrikant geeft om de kwaliteit van producten en zijn reputatie. Hij moet hun uiterlijk en kwaliteit bewonderen. Ontwerpers hebben modellen met geschikte elementen ontwikkeld, maar fittingen kunnen naar eigen goeddunken voor elke verzameling worden gekozen.

Elk model wordt in geassembleerde vorm en met een complete set aan de klant geleverd. Zelfs een niet-professionele master kan deze onafhankelijk installeren. Geometrische afmetingen zijn ideaal voor de installatieplaats, ze hoeven niet te worden gesneden en aangepast.

De fabrikant garandeert de afwezigheid van een huwelijk op het oppervlak van binnendeuren. De buitenste coating is gelakt en gepolijst, wat een goede coating vormt die niet wordt blootgesteld aan mechanische schade.

Het bedrijf biedt hoogwaardige deuren van natuurlijk massief hout. Producten worden veel gebruikt over de hele wereld. Alle producten zijn gemaakt van massief hout volgens Europese kwaliteitsnormen.Alle binnendeuren zien er aantrekkelijk en origineel uit en hebben goede prestaties.

Elk model is gemaakt met de nieuwste technologie. Hierdoor dient elk product vele jaren. Om de deur voor uw huis te vinden, moet u klantrecensies lezen of advies inwinnen bij experts. Houten deuren voor installatie binnenshuis, gemaakt van eiken en grenen, hebben een mooie uitstraling en een modern design.

Bekijk vervolgens een selectie van interieurs met deuren van Mario Rioli.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer